Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='yoko100']Kasia raczej to kierownik Lorka zapakuje:):):) Lorek tam duzo nie ma ze soba do zabrania.:eviltong:[/quote]

Jak to nie ma nic do zabrania??? A te wszystkie dziury??? Myślisz, że u Murki będzie mu się chciało kopać od nowa:)

Posted

Do góry LORCIU !

Jest :

halcia - 100 zł
LACRIMA - 50 zł
bonika - 20 zł
Pani Magda - 50 zł
Justynna - 50 zł
silke - 20 zł
kaskadaffik - 20 zł
Kolega yoko100 - 10 zł
anciaahk - 20 zł
soema - 15 zł
Nicol - 10 zł
Krysia z molosów - 30 zł
agusiazet - 15 zł
kasiatatry - 25 zł
Koleżanka P. Magdy - 10 zł
Dark Lord - 10 zł
P. Iwonka (od P. Magdy) - 30 zł
Nanhoo - 115 zł
P. Ewelina - 50 zł
malibo57 - 100 zł
-------------------------
Razem : 750 zł :-):-):-)

Już niedługo BIEDAKU :oops: - jeden piesek to już ..jak już :lol:;)

Oby się tylko WSZYSTKO udało :oops: :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

:buzi:

Posted

portfel masz lori gruby jak mafioso :) prawie na 2 miesiace ci starczy chlopaku finansow. tylko kiedy nareszcie ktorys z psiakow opusci murke, zwalniajac ci tym samym miejsce... no kiedy? jeden wielki czopek sie zrobil :(
do domu ida tylko te ze stalych miejsc, a z psow kolejkowych zaden nie moze sie doczekac.

(moze by tak spytac, tych ze stalych miejsc, czy nie wpuscilyby loriego, podobno dla 2 kolejnych szykuja sie domy... moze sie zlituja)

Posted

loritek, szykuj sie do drogi, byc moze (bardzo prawdopodobnie) w sobote zwolni sie dla ciebie miejsce :)

dziewczyny macie juz zorganizowany transport na ta okazje, czy bedziecie dopiero szukac?

Posted

Spokojnie, najpierw trzeba wyadoptowac jakiegos psa. Oczywiście trzymam kciukasy za Rufika, ale wszytsko okaże się w sobotę.

A Lori transport załatwiony ma. Kwestia jedynie dogadania terminu.

Ja kciuki zaciskam z całych sił!!!

Posted

jejku ja tez. sobota juz tuz tuz :) oby wszystko poszlo tak jak nalezy. a wtedy loreczek nie bedzie juz na nas tak smutno zerkal z banerkow, tylko biegal u murki po zielonej trawie ;)

Posted

Rany jak to wszystko szybko się potoczyło:crazyeye:, informuję, że wpłacę na Lorka dopiero za tydzień bo przez ten czas nie będzie mnie w domu, wyjeżdżam na wakacje, ale do Lorka zajrzę na wątek:cool3:(od czego jest net w komórce:razz:).

Posted

Dziewczyny nie wiem czy dobrze patrzyłam, ale chyba Murka na jakimś wątku w "Przygarnę psa" napisała, że jakieś cudo od niej znalazło w sobotę dom. To znaczy że miejsce dla Loriego już jest? :cool3:

Posted

Dokładnie tak jak pisze Ulka18, Beza była ze stałego miejsca i na jej miejsce przyjeżdża psina poza kolejką.

Lori musi czekać aż dom znajdzie coś z psów ogólnych. Była ostatnio szansa dla Rufiego, ale nie popisał się na zapoznaniu i chciał koniecznie pozjadać wszystkie koty :shake: