Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']Saducha jest prywatna :lol: [/QUOTE]
Jakby nie Wilcza, to za diabla nie skapowalabym o so chodzi ;) Jużzżżżż!
[quote name='malawaszka']a Bolcik super! Wzięłabyś rudego na nauki... u nas się marnuje :splat:[/QUOTE]
Niestety, na moich arach to nawet szpilki nie wcisnę :shake:
[quote name='Margi']Bolcik jest naprawdę fajowy chłopak.:loveu:[/QUOTE]
Udał się, nie ma co!

Tylko nadmienię, ze ja stoję jak on robi slalom. A jest to trudniejsze niż jak biegnę z nim. Lizka ciągle do tego etapu nie doszła :cool3:

Posted

[quote name='Saththa']Fajny zielony ... otulacz?:)[/QUOTE]
Tak, otulacz :klacz:

Bardzo mi się te majtasy w upały sprawdziły. Zakładałam do nich tylko koszulkę i zero odparzeń. Jakby kogoś interesowało :eviltong:

Dzieki za komplementy :cool3:

Posted

Ja to nazywam pieluchą i za nic mi otulacz nie chce się wbić do głowy :evil_lol:. Rzadko to zakładam bo dziecię 2 razy przesikało :roll:. Ale kolorki mi się podobają i ładnie mi się na półce komponują z ciuchami , kiedyś się pewnie przydadzą do częstszego ponoszenia.
Tetry używasz czy wkładów? Mam wrażenie że z tetrą jest tego dużo za dużo w tej pieluszce :roll:

Posted

[quote name='zerduszko']Swiss ma szczęście, ze nie żyje, bo bym go rozszarpała na strzępy. Lap mi zdycha, bo kiedyś ktoś mi zalał herbata z miodkiem :mad:[/QUOTE]

To on siedział z herbatą nad lapkiem?

Posted

[quote name='zerduszko']Swiss ma szczęście, ze nie żyje, bo bym go rozszarpała na strzępy. Lap mi zdycha, bo kiedyś ktoś mi zalał herbata z miodkiem :mad:[/QUOTE]

Eeeeee a to potwierdzona diagnoza ze własnie DLATEGO? :lol: po TAKIM czasie? :)

Posted

[quote name='zerduszko']Lap mi zdycha, bo kiedyś ktoś mi zalał herbata z miodkiem :mad:[/QUOTE]
A mi ktoś zeżarł kabel i też nie mam laptopa:angryy:

Jak Iga sobie w te upały radzi?

• 2 weeks later...
Posted

Aga, znikla moja odpowiedz na Twoje pytanie :roll: W kazdym razie upaly sie skonczyly ;)

Dzis s8e bawilam w odgryzanie malych stopek i Bolto tez sie wlaczyl. Najpierw mnie lizal, a potem zlapal na brode. Ale ja wiem, ze mnie dziad kontorlowal i bronik Igi :cool3: Jakby nie byl Boltem, to by dostalvw czambo :loveu:

Posted (edited)

[quote name='zerduszko']Aga, znikla moja odpowiedz na Twoje pytanie :roll: W kazdym razie upaly sie skonczyly ;)

Dzis s8e bawilam w odgryzanie malych stopek i Bolto tez sie wlaczyl. Najpierw mnie lizal, a potem zlapal na brode. Ale ja wiem, ze mnie dziad kontorlowal i bronik Igi :cool3: Jakby nie byl Boltem, to by dostalvw czambo :loveu:[/QUOTE]
mam nadzieję, że jeszcze powrócą :)

a bolt super chlopak! wie, że malutką trzeba się opiekować. widać ci nie ufa do końca:evil_lol:

Edited by agaga21
Posted

[quote name='zerduszko']Aga, znikla moja odpowiedz na Twoje pytanie :roll: W kazdym razie upaly sie skonczyly ;)

Dzis s8e bawilam w odgryzanie malych stopek i Bolto tez sie wlaczyl. Najpierw mnie lizal, a potem zlapal na brode. Ale ja wiem, ze mnie dziad kontorlowal i bronik Igi :cool3: Jakby nie byl Boltem, to by dostalvw czambo :loveu:[/QUOTE]

Widać nie wzbudzasz jego zaufania:evil_lol: