zerduszko Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 [quote name='malawaszka']Saducha jest prywatna :lol: [/QUOTE] Jakby nie Wilcza, to za diabla nie skapowalabym o so chodzi ;) Jużzżżżż! [quote name='malawaszka']a Bolcik super! Wzięłabyś rudego na nauki... u nas się marnuje :splat:[/QUOTE] Niestety, na moich arach to nawet szpilki nie wcisnę :shake: [quote name='Margi']Bolcik jest naprawdę fajowy chłopak.:loveu:[/QUOTE] Udał się, nie ma co! Tylko nadmienię, ze ja stoję jak on robi slalom. A jest to trudniejsze niż jak biegnę z nim. Lizka ciągle do tego etapu nie doszła :cool3: Quote
malawaszka Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 jaaaka lizawka namolna no nie mogę hahahha a sprawdzanie zawartości pieluchy najlepsze haha Quote
AnkaG Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Po kolei: Sadie ma szczeniaczka znaczy matkuje, supcio :) Bolcik baaardzo pjetny chłopak. :) A córcia roooośnie :) Czarnulka :) Quote
*Monia* Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Sadie jest tak samo namolna jak Shina :evil_lol:. Igunia się odwdzięczy jak podrośnie :diabloti: Bolcik super pies :loveu: Quote
Saththa Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Heheh Biedna Iga :razz: Fajny zielony ... otulacz?:) Bolcik cudnie ssssssssssssssssssssslalom zrobił:) Quote
Margi Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Dopiero dzisiaj obejrzałam filmik z Sadie.Fajnie pieści Igunię pod nadzorem Bolcika.:lol: Quote
zerduszko Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 [quote name='Saththa']Fajny zielony ... otulacz?:)[/QUOTE] Tak, otulacz :klacz: Bardzo mi się te majtasy w upały sprawdziły. Zakładałam do nich tylko koszulkę i zero odparzeń. Jakby kogoś interesowało :eviltong: Dzieki za komplementy :cool3: Quote
*Monia* Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Ja to nazywam pieluchą i za nic mi otulacz nie chce się wbić do głowy :evil_lol:. Rzadko to zakładam bo dziecię 2 razy przesikało :roll:. Ale kolorki mi się podobają i ładnie mi się na półce komponują z ciuchami , kiedyś się pewnie przydadzą do częstszego ponoszenia. Tetry używasz czy wkładów? Mam wrażenie że z tetrą jest tego dużo za dużo w tej pieluszce :roll: Quote
zerduszko Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Tetry używam. Szczególnie na upały, bo nie grzeje. I nie ma przecieków, w przeciwieństwie do wkładów. Dla mnie pielucha to tetra/wkład, więc otulacz to majty :eviltong: Quote
weszka Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Ale lizawka ;) Jakbym Kusz widziała ;) Bolt zwarty i gotowy! Quote
zerduszko Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Swiss ma szczęście, ze nie żyje, bo bym go rozszarpała na strzępy. Lap mi zdycha, bo kiedyś ktoś mi zalał herbata z miodkiem :mad: Quote
wilczy zew Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 [quote name='zerduszko']Swiss ma szczęście, ze nie żyje, bo bym go rozszarpała na strzępy. Lap mi zdycha, bo kiedyś ktoś mi zalał herbata z miodkiem :mad:[/QUOTE] To on siedział z herbatą nad lapkiem? Quote
WATACHA Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 [quote name='wilczy zew']To on siedział z herbatą nad lapkiem?[/QUOTE] A co nie należy się w jesienny chłodny wieczór ;)? Quote
Saththa Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 [quote name='zerduszko']Swiss ma szczęście, ze nie żyje, bo bym go rozszarpała na strzępy. Lap mi zdycha, bo kiedyś ktoś mi zalał herbata z miodkiem :mad:[/QUOTE] Eeeeee a to potwierdzona diagnoza ze własnie DLATEGO? :lol: po TAKIM czasie? :) Quote
agaga21 Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 [quote name='zerduszko']Lap mi zdycha, bo kiedyś ktoś mi zalał herbata z miodkiem :mad:[/QUOTE] A mi ktoś zeżarł kabel i też nie mam laptopa:angryy: Jak Iga sobie w te upały radzi? Quote
zerduszko Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Aga, znikla moja odpowiedz na Twoje pytanie :roll: W kazdym razie upaly sie skonczyly ;) Dzis s8e bawilam w odgryzanie malych stopek i Bolto tez sie wlaczyl. Najpierw mnie lizal, a potem zlapal na brode. Ale ja wiem, ze mnie dziad kontorlowal i bronik Igi :cool3: Jakby nie byl Boltem, to by dostalvw czambo :loveu: Quote
agaga21 Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 (edited) [quote name='zerduszko']Aga, znikla moja odpowiedz na Twoje pytanie :roll: W kazdym razie upaly sie skonczyly ;) Dzis s8e bawilam w odgryzanie malych stopek i Bolto tez sie wlaczyl. Najpierw mnie lizal, a potem zlapal na brode. Ale ja wiem, ze mnie dziad kontorlowal i bronik Igi :cool3: Jakby nie byl Boltem, to by dostalvw czambo :loveu:[/QUOTE] mam nadzieję, że jeszcze powrócą :) a bolt super chlopak! wie, że malutką trzeba się opiekować. widać ci nie ufa do końca:evil_lol: Edited June 23, 2014 by agaga21 Quote
WATACHA Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 [quote name='zerduszko']Aga, znikla moja odpowiedz na Twoje pytanie :roll: W kazdym razie upaly sie skonczyly ;) Dzis s8e bawilam w odgryzanie malych stopek i Bolto tez sie wlaczyl. Najpierw mnie lizal, a potem zlapal na brode. Ale ja wiem, ze mnie dziad kontorlowal i bronik Igi :cool3: Jakby nie byl Boltem, to by dostalvw czambo :loveu:[/QUOTE] Widać nie wzbudzasz jego zaufania:evil_lol: Quote
*Monia* Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Jak to tak stópki odgryzać :mad: Pokaż to dziecko bez stóp :cool3:. Brody nie musisz pokazywać :eviltong: Quote
Recommended Posts