Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest przepiękny:crazyeye: Myślę, że takie cudo, do tego szczenię powinno szybko znaleźć dom. Założyłam mu wątek na niebieskim, może jakiś miłośnik ttb go wypatrzy.
link

Posted

Dzięki za banerek. Już sobie wstawiłam.
Dzięki za ogłoszenie. Wstawię go jeszcze zaraz na bullowate na dogomanii. Ale tyle ich jest że zniknie w tłumie nasz ciapciolek.

Posted

Dodałam banerek, tylko tak mogę pomóc...

Niesamowity pies, wyraźne cechy TTB i ta łagodność, tolerowanie namolnych szczeniaków, taki cierpliwy... Schronisko niestety go zmieni. Proszę, zawalczmy o dom dla niego, dobry mądry dom, on jest taki młody, taki podatny na wszystko... No i nie powiem - taki pięknie umięśniony z szeroką klatą, no pies marzenie :loveu:

Posted

Tak, to numer do Pawła z przytuliska w Buku.
Dla bukowskich psiaków zawsze ten numer. Można trez podawac meil fundacyjntyL [email protected]

Czyli ma komplet:
Ja zrobiłam
allegro
alegratka
kupsprzedaj
eurocity
cafeanimal
strona Fundacji Animalia

Dzięki wielkie. Może ktos logiczny go dostrzeże.

Posted

Czas pokazać Doriana światu ;) Zrobiłam ogłoszenia na:

poznan.gumtree.pl
4lapy.pl
adopcjepsow.org
kupiepsa.pl
kokosy.pl
eoferty.com.pl
nasipupile.pl
przygarnijzwierzaka.pl
interpress.pl
24polska.pl
hodowcy.com.pl

Jeszcze zapytam dla pewności jaki numer podać w ogłoszeniach ? Do tych zrobionych podawałam ten podany z stronie fundacyjnej czyli 509 628 584. Czy to właściwy ?

Posted

Dorian byl dzisiaj na spacerze razem z innym psem ... Troszke sie ciagnal ale szedl dosyc ladnie :) Stale zachecal Barego do zabawy... To jest naprawde swietny psiak oby szybko znalazl dom ..

Posted

Jedna osoba nie odpowiedziała jeszcze, nie odesłałą ankiety.
Drugi domek odesłałą. Państwo mieli 12 lat boksera. Odszedł ze starości. W domu 16 letni syn.
TYlko nie podali w końcowej części ankiety adresu i namiarów - żeby zrobic kontrole adopcyjną. Bo to jednak jest pies, który musi iść do naprawde odpowiedzialnego domu.
Czekam na uzupełnienie.

Posted

snuszkak napisał(a):
o matko kolejny....

czy ten rok jest pod nazwa bull???

Snuszkak... jak każdy rok...:shake: wiesz, co się asto/bullowatego nie sprzeda to się przywiąże do ogrodzenia schronu...bo malizny typu jamnik to można podrzucać w kartonie...:shake:...przed bramą schronu...przynajmniej u nas...

Posted

supergoga napisał(a):
Dzisiaj dzwoniłą jedna osoba z ogłoszenia o Doriana. Wysyłam ankiete przedadopcyjną. Zobaczymy, czy to ten domek.

Trzymamy wszystko, co da się trzymać:loveu:

Posted

supergoga napisał(a):
Oj, tyle że domek okazał się w Rzeszowie???:-o:crazyeye:

:mdleje: Czyli klops ? Z wizytami to chyba pół biedy, bo kogoś by się znalazło, ale szanse na znalezienie transportu na tak długiej trasie są chyba nikłe.

Posted

Właśnie to nie jest problemem. Pan sam chce przyjechać samochodem po psa. Problemem jest sprawdzenie domu, bo na razie nikt się nie ujawnił chętny. Napisała do osoby z mapy dogo - ale jeszcze nie mam odpowiedzi.

Pilnie poszukuję kogoś z Rzeszowa do sprawdzenia domku dla Doriana. Pan nawet jutro chciał jechać.

Posted

Dzięki Aga za wiarę w niezawodność Neczki :D

Do Ajry musiałyśmy kawałek podjeżdżać, więc dlaczego nie mogłybyśmy się przejść do domku Doriana, do którego mam 15 minut drogi piechotą ;)
Zakładam, że znam jego przyszłych właścicieli, tylko skojarzyć nie mogę.

Supergoga sugeruje pytania apropos kastracji, a Wy macie jeszcze jakieś propozycje ? :razz: