Alicja Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 [FONT=Arial]no to za pomyślność w Nowym Domku :kciuki:[/FONT] Quote
Siwy88 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Jak obiecałem tak dotrzymuje słowa ;] Dorian jak narazie jeszcze ze stresowany.. Po woli sie oswaja.. Przez cala droga byl naprawdę grzeczny.. Jak sie zatrzymywaliśmy nie chciał z samochodu wychodzić wiec trzeba bylo go wynosić hehehe:) jak już byliśmy w domu nie chciał wychodzić po schodach bal sie położył sie na dole i ani kroczku ;] Ale dzisiaj już znaczna po prawa śmiga z góry na dol ;] Cały czas bada teren mieszkania.. Miejsce na spanie juz sobie znalazł ;] Jak już sie oswoi i wszystko będzie git dodam jakieś foteczki ;] Pozdrawiam :lol: Quote
supergoga Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Witamy nowego dogomaniaka. Szczęśliwego, mamy nadzieję, właściciela Dorianka. Wieści niezłe. Psiak przebył praktycznie całą Polske, to i stres ma niezły. Ale to jeszcze dzieciak, wszystko przed Wami. Dziękujemy pięknie za domek i szansę dla niego. Pozdrawiamy!!! Quote
rufusowa Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 gratuluję decyzji! to piękny psiak a przy odrobinie pracy wyrośnie na wspaniałego psa :) czekamy na fotki i relacje :p Quote
fioneczka Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Siwy88 napisał(a): Miejsce na spanie juz sobie znalazł ;] :lol: pewnie w łóżeczku witamy serdecznie Rodzinę Dorianka Quote
Alicja Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 [FONT=Arial]Liczymy że foteczki i wszelkie wieści na bieżąco się pojawią ;)[/FONT] [FONT=Arial]witamy w gronie psioświrków ;)[/FONT] Quote
Siwy88 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 fioneczka napisał(a)::lol: pewnie w łóżeczku witamy serdecznie Rodzinę Dorianka Nom dokladnie ;] Jak go zwalam i zeby szedl na tymczasowy koc.. Bo czekamy na kojec który zamówiłem :eviltong: To robi smutna minę i spowrotem łapki na łózko ;] I my tez witamy wszystkich dogomaniakow hyhy ;]:p:lol: Jak narazie nie odstepuje mnie na krok zobaczymy co bedzie jutro jak zostanie sam w mieszkaniu... Dzisiaj poszedłem na chwile to drapał drzwi ale jutro sie zobaczy jak sam sie sprawdzi.. a tak to Byliśmy na długim spacerze trochę go zmęczyłem bo nie miał siły wracać walnął sie w trawe i ani rusz... Słabą kondycje ma jak narazie hehe :diabloti: Quote
supergoga Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Dorian opuszcza schronisko. Cięzko było robić mu fotki, taki ruchliwy był. Mam nadzieję, że drapanie w drzwi mu minie i nauczy się czekac na domowników. Zostaw mu jak wyjdziesz jakiąś kostkę do gryzienia czy inną zabawkę. Ja tak robiłam. Albo wychodziłam jak moja suka jadła - musisz wypraktykować. Quote
Siwy88 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Foteczki ImageShack - Image Hosting :: dorian010.jpg ImageShack - Image Hosting :: dorianprzerobka.jpg ImageShack - Image Hosting :: dorian004.jpg ImageShack - Image Hosting :: dorian002.jpg ImageShack - Image Hosting :: doriannn001.jpg Smutasny ;] ImageShack - Image Hosting :: doriannn002.jpg Quote
Neczka Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 I co tam słychać u Dorianka ? :) Siwy, z tej strony Anka co to była u Was na wizycie przedadopcyjnej ;) Jak mówiłam - w razie jakichkolwiek zapytań, mieszkam osiedle obok, więc jestem do dyspozycji ;) Quote
Siwy88 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Spoczko jak coś sie odezwę :* :eviltong: A u Doriana dobrze... Rozbrykał sie:evil_lol:... zaczał szczekać jak ktoś po schodach wchodzi ;] Chodzi spokojnie po polu do kazdego psa podchodzic chce sie bawić ale uciekają od niego albo warcza :/ Narazie sie za kumplował z kolegi psem 8 letnia Hajdi tez mieszańcem jakiegoś boksera ;] Jedyna ktora na niego nie warczy i nie ucieka ;] Z każdym chce sie bawic... Co chwile sie zemną drażni ;] Wchodzi na łózko i schodzi ;] Nawet jak sie połozy na kocu to jak zasne budzę sie to juz obok mnie spi ;] Przyzwyczaił sie sam zostawać :) Fotki ;] http://img5.imageshack.us/my.php?image=dorian010.jpg http://img155.imageshack.us/my.php?image=dorianprzerobka.jpg hehe http://img218.imageshack.us/my.php?image=dorian002.jpg http://img528.imageshack.us/my.php?image=doriannn001.jpg [FONT=Arial]Smutasny ;] http://img528.imageshack.us/my.php?image=doriannn002.jpg [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] Quote
supergoga Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 A ja się tak conieco bałam dopytywać czy wszystko dobrze. Mały biedny jest bo w schronie nikt się go nie bał, a teraz nie chcą sięz dzieckiem bawić. Dobrze że choć jedna ciocia się bawi z małym. Wygodny pies wie do czego służy łóżko. Ciekawe skąd. Ważne że rozumie, iż wrócisz do niego i zostaje sam w domu. Będzie coraz lepiej. Quote
Siwy88 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Ile razy go zwale i tak wejdzie spowrotem ;] Ale to tylko umnie w pokoju tak ;] Bo w dużym sie już nauczył ze nie można ;] A no tez mam taka nadzieje ze będzie coraz lepiej :p Quote
agaga21 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 super się widzi psiaka w nowym domu!!! jeśli mogę coś zasugerować to radziłabym nie bawić się w gryzienie rąk.lepiej niech gryzie zabawkę, można ją przeciągać-to swietna zabawa.ręka powinna być "święta" ;) Quote
Siwy88 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Jutro mu moze kupie jakas zabawke ;] Narazie to gryzie worek treningowy ktory mu dalem;] Mi juz nie potrzebny bo za maly a chociaz tego nie przegryzie ;] A jutro mu kupie jakas kaczke czy cos hehe ;] Quote
Neczka Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 ...zwalać psa z łóżka i to już ! :eviltong::diabloti: ...oho, no to się spóźniłam ze wstawianiem fotek, Tengusia była pierwsza :evil_lol: Quote
agaga21 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 polecam cos takiego: WĘZEŁ, SZNUR, GRYZAK DLA PSA DŁ. 37 CM - TRIXIE (644397513) - Aukcje internetowe Allegro psy uwielbiają się tym bawić! a worek treningowy na pewno też może być fajną zabawką ;) Quote
Alicja Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [FONT=Arial]włóż piłeczkę tenisową w starą skarpetkę porób wezły i już jest zabawka do rzucania ;)[/FONT] Quote
fioneczka Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 a ja proponuję kupić ze trzy metry grubego sznura/linki i powiazać w supły zabawa super zarówno Ty z Doriankiem jak i on sam też będzie z linką rozrabiał jesli zrobisz dużo supełków - jeden przy drugim powstanie gryzak który Dorian za wszelką cenę będzie usiłował rozplątać takie robione zabawki wychodzą znacznie taniej ;) i sa trwalsze od tych sznureczków z supełkami zakupowanych w zoo-sklepach zerknij tutaj http://www.dogomania.pl/forum/12001245-post1131.html i tutaj http://www.dogomania.pl/forum/12043519-post1145.html Quote
fioneczka Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 agaga21 napisał(a):super pomysły dziewczyny! sama bym wykorzystała je gdyby tylko choć troszeczkę mój pies chciał się bawić. zawsze możesz spróbować ... moze się rozochoci i ruszy dupalka do zabawy ;) Quote
agaga21 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 super pomysły dziewczyny! sama bym wykorzystała je gdyby tylko choć troszeczkę mój pies chciał się bawić. Quote
agaga21 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Siwy88 napisał(a):Z tym sznurem dobry pomysl;] Jak zobaczylem te foteczki to az zdziwilem sie ladne ma wybicie ;] to najlepsza akrobatka na dogomanii :evil_lol: Quote
Recommended Posts