Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u kogo on teraz jest? pidzej, czy moglabys napisac cos o jedo zdrowiu i w ogole jak on w domu? pilne :) dzis ide do takiej kobiety na Ursynowie, ktora chce psiaka jakiegos, najlepiej w pilnej potrzebie... kobieta starsza, naukowiec ;) idziemy z Ninti zobaczyc jak ona sobie radzi i co by chciała...

Posted

hej nie widzę zdjęć w 1 poście :( nie wiecie czemu? wczoraj były :) może serwer hostujący leży?

chciałam druknąć ;) a na stronie Anioła nie ma tego ostatnniego z łapką ;)

edit: już są :) to dogo się walnęło i połozyło.

Posted

kurcze ja nie jestem na bieżąco i te info znałabym dopiero wieczorem- tj jesli chodzi o zdrowie, bo w domu podobno sie dobrze zachowuje. Czystość zachowuje, tyle że szczekliwy jest:oops: jest u osoby która ma już od nas kilku tymczasowiczów i o kolejnego się nie prosiła.....dlatego nie może tam zostać.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Na pudlach w potrzebie Zofija napisała:

"Pani z miesięcznika "Mój pies" pyta mnie o pudle lub beagle na tymczasie, które moze umieścić w kąciku adopcyjnym gazety. Czy macie aktualnie jakieś na tymczasie? Jeżeli tyak poproszę o zdjęcie z opisem psa i kontaktem do opiekuna na maila: [email protected]"

Przesłałam na pw Zofija wątek pudliszona, może akurat się uda. Kto sprawuje opiekę nad Fifusiem może by się jeszcze odezwał się w tej sprawie do Zofija:p