Energy Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 A tak ładnie jeszcze się trzymał, jak poszedł do schroniska... Słuchajcie, może go wyciągnąć do hotelu??? Quote
al'akir Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 zapisuję wątek Co się teraz dzieje z tym pudlem ? Jak zachowanie ? Quote
al'akir Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 mariolka napisał(a):probuje gryzc przy kazdym dotknieciu... wrzuciłam go na pudle w potrzebie, tam jest poszukiwany pudelek, ale taki bezproblemowy:shake: Quote
Energy Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Cytuję z wątku Supełka(*) i może tu się już przenieśmy;)ten wątek musi odżyć i trzeba ratować tego pudliszona. koosiek napisał(a):Energy, on nie ma w Azylu źle - w porównaniu z innymi schronami. Tylko powiedz mi, co to za życie... A jakie szanse na adopcję ma stary, schorowany pies, który wyprowadzany jest na poskromie, bo gryzie przy próbie dotyku? On wcześniej miał DT, nie wiem dlaczego wrócił do schronu, ale w domu zachowywał się podobno zupełnie inaczej. Jemu potrzebny dobry DT, który "wyprowadzi go na prostą" - inaczej do końca życia będzie siedział w klatce i na spacery wychodził na pętli :( Ja się absolutnie z tym zgadzam. Tylko to chyba nie jest jeszcze taki stary pies, 10 lat u pudla to jeszcze normalnie siła wieku:cool3:. W jakich warunkach jest teraz Fifuś? Kiedy wrócił z dt do azylu? Trzeba w takim razie próbować go wyciągać do dt... Quote
zerduszko Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Hotelik pewnie nic nie zmieniłby w jego przypadku. Czy on ma ogłoszenia? Quote
coronaaj Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Energy napisał(a):Biedny maluch:shake: Może próbujcie u pati, ma płatny dt pod Warszawą. Miala Fibi ale trzeba sciagnac Fizie na watek ...Pati hotelik warto sprobowac... Quote
Energy Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 coronaaj napisał(a):Miala Fizie i lubi pudliszony...warto sprobowac... Coronaaj gdzie znalazłaś ten wpis? To chyba bardzo stare, bo aż nie pamiętam, że pisałam:evil_lol: Coronaaj a Ty przypadkiem nie masz jakiegoś pomysłu na dt? Edit: z lipca, no to mam prawo nie pamiętać, w moim wieku:cool3: Quote
koosiek Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Energy napisał(a):Ja się absolutnie z tym zgadzam. Tylko to chyba nie jest jeszcze taki stary pies, 10 lat u pudla to jeszcze normalnie siła wieku:cool3:. No to powiedzmy, że młody duchem ;) Bo, niestety - chorowity trochę :( Energy napisał(a):W jakich warunkach jest teraz Fifuś? Kiedy wrócił z dt do azylu? Trzeba w takim razie próbować go wyciągać do dt... Nie wiem, jakie dokładnie warunki ma teraz, dawno mnie w Azylu nie było, ale o ile się orientuję, to siedzi w klatce, ma regularne spacery, no ale na tym poskromie nieszczęsnym :( Jeżeli chodzi o opiekę wet, to tu raczej problemów nie ma. Czyli da się żyć, ale... Nie wiem, kiedy wrócił z DT, ale chyba gdzieś na wątku ktoś napisał? Już widze, że z pierwszego postu wynika, że wrócił 20 lipca, czyli daaawno... Ale na początku był zupełnie inny, moja znajoma była z nim na spacerze i dał się głaskać, tylko jak zbliżyła rękę do ogona, to próbował złapać zębami - ale on miał problemy z prostatą, może jeszcze go bolało? A teraz tak zdziczał :( Quote
Madallena Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Nie ma sensu wsadzac go to hotelu. Bedzie mial dokladnie tak samo jak w Azylu. W Azylu ma opieke, kontakt z czlowiekiem i leczenie. W hotelu mialby dokladnie to samo tylko za pieniadze. Lepiej szukac mu DT w domu. To najlepsze rozwiazanie... Quote
koosiek Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Zgadzam się, dla niego tylko domowy DT! A jak jest u tej Pati? I ile kosztuje tymczas? Czy zgodziłaby się na psa problemowego? Quote
al'akir Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 koosiek napisał(a):Zgadzam się, dla niego tylko domowy DT! A jak jest u tej Pati? I ile kosztuje tymczas? Czy zgodziłaby się na psa problemowego? u Pati jest domowy tymczas . Quote
Mameczka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Dopiero teraz zagladam.Troche sie zapracowalam ostatnio ;) szkoda ,ze biedaczek tak zdziczal.Potrzebuje kogos kto zna sie na psach.Ja jak zwykle moglabym allegro zrobic i ewentualnie dorzucic grosik ale dzis i jutro nie bede miala czasu jak do czwartku nie bedzie allegro to zrobie a teraz musze uciekac bo dzieciaki chore mocno i wyja :( Quote
koosiek Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Mameczka, dzięki :) Jakoś nie mogę się dopatrzeć, czy ma azylowe allegro, więc chyba nie ma. A powiedzcie mi proszę, czy któraś z Was miał psa u Pati? Ew. czy wiecie, kto miał u niej psa? Chciałabym znać opinie osób, które korzystały z jej usług. Quote
Energy Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 koosiek napisał(a): A powiedzcie mi proszę, czy któraś z Was miał psa u Pati? Ew. czy wiecie, kto miał u niej psa? Chciałabym znać opinie osób, które korzystały z jej usług. Fizia miała Fibi, morelową pudliczkę, pisz proszę do niej... Quote
Energy Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 koosiek napisał(a):Ok, dzięki, już do niej piszę :) Nie ma za co;)pisz, bo właśnie jest na dogo:p Quote
pumcia02 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 u Pati byly juz psy z Fundacji. Więc opinie znajdziesz w azylu ;) Quote
koosiek Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Mariola, to może napisz? Bo z tego, co mi Fizia napisała, nie jestem pewna, czy poradziłaby sobie z Fifusiem... Quote
al'akir Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Można też zapytać AnieRe (brała pudelka Yogiego na dt) o jego zachowanie, jest behawiorystą może coś podpowie . Ma też hotel . Quote
Mantis Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Banerek dla Fifulka ufundowany przez ciocię coronaaj , która tym samym zasiliła Skarpetę kudłaczy :) Quote
koosiek Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Mantis, dzięki :) GPooLCLD, może faktycznie do niej napiszę? Dzięki za podpowiedź :) A tamten pudelek ma wątek? Quote
al'akir Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 tamten pudelek nie ma wątku, można o nim przeczytać na wątku pudli w potrzebie http://www.dogomania.pl/threads/14138-pudle-szukaja-domu kilka ostatnich stron, tam się wypowiadała właśnie AniaRe Quote
koosiek Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Super, jutro zajrzę na tamten wątek i pewnie napiszę do niej. Quote
Recommended Posts