Jump to content
Dogomania

Co chcecie KUPIĆ na bazarku. Zanim napiszesz PRZECZYTAJ pierwszy post!!!

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Edit - nieaktualne - znalazlam w sieci i rozwieszam sukcesywnie..   

Kupilabym chetnie ulotki informacyjne

o tym ze wg przepisów pies moze byc tylko 12 godzin na łańcuchu lub zamknięty. Najlepiej z notka ze będą prowadzone kontrole.

Mieszkam na wsi gdzie ciagle jeszcze jest wiele tych psich męczenników przypiętych do łańcucha jako szczeniak i odpietych kiedy juz wyzioną ducha. Ciężko rozmawiać z tymi ludźmi, pomyślałam że moglabym rozklejac te ulotki na tablicach informacyjnych, może pomoglyby choćby kilku nieszczęśnikom.

Pewnie moja wieś nie jest wyjątkiem, może udałoby się prowadzić takie akcje także w innych miejscach Polski ?

• Like 5
Posted
Dnia 17.12.2021 o 07:52, kikou napisał:

Kupilabym chetnie ulotki informacyjne

o tym ze wg przepisów pies moze byc tylko 12 godzin na łańcuchu lub zamknięty. Najlepiej z notka ze będą prowadzone kontrole.

Mieszkam na wsi gdzie ciagle jeszcze jest wiele tych psich męczenników przypiętych do łańcucha jako szczeniak i odpietych kiedy juz wyzioną ducha. Ciężko rozmawiać z tymi ludźmi, pomyślałam że moglabym rozklejac te ulotki na tablicach informacyjnych, może pomoglyby choćby kilku nieszczęśnikom.

Pewnie moja wieś nie jest wyjątkiem, może udałoby się prowadzić takie akcje także w innych miejscach Polski ?

Ja takie ulotki mialam gdzieś zapisane na komputerze. Trzeba je tylko wydrukować. Mogę poszukać. 

• Like 1
Posted
Dnia 21.12.2021 o 08:53, Tyśka) napisał:

Ja takie ulotki mialam gdzieś zapisane na komputerze. Trzeba je tylko wydrukować. Mogę poszukać. 

Jasne, to w wolnej chwili proszę zerknąć czy są jeszcze?

Posted

Witaj Aldrumko, nie wiem ile potrzebuję, jestem początkującą szydelkowiczką, nie muszą być nowe, tylko napisz jakie masz kolory? albo jeszcze lepiej zrób zdjęcie.

Posted
Dnia 6.01.2022 o 22:16, Sisi44 napisał:

Witaj Aldrumko, nie wiem ile potrzebuję, jestem początkującą szydelkowiczką, nie muszą być nowe, tylko napisz jakie masz kolory? albo jeszcze lepiej zrób zdjęcie.

Dnia 4.01.2022 o 22:52, Aldrumka napisał:

Jak dużo potrzebujesz i czy muszą być nowe ?

A może cioteczki szydełkujące mają (nie wiem jak to się nazywa) takie "szablony" do robienia serwetek, bombek, aniołków, gwiazdek itp. z nici. Tylko wyraźne "co by" można było odczytać. Chętnie kopię/oryginał kupię. 
W razie czego proszę o PW.

Posted
Dnia 7.01.2022 o 09:59, maarit napisał:

A może cioteczki szydełkujące mają (nie wiem jak to się nazywa) takie "szablony" do robienia serwetek, bombek, aniołków, gwiazdek itp. z nici. Tylko wyraźne "co by" można było odczytać. Chętnie kopię/oryginał kupię. 
W razie czego proszę o PW.

zobacz na pinterest od groma tego tam.

Posted
Dnia 7.01.2022 o 20:26, devoner napisał:

zobacz na pinterest od groma tego tam.

Patrzyłam, bardzo fajne ,,wzory" były kieeedyś w gazetach. O takich myślałam. To nie dla mnie, ja nie umiem ani nie mam cierpliwości 😁

• 2 weeks later...
Posted

wklejam post sue

nigdy nie wiadomo........może ktoś ma do sprzedania używaną,a jeszcze sprawną piłkę

---------------------------------------------

Mam przy okazji pytanie, czy ktoś z Was ma może elektryczną piłkę ręczną, używaną, albo może mógłby pomóc kupić? Pani, która ma Marysię, jest już po 80, codziennie jej pomagam z różnymi rzeczami m.in. z paleniem w piecu, nie stać mnie w tej chwili na taki zakup z powodu zaostrzenia choroby u taty, a byłoby to znacznym ułatwieniem - pali się drewnem, a siekierą jest mega ciężko, taką piłką poradziłaby sobie sama. To jest coś takiego 

https://allegro.pl/oferta/przenosna-elektryczna-pila-21v-akumulator-11097038410

mając taką piłkę mogłabym też palić drewnem u siebie w kociarni, bo tak stosuję w 90% węgiel i jest dużo drożej

• 2 weeks later...
Posted
Dnia 19.01.2022 o 14:06, Toska1 napisał:

Chętnie kupię miniaturki perfum , może ktoś ma i chce się pozbyć ?

Ja mam miniaturki tzn próbki.

Tylko nie wiem jakie są zasady.Czy mam bazarek uruchomić?

Posted
Dnia 6.02.2022 o 23:49, uxmal napisał:

Ja mam miniaturki tzn próbki.

Tylko nie wiem jakie są zasady.Czy mam bazarek uruchomić?

Tak, powinny być wystawione na bazarku 🙂

• Upvote 1