malawaszka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Maga100']Na wichurę. Czyli na zadoopie. Co ty taka nieobyta? :evil_lol: i to większe niż moje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='malawaszka'] [quote name='Maga100']zadoopie. :evil_lol: i to większe niż moje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pysia ma wiekszą doope niz ty? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 PIKA napisał(a):Pysia ma wiekszą doope niz ty? :evil_lol: ojjj choćbym nie wiem jak chciała to nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='PIKA']Pysia ma wiekszą doope niz ty? :evil_lol: Jeżeli chodzi o doope[SIZE=2] to nie dam rady Waszce :eviltong: A zadoopie ...no cóz ;) My to mamy nawet sklep :evil_lol: Fotki zaraz będą tylko muszę wgrać, pozmniejszać i powstawiać...Może do 23 zdąrzę ;) Quote
malawaszka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Pysia'][SIZE=2]A zadoopie ...no cóz ;) My to mamy nawet sklep :evil_lol: HA!!! a u nas kilka sklepów, Ośrodek Zdrowia :razz: i OMEGA :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='malawaszka']HA!!! a u nas kilka sklepów, Ośrodek Zdrowia :razz: i OMEGA :evil_lol: Gdzie ??:-o Bo ja tam nawet domu żadnego nie widziałam....Najbliższy w lesie :evil_lol: Teraz foteczki. Tyle lodów..Który lepszy kąsek Może i ja spróbuję ? Pachnie nieźle Jak pogrzebę pewnie będzie lepsze Poszukam w innym mijescu Zaśnieżony ( a nie zaślumptany) pychol Pychota Powrót w lata szczenięce :evil_lol: Coś widzę ciekawego Słychać jazgot ...czyżby Lunka tam była ?:-o Już mnie uszy bolą a nikogo nie widzę...:diabloti: Ja mam dość:roll: Idę szukać lodów dalej Dalsza konsumpcja Ja jednak obstaje ze ten piskliwy wrzask to Luneta... Idę sprawdzić Pełnia szczęścia - zima ! Wąchanie zapachów Idę pogadać Wielka miłość sióstr Zmoreczek :multi: Quote
daga10011 Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 piekne fotki:loveu: .A jak one zjedza snieg to nacie sensacji zoladkowych?bo my mamy i to straszne:placz: :angryy: Quote
malawaszka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Pysia napisał(a):Gdzie ??:-o Bo ja tam nawet domu żadnego nie widziałam....Najbliższy w lesie :evil_lol: no masz!! ze mną nie chciała jechać do mnie na wieś a sama była szpiegować :mad: :angryy: Quote
Pysia Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 daga10011 napisał(a):piekne fotki:loveu: .A jak one zjedza snieg to nacie sensacji zoladkowych?bo my mamy i to straszne:placz: :angryy: Fotki niewyraźne bo pstrykanie w słońcu na śniegu czarnych psów jest koszmarem ...Plamy czarne tylko widać :( A po lodach nic nam nie jest. Ani gardełko ani brzuszek nie boli :p Zaraz następne fotaski :) Quote
Pysia Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='malawaszka']no masz!! ze mną nie chciała jechać do mnie na wieś a sama była szpiegować :mad: :angryy: Nie szpiegowałam :p Sama mi dokładnie opisałaś :evil_lol: Nawet wielokrotnie :evil_lol: Fotaski Zaproszenie do zabawy Na tarasie Która to ? Ja mam dość..poleżę sobie tutaj Dumna blada rozczochrana :evil_lol: Powtarzam sięale kocham robić fotki jak tak leżą Tak tez fajnie Jak jej nie dać kiedy tak patrzy... A kiedy patrzą dwie :-o Masakra TZ topnieje coraz bardziej Zostałam oddalona od źródła pokarmu :roll: Pasuję do wnętrza I to idealnie ;) Ale czekam na spacer Zamyślona Quote
malawaszka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Pysia napisał(a):Nie szpiegowałam :p Sama mi dokładnie opisałaś :evil_lol: Nawet wielokrotnie :evil_lol: haha noo ale to tylko nasz zakątek, a nie wichurke :lol: ale super, że Zmorowate tak się dogadują :multi: :multi: :multi: a Luna dziś podrywała Drexa :lol: boże to jest jedyny duży pies, na którego ona tak reaguje - normalnie tańce przed nim takie wyczyniała że nie mogłam :lol: Quote
Pysia Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 A to nasze widoczki Bardzo zimowo teraz ;) Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Pysia']A to nasze widoczki Bardzo zimowo teraz ;)ja poproszę takie zadupie :roll: Quote
Pysia Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):ja poproszę takie zadupie :roll: Zaqpaszamy :) Tam pełno działek do sprzedania :) Fotaski następne będa jutro bo co potem będe wstawiać ? Quote
PIKA Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Pysia']Zaqpaszamy :) Tam pełno działek do sprzedania :) Fotaski następne będa jutro bo co potem będe wstawiać ? a kto by taki kawal na dzialke jechał :roll: Quote
Pysia Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='PIKA']a kto by taki kawal na dzialke jechał :roll: To przeprowadź sie :) Ta działka to nasz dom :) Zmorki dwie :) Padnięte Zmorki Zmorki Kijanki :) Zmoreczka modeleczka :) Zapomniałam..ale o czym ? Quote
PIKA Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Pysia napisał(a):To przeprowadź sie :) Ta działka to nasz dom :) A dasz mi pracę ? :lol: Zmorki cudnie pasuja do wnetrza ............. i ... zewnetrza też :loveu: Quote
Pysia Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 PIKA napisał(a):A dasz mi pracę ? :lol: Jeszczejeden pies lub dwa i potrzebny mi będzie pracownik :lol: Quote
LAZY Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Pysia napisał(a):Jeszczejeden pies lub dwa i potrzebny mi będzie pracownik :lol: Ja bym sie chetnie do rpacy przy takich Zmorkach najęła!:oops: Quote
Pysia Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='LAZY']Ja bym sie chetnie do rpacy przy takich Zmorkach najęła!:oops: No to trzymaj kciuki za dużego lotka :evil_lol: Poszukiwania czegoś do wchrzamania :) Moze tam coś jest? A moze tam ? Choć Zmorko. Na dole cos maja A nie mówiłam ;) Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Pysia napisał(a):Jeszczejeden pies lub dwa i potrzebny mi będzie pracownik :lol:o to ja sie też piszę :multi: Quote
PIKA Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Pysia napisał(a):Jeszczejeden pies lub dwa i potrzebny mi będzie pracownik :lol: Dobra zaklepuje miejsce :lol: Quote
LAZY Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Matko jak sie do tej pomocy rzuciły...Hihi..dorbze, ze ja byłam pierwsza:evil_lol: Quote
Pysia Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 No to zapraszam na następny miot ;) Przydadzą sie pomocnicy :evil_lol: Quote
Recommended Posts