Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
a wziął ze sobą kamerę??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Kamere to se moze brać. Nawet nie wiem gdzie to cholerstwo się włącza i jakos mnie to nie interesuje :placz: JA NIE POJECHAAM !! JA NIE MÓWIĘ !! WCALE !!ROZUMIESZ ??!!:placz:

Posted

Pysia napisał(a):
Kamere to se moze brać. Nawet nie wiem gdzie to cholerstwo się włącza i jakos mnie to nie interesuje :placz: JA NIE POJECHAAM !! JA NIE MÓWIĘ !! WCALE !!ROZUMIESZ ??!!:placz:

Nie musisz mowic, wazne, ze piszesz:evil_lol::evil_lol:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Nie musisz mowic, wazne, ze piszesz:evil_lol::evil_lol:
słuszne stwierdzenie :cool1:
A TZ faftycznie niedobry , po co mu kamera:mad:, niech sprzeda pioruństwo na allegro:angryy:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Nie musisz mowic, wazne, ze piszesz:evil_lol::evil_lol:
Matko...:-o Tak se pomyślałam cobym zrobiła jakbym pisac nie mogła...Masakra jeszcze większa ;)
Magda_Miki - dzięki za pocieszenie :lol: :multi: :loveu:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
słuszne stwierdzenie :cool1:
A TZ faftycznie niedobry , po co mu kamera:mad:, niech sprzeda pioruństwo na allegro:angryy:

Allegro ?? O tym nie pomyślałam :evilbat: Tylko czy potem będe jeszcze miała gdzie mieszkać ?:niewiem: Bo wiecie...muszę gdzieś kompa postawić...:hmmmm:

Posted

Pysia napisał(a):

znam ten ból bo ja nie mówiłam w zeszły weekend :lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Wpaść mozesz ale to TY będziesz mówić....:eviltong:

HAhahahah......:turn-l::turn-l:Malawaszka to bylo dobre!! Tylko przygnebiasz biedna Pysie:evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Allegro ?? O tym nie pomyślałam :evilbat: Tylko czy potem będe jeszcze miała gdzie mieszkać ?:niewiem: Bo wiecie...muszę gdzieś kompa postawić...:hmmmm:
:cool3: mam duży namiot ;)to ci pożyczę / a może Waszka na wieś cie przygarnie :razz:/

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:cool3: mam duży namiot ;)to ci pożyczę / a może Waszka na wieś cie przygarnie :razz:/

noo Alu chyba sobie żarty stroisz :evil_lol: a po co mi taka Zmora na wsi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
noo Alu chyba sobie żarty stroisz :evil_lol: a po co mi taka Zmora na wsi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
no jak to po co obejscia beda pilnować :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
noo ja już pokazywałam u mnie na galerii kto będzie u mnie pilnował obejścia :cool3: po co mi jeszcze takie zaślumptane łałoki :evil_lol: ;)
widziałam , widziałam :razz:

Posted

malawaszka napisał(a):
noo ja już pokazywałam u mnie na galerii kto będzie u mnie pilnował obejścia :cool3: po co mi jeszcze takie zaślumptane łałoki :evil_lol: ;)

Nie było mnie kilka godzin na DGM , wchodzę i...co widzę ??:-o Jestem w szoku!:-o Nie dość ze moja osobista dogomaniacka sąsiadka zamiast mnie pocieszać z powodu choroby ( a miały być narty :placz: ) i kamery ( miał być super aparat :placz: ) to jeszcze wyzywa moje psy!!:mad: Nie dość ze winna mi jest za lekarza i weta z powodu głuchoty mojej i moich kochaniutkich niedźwiedziatek to jeszcze nas obraza :mad: :angryy:
A do Waszki mieszkać nie pójdę bo ja tam zima zasypie na amen :evil_lol: Tam psy zadkami szczekaja ( to akurat pasuje ;) ), na szlabanie pisze " koniec świata" a wrony latają do góry nogami :evil_lol: No i prądu często brakuje :diabloti:
A fafalaste mordy i zaślumptane łałoki kocham :loveu: Przynajmniej nie da się ich rozdeptać:eviltong: I człowiek od jazgotu nie głuchnie :eviltong:

Posted

O matko :icon_roc: A toto rozumiem, ze ma rodowód afrykański? :icon_roc:

[quote name='Pysia']Dzisiaj wieczorem będą foteczki Zmoreczek bo jedziemy na wichurke :)
Gdzie jedziecie? :crazyeye:

Posted

Pysia napisał(a):
Dzisiaj wieczorem będą foteczki Zmoreczek bo jedziemy na wichurke :) Tam jest pięknie :) Porobię mase fotek aby starczyło na dłuzej ;)

No to czekamy z niecierpliwoscia na fotorelacyjke:loveu::loveu: