PIKA Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 LAZY napisał(a):Matko jak sie do tej pomocy rzuciły...Hihi..dorbze, ze ja byłam pierwsza:evil_lol: Nie Ty a ja :mad: To ja się pierwsza o robotę zapytalam :mad: Quote
beria Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Pysia']A to nasze widoczki Bardzo zimowo teraz ;) Ale cudnie :loveu: Ja już nie chcę mieszkać w bloku :wallbash: Quote
Magda Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Ale duzo foteczek!!:crazyeye: Czarnulki sliczne jak zawsze:loveu: Fajne te wasze zadoopie!! Ja tez chce tam byc razem z innymi Quote
ewelinabuck Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 to ja sie pisze jako nastepna ciocia do miziania maluchow:evil_lol: Quote
Pysia Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Uffff...Sorki że nie tak długo nie było ale byłam w pracy NIEZBĘDNA ...Masakra ;( Mam duzo fotek jeszcze ale brak mi sił :roll: Idę sie położyć . Jutro popołudniu nowe fotki Zmoreczek ;) Quote
Pysia Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Jednaj wstawię kilka :) No chodź na ten spacer!! Zmoreczki łobuzeczki Ciekawska A ta ciągle wcina lody maniaczka Zar4az wejdę na dziewiczy śnieg :) Kawałek ;) Quote
Pysia Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 I jeszcze :) Zmoreczka ślicznoteczka :) A ja luzem nie mogę bo jestem zwiedzaczka... Odpoczynek w słoneczku Biegiem kobieto! Zapadam się Biegiem :) Szybciej :) Chwila odpoczynku Przytulanko Taki piękny dzień:) Razem zawsze raźniej Piękne widoczki... Ale ja ide spać Ja chyba tez Moja słodka Razem z pańciem ;) I tak go dogonię;) Quote
Magda Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='Pysia'] Nas nie dogoniat!! :eviltong::eviltong: Fajnie macie, tyle sniegu....... nie co to my:placz: Quote
malawaszka Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='Pysia'] Szybciej :) buuuahahaha no umarłam to słonie morskie też macie na wichurce???? :lol: :lol: :lol: haha dobreee Quote
Pysia Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 malawaszka napisał(a):buuuahahaha no umarłam to słonie morskie też macie na wichurce???? :lol: :lol: :lol: haha dobreee Wolimy słonie morskie niż stonogi :eviltong: Lub inne robaczki :evil_lol: A Ty Waszka co?Na nianie do maluchów sięnie piszesz? Widziałaś ilu mam chętnych ?:lol: Quote
malawaszka Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Pysia napisał(a):A Ty Waszka co?Na nianie do maluchów sięnie piszesz? Widziałaś ilu mam chętnych ?:lol: nie będę się tu spierać, bo jak przyjdzie co do czego to one i tak nie przyjadą :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='malawaszka']nie będę się tu spierać, bo jak przyjdzie co do czego to one i tak nie przyjadą :evil_lol: nie mow hop :mad: [quote name='Pysia']ja luzem nie mogę bo jestem zwiedzaczka... to niufy tez mają tendencje do spylania? :crazyeye: Quote
sylwiaskalska Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Ale wy macie super krajobraz koło siebie - extra - troszku zazdroszę :cool3: :cool3: Quote
Pysia Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 PIKA napisał(a):nie mow hop :mad: to niufy tez mają tendencje do spylania? :crazyeye: Nie znam takiego niufa który jest dobrze wychowany i spyla :) Ale Zmorka 2 jest u nas dopiero półtora miesiaca a wcześniej była wyłącznie na podwórku. Ponoć chodziła na spacery ( raczej tak bo na smyczy potrafi chodzic) ale nigdy spuszczana nie była. Uczymy ja też reagować na wiele komend które Zmorka 1 zna jakby samoistnie - dlatego że jest z nami a nie sama na podwórku . Nie spuszczę Zmorki2 bo pewnie poszłaby szukać dawnych opiekunów. Chociaż...Nie wiem czy poprostu nie chciałaby zasmakowaćwolności...Wolę się nie przekonywać;) Quote
Pysia Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Zapraszam wszystkich do miziania i pomagania malutkim zmorkowatym :) Mam nadzieje ze będą... Następne foteczki :) Prawie go mam No to teraz na fotografa:) Lub fotografke ;) Dosyc na dziś Ścieżką idzie się wygodniej :evil_lol: Razem Zdejmijcie mi ten łańcuszek!! Dlaczego zawsze tyłem ... Dalej do zabawy :) Wariatka Gałązki zasłoniły Zmorki ;) Spotkamy się na udeptanej ziemi.... Pęczasz? Zrobiła mnie w konia... Wąchanko Ech..miło tak dwie czarne Zmory...;) Zaczynam też sie uśmiechać jak Zmorka :) Quote
Magda Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Sliczne Zmorkowe foty:loveu: Widac je jak czarny na bialym:evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Magda_Miki napisał(a):Sliczne Zmorkowe foty:loveu: Widac je jak czarny na bialym:evil_lol::evil_lol: Masakra robienie fotek przy takim kontraście :) Ale TZ kupił kamere skubany zamiast EOS-a :placz: I fotki będą nadal takiej " cudnej" jakosci :) Za to mam 2 godziny idiotycznego filmu jak to dwie Zmorki chodzą po śniegu.....Masakra.... Jak będe miała sto lat to wtedy wyciagnęstare DVD ( no zabytek bo nikt juz dawno nie będzie pamiętał że takie cusik było) i popatrzę jak to Zmorki zapadaja sie....Masakra...:angryy: Quote
Alicja Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Pysia napisał(a):Masakra robienie fotek przy takim kontraście :) Ale TZ kupił kamere skubany zamiast EOS-a :placz: I fotki będą nadal takiej " cudnej" jakosci :) Za to mam 2 godziny idiotycznego filmu jak to dwie Zmorki chodzą po śniegu.....Masakra.... Jak będe miała sto lat to wtedy wyciagnęstare DVD ( no zabytek bo nikt juz dawno nie będzie pamiętał że takie cusik było) i popatrzę jak to Zmorki zapadaja sie....Masakra...:angryy::evil_lol::evil_lol:ale popatrz jaka będzie to atrakcja jak zimą nie będzie śniegu / na skutek ocieplenia globalnego/wtedy będziesz bilety sprzedawać , jak w kinie :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Pysia napisał(a): Jak będe miała sto lat :crazyeye: zamierzasz zyc 100 lat? :crazyeye: Quote
Pysia Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 PIKA napisał(a)::crazyeye: zamierzasz zyc 100 lat? :crazyeye: Teraz już tak :evil_lol: Bo zamierzam ten dwugodzinny film wtedy obejzeć :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Kilka następnych fotek :) Zadowolona z życia :) Ciężko tak po śniegu :) Chętka do zabawy :) Moje dziewczyny Krzywe oko ;) Dziwne pozy :) Zmoreczka 2 Mam coraz ładniejsze futerko I znowu lody ;) Z profilu Quote
Pysia Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 I następne ;) Pobawisz się ze mna ? Proszę...Taka jestem słodka... A tak się uśmiecham błazeńsko ;) Szukanie skarbów Dalszy ciąg Daj buźki Wariacje Zmorka1 górą Zgadnij ile mam nóg ? ;) Chodź idziemy Ozorek Tak mi dobrze tak mi rób Dalej ;) Wyrośniety szczeniak Oczko sie przekręciło ;) Przyjemności nigdy nie za wiele daj łape Myszki Ech..jak ja je kocham.. Gdzie idziesz? Quote
Pysia Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] pełny odlot:evil_lol: Jej wiele nie potrzeba żeby " odlecieć" :lol: Quote
malawaszka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Pysia'] Zdejmijcie mi ten łańcuszek!! buuuahahaha łańcuszek??? tu trzeba frontline kupić :evil_lol: [quote name='Pysia'] Zgadnij ile mam nóg ? ;) aaahahahah umarłam ze śmiechu - i TY chcesz z nią na wystawe jechać??? :turn-l: :turn-l: :turn-l: [quote name='Pysia']Oczko sie przekręciło ;) :eek2: to niufy mają sterowanie oczu pod językiem??? Quote
Recommended Posts