Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia'];) Ale najpierw trochę zimy ;)

wow mrozona kapustka :evil_lol:

No z urodzinkami psiaków to zawsze problem .My Ozzulca wzieliśmy na 1 urodzinki na lesny spacerek , a potem był Tuffi z Pańciostwem na urodzinkach w domku .;)

Posted

Teraz troszeczkę ciepełka i nowego życia w przyrodzie ( tak gwoli przypomnienia). Kocham zimę, mrozik, śnieg i wieczorne spacery przy blasku iskrzącego się śniegu ale....Tęskno troszke za słoneczkiem ;)
Pierwsze wiosenne kwiaty

Gazania otwiera sie do słonka

Tęsknię już za motyczką...

W tym roku pewnie kwiatów będzie jeszcze więcej :)

Czujecie ten zapach ?

Czy potraficie docenić piękno bratka?

Czy wolicie clematis ?

A te kolory!! Ech...nic nie potrafi malować tak pięknie jak natura

Przeróżne kształty i kolory...

Rozwijają sie w blasku słońca

Posted

aaaa ja chcę tam być :placz: :placz: :placz: i grzać się na słonku :placz: :placz: :placz: kurcze a właśnie mi tak diabelnie zimno :angryy: niewyspana i zmarznięta buuuu :shake:

PYSIA :crazyeye: co TY robisz na dogo o tej porze????? :-o :-o :-o

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: przyjdź do mnie popracować troszkę :razz: :razz: :razz:
Animisieśni :eviltong:
Ale na otarcie łez jeszcze kilka słonecznych fotek ( ech...przed chwilą widziałam w galerii takie fotki ze ...:-( )
Orlik

A tu różowy

I dwie begonie :)

Moze tej wiosny nauczę się w końu robić fotki kwiatom? Miałam lepsze ale szkodnik skasował...

Posted

[quote name='Pysia']Witaj MAGDA MIKI u nas:) Rozgość się i zapraszam od samego początku :) Mam nadzieję ze sięnudzicnie będziesz ;)

Mam nadzieje, ze starczy mi czasu obejrzec wszystkie zdjecia... troszku tego jest:lol:

Posted

Powolutku i na spokojnie dobrniesz do konca ;) Ja od czasu do czasu wchodzędo siebie od pierwszego postu i przeżywam narodziny maluszków i wtedy bardzo jestem wdzięczna za wsparcie psychiczne jakiego udzielili mi dogomaniacy :) Nigdy tego nie zapomnę :loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
Powolutku i na spokojnie dobrniesz do konca ;) Ja od czasu do czasu wchodzędo siebie od pierwszego postu i przeżywam narodziny maluszków i wtedy bardzo jestem wdzięczna za wsparcie psychiczne jakiego udzielili mi dogomaniacy :) Nigdy tego nie zapomnę :loveu:
;) my też nie :loveu: