Alicja Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='Pysia'];) Ale najpierw trochę zimy ;) wow mrozona kapustka :evil_lol: No z urodzinkami psiaków to zawsze problem .My Ozzulca wzieliśmy na 1 urodzinki na lesny spacerek , a potem był Tuffi z Pańciostwem na urodzinkach w domku .;) Quote
Pysia Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Teraz troszeczkę ciepełka i nowego życia w przyrodzie ( tak gwoli przypomnienia). Kocham zimę, mrozik, śnieg i wieczorne spacery przy blasku iskrzącego się śniegu ale....Tęskno troszke za słoneczkiem ;) Pierwsze wiosenne kwiaty Gazania otwiera sie do słonka Tęsknię już za motyczką... W tym roku pewnie kwiatów będzie jeszcze więcej :) Czujecie ten zapach ? Czy potraficie docenić piękno bratka? Czy wolicie clematis ? A te kolory!! Ech...nic nie potrafi malować tak pięknie jak natura Przeróżne kształty i kolory... Rozwijają sie w blasku słońca Quote
Pysia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 A te są całkiem wczesnowiosenne :) Czy zrobiło Wam się cieplej? ;) Bo mi tak :lol: ( Zmorka położyła mi się na nogach :evil_lol: ) Quote
malawaszka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 aaaa ja chcę tam być :placz: :placz: :placz: i grzać się na słonku :placz: :placz: :placz: kurcze a właśnie mi tak diabelnie zimno :angryy: niewyspana i zmarznięta buuuu :shake: PYSIA :crazyeye: co TY robisz na dogo o tej porze????? :-o :-o :-o Quote
Pysia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 malawaszka napisał(a): PYSIA :crazyeye: co TY robisz na dogo o tej porze????? :-o :-o :-o Siedzę :lol: I ciut sie nudzę :) Quote
malawaszka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 :crazyeye: przyjdź do mnie popracować troszkę :razz: :razz: :razz: Quote
Pysia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='malawaszka']:crazyeye: przyjdź do mnie popracować troszkę :razz: :razz: :razz: Animisieśni :eviltong: Ale na otarcie łez jeszcze kilka słonecznych fotek ( ech...przed chwilą widziałam w galerii takie fotki ze ...:-( ) Orlik A tu różowy I dwie begonie :) Moze tej wiosny nauczę się w końu robić fotki kwiatom? Miałam lepsze ale szkodnik skasował... Quote
malawaszka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 a miałaś włączone makro jak robiłaś te zdjęcia? Quote
Pysia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 malawaszka napisał(a):a miałaś włączone makro jak robiłaś te zdjęcia? :-o A co to takigo :crazyeye: ?????? Quote
malawaszka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 pozwala robić zdjęcia z małych odległości - to taki kwiatuszek na aparacie - na pewno tą opcję masz u siebie Quote
Pysia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Zamiast kwiatuszka mam twarzyczke - to chyba to.I jedno zdjecie jest z tym robione ale nie wiem które Quote
malawaszka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 ale twarzyczka jest raczej od portretów - kwiatuszek jest takim znaczkiem, który używają wszystkie firmy jako makro Quote
malawaszka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 masz na 100% - ja Ci już chyba nawet kiedyś sprawdzałam, no i robiłam w makro zdjęcia małych niufoludków Twoim aparatem :p Quote
Pysia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 No nie wiem...Musiałabym instrukcje znaleźć. Lepiej znawczyni powiedz która fotka jest najlepsza ;) Quote
malawaszka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='Pysia'];) Ale najpierw trochę zimy ;) te :razz: :razz: :razz: Quote
Pysia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Dzęki :) :loveu: Teraz wszystko jasne bo pamiętam jak je robiłam ;) Quote
Magda Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Jej, ale tu wiosennie u was!:multi: Musze jeszcze poszperac w tym topiku i poogladac zdjecia, bo troche jestem zacoffana:lol: Quote
Pysia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Witaj MAGDA MIKI u nas:) Rozgość się i zapraszam od samego początku :) Mam nadzieję ze sięnudzicnie będziesz ;) Quote
Magda Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='Pysia']Witaj MAGDA MIKI u nas:) Rozgość się i zapraszam od samego początku :) Mam nadzieję ze sięnudzicnie będziesz ;) Mam nadzieje, ze starczy mi czasu obejrzec wszystkie zdjecia... troszku tego jest:lol: Quote
Pysia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Powolutku i na spokojnie dobrniesz do konca ;) Ja od czasu do czasu wchodzędo siebie od pierwszego postu i przeżywam narodziny maluszków i wtedy bardzo jestem wdzięczna za wsparcie psychiczne jakiego udzielili mi dogomaniacy :) Nigdy tego nie zapomnę :loveu: Quote
PIKA Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Ooo wiosna zawitala :multi::multi: ja kcem latoooooo :placz: Quote
Alicja Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Pysia napisał(a):Powolutku i na spokojnie dobrniesz do konca ;) Ja od czasu do czasu wchodzędo siebie od pierwszego postu i przeżywam narodziny maluszków i wtedy bardzo jestem wdzięczna za wsparcie psychiczne jakiego udzielili mi dogomaniacy :) Nigdy tego nie zapomnę :loveu:;) my też nie :loveu: Quote
Pysia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: To dla Was podziękowania jeszcze raz :) Quote
Recommended Posts