malawaszka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Ty weź nie wklejaj sztucznych różyczek, tylko tą kapustkę rozmnażaj do mojego ogródka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 malawaszka napisał(a):Ty weź nie wklejaj sztucznych różyczek, tylko tą kapustkę rozmnażaj do mojego ogródka :loveu: :loveu: :loveu: Jutro rano kobieto wstawię Ci prawdziwą różyczkę :lol: Znalazłam te fotki co Ci mówiłam :) Sporo ich i wionąlatem :) Zmorkowo-szczeniakowym latem :evil_lol: Skad a wzięłam jeszcze :niewiem: czas na kwiaty ... Quote
Pysia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Dostałam ochrzan mailowy za tąsztuczną róże....;) Postanowiłam podziękowaćprawdziwymi kwiatami:loveu: Na złość Waszce nalejpsze wstawię jutro :eviltong: I tak kiepski ze mnie fotograf :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 ahhh Ty PYSIU złośliwa bestio :evil_lol: a ten ochrzan to chyba nie ode mnie cooo??? :cool1: czekam na te najładniejsze kiepski fotografie :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Dalsza część letniego nastroju dla poprawy humorku :) Mam jeszcze kilka :) Quote
PIKA Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 O matko Pysia ulituj się nad nami :cry: Ja kcem lataaaaaaaa :cry: Quote
sylwiaskalska Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Pysia to robi specjalnie :mad: szczuje nas a my płaczemy za latem :-( :-( :-( Ja też chce LATO i to teraz :) Quote
Pysia Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 No co ?;) Nie zrobiło Wam się cieplej ? Nie zapachniało ?:razz: Quote
sylwiaskalska Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Ale ty musisz mieć ślicznie jak jest lato :) Ja ma tylko działeczke ale i tam oczywiście moja mama mi nie pozwala nic robić bo to jej działeczka :mad: więc Sylwia na działeczce tzw leniu****e :) Quote
anushka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 dawno mnie tu nie było...fotek niewidze bo jak zawsze o tej porze piszę z pracy,ale wogóle to chwytam się każdej deski ratunku: czy nie macie kogoś kto jedzie do Poznania w weekend i spowrotem???chodzi o przewiezienie psa ze schroniska...tak tylko pytam...;) Quote
beria Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Przez te fotki, mam ochotę jechać na działkę, ale tam sam śnieg :shake: . Masz wspaniały ogród i tyyyle kwiatów. Obie Zmorki śliczne, jak czarne misiaczki :loveu: Pysia napisał(a):Zmorki zabrały mi już wszystko w zyciu :evil_lol: Moi faceci kochają je bardziej niż mnie ;) Przytulają częściej niz mnie...Całuja tez :razz: Nie mówiac już o tym że na nie idzie więcej pieniędzy niż na mnie :evil_lol: Chodzą częściej do fryzjera, mają drozsze kosmetyki, jedzą witaminki i częściej są badane ;) I Skąd ja to znam :mad: :mad: :mad: , tylko u mnie jest jeden facet. Mnie nigdy nie zabrał do fryzjera :placz: I woli spać z psem :placz: Quote
Pysia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='beria']Przez te fotki, mam ochotę jechać na działkę, ale tam sam śnieg :shake: . Masz wspaniały ogród i tyyyle kwiatów. Obie Zmorki śliczne, jak czarne misiaczki :loveu: Skąd ja to znam :mad: :mad: :mad: , tylko u mnie jest jeden facet. Mnie nigdy nie zabrał do fryzjera :placz: I woli spać z psem :placz: Beria -witaj w światku pozytywnie zakręconym psio - kocim z zapachem lata ;) No to witamy w klubie :bigok: Czyli masz normalny dom z normalnie zachowującym się facetem :Cool!: A wiesz że sa takie rodziny ( patologiczne więc przykładu brać nie radzę ) gdzie pies jest na ostatnim planie ?:flaming: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 qrcze Pysiu jak u Ciebie wiosennie cuuudownie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 dbsst napisał(a):qrcze Pysiu jak u Ciebie wiosennie cuuudownie :loveu: :loveu: :loveu: To wina Malawaszki bo co spojrzałam na jej opis na GG to widziałam " Zimno mi" . Postanowiłam ogrzać zmarzlucha ;) Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Pysia napisał(a):To wina Malawaszki bo co spojrzałam na jej opis na GG to widziałam " Zimno mi" . Postanowiłam ogrzać zmarzlucha ;) hihihihi nio i Ci sie udalo ogrzac nie tylko Waszeczke ale i mnie ;) Quote
Pysia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 dbsst napisał(a):hihihihi nio i Ci sie udalo ogrzac nie tylko Waszeczke ale i mnie ;) :oops: Bardzo mnie to cieszy :) Zmorka miauczy bo ja siedzę w domu zamiast iść na mega spacer. Jestem podła że smiałam zaniemówić:mad: Swojądrogą to ja nerwicy się teraz nabawię bo nawet psy mnie nie słuchają teraz jak szeptam...:mad: Muszę ich języka migowego nauczyć ( siebie też ). Za to jutro nie podaruję i wywlekę się z wyrka. Pójdę z aparatem na spacer i znowu zrobię zimę ;) Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Pysia napisał(a)::oops: Bardzo mnie to cieszy :) Zmorka miauczy bo ja siedzę w domu zamiast iść na mega spacer. Jestem podła że smiałam zaniemówić:mad: Swojądrogą to ja nerwicy się teraz nabawię bo nawet psy mnie nie słuchają teraz jak szeptam...:mad: Muszę ich języka migowego nauczyć ( siebie też ). Za to jutro nie podaruję i wywlekę się z wyrka. Pójdę z aparatem na spacer i znowu zrobię zimę ;) oł jeees zrob zime :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Pysia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='dbsst']oł jeees zrob zime :multi: :multi: :multi: :multi: Jutro zrobię ale na razie coś dla śmiechu ;) Pogromca ludzi Moja kochana małpeczka :lol: Twarzą w twarz ;) Coś sie podwinęło Niewiniątko przebudzone Co Ty babo ode mnie chcesz? :roll: Rozdwojenie jaźni Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: suuuuuuuuuuuuuuuuuuuper Quote
ewelinabuck Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 lllllllooooooooojjjeeeeeesssssuuuuu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :nerwy: :nerwy: :smhair2: :eek2: :eek2: Quote
Maga100 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Pysiu, kwiatki malownicze, ale ja i tak lubię zimę :p Quote
Magda Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Pysia'] łoj..... ale zmeciona psinka:loveu: Quote
malawaszka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Pysia napisał(a):To wina Malawaszki bo co spojrzałam na jej opis na GG to widziałam " Zimno mi" . Postanowiłam ogrzać zmarzlucha ;) o ja cie już dawno nikt dla mnie nic nie zrobił :oops: Dziękuję :multi: :loveu: a Zmorka :loveu: hahha jaki małpiszon :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 malawaszka napisał(a):o ja cie już dawno nikt dla mnie nic nie zrobił :oops: Dziękuję :multi: :loveu: a Zmorka :loveu: hahha jaki małpiszon :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Po tym jak TZ kupił kamere zamiast lepszego aparatu chciałam mu zrobić też zdjęcie w masce ale zrezygnowałam bo....nic by się nie zmienił :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Maga100']Pysiu, kwiatki malownicze, ale ja i tak lubię zimę :p Ja też kocham zime :) Ale dzisiaj jestem zła bo przywlekłam z któregoś topicu choróbsko ( ciekawe z którego ...) i zamiast szusować dzisiaj w Szczyrku na nartach to siedzę przed kompem w szaliku na szyi.... Na dodatek TZ dzwonił i mówił że jest świetnie :placz: :flaming: Quote
Recommended Posts