Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
Ty weź nie wklejaj sztucznych różyczek, tylko tą kapustkę rozmnażaj do mojego ogródka :loveu: :loveu: :loveu:

Jutro rano kobieto wstawię Ci prawdziwą różyczkę :lol: Znalazłam te fotki co Ci mówiłam :) Sporo ich i wionąlatem :) Zmorkowo-szczeniakowym latem :evil_lol: Skad a wzięłam jeszcze :niewiem: czas na kwiaty ...

Posted

Dostałam ochrzan mailowy za tąsztuczną róże....;)
Postanowiłam podziękowaćprawdziwymi kwiatami:loveu:

Na złość Waszce nalejpsze wstawię jutro :eviltong: I tak kiepski ze mnie fotograf :evil_lol:

Posted

dawno mnie tu nie było...fotek niewidze bo jak zawsze o tej porze piszę z pracy,ale wogóle to chwytam się każdej deski ratunku:
czy nie macie kogoś kto jedzie do Poznania w weekend i spowrotem???chodzi o przewiezienie psa ze schroniska...tak tylko pytam...;)

Posted

Przez te fotki, mam ochotę jechać na działkę, ale tam sam śnieg :shake: . Masz wspaniały ogród i tyyyle kwiatów.

Obie Zmorki śliczne, jak czarne misiaczki :loveu:

Pysia napisał(a):
Zmorki zabrały mi już wszystko w zyciu :evil_lol: Moi faceci kochają je bardziej niż mnie ;) Przytulają częściej niz mnie...Całuja tez :razz: Nie mówiac już o tym że na nie idzie więcej pieniędzy niż na mnie :evil_lol: Chodzą częściej do fryzjera, mają drozsze kosmetyki, jedzą witaminki i częściej są badane ;) I

Skąd ja to znam :mad: :mad: :mad: , tylko u mnie jest jeden facet. Mnie nigdy nie zabrał do fryzjera :placz: I woli spać z psem :placz:

Posted

[quote name='beria']Przez te fotki, mam ochotę jechać na działkę, ale tam sam śnieg :shake: . Masz wspaniały ogród i tyyyle kwiatów.

Obie Zmorki śliczne, jak czarne misiaczki :loveu:

Skąd ja to znam :mad: :mad: :mad: , tylko u mnie jest jeden facet. Mnie nigdy nie zabrał do fryzjera :placz: I woli spać z psem :placz:
Beria -witaj w światku pozytywnie zakręconym psio - kocim z zapachem lata ;)
No to witamy w klubie :bigok: Czyli masz normalny dom z normalnie zachowującym się facetem :Cool!: A wiesz że sa takie rodziny ( patologiczne więc przykładu brać nie radzę ) gdzie pies jest na ostatnim planie ?:flaming:

Posted

dbsst napisał(a):
qrcze Pysiu jak u Ciebie wiosennie cuuudownie :loveu: :loveu: :loveu:

To wina Malawaszki bo co spojrzałam na jej opis na GG to widziałam " Zimno mi" . Postanowiłam ogrzać zmarzlucha ;)

Posted

Pysia napisał(a):
To wina Malawaszki bo co spojrzałam na jej opis na GG to widziałam " Zimno mi" . Postanowiłam ogrzać zmarzlucha ;)

hihihihi nio i Ci sie udalo ogrzac nie tylko Waszeczke ale i mnie ;)

Posted

dbsst napisał(a):
hihihihi nio i Ci sie udalo ogrzac nie tylko Waszeczke ale i mnie ;)

:oops: Bardzo mnie to cieszy :)
Zmorka miauczy bo ja siedzę w domu zamiast iść na mega spacer. Jestem podła że smiałam zaniemówić:mad: Swojądrogą to ja nerwicy się teraz nabawię bo nawet psy mnie nie słuchają teraz jak szeptam...:mad: Muszę ich języka migowego nauczyć ( siebie też ). Za to jutro nie podaruję i wywlekę się z wyrka. Pójdę z aparatem na spacer i znowu zrobię zimę ;)

Posted

Pysia napisał(a):
:oops: Bardzo mnie to cieszy :)
Zmorka miauczy bo ja siedzę w domu zamiast iść na mega spacer. Jestem podła że smiałam zaniemówić:mad: Swojądrogą to ja nerwicy się teraz nabawię bo nawet psy mnie nie słuchają teraz jak szeptam...:mad: Muszę ich języka migowego nauczyć ( siebie też ). Za to jutro nie podaruję i wywlekę się z wyrka. Pójdę z aparatem na spacer i znowu zrobię zimę ;)

oł jeees zrob zime :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='dbsst']oł jeees zrob zime :multi: :multi: :multi: :multi:
Jutro zrobię ale na razie coś dla śmiechu ;)
Pogromca ludzi

Moja kochana małpeczka :lol:

Twarzą w twarz ;)

Coś sie podwinęło

Niewiniątko przebudzone

Co Ty babo ode mnie chcesz? :roll:

Rozdwojenie jaźni

Posted

:megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l:

suuuuuuuuuuuuuuuuuuuper

Posted

lllllllooooooooojjjeeeeeesssssuuuuu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :nerwy: :nerwy: :smhair2: :eek2: :eek2:

Posted

Pysia napisał(a):

o ja cie już dawno nikt dla mnie nic nie zrobił :oops: Dziękuję :multi: :loveu:

a Zmorka :loveu: hahha jaki małpiszon :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
o ja cie już dawno nikt dla mnie nic nie zrobił :oops: Dziękuję :multi: :loveu:

a Zmorka :loveu: hahha jaki małpiszon :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Po tym jak TZ kupił kamere zamiast lepszego aparatu chciałam mu zrobić też zdjęcie w masce ale zrezygnowałam bo....nic by się nie zmienił :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']Pysiu, kwiatki malownicze, ale ja i tak lubię zimę :p
Ja też kocham zime :)
Ale dzisiaj jestem zła bo przywlekłam z któregoś topicu choróbsko ( ciekawe z którego ...) i zamiast szusować dzisiaj w Szczyrku na nartach to siedzę przed kompem w szaliku na szyi.... Na dodatek TZ dzwonił i mówił że jest świetnie :placz: :flaming: