Pysia Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 [quote name='anetta']Oooooo fuuuuu Obleśne :ekmm: Tobie też zrobić berecik? :diabloti: [quote name='malawaszka']sie pospiesz bo wiosna pędzi ku nom :diabloti: i koloru lila ma być :loveu: Dobra ;) Już zaczęłam :evil_lol: [quote name='Doginka'] Dziękujemy za życzenia :loveu: Ja karteczki nie mam :shake::-( W ferworze braku czasu jakoś umknęło mi to, że4 święta za pasem....Teraz czasu brak :cool1: Quote
tygra Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Pysiu życzonka dla Was http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9756780&postcount=264 Quote
AlKil Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 No wiesz Babciu, życzenia twe obaliły mnie na glebę.... a dopiero co sie pytałaś po kim Ballada ma skłonność do jajek......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 [quote name='AlKil']No wiesz Babciu, życzenia twe obaliły mnie na glebę.... a dopiero co sie pytałaś po kim Ballada ma skłonność do jajek......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sie czepiasz :diabloti: A skłonność do jajek jest zdrowa dla kobiet :evil_lol: Baby dwie i ON :diabloti: Dzisiejszego dnia w porach posłonecznych :cool1: Ostatnie złapane promienie Nawet aparatu nie zdąrzyłam ustawić... I było po słońcu :cool1: Ale Zmorce to w niczym nie przeszkadzało jak widać :evil_lol: Nie było możliwości być przed nią :evil_lol: Quote
Doginka Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Pysia napisał(a): Ostatnie złapane promienie O to Te niufki nazywaja się Promienie?????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 [quote name='Doginka']O to Te niufki nazywaja się Promienie?????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oczywiście :diabloti: Dwa moje Promyczki :evil_lol: To jeden A to drugi ;) Na tego wysokiego nie patrz :evil_lol: Quote
anetta Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Fajnie wyglądają takie dwa niufy na smyczy :lol: ;) Quote
Pysia Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 [quote name='anetta']Fajnie wyglądają takie dwa niufy na smyczy :lol: ;) A jeszcze fajniej wygląda biegający niuf ;) :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Albo niuf, który coś wypatrzył ;) Idę spać - Dobranoc :loveu: Quote
jo-jo Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Dooooooobry Wieczór :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Po pierwsze Wesołych Świąt (bo zapomne - ach ta moja skleroza) Po drugie - Jak tam dziewyczny? :evil_lol: A po trzecie: Pysia napisał(a):http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l106-3.jpg Rozumiem, że skoro "Wstęp Wzbroniony" to niuf twierdzi że trzeba się tam dostać? :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 jo-jo napisał(a):Dooooooobry Wieczór :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Po pierwsze Wesołych Świąt (bo zapomne - ach ta moja skleroza) Po drugie - Jak tam dziewyczny? :evil_lol: A po trzecie: Rozumiem, że skoro "Wstęp Wzbroniony" to niuf twierdzi że trzeba się tam dostać? :evil_lol: Dzień dobry :) 1. Mokrego dyngusa ( z tym chyba problemów nie ma bo pada na dworze :evil_lol:) 2. Dziewczyny właśnie wykopały kolejną tuje :mad: Idę zakopywać :angryy: 3. Niuf chciał się tam dostać ale miał zbyt mało czasu i nas jako strażników :diabloti: Quote
LAZY Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Witajcie dziewczyny! Rudzielec miał farta, albo raczej Szelma byla dla niego łaskawa. Co do fotek maluszka, których nie ma to...ups...:diabloti: Zmorka z pilnowaniem miejsca na kanapie..BOSKA! Podoba mi się jej podejście do prawa własności:) Pozdrawiamy światecznie całą Waszą rodzinkę! Quote
Doginka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='Pysia']Oczywiście :diabloti: Dwa moje Promyczki :evil_lol: To jeden A to drugi ;) Na tego wysokiego nie patrz :evil_lol: a Ten wysoki to już nie promyczek?:evil_lol::razz: MOKREGO DYNGUSA Quote
Pysia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 malawaszka napisał(a):chluuuuuusssstttttt :lol: Suszę się do tej pory :evil_lol: Wyciągnęłam instrukcje do aparatu ale za licho nic z niej nie kumam :placz: Czy ktoś w końcu wyjaśni mi jak i coi się ustawia w tej cholerze? :razz: Tak na chłopski rozum..... Chyba się zapiszę na jakiś kurs foto :cool1: Wiecie o jakimś w moim pobliżu? :roll: Quote
malawaszka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 no a te ostatnie jak robiłaś? ładne są :cool3: a jak znajdziesz kurs - TANI :lol: to pójdę z Tobą :cool1: Quote
Alicja Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Pysia napisał(a):Suszę się do tej pory :evil_lol: Wyciągnęłam instrukcje do aparatu ale za licho nic z niej nie kumam :placz: Czy ktoś w końcu wyjaśni mi jak i coi się ustawia w tej cholerze? :razz: Tak na chłopski rozum..... Chyba się zapiszę na jakiś kurs foto :cool1: Wiecie o jakimś w moim pobliżu? :roll: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: czyli wszędzie te same rozterki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:......zapisz się będziesz mi dawać namiary potem :razz::razz: Quote
Pysia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 malawaszka napisał(a):no a te ostatnie jak robiłaś? ładne są :cool3: a jak znajdziesz kurs - TANI :lol: to pójdę z Tobą :cool1: Te co ostatnio robiłam są beznadziejne. Robie coraz gorsze bo jak mam aparat raz na tydzień w ręce to zapominam czego się nauczyłam tydzień wcześniej :angryy: Robiłam lepsze jesienią.... I nie kupię obiektywu dopóki nie nauczę się czegoś bo to marnowanie pieniędzy :cool1: Jestem sama na siebie wściekła, że wydałam mase kasy a potem jak przyszło poćwiczyc, pouczyć i podowiadywać się co i jak to koniec :angryy: Jestem wściekła na siebie samą :mad: Nawet do tej pory nie wiem jak sie co ustawia...No moze z wyjatkiem ISO :shake: Beznadzieja...znaczy to moje drugie imie :shake: Ale i tak jestem śliczna i mądra tylko.....jak mnie coś nie kręci do końca to się nie umiem zebrać :roll: Alicja napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: czyli wszędzie te same rozterki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:......zapisz się będziesz mi dawać namiary potem :razz::razz: Rozterek to ja nie mam :eviltong: Tylko problem z własnymi przypadłościami leniwymi :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 byłam i widzialam:p, extra niufy...pozdrawiam, Aga Quote
Pysia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Doginka napisał(a):pysiaczku wyschłaś już?:p To masz PREZENT Aleś mnie oblała :evil_lol: Erhan napisał(a):Poświąteczny i pourlopowy Dzieńdoberek:Rose: Dobry Wieczorek pourlopowy :loveu: Szukam domu dla rodowodowej bouvierki..... Przyjazna dla dzieci ( wychowana z nimi), dla innych psów i dla kotów :) Ma 5 lat. Medorowa napisał(a):Cze babeczko mła:hand::loveu: Cześć wnuczko :loveu: Agunia-Pańciunia) napisał(a):byłam i widzialam:p, extra niufy...pozdrawiam, Aga Nio....Widziałaś ;) A Twój banerek nadal mnie nie zaprowadza gdzie trza :mad: Quote
malawaszka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Pysia napisał(a):A Twój banerek nadal mnie nie zaprowadza gdzie trza :mad: :crazyeye: chyba nawet nie spróbowałaś bo mnie zaprowadził gdzie trza - no! chyba, że chciałaś żeby Cię zaprowadził np do mojej galerii no to faktycznie - nie tam gdzie trza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts