Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
:crazyeye: chyba nawet nie spróbowałaś bo mnie zaprowadził gdzie trza - no! chyba, że chciałaś żeby Cię zaprowadził np do mojej galerii no to faktycznie - nie tam gdzie trza :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nigdzie mnie nie zaprowadził ....Czyżbym znowu miała problemy z dogo? :mad: Dzisiaj rano znowu zbojkotowało mój post i go nie wpusciło :angryy:

Posted

Pysia napisał(a):
Nigdzie mnie nie zaprowadził ....Czyżbym znowu miała problemy z dogo? :mad: Dzisiaj rano znowu zbojkotowało mój post i go nie wpusciło :angryy:

A może to taki wybiórczy bojkot:cool3::razz::cool3::diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):

Dobry Wieczorek pourlopowy :loveu: Szukam domu dla rodowodowej bouvierki..... Przyjazna dla dzieci ( wychowana z nimi), dla innych psów i dla kotów :) Ma 5 lat.

Dzieńdoberek :Rose:
Będę rozpytywał.
.
.
.
Ale może Malawaszka:cool3: ją przygarnie, ostatnio miała chętkę na jakieś większe kudłate w typie małego niedźwiedzia brunatnego*:evil_lol:

* w poniedziałek na spacerku w lesie, mój Platonek wychodząc zza ściany lasu na drogę, porządnie wystaszył starszą kobitę, która stała jak wryta i gdy podbiegłem do spokojnie stojącego psa i powiedziałem że może iść dalej bez obawy, powiedziała przestraszona cyt:" Panie, ja myślałam, że to niedźwieź... " :lol:

Posted

Erhan napisał(a):
Dzieńdoberek :Rose:
Będę rozpytywał.
.
.
.
Ale może Malawaszka:cool3: ją przygarnie, ostatnio miała chętkę na jakieś większe kudłate w typie małego niedźwiedzia brunatnego*:evil_lol:

* w poniedziałek na spacerku w lesie, mój Platonek wychodząc zza ściany lasu na drogę, porządnie wystaszył starszą kobitę, która stała jak wryta i gdy podbiegłem do spokojnie stojącego psa i powiedziałem że może iść dalej bez obawy, powiedziała przestraszona cyt:" Panie, ja myślałam, że to niedźwieź... " :lol:

Dzieńdoberek :loveu:
Rozpytuj, bo sunia jest bez przejść ;)

Malawaszka nie przygarnie - ma już dwa :diabloti:

Kiedyś, jak spuściłam Szelme ze smyczy na łąkach nie zauważyłam w pore idących ludzi :cool1: Szelmusia kocha wszystkich i wyraża tą swoją radość dość pokazowo :evil_lol: Ruszyła z kopyta biegnąc ile sił w łapach do gromadki dwunożnych. Fafle jej się podnosiły, uszy powiewały a ludzie....prawie wyskoczyli z butów :diabloti: To była para starszych osób. Bałam się, że zawału dostaną :roll: Zmoreczka jak zobaczyła bieg Szelmusi to oczywiście pobiegła za nią. Drugą odwołałam - pierwszej nie dało rady :mad: Darłam się tylko, że ona biegnie się przywitać bo kocha ludzkość .....
Na szczęście ludzie zawału nie dostali i zrozumieli te moje wrzaski :evil_lol: Pogłaskali wariatke a ona była w siódmym niebie ;)
Muszę mieć oczy dookoła głowy przy Szelmisku bo ona reaguje na wido człowieka: " Aaaaaaaaaaaaaa super! Człowieki!!:loveu: Biegnę się przywitać :multi:" i 73 kg. psa galopuje :-o Chyba sama dostałabym zawału :evil_lol:

Właśnie wróciłyśmy z zimowego spacerku :) Śniegu pełno :crazyeye: Dziewczyny dostały psiego pie2rdolca i szalały jak szczeniaki :multi: Przewracały się obie, ganiały;) Zmorka nieustannie znajdowała drobne kijaszki, które kradła jej Szelma :diabloti: Potem obie wyrywały sobie wiórki z nich :evil_lol: Teraz mam dwa mokre psy w domu :evil_lol: I oczywiście myję podłoge.....

Posted

Pysia napisał(a):
... Malawaszka nie przygarnie - ma już dwa:diabloti:

Ale takie jakieś jak mitochondrium - mikroszkopowe :diabloti: - takie 2 to jak 1/3 normalnego piesa :evil_lol:

Posted

Erhan napisał(a):
Ale takie jakieś jak mitochondrium - mikroszkopowe :diabloti: - takie 2 to jak 1/3 normalnego piesa :evil_lol:

Jakbyś je słyszał i na smyczach prowadził tobyś zmienił zdanie :evil_lol: Ja do tej pory leczę bark :diabloti: I uszy :evil_lol:

Posted

Dobra - wstawiam foty :diabloti:
To ja ( jakby ktoś nie wiedział :diabloti:) - śliczna :evil_lol:

Zmoreczka ;) Prawie taka jak ja śliczna :diabloti:

Proszę się nie śmiać :mad: To JEST suczka :diabloti:

Biegusiem

Bez komentarza :crazyeye:

Posted

Pysia napisał(a):
Jakbyś je słyszał i na smyczach prowadził tobyś zmienił zdanie :evil_lol: Ja do tej pory leczę bark :diabloti: I uszy :evil_lol:

Takie z Ciebie doświadczone w łofrołdzie dziewcze, a nie wie, że podstawa to dobry kinetyk :evil_lol:
A apteki w pobliżu nie było żeby w stopery zaiwestować :evil_lol:

Posted

Erhan napisał(a):
Takie z Ciebie doświadczone w łofrołdzie dziewcze, a nie wie, że podstawa to dobry kinetyk :evil_lol:
A apteki w pobliżu nie było żeby w stopery zaiwestować :evil_lol:

Och dzięki Ci człowieku, żeś mi przypomniał o kinetyku :diabloti: Przy następnym spacerze z terrorystami weszkowymi zaopatrzę się w niego :evil_lol:
Ze mnie rzeczywiście doświadczony łofrałdowiec :diabloti: Bo off-roadowiec to żaden :evil_lol:
Stopery te piskliwe dźwięki przepuszczają :roll:

Kiedyś była wiosna....

Dzisiaj mamy zime ;)

Posted

ojjj biedactwa nie maja ciekawszych tematów do rozmów :turn-l: ahhhh moje kochane Panienki zawróciły w głowach wszystkim i wszędzie się o nich mówi ahhhhhh :loveu::loveu::loveu:

:diabloti:

Posted

[url]http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l146.jpg[/url]

:crazyeye: śmiać się? kto? - ja nie:evil_lol::ices_bla::siara::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Pysia']Dobra - wstawiam foty :diabloti:
To ja ( jakby ktoś nie wiedział :diabloti:) - śliczna :evil_lol:
[URL="http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l242.jpg"]http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l242.jpg[/URL]
[/quote]

Śliczna, chciałem zauważyć, że jedna niepilnowana pisńca cichaczem daje nogę w kierunku przeciwnym :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']ojjj biedactwa nie maja ciekawszych tematów do rozmów :turn-l: ahhhh moje kochane Panienki zawróciły w głowach wszystkim i wszędzie się o nich mówi ahhhhhh :loveu::loveu::loveu:

:diabloti:[/quote]
Oczywiście :diabloti: Wszyscy lubią skandale :evil_lol:

[quote name='Doginka'][URL]http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l146.jpg[/URL]

:crazyeye: śmiać się? kto? - ja nie:evil_lol::ices_bla::siara::roflt::roflt::roflt:[/quote]
Animisięwaz :mad::diabloti:

[quote name='Erhan']Śliczna, chciałem zauważyć, że jedna niepilnowana pisńca cichaczem daje nogę w kierunku przeciwnym :cool3: :evil_lol:[/quote]
Mylisz się ;) Ta druga niepilnowana psica jest niereformowalna i zgubić jej się nie da :evil_lol:

Mam zagwozdke. W niedziele wystawa i...rajd. Faktem jest, że nasze auto na rajdach już nie pojeździ ale jakby tak była ładna pogoda to pobiegałabym z aparatem i porobiła foty.... Ech...Co tu wybrać :roll:

Posted

No, jak auto już nie pojeździ, to zostaje Ci tylko [U]wystawać[/U] z aparatem i psincami [U]na rajdzie[/U], i tym sposobem piknie łączysz jedno z drugim - taki łośendgoł :diabloti:, a łykęt ma być pikny:multi::lol:

Posted

[quote name='Erhan']No, jak auto już nie pojeździ, to zostaje Ci tylko [U]wystawać[/U] z aparatem i psincami [U]na rajdzie[/U], i tym sposobem piknie łączysz jedno z drugim - taki łośendgoł :diabloti:, a łykęt ma być pikny:multi::lol:[/quote]
Nie dam rady [B]wystawać :diabloti:[/B] Mogę jedynie pobiegać po błocie do kolan :evil_lol: I focić :loveu: A psiace nie zabiorę na rajd bo by wcale nie wyglądały :shake:

Posted

[quote name='anetta']Kurcze, faktycznie masz dylemat :knuje:[/quote]
Nio....

[quote name='malawaszka']przecież niufy są w sobotę nie w niedzielę :cool3:[/quote]
Wiem :) Ale w niedziele są inne rasy ;)

Posted

[quote name='malawaszka']łii tam - ja jadę tylko w sobotę bo nie będę ZK nabijać kasy za bilety - mam ważniejsze wydatki :eviltong::evil_lol: to taki mój prywatny maleńki bojkocik :evil_lol:[/quote]
Kuna...Muszę jutro pobrać kase z banku bo wydałam wszystko na wiesz co :cool1: A Ju mi nie da bo mysli że mam :mad: A musimy mieć na parking ....

Posted

[quote name='Pysia']Kuna...Muszę jutro pobrać kase z banku bo wydałam wszystko na wiesz co :cool1: A Ju mi nie da bo mysli że mam :mad: A musimy mieć na parking ....[/quote]
ale tajemnice:crazyeye: - ja nie wiem, na co????:cool3::evil_lol::razz: