Pysia Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Doginka']ale tajemnice:crazyeye: - ja nie wiem, na co????:cool3::evil_lol::razz:[/quote] Jak to na co kochana? :diabloti: Na tańczącego i rozbierającego się faceta :evil_lol: Musisz wszystko wiedzieć? :mad::evil_lol: Quote
AlKil Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Witaj Babciu Pysiu!:lol: Napaliłam w kozie, robi sie cieplutko w chacie, to daj namiary na tego tańczącego. Może mi humor poprawi. Za oknem ciągle cholerna zima i wcale nie chce mi się nosa wystawiać za drzwi. Co innego Twoja wnusia.. w głowie fiksum dyrdum i nie mogę jej złapać, żeby wyczesać... Ona zawsze ma nastrój do głupot...:placz: Quote
Pysia Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='AlKil']Witaj Babciu Pysiu!:lol: Napaliłam w kozie, robi sie cieplutko w chacie, to daj namiary na tego tańczącego. Może mi humor poprawi. Za oknem ciągle cholerna zima i wcale nie chce mi się nosa wystawiać za drzwi. Co innego Twoja wnusia.. w głowie fiksum dyrdum i nie mogę jej złapać, żeby wyczesać... Ona zawsze ma nastrój do głupot...:placz:[/quote] Na jakiego tańczącego :crazyeye: Pokaż Balandze kawałek chleba to sama przyleci :evil_lol: Quote
AlKil Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Pysia']Na jakiego tańczącego :crazyeye: Pokaż Balandze kawałek chleba to sama przyleci :evil_lol:[/quote] Na którego forsę przepuściłaś...:diabloti: jej wystarczy pokazać samą zaciśniętą rękę. Efekt jest taki, że przybiega odgryza palce, skacze i urywa rękaw, po czym z prędkością światła tańczy taniec wojenny i odbiega....:diabloti: Quote
Pysia Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='AlKil']Na którego forsę przepuściłaś...:diabloti: jej wystarczy pokazać samą zaciśniętą rękę. Efekt jest taki, że przybiega odgryza palce, skacze i urywa rękaw, po czym z prędkością światła tańczy taniec wojenny i odbiega....:diabloti:[/quote] Ach :diabloti: Już o nim zapomniałam :evil_lol: Karm Balange to Ci ręki odgryzać nie będzie :mad::evil_lol: [quote name='malawaszka']hahaha szalona Balanga :evil_lol:[/quote] Ty się nie śmiej tylko przybywaj :mad: Quote
AlKil Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='malawaszka']hahaha szalona Balanga :evil_lol:[/quote] W końcu to Pomiot Szatana :roll: [quote name='Pysia']Ach :diabloti: Już o nim zapomniałam :evil_lol: Karm Balange to Ci ręki odgryzać nie będzie :mad::evil_lol: [/quote] przecież miałam ją odchudzać...:-o:diabloti: Quote
malawaszka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Pysia'] Ty się nie śmiej tylko przybywaj :mad:[/quote] zbieram się powoli :mdleje: drugi dzień boli mnie głowa i nie mam już tabsów :placz: ale za to odwiozę Cie do pracy Quote
Pysia Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='AlKil']W końcu to Pomiot Szatana :roll: przecież miałam ją odchudzać...:-o:diabloti:[/quote] Hym .....To lepiej ją odchudź i rąk nie dawaj :diabloti: [quote name='malawaszka']zbieram się powoli :mdleje: drugi dzień boli mnie głowa i nie mam już tabsów :placz: ale za to odwiozę Cie do pracy[/quote] Dostaniesz tabletke ;) Quote
Doginka Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Pysia napisał(a):Jak to na co kochana? :diabloti: Na tańczącego i rozbierającego się faceta :evil_lol: Musisz wszystko wiedzieć? :mad::evil_lol: Oooooooo, ale się fajnie bawicie koleżanko:diabloti::evil_lol::evil_lol:;) A taka już moja natura, że lubię conieco wiedzieć;):evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Pysiu dostałam cynka, że masz fotki boksi:grins::diabloti: Quote
Pysia Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Doginka napisał(a):Oooooooo, ale się fajnie bawicie koleżanko:diabloti::evil_lol::evil_lol:;) A taka już moja natura, że lubię conieco wiedzieć;):evil_lol: Pobawić się zawsze trzeba bo to uszlachetnia :evil_lol: Medorowa napisał(a):Cze piękna:loveu::loveu: Cześć prawie równie piękna :loveu::loveu: Medorowa napisał(a):Pysiu dostałam cynka, że masz fotki boksi:grins::diabloti: Mam :p Ale wstawię później bo wrzucam fotki z rajdu ;) Mamy cudowną pogodę :multi: Wiosna w pełni :multi::loveu: Quote
Pysia Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Mam fotki, ale nie wiem czy dam rade wstawić bo mi się komp buntuje :angryy: Wnusia z Justynką :loveu: Ulubiona landseerka z Wisły :) I wnusia z napotkaną dziewczynką :loveu: Bokserki dwie dla ... wiecie kogo ;) Quote
Pysia Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Dozie A ten był tak biały ze aparat mój zdurniał :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Moja miłość, która nigdy się nie spełni bo charakter charta jest nie dla mnie :shake: Bardzo zmartwiony ;) I bokserka - ta wiem że ukończyła wczoraj championat :) I takie tam ;) Dzisiaj dziewczyny dostały mega pie2rdolca wiosennego :evil_lol: Biegały jak szalona dookoła domu :) Ciekawe czy choć jedna fotka mi wyszła :cool1: Rano byliśmy na rajdzie ;) Biegałam po torze w żarówiastej kamizelce z plakietką : " MEDIA" :diabloti: Kurcze...Stanowczo lepiej się foci terenówki niż czarne kudłate psy :razz: Chcecie foty? Quote
Pysia Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Trzy fotki z rajdu - tyle mi na razie weszło.... Quote
Medorowa Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Pysia napisał(a): Bokserki dwie dla ... wiecie kogo ;) Pysia napisał(a): I bokserka - ta wiem że ukończyła wczoraj championat :) I jak tu Cie nie kochać:loveu::loveu::loveu: A tych rajdów, to ja Wam zazdroszczę:roll: Quote
anetta Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 OOo widze że byłaś i na wystawie i na rajdzie :multi: Quote
Alicja Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [FONT=Arial]http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l163.jpg ja cie ......ale fajne [/FONT] Quote
Pysia Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='Medorowa']I jak tu Cie nie kochać:loveu::loveu::loveu: A tych rajdów, to ja Wam zazdroszczę:roll: Te boksie to ufociłam z myślą o Tobie gadzino :eviltong: Co do rajdów to pamiętaj, że masz życie w swojej garści ;) Nawet posiadanie terenówki nie znaczy, że można się dobrze bawić. Tym razem byliśmy tylko pokibicować, ale ja potrafię się wkręcić :multi: Życie przed Tobą - spełniaj dziewczyno marzenia ;) [quote name='malawaszka']a ja czekam na te 900 :loveu: Łomatko!! Oszalałaś? One mi wejdą za sto lat :evil_lol: [quote name='anetta']OOo widze że byłaś i na wystawie i na rajdzie :multi: Tak :multi: Udało mi się mieć dwie wielkie przyjemności w jeden weekend :multi: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l163.jpg[/FONT] [FONT=Arial]ja cie ......ale fajne [/FONT] Kurcze...Zostałam chyba pochwalona :oops::evil_lol: Fotek nie poprawiałam - za duzo ich ;) Z wodnej serii I błotnej ;) Chłopak, który kierował utopionym w błocie pojazdem topił się za każdym razem jak na rajdzie byłam :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Patrzcie - koła :diabloti: Na takie wykrzyże polują wszyscy fotografowie z toru ;) Ten był taki czysty zanim tu nie wjechał :diabloti: Na górce ;) Ta fota pod słońce, ale fajnie jechał na trzech ;) Quote
Alicja Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:amfibia [/FONT] http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l650.jpg Quote
anetta Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l315.jpg :roflt: Myślałam żę ośke złamał, ale patrze na następne i on jedzie! :roflt: Niezły :razz: Quote
Recommended Posts