Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

anetta napisał(a):
Widocznie były tam same zbereźne treści że dogo nie przyjęło i zgasło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:megagrin::megagrin:

Szlag mnie trafi!! Dzisiaj trzeci dzień pod rząd po napisaniu czegos wywaliło mnie z dogo !!!!!:angryy: Czy to wina mojego operatora czy tez tak macie? Bo nie wiem czy robić zadyme ....

Posted

Pysia napisał(a):
Szlag mnie trafi!! Dzisiaj trzeci dzień pod rząd po napisaniu czegos wywaliło mnie z dogo !!!!!:angryy: Czy to wina mojego operatora czy tez tak macie? Bo nie wiem czy robić zadyme ....

Rób zadymę:mad::mad::mad:, bo mi nic nie wyrzuca:diabloti:

Posted

lolka75 napisał(a):
zadyma, zadyma ale gdzie sa jakies foteczki nowe:niewiem:?..........:diabloti:

Kilka fotek jest w aparacie, ale nie ma ich kto zrzucić na kompa...

Doginka napisał(a):
Rób zadymę:mad::mad::mad:, bo mi nic nie wyrzuca:diabloti:

Mnie nie dość, że nie wrzucało to jeszcze ....wyrzucało :angryy:

Magda_Miki napisał(a):
Hej Zmorki!
Lecę pooglądać zdjęcia:cool3: Chociaż nie powiem, żem ciekawa nowych:eviltong:

Nowych pewnie będzie milion jak sobie obiektyw kupię ;)

malawaszka napisał(a):
no i taką zrobiła zadymę że przestała tu przychodzić :mad:

Przychodziłam...Nawet pisałam....Ale nic nie właziło :angryy:

Doginka napisał(a):
Może w końcu zajrzy:razz::diabloti:

Zaglądam nieustannie....

Mi. napisał(a):
nie ma innego wyjścia:mad:musi dać nową porcje zdjęć:loveu:

O! Grożą mi pałą! :crazyeye::evil_lol:

Erhan napisał(a):
Gdzie jej teraz focenie w głowie jak wiosna przyszła i hormony buzują :cool3: :diabloti:

Buahahahaha jasne :diabloti: Poluję na nowszy model bo ten co mam chodzi połamany :evil_lol:

Chciałam Wam kilka dni temu opisać zdarzenie z Szelmą, ale oczywiście mi nie wlazło :cool1: A szkoda bo byście się pośmiali, choć mnie do śmiechu nie było wtedy :mad: Wypcham oba kundle :cool1:

Posted

Alicja napisał(a):
przyszłam zobaczyć wypchane niufy :p

Ale Pysia to wypycha swoje kundle tylko na podwórko, jak chce w łóżku odpocząć lub w spokoju po domu na mopie polatać:evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
przyszłam zobaczyć wypchane niufy :p

I kiedyś rzeczywiście je wypcham :angryy: Szelma własnie stoi pod drzwiami i drze morde :angryy: Zmorka wdzięczy mi się, bo jeszcze papu nie dostała :cool1: Może wspomnę, że czas na papu jest za wiele godzin :cool3: Raniutko już dostała jedną porcje :cool1: Szelma nie lubi jak jej zawiewa sierść więc strajkuje - nie chce być na dworze nawet 5 minut :mad: Obie gadziny wykopały mi pomiędzy choinką a płożącą tują mega dół niszcząc przy tym fajny krzaczek :angryy: W końcu je zastrzele i zakopię w tym własnołapnie wykopanym dołku :diabloti: Potem będę żyła długo i szczęśliwie bez najmniejszych problemów :loveu: Będę miała w domu czysto, mój ogród będzie piękny i zadbany a moje roślinki będą rosły bez strachu że zostaną zabite moczem albo wykopane :loveu:
Aż się rozmarzyłam :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
I kiedyś rzeczywiście je wypcham :angryy: Szelma własnie stoi pod drzwiami i drze morde :angryy: Zmorka wdzięczy mi się, bo jeszcze papu nie dostała :cool1: Może wspomnę, że czas na papu jest za wiele godzin :cool3: Raniutko już dostała jedną porcje :cool1: Szelma nie lubi jak jej zawiewa sierść więc strajkuje - nie chce być na dworze nawet 5 minut :mad: Obie gadziny wykopały mi pomiędzy choinką a płożącą tują mega dół niszcząc przy tym fajny krzaczek :angryy: W końcu je zastrzele i zakopię w tym własnołapnie wykopanym dołku :diabloti: Potem będę żyła długo i szczęśliwie bez najmniejszych problemów :loveu: Będę miała w domu czysto, mój ogród będzie piękny i zadbany a moje roślinki będą rosły bez strachu że zostaną zabite moczem albo wykopane :loveu:
Aż się rozmarzyłam :evil_lol:

Taaaaaaaaaaaaaaaaa. I właśnie się obudziłaś! :evil_lol: :megagrin:

Ty się Szelmie nie dziw, bo żadna kobieta nie lubi, jak jej fryzurę rozwiewa. :nono:

A Zmorkę nakarm! nie daj jej czekać wieeeeeeeeeeele godzin. "Głód" niufkowi szkodzi! :eating:

Posted

Pysia napisał(a):
... Może wspomnę, że czas na papu jest za wiele godzin :cool3: (...) Szelma nie lubi jak jej zawiewa sierść więc strajkuje - nie chce być na dworze nawet 5 minut :mad: Obie gadziny wykopały mi pomiędzy choinką a płożącą tują mega dół niszcząc przy tym fajny krzaczek (...)

Głodzi Pysia te biedne psinki, na deszcz i zawieruchę z domowych pieleszy wypędza i jeszcze się dziwi, że pies głodny mięsko i warzywka z ziemi wyjada i schronienie przed zimnem i deszczem sobie i towarzyszowi niedoli kopie :diabloti:

Posted

babciu Pysiu, zajrzyj do swojej wnuczki, czymś chciała Ci się pochwalić...

PS. Chciałabyś zobaczyć może jak wygląda mój kwietniczek po przejściu Twojej wnusi???:mad::mad::mad:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha widzę, że pałasz do swoich psów tak samo ogromną miłością jak ja wczoraj :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No popatrz :diabloti: Widać jestem opóźniona o jeden dzień :evil_lol:

Iza i Avanti napisał(a):
Taaaaaaaaaaaaaaaaa. I właśnie się obudziłaś! :evil_lol: :megagrin:

Ty się Szelmie nie dziw, bo żadna kobieta nie lubi, jak jej fryzurę rozwiewa. :nono:

A Zmorkę nakarm! nie daj jej czekać wieeeeeeeeeeele godzin. "Głód" niufkowi szkodzi! :eating:

Obudził mnie jęzor z nieświerzym oddechem :cool3:
Co do "GłodU" to może zaczęły by same na siebie pracować? :diabloti:

Erhan napisał(a):
Głodzi Pysia te biedne psinki, na deszcz i zawieruchę z domowych pieleszy wypędza i jeszcze się dziwi, że pies głodny mięsko i warzywka z ziemi wyjada i schronienie przed zimnem i deszczem sobie i towarzyszowi niedoli kopie :diabloti:

TAK !:diabloti: Jestem wstrętną, podłą gadziną głodzącą swoje psy i wywalającą je na dwór bez względu na pogode :diabloti: Tylko kuna nie wiem kto wtedy siedzi mi za plecami w domu....

AlKil napisał(a):
babciu Pysiu, zajrzyj do swojej wnuczki, czymś chciała Ci się pochwalić...

PS. Chciałabyś zobaczyć może jak wygląda mój kwietniczek po przejściu Twojej wnusi???:mad::mad::mad:

Lecę choć przyznam się, że już mi Cię szkoda :evil_lol:

Mi. napisał(a):
:diabloti:zapowiada się ostro:evil_lol::evil_lol:

No jasne - na żyletki :diabloti:

Posted

Ach :loveu: Choć wydałam dzisiaj ogromną kupę szmalu na naprawę latającego na rajdzie auta to Ballada wiedziała jaki prezent mi może podarować zebym przestała się złościć i żebym znowu była szczęśliwa :loveu::multi: Kij tam ze szmalem ;) Radość z posiadania tak mądrej wnuczki jest bezcenna :multi::loveu: A podziekowania dla jej właścicielki za to moje uczucie dumy i szczęścia nawet nie potrafię wyrazić jak tylko jednym słowem - DZIĘKUJĘ :loveu:

Dziekuję tez Justynce, że kocha swojego pomiota równie mocno i że także go szkoli :loveu: Dziekuję też innym za to, że przymykaja oczy na rozbestwione Pomioty i je kochaja tak mocno :loveu:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa chyba dostanę kociokwiku ze szczęścia :multi::loveu::multi::loveu:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Pysiu! Jak dobrze widzieć, że znów kochasz cały świat i wszystkie pomioty- Zmorowate, Szelmowate i inne ;-)

Ja ZAWSZE kocham cały świat, tylko czasami muszę sobie pogadać :evil_lol:

malawaszka napisał(a):
cały świat, a nas już nie :obrazic:

Pewnie:roll: Bo zamiast siedzieć godzinami na kompie to sprzątam, gotuję, piorę, prasuję i pracuję...A na dodatek urabiam męża na nowy obiektyw.... A nie kocham tylko dogo, które mnie wpuszcza co kilka razy :angryy: