Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

No dobra:cool1:
Niżej mamy dwoje łap (końcówki górne) do obłapywania organoleptycznego:cool3:, dwoje stóp do udeptania organoleptycznego:cool3:, a pomiędzy posiadamy organa moczo-pciowe, którymi w zależności od zastosowania można takiego przylepnego cosioktosia np. zmoczyć - olać jak mawiają niektórzy - organoleptycznie oczywiście :cool3::biggrina::grin:

Posted

[quote name='Erhan']No dobra:cool1:
Niżej mamy dwoje łap (końcówki górne) do obłapywania organoleptycznego:cool3:, dwoje stóp do udeptania organoleptycznego:cool3:, a pomiędzy posiadamy organa moczo-pciowe, którymi w zależności od zastosowania można takiego przylepnego cosioktosia np. zmoczyć - olać jak mawiają niektórzy - organoleptycznie oczywiście :cool3::biggrina::grin:

Posted

[quote name='Doginka']Proszę o tłumaczenie na nasze:diabloti:
Tłumaczy widzę tu dość...

[quote name='Erhan']No tak :cool1:, Kolega Małżonek cięzko pracuje, a podejrzany element wokół domostwa się szwęda i kusi kobiety do organoleptycznych doznań :diabloti:
To niech Kolega Mąż przestanie tyle pracować i domostwa zacznie pilnować :diabloti:

[quote name='malawaszka']organoleptycznie to nie zobaczyć tylko... ekhem... poczuć :cool3:
Buahahahaha - dokładnie...
[quote name='Erhan']Przecież oko to organ, który patrzy, a jak się coś/ktoś się do oka przylepi, to jest organoleptycznie zobaczone/y :cool3:

Jak coś/ktoś się przylepi do organu "nos", któru czuje, to jest organoleptycznie poczute/y :biggrina:

Jak coś/ktoś się przylepi do organu "jęzor", który smaczy, to jest organoleptycznie posmaczone/y :cool3:

Na inne organa też mam rozwinąć?
Brawo ;)

[quote name='malawaszka']mosz racja :evil_lol: odszczekuję poprzedni post :p

ale rozwiń rozwiń na pozostałe organy :cool3:
Chciałabym to szczekanie usłyszeć...

[quote name='Doginka']:evil_lol:

Czekam na te położone niżej:evil_lol:organy ma się rozumieć
Ja tez.

[quote name='Erhan']No dobra:cool1:
Niżej mamy dwoje łap (końcówki górne) do obłapywania organoleptycznego:cool3:, dwoje stóp do udeptania organoleptycznego:cool3:, a pomiędzy posiadamy organa moczo-pciowe, którymi w zależności od zastosowania można takiego przylepnego cosioktosia np. zmoczyć - olać jak mawiają niektórzy - organoleptycznie oczywiście :biggrina::grin:
Napisz tą definicje w encyklopedii - w wilkipedii :evil_lol:

[quote name='Doginka']
No i się dzicko nam uchachało :evil_lol:

Byłam z terrorystami weszkowymi na psacerku na naszych łąkach. Zadziwiające jest to, że Luneta i Pepa olewają czarnuchy :crazyeye: Oczywiscie czarnuchy olewają je jeszcze bardziej :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']nieprawda bo tylko Szelma olała Zmorke :evil_lol:
Nalała jej na łeb :evil_lol:
Ogólnie to ja naprawdę jestem zaskoczona zachowaniem zwłaszcza Lunety :crazyeye: Czy ona straciła głos? :roll::evil_lol:

Ktoś nieźle się zaprawił :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):

Ogólnie to ja naprawdę jestem zaskoczona zachowaniem zwłaszcza Lunety :crazyeye: Czy ona straciła głos? :roll::evil_lol:

Ktoś nieźle się zaprawił :diabloti:

hahaha nie wiem - widziałaś, że były tylko dwie akcje z lekką paniką bo ją Zmoroszelmy zaszły od tyłu :lol: a tak to moja myszka taaaka grzeczna ahhh :loveu::evil_lol:

a Zmora tak teraz po spacerze???? moje oczywiście zasiadły jak posągi w kuchni i powiedziały, że nie odejdą dopóki nie dostaną jeść :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha nie wiem - widziałaś, że były tylko dwie akcje z lekką paniką bo ją Zmoroszelmy zaszły od tyłu :lol: a tak to moja myszka taaaka grzeczna ahhh :loveu::evil_lol:

a Zmora tak teraz po spacerze???? moje oczywiście zasiadły jak posągi w kuchni i powiedziały, że nie odejdą dopóki nie dostaną jeść :lol:

Ta fotka to przedwczorajsza :evil_lol: Późno wieczorna ;)

Posted

[quote name='Doginka']Ktoś nieźle się zaprawił
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l2-14.jpg

Barek nadal pełny, to pewnie sąsiedzi ją poczęstowali :diabloti:

[quote name='Iza i Avanti']Doberek Pysiu!
Widziałam fotki w SPA! Cudne, ale modelka pikniejsza! I rogatą modelkę widziałam i taką ciut zaprawioną też! :-)
Doberek Izuniu !
Teraz czas na SPA dla drugiej ;)

Wczoraj nie miałam calutki dzień dogo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

malawaszka napisał(a):
:turn-l: żaaaałuj - tyle fajnych rzeczy się działo :evil_lol:

Wredna istoto ić sobie :mad::diabloti:

asher napisał(a):
Pyśnięta :razz: Wdałam się z toba w polemikę u Bouvikowej :grins:

ps. Szelma z włosem rozdmuchanym wygląda bosssko :lol:

Aleś sobie znalazła czas na polemiki :mad:
Szelme właśnie dokładnie wyczesałam. Kąpana była dokładnie 6 dni temu. Dodam, że pod moim czujnym okiem i nie pozwoliłam wymiziać szamponem tylko doooooooooooooooooookładnie wyprać ! I co? I doopa :placz: Moja Szelma dzisiaj już jest brudna :placz: Ręce po czesaniu mam czarne :placz: Dlaczego Zmorka kąpana była sporo czasu temu a nie jest tak brudna jak Szelma już dziś? :crazyeye: Natrafiłam na mur.... Nie rozumiem :shake: Tran podaję, witaminy - podaję, karme je najlepsza plus zdrowe dodatki ( mięso + jarzyny+ inne zdrowe rzeczy ;) ) a tu nadal łapiemy bród a to jest znak, że włos ma odkryte łuski :placz:

Posted

Doginka napisał(a):
Podaj olej z pestek winogron;)

A jak nie pomoże to zawsze możesz zalać betonem i wykafelkować ogródek koło domku, jak nie będzie miała gdzie kopać to dłużej będzie czysta:cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='Doginka']Podaj olej z pestek winogron;)
Akurat dużo lepszy jest tran ;)

[quote name='tygra']cześć Pysiu
fajne foty
a ta super
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l25-7.jpg
Cześć :p
Szelma to taka rogata dusza ;)

[quote name='Erhan']A jak nie pomoże to zawsze możesz zalać betonem i wykafelkować ogródek koło domku, jak nie będzie miała gdzie kopać to dłużej będzie czysta:cool3::evil_lol:
To Zmorka kopie...Szelma tylko śpi w wykopanych dołkach :mad:

Posted

[quote name='Pysia']Akurat dużo lepszy jest tran ;)

Cześć :p
Szelma to taka rogata dusza ;)

Wygodnicka:evil_lol:
Jaki tran podajesz?

Posted

Erhan napisał(a):
A jak nie pomoże to zawsze możesz zalać betonem i wykafelkować ogródek koło domku, jak nie będzie miała gdzie kopać to dłużej będzie czysta:cool3::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):

"Przecież to to samo" - że zacytuję klasyków gatunku:evil_lol:

Ewentualnie jak nie chcesz betonować i kafelkować, a eksperymenty z polewaniem psin olejem i tranem nie przyniosą porzadanych rezultatów, to zawsze zostaje maszynka:cool3::evil_lol:. Zakładasz ostrze nr 10 i lecisz po całości:evil_lol:.
Łysa całkiem nie będzie - taki niuf bardzo krótkowłosy:diabloti:
Takiego niufa to nawet mopem możesz przetrzeć jak sie przypadkiem gdzieś upaćka:diabloti:

Posted

:placz:
Poodpisywałam Wam, powstawiałam foty i....dogo mi zgasło :angryy::angryy::angryy: Miałam jeszcze nadzieję, że wlazło :cool1: Nie wlazło :mad:

Obraziłam się na dogo i tylko podziękuję Erhanowi za zyczenia :loveu::loveu::loveu: W imieniu swoim i czarnych bab ;)