Erhan Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 No dobra:cool1: Niżej mamy dwoje łap (końcówki górne) do obłapywania organoleptycznego:cool3:, dwoje stóp do udeptania organoleptycznego:cool3:, a pomiędzy posiadamy organa moczo-pciowe, którymi w zależności od zastosowania można takiego przylepnego cosioktosia np. zmoczyć - olać jak mawiają niektórzy - organoleptycznie oczywiście :cool3::biggrina::grin: Quote
Doginka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='Erhan']No dobra:cool1: Niżej mamy dwoje łap (końcówki górne) do obłapywania organoleptycznego:cool3:, dwoje stóp do udeptania organoleptycznego:cool3:, a pomiędzy posiadamy organa moczo-pciowe, którymi w zależności od zastosowania można takiego przylepnego cosioktosia np. zmoczyć - olać jak mawiają niektórzy - organoleptycznie oczywiście :cool3::biggrina::grin: Quote
Pysia Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='Doginka']Proszę o tłumaczenie na nasze:diabloti: Tłumaczy widzę tu dość... [quote name='Erhan']No tak :cool1:, Kolega Małżonek cięzko pracuje, a podejrzany element wokół domostwa się szwęda i kusi kobiety do organoleptycznych doznań :diabloti: To niech Kolega Mąż przestanie tyle pracować i domostwa zacznie pilnować :diabloti: [quote name='malawaszka']organoleptycznie to nie zobaczyć tylko... ekhem... poczuć :cool3: Buahahahaha - dokładnie... [quote name='Erhan']Przecież oko to organ, który patrzy, a jak się coś/ktoś się do oka przylepi, to jest organoleptycznie zobaczone/y :cool3: Jak coś/ktoś się przylepi do organu "nos", któru czuje, to jest organoleptycznie poczute/y :biggrina: Jak coś/ktoś się przylepi do organu "jęzor", który smaczy, to jest organoleptycznie posmaczone/y :cool3: Na inne organa też mam rozwinąć? Brawo ;) [quote name='malawaszka']mosz racja :evil_lol: odszczekuję poprzedni post :p ale rozwiń rozwiń na pozostałe organy :cool3: Chciałabym to szczekanie usłyszeć... [quote name='Doginka']:evil_lol: Czekam na te położone niżej:evil_lol:organy ma się rozumieć Ja tez. [quote name='Erhan']No dobra:cool1: Niżej mamy dwoje łap (końcówki górne) do obłapywania organoleptycznego:cool3:, dwoje stóp do udeptania organoleptycznego:cool3:, a pomiędzy posiadamy organa moczo-pciowe, którymi w zależności od zastosowania można takiego przylepnego cosioktosia np. zmoczyć - olać jak mawiają niektórzy - organoleptycznie oczywiście :biggrina::grin: Napisz tą definicje w encyklopedii - w wilkipedii :evil_lol: [quote name='Doginka'] No i się dzicko nam uchachało :evil_lol: Byłam z terrorystami weszkowymi na psacerku na naszych łąkach. Zadziwiające jest to, że Luneta i Pepa olewają czarnuchy :crazyeye: Oczywiscie czarnuchy olewają je jeszcze bardziej :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Pysia napisał(a):Oczywiscie czarnuchy olewają je jeszcze bardziej :evil_lol: nieprawda bo tylko Szelma olała Zmorke :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='malawaszka']nieprawda bo tylko Szelma olała Zmorke :evil_lol: Nalała jej na łeb :evil_lol: Ogólnie to ja naprawdę jestem zaskoczona zachowaniem zwłaszcza Lunety :crazyeye: Czy ona straciła głos? :roll::evil_lol: Ktoś nieźle się zaprawił :diabloti: Quote
Alicja Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 :razz::razz:piffko .....to niemieckie ;) http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l2-14.jpg witanko wyspacerowane :multi::loveu::multi: Quote
Pysia Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:piffko .....to niemieckie ;) http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l2-14.jpg witanko wyspacerowane :multi::loveu::multi: Przeczytałam i pobiegłam sprawdzić ...NIE MA :mad::mad::mad: :evil_lol: A tutaj rogata dusza ;) Quote
malawaszka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Pysia napisał(a): Ogólnie to ja naprawdę jestem zaskoczona zachowaniem zwłaszcza Lunety :crazyeye: Czy ona straciła głos? :roll::evil_lol: Ktoś nieźle się zaprawił :diabloti: hahaha nie wiem - widziałaś, że były tylko dwie akcje z lekką paniką bo ją Zmoroszelmy zaszły od tyłu :lol: a tak to moja myszka taaaka grzeczna ahhh :loveu::evil_lol: a Zmora tak teraz po spacerze???? moje oczywiście zasiadły jak posągi w kuchni i powiedziały, że nie odejdą dopóki nie dostaną jeść :lol: Quote
Pysia Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 malawaszka napisał(a):hahaha nie wiem - widziałaś, że były tylko dwie akcje z lekką paniką bo ją Zmoroszelmy zaszły od tyłu :lol: a tak to moja myszka taaaka grzeczna ahhh :loveu::evil_lol: a Zmora tak teraz po spacerze???? moje oczywiście zasiadły jak posągi w kuchni i powiedziały, że nie odejdą dopóki nie dostaną jeść :lol: Ta fotka to przedwczorajsza :evil_lol: Późno wieczorna ;) Quote
Doginka Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Ktoś nieźle się zaprawił http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l2-14.jpg Quote
Iza i Avanti Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Doberek Pysiu! Widziałam fotki w SPA! Cudne, ale modelka pikniejsza! I rogatą modelkę widziałam i taką ciut zaprawioną też! :-) Quote
Pysia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='Doginka']Ktoś nieźle się zaprawił http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l2-14.jpg Barek nadal pełny, to pewnie sąsiedzi ją poczęstowali :diabloti: [quote name='Iza i Avanti']Doberek Pysiu! Widziałam fotki w SPA! Cudne, ale modelka pikniejsza! I rogatą modelkę widziałam i taką ciut zaprawioną też! :-) Doberek Izuniu ! Teraz czas na SPA dla drugiej ;) Wczoraj nie miałam calutki dzień dogo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
malawaszka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Pysia napisał(a): Wczoraj nie miałam calutki dzień dogo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :turn-l: żaaaałuj - tyle fajnych rzeczy się działo :evil_lol: Quote
asher Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Pyśnięta :razz: Wdałam się z toba w polemikę u Bouvikowej :grins: ps. Szelma z włosem rozdmuchanym wygląda bosssko :lol: Quote
Pysia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 malawaszka napisał(a)::turn-l: żaaaałuj - tyle fajnych rzeczy się działo :evil_lol: Wredna istoto ić sobie :mad::diabloti: asher napisał(a):Pyśnięta :razz: Wdałam się z toba w polemikę u Bouvikowej :grins: ps. Szelma z włosem rozdmuchanym wygląda bosssko :lol: Aleś sobie znalazła czas na polemiki :mad: Szelme właśnie dokładnie wyczesałam. Kąpana była dokładnie 6 dni temu. Dodam, że pod moim czujnym okiem i nie pozwoliłam wymiziać szamponem tylko doooooooooooooooooookładnie wyprać ! I co? I doopa :placz: Moja Szelma dzisiaj już jest brudna :placz: Ręce po czesaniu mam czarne :placz: Dlaczego Zmorka kąpana była sporo czasu temu a nie jest tak brudna jak Szelma już dziś? :crazyeye: Natrafiłam na mur.... Nie rozumiem :shake: Tran podaję, witaminy - podaję, karme je najlepsza plus zdrowe dodatki ( mięso + jarzyny+ inne zdrowe rzeczy ;) ) a tu nadal łapiemy bród a to jest znak, że włos ma odkryte łuski :placz: Quote
tygra Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 cześć Pysiu fajne foty a ta super http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l25-7.jpg Quote
Erhan Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Doginka napisał(a):Podaj olej z pestek winogron;) A jak nie pomoże to zawsze możesz zalać betonem i wykafelkować ogródek koło domku, jak nie będzie miała gdzie kopać to dłużej będzie czysta:cool3::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [quote name='Doginka']Podaj olej z pestek winogron;) Akurat dużo lepszy jest tran ;) [quote name='tygra']cześć Pysiu fajne foty a ta super http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l25-7.jpg Cześć :p Szelma to taka rogata dusza ;) [quote name='Erhan']A jak nie pomoże to zawsze możesz zalać betonem i wykafelkować ogródek koło domku, jak nie będzie miała gdzie kopać to dłużej będzie czysta:cool3::evil_lol: To Zmorka kopie...Szelma tylko śpi w wykopanych dołkach :mad: Quote
aga1215 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [quote name='Pysia']Akurat dużo lepszy jest tran ;) Cześć :p Szelma to taka rogata dusza ;) To Zmorka kopie...Szelma tylko śpi w wykopanych dołkach :mad: Wygodnicka:evil_lol: Jaki tran podajesz? Quote
Doginka Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Erhan napisał(a):A jak nie pomoże to zawsze możesz zalać betonem i wykafelkować ogródek koło domku, jak nie będzie miała gdzie kopać to dłużej będzie czysta:cool3::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Erhan Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Pysia napisał(a): To Zmorka kopie...Szelma tylko śpi w wykopanych dołkach :mad: "Przecież to to samo" - że zacytuję klasyków gatunku:evil_lol: Ewentualnie jak nie chcesz betonować i kafelkować, a eksperymenty z polewaniem psin olejem i tranem nie przyniosą porzadanych rezultatów, to zawsze zostaje maszynka:cool3::evil_lol:. Zakładasz ostrze nr 10 i lecisz po całości:evil_lol:. Łysa całkiem nie będzie - taki niuf bardzo krótkowłosy:diabloti: Takiego niufa to nawet mopem możesz przetrzeć jak sie przypadkiem gdzieś upaćka:diabloti: Quote
Alicja Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [quote name='malawaszka']:turn-l: żaaaałuj - tyle fajnych rzeczy się działo :evil_lol: cze Pyśnięta :p Quote
Erhan Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Z tego wszystkiego zapomniałem Wam pożyczyć najjeepszego z okazji marca ósmego:Rose: Quote
Pysia Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 :placz: Poodpisywałam Wam, powstawiałam foty i....dogo mi zgasło :angryy::angryy::angryy: Miałam jeszcze nadzieję, że wlazło :cool1: Nie wlazło :mad: Obraziłam się na dogo i tylko podziękuję Erhanowi za zyczenia :loveu::loveu::loveu: W imieniu swoim i czarnych bab ;) Quote
Recommended Posts