malawaszka Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 świetne świetne foty :klacz: :loveu::loveu::loveu: Quote
Erhan Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Pysia napisał(a):Moja miłość, która nigdy się nie spełni bo charakter charta jest nie dla mnie :shake: Moja znajoma też tak mówiła, teraz ma 3 bulwy (+ 2 bulwki na wydanie) i Igiegi - Charta polskiego:evil_lol: - jedno foto z niedzielnego spacerku znajdziesz u Platona:cool3: Pysia napisał(a):Dzisiaj dziewczyny dostały mega pie2rdolca wiosennego :evil_lol: Biegały jak szalona dookoła domu :) Ciekawe czy choć jedna fotka mi wyszła :cool1: To może dobrze, że jeszcze nie masz charta:evil_lol: Pysia napisał(a):Rano byliśmy na rajdzie ;) Biegałam po torze w żarówiastej kamizelce z plakietką : " MEDIA" :diabloti: Kurcze...Stanowczo lepiej się foci terenówki niż czarne kudłate psy :razz: Chcecie foty? Fotki super, ale jakby te Twoje czarne kudłate wpadły w tą błotnistą zupkę, to zdjęcia też byłyby zajefajne:diabloti: Quote
Pysia Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:amfibia [/FONT] http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l650.jpg Wjechanie z takim rozpędem przez nas w wode drogo by nas kosztowało ;) [quote name='anetta']http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l315.jpg :roflt: Myślałam żę ośke złamał, ale patrze na następne i on jedzie! :roflt: Niezły :razz: Uwielbiam foty z wykrzyżami :multi: [quote name='malawaszka']świetne świetne foty :klacz: :loveu::loveu::loveu: Zostałam pochwalona :multi: [quote name='Erhan']Moja znajoma też tak mówiła, teraz ma 3 bulwy (+ 2 bulwki na wydanie) i Igiegi - Charta polskiego:evil_lol: - jedno foto z niedzielnego spacerku znajdziesz u Platona:cool3: To może dobrze, że jeszcze nie masz charta:evil_lol: Fotki super, ale jakby te Twoje czarne kudłate wpadły w tą błotnistą zupkę, to zdjęcia też byłyby zajefajne:diabloti: Chart polski nie nadaje się dla mnie. Jest piękny ale męczylibyśmy się razem ze sobą. Nie bierze się psa " na wygląd' tylko " na charakter" ;) Też tak uważam ;) Ale popatrzeć sobie na nie mogę :loveu: Gdyby moje czarne kudłate wpadły na tor, to byłby koniec rajdu :evil_lol: Quote
Erhan Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Pysia napisał(a):Wjechanie z takim rozpędem przez nas w wode drogo by nas kosztowało ;) Ale takie przeżycia są bezcenne :lol:, za wszystko inne zapłacisz korzystając z konta małżonka :cool3::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Erhan']Ale takie przeżycia są bezcenne :lol:, za wszystko inne zapłacisz korzystając z konta małżonka :cool3::evil_lol: Wiesz....Właśnie jestem po przeżyciach, które w sumie kosztowały mnie blisko 10 tys. zł :cool1: Mielibyśmy auto do rajdów za to :cool1: A konto mam też swoje :eviltong: I małżonek mi je skutecznie oczyszcza :evil_lol: Jeszcze fotki :) Dla Ciebie specjalnie ;) A tutaj było trochę strachu a potem jak się okazało, że wszystko jest ok - kupę śmiechu :evil_lol: Porobiłam masę fot z rajdu :) Wielce zadowolona z ich jakości przyjechałam do domu :) Futra szalały i ja oczywiscie postanowiłam je ufocić. Efekt spowodował załamanie nerwowe :placz: Wolę jednak focić terenówki :evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Cze Pysia:p jam nie w temacie.. zostawiam usciski i znikam... Quote
Pysia Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Pegaza']Cze Pysia:p jam nie w temacie.. zostawiam usciski i znikam... Temat jest następujący : Zamierzam przefarbować psy najlepiej na kolor lubiący aparat :evil_lol: Błotny się wydaje dla mnie idealny :diabloti: Takie mi wychodzą młe psy :cool1: Normalnie widac wszystko:cool1: Znowu przestanę focić :roll: Quote
Erhan Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l302.jpg :lol::lol::lol: niuf przegubowy :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Doberek Pysiu! Widziałam śliczne niufkowe panny... I zdjęcia z wystawy... Też byłam- z Zuzią. Co prawda tylko 2 godzinki, ale byłam... Zuzia jak zobaczyła niufka to piszczała z radości... Do doga się śmiała... A boksie oceniała... Komentowała głośniej niż sędzina :-) Quote
Erhan Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Pysia napisał(a):Temat jest następujący : Zamierzam przefarbować psy najlepiej na kolor lubiący aparat :evil_lol: Błotny się wydaje dla mnie idealny :diabloti: Gdybyś wymoczyła swoje Zmorki i Szelmki w tym błotku z suzuczej kąpieli, to po wyschnięciu kolor powinien się utrzymać przez jakiś czas, a gdyby jeszcze wyschły w bezruchu to z pewnością byłyby bardziej stateczne :lol::lol::lol:;) Quote
malawaszka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Erhan']http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l302.jpg :lol::lol::lol: niuf przegubowy :evil_lol: hahaha to samo miałam napisać :mad: :evil_lol: WOW!! a ten na boku to niezły :-o Quote
Pysia Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Erhan']http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l302.jpg :lol::lol::lol: niuf przegubowy :evil_lol: I o wielu łapach :evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']Doberek Pysiu! Widziałam śliczne niufkowe panny... I zdjęcia z wystawy... Też byłam- z Zuzią. Co prawda tylko 2 godzinki, ale byłam... Zuzia jak zobaczyła niufka to piszczała z radości... Do doga się śmiała... A boksie oceniała... Komentowała głośniej niż sędzina :-) Doberek Izuniu! Byłaś z Zuzią na wystawie i ja nic o tym nie wiedziałam?:mad: Zrobiłabym fotke Zuzi z Upiorem :) [quote name='Erhan']Gdybyś wymoczyła swoje Zmorki i Szelmki w tym błotku z suzuczej kąpieli, to po wyschnięciu kolor powinien się utrzymać przez jakiś czas, a gdyby jeszcze wyschły w bezruchu to z pewnością byłyby bardziej stateczne :lol::lol::lol:;) Wymoczenie nie wchodzi w gre :shake: Już nie raz się taplały w podobnym błocie i ono z nich spływało nie pozostawiając koloru ;) Zapominasz, że z niufa spływa jak z kaczki :diabloti: Tutaj potrzebna jest mocna farba do włosów :evil_lol: [quote name='malawaszka']hahaha to samo miałam napisać :mad: :evil_lol: WOW!! a ten na boku to niezły :-o Ubiegł Cie? :diabloti: Ten na boku wjechał pod złym kątem i tak to się skończyło ;) Potem go przewracali i wyciągali ale ja pobiegłam focić modele samochodów :) Quote
Pysia Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 W Nieradzie w niedziele było dość ciekawie :) Auta terenowe, ATV, modele samochodów i strzelanko :) TZ z Karolem zaprzyjaźnili się z takim gościem :diabloti: Dość blisko zresztą :evil_lol: I znienawidzone przeze mnie pojazdy :angryy: Quote
malawaszka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 oooo postrzelałabym sobie :cool3: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l226.jpg :klacz: Quote
Pysia Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='malawaszka']oooo postrzelałabym sobie :cool3: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l226.jpg :klacz: Trzeba było z nami jechać :P Mała Julcia :loveu: Quote
malawaszka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Pysia nie było widać, żebyś była w ciąży :crazyeye: :loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 malawaszka napisał(a):Pysia nie było widać, żebyś była w ciąży :crazyeye: :loveu::loveu::loveu: Pewnie ze nie, bo wolałam tą przyjemnoscią uraczyc inną kobiete :diabloti: Mam tez tą przyjemność, że od małej Julci mogę wyjść kiedy chcę :evil_lol: Quote
Erhan Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Pysia napisał(a):Pewnie ze nie, bo wolałam tą przyjemnoscią uraczyc inną kobiete :diabloti: :crazyeye:Nie będę wnikał jak to było:cool3:, ale z przyrodniczego punktu widzenia toż to chyba niemożliwe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:... albo niedopowiedziałaś troszku i w tym uraczaniu tej innej kobiety, kolega mąż też troszku palce:cool3: maczał, to się chyba nazywa trójkącikiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - ech, takiemu to dobrze - rozmarzyłem się z rana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Erhan napisał(a)::crazyeye:Nie będę wnikał jak to było:cool3:, ale z przyrodniczego punktu widzenia toż to chyba niemożliwe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:... albo niedopowiedziałaś troszku i w tym uraczaniu tej innej kobiety, kolega mąż też troszku palce:cool3: maczał, to się chyba nazywa trójkącikiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - ech, takiemu to dobrze - rozmarzyłem się z rana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A jednak :diabloti: Pamietaj że marzenia należy spełniać ;):evil_lol: A to akurat jest jednym z najbardziej możliwych :diabloti: Quote
Medorowa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Pysia napisał(a):Te boksie to ufociłam z myślą o Tobie gadzino :eviltong: Co do rajdów to pamiętaj, że masz życie w swojej garści ;) Nawet posiadanie terenówki nie znaczy, że można się dobrze bawić. Tym razem byliśmy tylko pokibicować, ale ja potrafię się wkręcić :multi: Życie przed Tobą - spełniaj dziewczyno marzenia ;) :B-fly::Rose::Rose: Amen:p Quote
Doginka Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Z wodnej serii super:crazyeye::loveu: Niuf z naczepą?:crazyeye::evil_lol: http://i180.photobucket.com/albums/x...299cz1l302.jpg A mała Julcia najpiękniej Ci wyszła:loveu::loveu::loveu: - to jak było z tym trójkątem?:cool3::evil_lol: Quote
Pysia Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Medorowa']:B-fly::Rose::Rose: Amen:p Amen;) [quote name='Doginka']Z wodnej serii super:crazyeye::loveu: Niuf z naczepą?:crazyeye::evil_lol: http://i180.photobucket.com/albums/x...299cz1l302.jpg A mała Julcia najpiękniej Ci wyszła:loveu::loveu::loveu: - to jak było z tym trójkątem?:cool3::evil_lol: Nareszcie słowa uznania :evil_lol: Co do trójkąta to znowu jesteś zbyt ciekawa :mad::evil_lol: Quote
Erhan Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Pysia']A jednak :diabloti: [quote name='Pysia'] Pamietaj że marzenia należy spełniać ;):evil_lol:A to akurat jest jednym z najbardziej możliwych :diabloti: Odpowiem z cytata;) :lol: [quote name='Medorowa']...Amen:p [quote name='Doginka']... :loveu:- to jak było z tym trójkątem?:cool3::evil_lol: ...:loveu: i już widzę jedną zainteresowaną :cool3::evil_lol:, dokompletujemy tę personę :diabloti: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l151.jpg i już jest trójkącik :cool3::evil_lol: Quote
Pysia Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Kochani...Zarejestrujcie się i zagłosujcie na ...no na kogo jak nie na mnie ;) http://www.twoje4x4.com.pl/konkursy_galeria.html?id=4&page=0 Quote
Erhan Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Zamieniasz jeepa na joowej:evil_lol: Czyżby Zmorce i Szelmie przybyło na brzuszku, boczkach i pośladkach? :cool3::evil_lol: Quote
Recommended Posts