Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Moja miłość, która nigdy się nie spełni bo charakter charta jest nie dla mnie :shake:

Moja znajoma też tak mówiła, teraz ma 3 bulwy (+ 2 bulwki na wydanie) i Igiegi - Charta polskiego:evil_lol: - jedno foto z niedzielnego spacerku znajdziesz u Platona:cool3:

Pysia napisał(a):
Dzisiaj dziewczyny dostały mega pie2rdolca wiosennego :evil_lol: Biegały jak szalona dookoła domu :) Ciekawe czy choć jedna fotka mi wyszła :cool1:

To może dobrze, że jeszcze nie masz charta:evil_lol:

Pysia napisał(a):
Rano byliśmy na rajdzie ;) Biegałam po torze w żarówiastej kamizelce z plakietką : " MEDIA" :diabloti: Kurcze...Stanowczo lepiej się foci terenówki niż czarne kudłate psy :razz: Chcecie foty?

Fotki super, ale jakby te Twoje czarne kudłate wpadły w tą błotnistą zupkę, to zdjęcia też byłyby zajefajne:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:amfibia [/FONT]
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l650.jpg
Wjechanie z takim rozpędem przez nas w wode drogo by nas kosztowało ;)

[quote name='anetta']http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l315.jpg
:roflt:
Myślałam żę ośke złamał, ale patrze na następne i on jedzie! :roflt: Niezły :razz:
Uwielbiam foty z wykrzyżami :multi:

[quote name='malawaszka']świetne świetne foty :klacz: :loveu::loveu::loveu:
Zostałam pochwalona :multi:

[quote name='Erhan']Moja znajoma też tak mówiła, teraz ma 3 bulwy (+ 2 bulwki na wydanie) i Igiegi - Charta polskiego:evil_lol: - jedno foto z niedzielnego spacerku znajdziesz u Platona:cool3:

To może dobrze, że jeszcze nie masz charta:evil_lol:

Fotki super, ale jakby te Twoje czarne kudłate wpadły w tą błotnistą zupkę, to zdjęcia też byłyby zajefajne:diabloti:
Chart polski nie nadaje się dla mnie. Jest piękny ale męczylibyśmy się razem ze sobą. Nie bierze się psa " na wygląd' tylko " na charakter" ;)

Też tak uważam ;) Ale popatrzeć sobie na nie mogę :loveu:

Gdyby moje czarne kudłate wpadły na tor, to byłby koniec rajdu :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Wjechanie z takim rozpędem przez nas w wode drogo by nas kosztowało ;)

Ale takie przeżycia są bezcenne :lol:, za wszystko inne zapłacisz korzystając z konta małżonka :cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='Erhan']Ale takie przeżycia są bezcenne :lol:, za wszystko inne zapłacisz korzystając z konta małżonka :cool3::evil_lol:
Wiesz....Właśnie jestem po przeżyciach, które w sumie kosztowały mnie blisko 10 tys. zł :cool1: Mielibyśmy auto do rajdów za to :cool1:
A konto mam też swoje :eviltong: I małżonek mi je skutecznie oczyszcza :evil_lol:

Jeszcze fotki :) Dla Ciebie specjalnie ;)

A tutaj było trochę strachu a potem jak się okazało, że wszystko jest ok - kupę śmiechu :evil_lol:

Porobiłam masę fot z rajdu :) Wielce zadowolona z ich jakości przyjechałam do domu :) Futra szalały i ja oczywiscie postanowiłam je ufocić. Efekt spowodował załamanie nerwowe :placz: Wolę jednak focić terenówki :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Pysia:p
jam nie w temacie..
zostawiam usciski i znikam...
Temat jest następujący :
Zamierzam przefarbować psy najlepiej na kolor lubiący aparat :evil_lol: Błotny się wydaje dla mnie idealny :diabloti:
Takie mi wychodzą młe psy :cool1:

Normalnie widac wszystko:cool1: Znowu przestanę focić :roll:

Posted

Doberek Pysiu!

Widziałam śliczne niufkowe panny... I zdjęcia z wystawy... Też byłam- z Zuzią. Co prawda tylko 2 godzinki, ale byłam... Zuzia jak zobaczyła niufka to piszczała z radości... Do doga się śmiała... A boksie oceniała... Komentowała głośniej niż sędzina :-)

Posted

Pysia napisał(a):
Temat jest następujący :
Zamierzam przefarbować psy najlepiej na kolor lubiący aparat :evil_lol: Błotny się wydaje dla mnie idealny :diabloti:

Gdybyś wymoczyła swoje Zmorki i Szelmki w tym błotku z suzuczej kąpieli, to po wyschnięciu kolor powinien się utrzymać przez jakiś czas, a gdyby jeszcze wyschły w bezruchu to z pewnością byłyby bardziej stateczne :lol::lol::lol:;)

Posted

[quote name='Erhan']http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l302.jpg

:lol::lol::lol: niuf przegubowy :evil_lol:
I o wielu łapach :evil_lol:

[quote name='Iza i Avanti']Doberek Pysiu!

Widziałam śliczne niufkowe panny... I zdjęcia z wystawy... Też byłam- z Zuzią. Co prawda tylko 2 godzinki, ale byłam... Zuzia jak zobaczyła niufka to piszczała z radości... Do doga się śmiała... A boksie oceniała... Komentowała głośniej niż sędzina :-)
Doberek Izuniu!
Byłaś z Zuzią na wystawie i ja nic o tym nie wiedziałam?:mad: Zrobiłabym fotke Zuzi z Upiorem :)

[quote name='Erhan']Gdybyś wymoczyła swoje Zmorki i Szelmki w tym błotku z suzuczej kąpieli, to po wyschnięciu kolor powinien się utrzymać przez jakiś czas, a gdyby jeszcze wyschły w bezruchu to z pewnością byłyby bardziej stateczne :lol::lol::lol:;)
Wymoczenie nie wchodzi w gre :shake: Już nie raz się taplały w podobnym błocie i ono z nich spływało nie pozostawiając koloru ;) Zapominasz, że z niufa spływa jak z kaczki :diabloti: Tutaj potrzebna jest mocna farba do włosów :evil_lol:
[quote name='malawaszka']hahaha to samo miałam napisać :mad: :evil_lol:

WOW!! a ten na boku to niezły :-o
Ubiegł Cie? :diabloti:
Ten na boku wjechał pod złym kątem i tak to się skończyło ;) Potem go przewracali i wyciągali ale ja pobiegłam focić modele samochodów :)

Posted

W Nieradzie w niedziele było dość ciekawie :) Auta terenowe, ATV, modele samochodów i strzelanko :) TZ z Karolem zaprzyjaźnili się z takim gościem :diabloti:

Dość blisko zresztą :evil_lol:

I znienawidzone przeze mnie pojazdy :angryy:

Posted

malawaszka napisał(a):
Pysia nie było widać, żebyś była w ciąży :crazyeye: :loveu::loveu::loveu:

Pewnie ze nie, bo wolałam tą przyjemnoscią uraczyc inną kobiete :diabloti: Mam tez tą przyjemność, że od małej Julci mogę wyjść kiedy chcę :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Pewnie ze nie, bo wolałam tą przyjemnoscią uraczyc inną kobiete :diabloti:

:crazyeye:Nie będę wnikał jak to było:cool3:, ale z przyrodniczego punktu widzenia toż to chyba niemożliwe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:... albo niedopowiedziałaś troszku i w tym uraczaniu tej innej kobiety, kolega mąż też troszku palce:cool3: maczał, to się chyba nazywa trójkącikiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - ech, takiemu to dobrze - rozmarzyłem się z rana :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Erhan napisał(a):
:crazyeye:Nie będę wnikał jak to było:cool3:, ale z przyrodniczego punktu widzenia toż to chyba niemożliwe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:... albo niedopowiedziałaś troszku i w tym uraczaniu tej innej kobiety, kolega mąż też troszku palce:cool3: maczał, to się chyba nazywa trójkącikiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - ech, takiemu to dobrze - rozmarzyłem się z rana :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A jednak :diabloti:

Pamietaj że marzenia należy spełniać ;):evil_lol: A to akurat jest jednym z najbardziej możliwych :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Te boksie to ufociłam z myślą o Tobie gadzino :eviltong:

Co do rajdów to pamiętaj, że masz życie w swojej garści ;) Nawet posiadanie terenówki nie znaczy, że można się dobrze bawić. Tym razem byliśmy tylko pokibicować, ale ja potrafię się wkręcić :multi: Życie przed Tobą - spełniaj dziewczyno marzenia ;)

:B-fly::Rose::Rose:

Amen:p

Posted

[quote name='Medorowa']:B-fly::Rose::Rose:

Amen:p
Amen;)

[quote name='Doginka']Z wodnej serii super:crazyeye::loveu:

Niuf z naczepą?:crazyeye::evil_lol:
http://i180.photobucket.com/albums/x...299cz1l302.jpg

A mała Julcia najpiękniej Ci wyszła:loveu::loveu::loveu: - to jak było z tym trójkątem?:cool3::evil_lol:
Nareszcie słowa uznania :evil_lol:
Co do trójkąta to znowu jesteś zbyt ciekawa :mad::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']A jednak :diabloti: [quote name='Pysia']
Pamietaj że marzenia należy spełniać ;):evil_lol:A to akurat jest jednym z najbardziej możliwych :diabloti:
Odpowiem z cytata;) :lol:
[quote name='Medorowa']...Amen:p
[quote name='Doginka']... :loveu:- to jak było z tym trójkątem?:cool3::evil_lol:
...:loveu: i już widzę jedną zainteresowaną :cool3::evil_lol:, dokompletujemy tę personę :diabloti: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l151.jpg
i już jest trójkącik :cool3::evil_lol: