Pysia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='malawaszka']to się ciesz że możesz na dogo siedzieć :multi: w południe fiufiu:cool3: Mogę bo wykończyłam szefa :diabloti: Poszedł na urlop :evil_lol: [quote name='Ravk']Tutaj: http://www.onlineshop.germapol.pl/sklep,2282,,,03,--zakupinpl--,pl-pln,357576,0.html za jedyne 1390,-:crazyeye: Poczułaś się szczęśliwa?? Przez ułamek sekundy byłam nieszczęśliwa, ale od razu mi przeszło :diabloti: Zrobię dmuchawe z Zelmera :evil_lol: Za darmo ;) No...może nie licząc te litry wody wylane zanim wypłukam starą teleskopową rure od niego :cool1: [quote name='Agunia-Pańciunia)']Waszeczko extra cacy ten nowy Avatorek... Prawda, że Pepa ma uroczy uśmiech? :diabloti: Zamówiłam dwie baterie i karte pamięci do aparatu. Z racji, że TZ nieustannie pracuje i żyć bez pracy nie może postanowiłam mu pomóc i powydawać szmal, aby facet miał mozliwość powiedzenia: " Muszę do pracy bo nie ma pieniążków" :diabloti: Chwilowo nie ma żadnej wymówki, co zaowocowało brakiem kontaktu dzisiaj z nim :evil_lol: Jako że kocham rozmawiać, to zubożam jego konto bankowe :evil_lol: Jak myslicie? Obiektyw też zamówić z rozpędy? Bo jeszcze kupuję posłanko nowe dla psa, baterie do łazienki, dywan do pokoju na dole, nowy żyrandol i.... jeszcze kilka rzeczy :diabloti: Wiem, ze zapyta: " Dlaczego". Odpowiem że " Z nidów". Bo kompletnie nie słucha co do niego mówie.... Kontakt z rodziną jest bezcenny a mieć męża pracoholika to tak samo, jak mieć alkoholika... Uffffffffffffffffffffffffffffffffffffff Wyzaliłam się ;) Quote
anetta Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Chciałabym zobaczyć jego mine jak zobaczy swoje konto :evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 anetta napisał(a):Chciałabym zobaczyć jego mine jak zobaczy swoje konto :evil_lol::evil_lol: Będzie zaszokowana, bo należę do kobiet które nigdy nie oczyszczały konto zwoich TZtów :cool1: Chyba to nim wstrząśnie :cool3: Quote
Erhan Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 :eek: Cholercia, w piątek do swojego konta dopisałem na współwłaściciela koleżankę małżonkę... :watpliwy: Ale karty nie dostanie :diabloti: I jeszcze włączę sobię opcję alarmowania w przypadku czyszczenia konta :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 i co i co??? zamówiłaś???? obiektyw zamówiłaś???? :loveu::multi::multi::multi: Erhan hahaha jakżesz mi przykro :evil_lol::diabloti: Quote
Medorowa Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Pysia napisał(a): Zamówiłam dwie baterie i karte pamięci do aparatu. Z racji, że TZ nieustannie pracuje i żyć bez pracy nie może postanowiłam mu pomóc i powydawać szmal, aby facet miał mozliwość powiedzenia: " Muszę do pracy bo nie ma pieniążków" :diabloti: Chwilowo nie ma żadnej wymówki, co zaowocowało brakiem kontaktu dzisiaj z nim :evil_lol: Jako że kocham rozmawiać, to zubożam jego konto bankowe :evil_lol: Jak myslicie? Obiektyw też zamówić z rozpędy? Bo jeszcze kupuję posłanko nowe dla psa, baterie do łazienki, dywan do pokoju na dole, nowy żyrandol i.... jeszcze kilka rzeczy :diabloti: Wiem, ze zapyta: " Dlaczego". Odpowiem że " Z nidów". Bo kompletnie nie słucha co do niego mówie.... Kontakt z rodziną jest bezcenny a mieć męża pracoholika to tak samo, jak mieć alkoholika... Uffffffffffffffffffffffffffffffffffffff Wyzaliłam się ;) Buhahahahha to dla wnusi też coś zakup:multi::multi: Quote
Doginka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Pysia napisał(a):To jeszcze mi powiedz gdzie taką można kupić i za ile..... Uszczęśliwisz mnie ;) Ja kupiłam na wystawie w Krakowie za 1000 zł:p Quote
Pysia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Erhan napisał(a)::eek: Cholercia, w piątek do swojego konta dopisałem na współwłaściciela koleżankę małżonkę... :watpliwy: Ale karty nie dostanie :diabloti: I jeszcze włączę sobię opcję alarmowania w przypadku czyszczenia konta :diabloti: Ależ ja oczyszczam firmowe konto :diabloti: Znaczy firmowe jego firmy :evil_lol: Nie jestem upoważniona ale od czego jest internet :diabloti: malawaszka napisał(a):i co i co??? zamówiłaś???? obiektyw zamówiłaś???? :loveu::multi::multi::multi: Erhan hahaha jakżesz mi przykro :evil_lol::diabloti: Nie zamówiłam :shake: Za to oddałam Mruczusia do warsztatu bo wył :cool1: Koszt zlikwidowania wycia skutecznie zabił moją nude :diabloti: Medorowa napisał(a):Buhahahahha to dla wnusi też coś zakup:multi::multi: Fige z makiem? :diabloti: Doginka napisał(a):Ja kupiłam na wystawie w Krakowie za 1000 zł:p Za 1000 to ja bym wolała obiektyw do aparatu ;) Quote
Doginka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Ale obiektywem nie wysuszysz swoich zmorowatych:eviltong::diabloti: Quote
Pysia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Doginka napisał(a):Ale obiektywem nie wysuszysz swoich zmorowatych:eviltong::diabloti: Zmoroszelmom zrobię ze starego Zelmera dmuchawe :evil_lol: Za darmo ;) Quote
Doginka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Pysia napisał(a):Zmoroszelmom zrobię ze starego Zelmera dmuchawe :evil_lol: Za darmo ;) Tiaaaaa, jeśli stary zelmer nie capi skarpetami, bo Twoje cudeńka mogą później zalatywać:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
lolka75 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Doginka napisał(a):Ja kupiłam na wystawie w Krakowie za 1000 zł:p ja sssssssssssstrasznie przepraszam ze sie tu wpierniczam w blogaska ale musze zapytac: Doginka, czy ta suszara jest cicha czy wyje?...to wazne w przypadku mojej spanikowanej suki.... I nie ze ja tak do Doginki:roll:...ja czaly czas paszczam na Zmoroszelmy tylko siem nie odzywam:oops:... Quote
Doginka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 lolka75 napisał(a):ja sssssssssssstrasznie przepraszam ze sie tu wpierniczam w blogaska ale musze zapytac: Doginka, czy ta suszara jest cicha czy wyje?...to wazne w przypadku mojej spanikowanej suki.... I nie ze ja tak do Doginki:roll:...ja czaly czas paszczam na Zmoroszelmy tylko siem nie odzywam:oops:... To zależy - daje odgłos włączonego odkurzacza:razz: - moje się nie boją, więc mi na cichości nie zależy, ale za to baardzo szybko suszy i pięknie prostuje włos:multi: Quote
Pysia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Doginka napisał(a):Tiaaaaa, jeśli stary zelmer nie capi skarpetami, bo Twoje cudeńka mogą później zalatywać:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: To nie tak ;) Widywałam i miałam do czynienia z takimi dmuchawami ;) Tzn zrobionymi z odkurzaczy. Są lepsze dla niufa, bo mają szerszy wylot powietrza :) Czyści się najpierw dokładnie odkurzacz, zakłada filtr po odpowiedniej stronie, myje dokładnie rure i odkurzacz nic a nic nie śmierdzi :multi: Jedyny mankament to spore rozmiary, ale to mi akurat nie przeszkadza bo mam gdzie trzymać go ;) lolka75 napisał(a):ja sssssssssssstrasznie przepraszam ze sie tu wpierniczam w blogaska ale musze zapytac: Doginka, czy ta suszara jest cicha czy wyje?...to wazne w przypadku mojej spanikowanej suki.... I nie ze ja tak do Doginki:roll:...ja czaly czas paszczam na Zmoroszelmy tylko siem nie odzywam:oops:... Ta dmuchawa wydaje identyczny dźwięk jak mój odkurzacz ;) Szelmusia dlatego nie denerwowała się. Ona suszarki jakoś nie kocha :mad: Tia...Ty ze nie do Doginki;) Tylko jakby nie ona to czajnikowałaby tylko :diabloti: Wpadnij czasem, przyślił paczke....:evil_lol: Żartuję ;) Doginka napisał(a):To zależy - daje odgłos włączonego odkurzacza:razz: - moje się nie boją, więc mi na cichości nie zależy, ale za to baardzo szybko suszy i pięknie prostuje włos:multi: Suszy i napusza :) Dmuchawy w przypadku niufów są też często stosowane przez właściecieli do wydmuchiwania kurzu po spacerkach. Fajna sprawa tylko droga. Ale to właśnie znajomi właściciele niufów powpadali na pomysł zrobienia z odkurzacza dmuchawy. I akurat u tej rasy sprawdza się to superowo :p Szelma dzisiaj postanowiła przestać być czysta :angryy: Zmorka jej pomogła....Wykopała mega dziure w mokrej ziemi a Szelmowisko poszło się dokładnie wytarzać :mad: Teraz właśnie szczeka na ONYCH bo pewnie okrążyli dom :diabloti: Quote
Medorowa Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Pysia napisał(a): Fige z makiem? :diabloti: Ochh jakaś Ty hojna:loveu::loveu::loveu::loveu: Pysia napisał(a): Teraz właśnie szczeka na ONYCH bo pewnie okrążyli dom :diabloti: buhahahhahahahahaa Quote
Alicja Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 nie wiem czy tu byłam :hmmmm: ale jestem :grins: Quote
Doginka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Pysia napisał(a):...Szelma dzisiaj postanowiła przestać być czysta :angryy: Zmorka jej pomogła....Wykopała mega dziure w mokrej ziemi a Szelmowisko poszło się dokładnie wytarzać :mad: Teraz właśnie szczeka na ONYCH bo pewnie okrążyli dom :diabloti: Zrób fotę i zapodaj:diabloti: Quote
Pysia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Medorowa']Ochh jakaś Ty hojna:loveu::loveu::loveu::loveu: buhahahhahahahahaa Prawda żem hojna ? :diabloti: [quote name='Alicja']nie wiem czy tu byłam :hmmmm: ale jestem :grins: Witaj Alu :multi::loveu: [quote name='LAZY']Ależ salon piękności macie! To salon SPA ;) [quote name='Doginka']Zrób fotę i zapodaj:diabloti: E no na focie nie widać ;) To organoleptycznie można zobaczyc :mad: Quote
Doginka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Pysia']Prawda żem hojna ? :diabloti: Witaj Alu :multi::loveu: To salon SPA ;) E no na focie nie widać ;) To organoleptycznie można zobaczyc :mad: Proszę o tłumaczenie na nasze:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Erhan Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Pysia napisał(a): E no na focie nie widać ;) To organoleptycznie można zobaczyc :mad: No tak :cool1:, Kolega Małżonek cięzko pracuje, a podejrzany element wokół domostwa się szwęda i kusi kobiety do organoleptycznych doznań :cool3: :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 organoleptycznie to nie zobaczyć tylko... ekhem... poczuć :cool3: Quote
Erhan Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Przecież oko to organ, który patrzy, a jak się coś/ktoś się do oka przylepi, to jest organoleptycznie zobaczone/y :cool3::biggrina::grin: Jak coś/ktoś się przylepi do organu "nos", któru czuje, to jest organoleptycznie poczute/y :cool3::biggrina::grin: Jak coś/ktoś się przylepi do organu "jęzor", który smaczy, to jest organoleptycznie posmaczone/y :cool3::biggrina::grin: Na inne organa też mam rozwinąć? :cool3::biggrina::grin: Quote
malawaszka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 mosz racja :evil_lol: odszczekuję poprzedni post :p ale rozwiń rozwiń na pozostałe organy :cool3: Quote
Doginka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Erhan napisał(a):Przecież oko to organ, który patrzy, a jak się coś/ktoś się do oka przylepi, to jest organoleptycznie zobaczone/y :cool3::biggrina::grin: Jak coś/ktoś się przylepi do organu "nos", któru czuje, to jest organoleptycznie poczute/y :cool3::biggrina::grin: Jak coś/ktoś się przylepi do organu "jęzor", który smaczy, to jest organoleptycznie posmaczone/y :cool3::biggrina::grin: Na inne organa też mam rozwinąć? :cool3::biggrina::grin: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: malawaszka napisał(a):mosz racja :evil_lol: odszczekuję poprzedni post :p ale rozwiń rozwiń na pozostałe organy :cool3: Czekam na te położone niżej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:organy ma się rozumieć:evil_lol: Quote
Recommended Posts