Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Doginka napisał(a):
U nas -15, ale odczuwalne -20:razz: - zimno jak diabli:diabloti:

Nie rozumiem powiedzenia " Zimno jak diabli, wieje jak diabli " itp. Czy to znaczy że w piekle jest zimno i są przeciagi??:crazyeye::evil_lol:

Iza i Avanti napisał(a):
Pysiu! Wszystkiego co najlepsze w 2008 roku :-)

Dzięki Izuniu :loveu: I nawzajem :loveu:

anetta napisał(a):
Dawaj do mnie, ja wstawie :grin:

Tia..... Ja za bardzo kocham życie :diabloti:

Ravk napisał(a):
I słusznie :evil_lol:. Czasem tu zaglądam:mad:

Same widzicie - to szantaż !!!!!!!! :placz:

Posted

Pysia napisał(a):
Nie rozumiem powiedzenia " Zimno jak diabli, wieje jak diabli " itp. Czy to znaczy że w piekle jest zimno i są przeciagi??:crazyeye::evil_lol:

Ja też nie rozumiem, ale zimno jak diabli:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Masakrycznie zimno :nerwy: Wciąż odtajam po spacerku, przy miodku :p Gorzej będzie z główką po przebudzeniu :roll: ;)

Witaj Babciu :loveu: :multi:

Posted

Dzień Dobry Pysiu, dlaczego nie widzę żadnych zdjęć moich dziewuch? :mad:
Ogólnie to żadnych zdjęć nie widzę :-o Opuszczasz się i to tak z samego początku roku ?! :razz::lol:

Posted

[quote name='Doginka']Ja też nie rozumiem, ale zimno jak diabli
A jak w górach wiało :crazyeye: Jeździłam " na Małysza" :evil_lol:

[quote name='Paula_']Masakrycznie zimno :nerwy: Wciąż odtajam po spacerku, przy miodku :p Gorzej będzie z główką po przebudzeniu

Witaj Babciu :loveu:
E tam ;) Trzeba się ruszać to wtedy cieplutko :loveu:
Witaj wnusiu
:multi:
[quote name='bouvik']Cześć Pysiowa
Bawisz się dobrze na "nartkach"??:drink1:
Cześć :multi:
Ha!! A widziałaś kiedyś zebym ja się źle bawiła? :evil_lol:

[quote name='HankaRupczewska']Pysiu , kocham Cię :loveu:
I za to też Cię kocham

http://www.lr.pl/jozin_z_bazin.html
Ja też Cię kocham :loveu: Dlatego dostałaś Jozin z bazin :evil_lol:

[quote name='jo-jo']Dzień Dobry Pysiu, dlaczego nie widzę żadnych zdjęć moich dziewuch?
Ogólnie to żadnych zdjęć nie widzę :-o Opuszczasz się i to tak z samego początku roku ?!
Dzień Dobry maupo jedna na którą nieustannie czekam :mad: Kiedy zabierzesz te dwie paskudy? :cool1::evil_lol: A fotki są tylko trzeba sie cofnąć :eviltong: Ja przynajmniej raz dziennie odwiedzam swoją galerię :diabloti: Niestety....przeważnie tylko swoją :oops: Jakoś czas mi ucieka :crazyeye:

Byliśmy na nartach na Górze Żar :multi: Cudownie :loveu: Rano świeciło słonko i stok rozświetlały promienie :loveu: Aż mi dech zapierało ... Było pieknie dookoła :loveu: Potem nadeszły chmury i przyniosły wiatr. Wiał bardzo silnie i to w taki sposób, że jak zjeźdżałam to wiatr zatrzymywał mnie :evil_lol: Moja waga sprawiała, że przyciąganie ziemskie przestało istnieć i momentami leciałam w powietrzu :diabloti: TZ stwierdził w pewnym momencie, że dobrze iż nie ma komarów zimą bo moje zęby by bzyczały :evil_lol: Suszyłam ząbki w nieustającej i szczerej radości życia :loveu: I niech mi ktoś powie że nie warto żyć ....

Emoty ciach ciach...

Posted

Pysia napisał(a):

Dzień Dobry maupo jedna na którą nieustannie czekam :mad: Kiedy zabierzesz te dwie paskudy? :cool1::evil_lol: A fotki są tylko trzeba sie cofnąć :eviltong: Ja przynajmniej raz dziennie odwiedzam swoją galerię :diabloti: Niestety....przeważnie tylko swoją :oops: Jakoś czas mi ucieka :crazyeye:

Byliśmy na nartach na Górze Żar :multi: Cudownie :loveu: Rano świeciło słonko i stok rozświetlały promienie :loveu: Aż mi dech zapierało ... Było pieknie dookoła :loveu: Potem nadeszły chmury i przyniosły wiatr. Wiał bardzo silnie i to w taki sposób, że jak zjeźdżałam to wiatr zatrzymywał mnie :evil_lol: Moja waga sprawiała, że przyciąganie ziemskie przestało istnieć i momentami leciałam w powietrzu :diabloti: TZ stwierdził w pewnym momencie, że dobrze iż nie ma komarów zimą bo moje zęby by bzyczały :evil_lol: Suszyłam ząbki w nieustającej i szczerej radości życia :loveu: I niech mi ktoś powie że nie warto żyć ....

Emoty ciach ciach...

KCM:loveu: Musiało być pięknie:loveu::loveu: A masz jakieś fotki z tego wypadu:loveu:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Poka siniaczki :grins:[/FONT]
[FONT=Arial]Witanko :p[/FONT]

Witanko :p
Ja nie mam siniaków bo się nie przewracam :diabloti::grins: Przynajmniej na nartach :megagrin: Bo w knajpie zaliczyłam podłoge :evil_lol: Buty narciarskie mnie zdradziły na kafelkach :mad::megagrin: Ale stał obok młody bóg i mnie złapał :diabloti: Więc siniaków nie mam :eviltong:

Posted

Medorowa napisał(a):
KCM:loveu: Musiało być pięknie:loveu::loveu: A masz jakieś fotki z tego wypadu:loveu:

Swojej fotki nie mam ani jednej bo to ja fociłam ;) TZ jak chciał zrobić mi fotki podczas zjazdu to za cholere nie umiał ustawić aparatu i wsio zmaścił :diabloti: Potem się zdenerwował i stwierdził że ten aparat to dziadostwo nad dziadostami :diabloti: Złej baletnicy to i rąbek od spódnicy przeszkadza :evil_lol: Poprzestawiał mi przy tym tak aparat, że nie mogłam dojść do ładu ;) Fotek mało ale są ;) Tylko trzeba je zgrać....:roll:

Posted

To zgraj jak najszybciej - ale Ci zazdroszczę - ja chyba w przyszłym tygodniu wyruszę na nartki - mam już nowe spodenki i kurteczkę:multi::multi::multi:( komplet droższy od dobrej klasy laptopa:angryy:)

Posted

Doginka napisał(a):
To zgraj jak najszybciej - ale Ci zazdroszczę - ja chyba w przyszłym tygodniu wyruszę na nartki - mam już nowe spodenki i kurteczkę:multi::multi::multi:( komplet droższy od dobrej klasy laptopa:angryy:)

No wiesz....Spodnie za 300 zł. się kupi fajne i kurkę też ;) Moje spodnie się zmieniaja notorycznie bo ja bawie się na nartach i ...targam jak dziecie :evil_lol: Nigdy drigich nie kupię bo nie warto dla mnie ;)
Zgrywam fotki :)

Posted

[quote name='Doginka']Pyśka, ale śliczna fota z gór:loveu::loveu::loveu:
Dobranoc
Mam tylko kilka fotek bo zajmowałam się czymś innym ;) Dzisiaj mnie boli gardło od śpiewów na wietrze :evil_lol:
Pogoda się zmieniała nieustannie :) Raz było prawie ciemno od chmut a za kilka minut wychodziło słonko :multi:

TZ na szczycie :)

I jedyna moja fota zrobiona tuż po tym, jak chodząc na czterech szukałam w knajpie zatyczki od obiektywu :diabloti:

Posted

Ale piękne fotki:loveu::loveu::loveu:
A z bólem gardła dotrzymam Ci towarzystwa - mnie też boli, ale bynajmniej nie od śpiewów:angryy:

Aaaaaa, widzę autoportret:loveu::loveu::loveu:

Posted

Medorowa napisał(a):
Ale pięknie:mdleje::mdleje:

Bo nasza Polska jest piękna :loveu:

Doginka napisał(a):
Ale piękne fotki:loveu::loveu::loveu:
A z bólem gardła dotrzymam Ci towarzystwa - mnie też boli, ale bynajmniej nie od śpiewów:angryy:

Aaaaaa, widzę autoportret:loveu::loveu::loveu:

Mnie gardło przestaje ;) Struny głosowe powoli dochodzą do siebie :diabloti:
Autoportret jest uśmiany prawie do łez ;)

tygra napisał(a):
witaj Pysiu, piękne widoki, a Ty bardzo radosna tam wysoko

Ja zawsze radosna jestem :oops: Albo złośliwa :diabloti: A najczęściej i to i to na raz :evil_lol: A radosna muszę być bom naiwna ;) To taka forma obronna organizmu żeby nie zwariować ;)

Posted

[quote name='malawaszka']wow!!!!! :loveu: na narty NIE ale pochodziłabym tam po górkach :multi:[/quote]

Pochodziłabyś?? Pieszo?? Nogami?? Toż to dewiacja jakowaś jest :megagrin: