Pysia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Stanowczo lepiej foci się jasne psy :evil_lol: Chyba przefarbuję Zmoroszelmy ;) Mama z córką szaleją :) :) A tu sterana zyciem Szelma :evil_lol: Quote
bouvik Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Jeszcze, jeszcze, jeszcze, jeszcze:multi::multi::multi::razz::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='bouvik']Jeszcze, jeszcze, jeszcze, jeszcze:multi::multi::multi::razz::evil_lol::evil_lol: Muszę zapytać się Tomka czy zawsze jesteś taka nienasycona :diabloti: To tez jest pies pociągowy - a co ! Lasek :) Cześć rozlazłego towarzystwa :evil_lol: Następna część :diabloti: Trochę czorno się zrobiło :roll: Quote
Pysia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Brak współpracy z fotografem :mad: Czarenuchy na widok aparatu stają tyłem :angryy: Banda czarnych tylcy Trochę przodu też jest ale coż z tego - czarne na czarnym tle....:evil_lol: Quote
bouvik Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 ZAWSZE:diabloti::diabloti::razz: Jeszcze , jeszcze, jeszcze :multi::multi::multi: :diabloti: Quote
Pysia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='bouvik']ZAWSZE:diabloti::diabloti::razz: Jeszcze , jeszcze, jeszcze :multi::multi::multi: :diabloti: Buahahahaha:evil_lol: Bez komentarza :diabloti: Banda Zmoroszelmy :loveu: Wandzia Głaskana ;) :p Quote
Pysia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 :loveu: Udaje grzeczną :diabloti: Szelma z obstawą ;) Sępy... :p Quote
Pysia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Sępy się szybko mnożą :diabloti: Szelma też by chciała się przyłączyć :roll: Nieco jaśniejszy akcent ;) I coś czarnego :evil_lol: Zmorka stwierdziła że jestem za daleko ;) Quote
anetta Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Super spacerek :))) Tylko czemu na smyczach? Ale Wandzia zarosła hihihih Quote
malawaszka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l14-6.jpg smarkule jak smarkule ale JAKA LUFA!!!!!!! :p Quote
Medorowa Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Łoo jakie łocka:loveu: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l7-4.jpg Dawa więcej:bigcool: Quote
Alicja Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='malawaszka']http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l14-6.jpg smarkule jak smarkule ale JAKA LUFA!!!!!!! :p [FONT=Arial]wiadomo na co zdrowe kobitki patrzą :razz::razz:....dostrzeglysmy to SAMO ......TA LUFA...:mdleje:........ [/FONT][FONT=Arial]aparaciana ma się rozumieć :eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
Pysia Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Witajcie :multi: [quote name='anetta']Super spacerek :))) Tylko czemu na smyczach? Ale Wandzia zarosła hihihih Jak wiadomo wszem i wobec - husky muszą być na smyczach :lol: Jak wiadomo wszem i wobec - Szelma musi być na smyczy tam gdzie są inne suki :diabloti: I jak widać wszem i wobec Zmorka na smyczy nie jest bo nie ma takowej potrzeby :evil_lol: Jak widać Wandzia też została w lasku spuszczona :eviltong: A Bahiya za nią ;) [quote name='malawaszka']http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l14-6.jpg smarkule jak smarkule ale JAKA LUFA!!!!!!! :p Hahahahaha :evil_lol: Wiedziałam , że zauważysz :diabloti: [quote name='Medorowa']Łoo jakie łocka:loveu: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l7-4.jpg Dawa więcej:bigcool: Łocka ma zarąbiste :loveu: A więcej dam jak zjem obiad ;) Dopiero przyszłam z pracy ... [quote name='Alicja'][FONT=Arial]wiadomo na co zdrowe kobitki patrzą :razz::razz:....dostrzeglysmy to SAMO ......TA LUFA...:mdleje:........[/FONT] [FONT=Arial]aparaciana ma się rozumieć :eviltong::eviltong:[/FONT] Ja już przyglądałam się uważnie czy innej nie widać :diabloti: Ale nie :placz::evil_lol: Idę papusiać bo mi coś TZcik szykuje :) Quote
Pysia Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Dogo umarło na jakis czas :cool1: Ale na szczęście zmartwychwstało :multi: Trzy fotki bo idę spać :) Jutro do pracy... Zmoreczka Upiory dwa :loveu: Ratuj się kto może .... Dobranoc :loveu: Quote
anetta Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Wszem i wobec oświadczam że zrozumiałam :lol: Quote
bouvik Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Pysia'] Upiory dwa :loveu: Że niby co?? Ja Upiór:crazyeye::obrazic::obrazic: Ja grzecna dziewcynka jestem:eviltong::evil_lol: Quote
Pysia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 anetta napisał(a):Wszem i wobec oświadczam że zrozumiałam :lol: :evil_lol: Witaj wszem i wobec :evil_lol: bouvik napisał(a):Że niby co?? Ja Upiór:crazyeye::obrazic::obrazic: Ja grzecna dziewcynka jestem:eviltong::evil_lol: Że nie niby tylko Ty Upiór :diabloti: Po kimś Bahiya to ma a ja przecież niepodobna jestem :evil_lol: Przyszłam z pracy, do której poszłam bez sensu ( bo tak sobie szef życzył). Nie robiłam w niej NIC kompletnie :cool3: No...skłamałam. Czytałam książke :diabloti: Teraz mnie boli doopa od siedzenia :oops: Quote
Pysia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Fotki cd Upiorny patyczek Siad Bawimy się Frywolna Zmoreczka Uciekamyyyyyyyyyyyyyyyy Quote
Pegaza Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Witaj:p to ci spacerek był udany jak widać:p na wasz widok bym zmykała z taką obstawą pancia od haskich nawet czape pod kolor psów swoich ubrała:evil_lol: Quote
Pysia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Medorowa napisał(a):A kaj oni uciekli:hmmmm::diabloti: Przed moim aparatem :diabloti: Pegaza napisał(a):Witaj:p to ci spacerek był udany jak widać:p na wasz widok bym zmykała z taką obstawą pancia od haskich nawet czape pod kolor psów swoich ubrała:evil_lol: Witaj :) Spacerek udany :multi: Co do czapki to nawet nie zwróciłam uwagi :evil_lol: Potem będą następne fotki ;) Quote
Pysia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Zabawa z patyczkiem :p Leciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... Wandzia jest jak błyskawica :diabloti: Porusza się tak szybko, że nawet nie widać ruchu :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 A to mistrz w rzucaniu patyków :diabloti: Szelmusia się przygląda Zabawa Upiór postanowił pobawić się z Szelmą ;) Szelma łaskawie wybaczyła Quote
Pysia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 I jak widać dziewczyny się dogadały :) I były zaczepki do zabawy :) Upiór nawet skoczył na ukochanego pańcia Szelmusi i nic się nie stało :multi: Szelma tylko nabrała ochoty na szaleństwa :loveu: Quote
Paula Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Witaj Pysiu :multi: Upiór jaki duży i piękny :loveu: Extra foteczki i spacer :multi: Maksiu byłby w 7 niebie, tyyyleee suczek :evil_lol: ;) Quote
Recommended Posts