Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Paula_ napisał(a):
Witaj Pysiu :multi: Upiór jaki duży i piękny :loveu: Extra foteczki i spacer :multi: Maksiu byłby w 7 niebie, tyyyleee suczek :evil_lol: ;)

Witaj Paula :multi:
Maxiu nie wiem czy by przeżył taki natłok wrażeń suczkowych :evil_lol: Na dodatek jedna tyle co przestała pachnieć, a druga - pachnąca :diabloti:
Spacerek z taką ilością psów jest naprawdę bardzo fajny :loveu: Mam nadzieję, że to nie ostatni raz ;)

Posted

Dalsze fotki :)
Szelma & Upiór

Upiór się znudził

Pobiegam sobie upiornie :evil_lol:

Szkolenie Upiora

Zmorka przystrojona w liścia na portkach :evil_lol:

Posted

Witaj Babciu Pysiu! Witajcie Wszyscy, łącznie z Upiorami!!!
Znowu mam internet, postaram się pobyć wieczorkiem!!!:lol::lol:

Ballada zjadła mi pół tarasu!!!:placz::placz:

Posted

[quote name='AlKil']Witaj Babciu Pysiu! Witajcie Wszyscy, łącznie z Upiorami!!!

Witaj :multi::loveu:
Proponuję ją karmić :diabloti:
A tak na serio - SAMA TEGO CHCIAŁAŚ :evil_lol:
Nadal twierdzę, że to właśnie ją bym zatrzymała gdyby nie Szelma :loveu: Czym więcej o niej piszesz tym bardziej się w tym utwierdzam :evil_lol: Od urodzenia była największym gagadkiem, ale przy tym najbardziej rozumnym i najszybciej się uczącym :loveu: Ona myśli ! Kombinuje i wykorzystuje słabości :evil_lol: Są to cechy u psa dla mnie znaczące ;) A przy tym ten wzrok łabądka....:loveu:

Posted

anetta napisał(a):
Cała prawda o Balladzie :evil_lol:

A wiesz, ża ta gówniara mając kilka tygodniu już nauczyła się komendy " siad" ? :loveu: Potrafiła kombinując każda przeszkode sforsować :loveu: Na dodatek była najbardziej śmiała i niczego się nie bała :multi: Z testów jej wychodziło, że nie ma charakteru dominacyjnego za to świetną ciekawość i zero strachu. Pies ideał :loveu: Przynajmniej z mojego punktu widzenia ;)

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Cześć Pysiu !
A Wy dalej spacerujecie ??? :crazyeye:

:loveu::loveu::loveu:

Nieustannie całe życie Haniu :multi:
Cześć !!
:loveu::loveu::loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
Witaj :multi::loveu:
Proponuję ją karmić :diabloti:
A tak na serio - SAMA TEGO CHCIAŁAŚ :evil_lol:
Nadal twierdzę, że to właśnie ją bym zatrzymała gdyby nie Szelma :loveu: Czym więcej o niej piszesz tym bardziej się w tym utwierdzam :evil_lol: Od urodzenia była największym gagadkiem, ale przy tym najbardziej rozumnym i najszybciej się uczącym :loveu: Ona myśli ! Kombinuje i wykorzystuje słabości :evil_lol: Są to cechy u psa dla mnie znaczące ;) A przy tym ten wzrok łabądka....:loveu:

Hahaha, karmić... żre swoje, Alberta, Killer swojego broni, pożywia się wszystkim co wpadnie w jej pysk. Wszystko jedno, czy są to buty Magdy, plastikowa miska, wiklina na tarasie, odzież...

anetta napisał(a):
Cała prawda o Balladzie :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pysia napisał(a):
A wiesz, ża ta gówniara mając kilka tygodniu już nauczyła się komendy " siad" ? :loveu: Potrafiła kombinując każda przeszkode sforsować :loveu: Na dodatek była najbardziej śmiała i niczego się nie bała :multi: Z testów jej wychodziło, że nie ma charakteru dominacyjnego za to świetną ciekawość i zero strachu. Pies ideał :loveu: Przynajmniej z mojego punktu widzenia ;)

nadal kombinuje i forsuje przeszkody:evil_lol:
Od 14-tego idzie na szkolenie... Pewnie zeżre im plac...:loveu:

Posted

AlKil napisał(a):
Hahaha, karmić... żre swoje, Alberta, Killer swojego broni, pożywia się wszystkim co wpadnie w jej pysk. Wszystko jedno, czy są to buty Magdy, plastikowa miska, wiklina na tarasie, odzież...

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nadal kombinuje i forsuje przeszkody:evil_lol:
Od 14-tego idzie na szkolenie... Pewnie zeżre im plac...:loveu:

Hym.... Jej matka jest żarłoczna ale w domu nam nic nie zjada :crazyeye: Dawno temu jako smarkula skonsumowała zapięcie od sandała TZta i obgryzła moje firmowe, skórzane sandały :evil_lol: Mając biegunke próbowała też sforsowac drzwi i nadgryzła na rogu tapicerke od nich - ale to było w dobrej wierze nie brudzenia w domu :loveu: Acha...Zjadła też pilota od nowiutkiego auta :diabloti: No...pomijam nasze obiady wyjadane z lodówki przez dwa tygodnie :cool1: Nie zrobiła wtedy szkód wyłączajac moje nerwy bo podejrzewałam Karola i TZta że po kryjomu zeżerają wspólny obiad :evil_lol: No...i te moje kanapki leżące obok mnie na łaiwe.... Ale wtedy też nie było szkód :p Chociaż...Ja myślałam, że powinnam się leczyć w psychiatryku bo były, ja byłam o 5 cm. od nich a za chwile znikały :diabloti: Przy czym ja nadal byłam głodna :evil_lol:
Podsumowując - szkody były zerowe jeżeli chodzi o materializm ;) Gorzej z psychiką :evil_lol:

Ewa - co do szkolenia to mam nadzieję, ze nie oddajesz jej na szkolenie stacjonarne.... Bo to niuf...

Posted

anetta napisał(a):
:mdleje:

włącznie ze szkoleniowcem :evil_lol:

Ja myślę, że ona raczej zjada coś a nie kogos :evil_lol:

malawaszka napisał(a):
cześć - nie wiem co napisać więc juz sobie idę :roll:

Co się stało?????????

Posted

Medorowa napisał(a):
Widziałam zdjęcia:grins::grins:

Czyżbyś odzyskała utracony wzrok? :diabloti:

Pegaza napisał(a):
witam :p
noo to ja tez sie przywitam i robie hopsasasa...

Witaj :p
Tylko ostrożnie z tym skakaniem bo wiesz...Kózka raz skakała aż się dochrapała :evil_lol:

malawaszka napisał(a):
nic :lol: obejrzałam fotki, poczytałam coście pisały i nie wiedziałam co napisać więc sobie poszłam :evil_lol:

Ales mnie nastraszyła babo wredna :mad::mad::mad:

Posted

[quote name='AlKil']Witaj Babciu Pysiu! Witajcie Wszyscy, łącznie z Upiorami!!!

buhahahah , Pysiu ,a podobno niufki są takie grzeczne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
zawsze tak pisałaś !!!!! :diabloti: że masz niufki bo są spokojne :evilbat:

Posted

Vectra napisał(a):
buhahahah , Pysiu ,a podobno niufki są takie grzeczne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Bo są :grins: Zmorka baaaardzo spokojnie i powoli wykopuje tuje a Szelma baardzo spokojnie i powoli przyciąga je pod same drzwi blokując mi wyjście z domu :grins: Nie szczekają, nie biegają po domu ( wyłączając z tego nagłe ataki *******ca kiedy wylatują z prowadnicy drzwi garażowe :diabloti:). Jak przychodza goście to po przywitaniu zachowują sie jak dwa aniołki :lilangel::lilangel: Nie słychać ich i nie widać :loveu: Chyba że akurat jest coś do jedzenia na stole - wtedy nagle mówię " Zmora znowu zeżarła" :grins:
Nadal z pełną świadomością tego co piszę twierdzę, że niufki są spokojne tylko że moje...są rozwydrzone :megagrin: A Pomioty Szatana są...Pomiotami Szatana przecież :diabloti:

Behemot tez szczeka :crazyeye: Czasami ale szczeka :crazyeye: I ostatnio opowiadali mi że postanowił zamknąć usta czterem dresiorzom idącym za nimi :diabloti: Nic nie zrobił tylko stanął i się na nich patrzył dość długo :evil_lol: Jakos tak zamilkli i spokojnie już sobie poszli :grins:
Bahiya jest Upiór ale widzę, że robi się coraz bardziej spokojna. Basma zdominowała swoją koleżanke ale na zasadzie " Ja jestem większa' ;) Bahati ponoć grzeczna :crazyeye: Czyżby ona jedna była córką niufka? :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Hym.... Jej matka jest żarłoczna ale w domu nam nic nie zjada :crazyeye: Dawno temu jako smarkula skonsumowała zapięcie od sandała TZta i obgryzła moje firmowe, skórzane sandały :evil_lol: Mając biegunke próbowała też sforsowac drzwi i nadgryzła na rogu tapicerke od nich - ale to było w dobrej wierze nie brudzenia w domu :loveu: Acha...Zjadła też pilota od nowiutkiego auta No...pomijam nasze obiady wyjadane z lodówki przez dwa tygodnie Nie zrobiła wtedy szkód wyłączajac moje nerwy bo podejrzewałam Karola i TZta że po kryjomu zeżerają wspólny obiad No...i te moje kanapki leżące obok mnie na łaiwe.... Ale wtedy też nie było szkód Chociaż...Ja myślałam, że powinnam się leczyć w psychiatryku bo były, ja byłam o 5 cm. od nich a za chwile znikały Przy czym ja nadal byłam głodna
Podsumowując - szkody były zerowe jeżeli chodzi o materializm Gorzej z psychiką :evil_lol:

Ewa - co do szkolenia to mam nadzieję, ze nie oddajesz jej na szkolenie stacjonarne.... Bo to niuf...

no wiesz...:obrazic::obrazic::obrazic:
To ja idę na szkolenie, ona ma mi tylko towarzyszyć!

anetta napisał(a):
:mdleje:

włącznie ze szkoleniowcem :evil_lol:

A fajni tam są, Albi już tam ich trochę ponadgryzał...

Vectra napisał(a):

Potwierdzam. Niufki są bardzo spokojne. Z wyjątkiem Ballady, potwierdzajacej regułę.

Pysia napisał(a):
Bo są :grins: Zmorka baaaardzo spokojnie i powoli wykopuje tuje a Szelma baardzo spokojnie i powoli przyciąga je pod same drzwi blokując mi wyjście z domu :grins: Nie szczekają, nie biegają po domu ( wyłączając z tego nagłe ataki *******ca kiedy wylatują z prowadnicy drzwi garażowe :diabloti:). Jak przychodza goście to po przywitaniu zachowują sie jak dwa aniołki :lilangel: Nie słychać ich i nie widać :loveu: Chyba że akurat jest coś do jedzenia na stole - wtedy nagle mówię " Zmora znowu zeżarła" :grins:
Nadal z pełną świadomością tego co piszę twierdzę, że niufki są spokojne tylko że moje...są rozwydrzone :megagrin: A Pomioty Szatana są...Pomiotami Szatana przecież :diabloti:

Behemot tez szczeka :crazyeye: Czasami ale szczeka :crazyeye: I ostatnio opowiadali mi że postanowił zamknąć usta czterem dresiorzom idącym za nimi :diabloti: Nic nie zrobił tylko stanął i się na nich patrzył dość długo :evil_lol: Jakos tak zamilkli i spokojnie już sobie poszli :grins:
Bahiya jest Upiór ale widzę, że robi się coraz bardziej spokojna. Basma zdominowała swoją koleżanke ale na zasadzie " Ja jestem większa' ;) Bahati ponoć grzeczna :crazyeye: Czyżby ona jedna była córką niufka? :evil_lol:

Do mnie do płotu podchodzą tylko nieliczni, Ci co wiedzą, że to niufy...

Posted

[quote name='AlKil']1.no wiesz...:obrazic::obrazic::obrazic:
To ja idę na szkolenie, ona ma mi tylko towarzyszyć!

2.A fajni tam są, Albi już tam ich trochę ponadgryzał...

3.Potwierdzam. Niufki są bardzo spokojne. Z wyjątkiem Ballady, potwierdzajacej regułę.

4. Do mnie do płotu podchodzą tylko nieliczni, Ci co wiedzą, że to niufy...
Ad1. No bo jakoś tak napisałaś że Ballada idzie :oops::evil_lol: A to przecież Ty sie musisz nauczyć jak postępować z madrzejsza od siebie :megagrin:
Ad2. Sprawdź czy aby nie są przeterminowani żeby Balladzie nie zaszkodzili :evil_lol:
Ad3. Dokładnie :grins: I z wyjątkiem Behemota, Bahiyi i Basmy :diabloti:
Ad4. Ja mam solidną brame ale i tak listonoszka wkłada przez nia rekę wyłącznie jak na dworze jest Zmorka ;) Bo tej to boją sie tylko ślepcy i ludzie o nieczystych sumieniach ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
Pysiowata!!! Najlepszego w Nowym Roku!!!!! :loveu::loveu::loveu:

Sorki, że nie odebrałam jak dzwoniłaś ale na pojechałam na wieś zawieźć suczydła do Rodziców i zapomniałam telefonu :angryy:

Chjciałam Ci Kundo jedna życzenia złozyć głosowo ale jak nie to nie :obrazic::obrazic::obrazic:
Ale i tak Cię kocham :loveu: Najlepszego :multi: