Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='anetta']Aleee super widoczki :multi: I wy szczęśliwi!
Fajnie by wyglądały w szerokokątnym obiektywie :cool3:[/quote]
Widoki były cudne :loveu: Aż mi dech zapierało :) Wiesz...ja wciągam całą sobą takie chwile a TZ wtedy uwierzyć nie może jak to tak ;) Nawet zapomniałam focić :crazyeye: A na stoku zebrało mi się na ułańską fantazje i ja, osoba jeżdżąca powoli zaczęłam tak szaleć, że tylko ciężcy faceci mnie wyprzedzali :diabloti: Kobiety nie miały szans :evil_lol: Dziwne, że nie zaliczyłam lotu :evil_lol: Choć skrzydła mi rosły :diabloti:
A obiektyw kiedyś będzie ;) Nie umieram jeszcze :) Przyjdzie i na niego czas....

Posted

[quote name='Medorowa']Cze Ty nasza narciareczko:loveu::loveu:
Ta Wasza narciareczka jździ na narta z wdziękiem gibbona ale za to z jaką radością :loveu::multi::evil_lol:
Cześć :loveu:

[quote name='Doginka']Cze Pysiu
Tylko nie obrośnij nam za bardzo w te piórka skrzydełkowe, bo polecisz i nie wrócisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Cześć :loveu: Fajna emotka ;)
Obrastanie w piórka mi nie grozi :eviltong:

Uffffffffffffffffff.....Dzisiaj nareszcie odczułam ulge :multi: Nie powiem jaką ale nareszcie będę mogła spać w nocy, bo zmartwienia mi koszmary napędzały :shake: Muszę przyznać, że miałam stracha :roll: Już jest ok i mogę znowu cieszyć się i spać spokojnie :multi: Co nas nie zabije, to nas wzmocni ;)

Posted

[quote name='Pysia']

Uffffffffffffffffff.....Dzisiaj nareszcie odczułam ulge :multi: Nie powiem jaką ale nareszcie będę mogła spać w nocy, bo zmartwienia mi koszmary napędzały :shake: Muszę przyznać, że miałam stracha :roll: Już jest ok i mogę znowu cieszyć się i spać spokojnie :multi: Co nas nie zabije, to nas wzmocni ;)[/quote]
JamenT :)

Posted

[quote name='Pysia']

Uffffffffffffffffff.....Dzisiaj nareszcie odczułam ulge :multi: Nie powiem jaką ale nareszcie będę mogła spać w nocy, bo zmartwienia mi koszmary napędzały :shake: Muszę przyznać, że miałam stracha :roll: Już jest ok i mogę znowu cieszyć się i spać spokojnie :multi: Co nas nie zabije, to nas wzmocni ;)
Ulżyło Ci, bo dziś się okazało, że nie będzie dzidziusia - zgadłam?:diabloti:

Posted

[quote name='Doginka']Ulżyło Ci, bo dziś się okazało, że nie będzie dzidziusia - zgadłam?:diabloti:
Buhahahahahahaaaaaaa:evil_lol::evil_lol:

Babciu więcej wnucząt sie zachciało:loveu::diabloti:

Posted

Witaj Pysiu!
Widzę, że narty jak zaraza - roznoszą się wszędzie... Jeszcze przydałaby sie fotka Jasnowłosej Anielicy mknącej po stoku...:cool3:

Posted

[quote name='AlKil'] Jeszcze przydałaby sie fotka Jasnowłosej Anielicy mknącej po stoku...:cool3:

[FONT=Arial]ona nie mkła ...ona upajała się widokami :grins:

cze Pyśnięta :hand:
[/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Pysiu!
Cześć !

[quote name='Medorowa']JamenT :)
A Ty co :crazyeye:

[quote name='LAZY']Pysiu jak cudnie jest widzieć Ciebie taką uśmiechniętą!:cool3:
Uśmiech to norma u mnie :p
[quote name='Paula_']Aaa, cudne widoki :mdleje: Zazdraszczam wypadu na narty :oops:
Nie zazdraszczaj tylko przyjeżdżaj to razem pojedziemy !

[quote name='Doginka']Ulżyło Ci, bo dziś się okazało, że nie będzie dzidziusia - zgadłam?:diabloti:
Nie zgadłaś :diabloti: Dzieciom stanowczo mówimy NIE!! Chyba że są to dzieci znajomych :loveu:
[quote name='Medorowa']Buhahahahahahaaaaaaa:evil_lol:

Babciu więcej wnucząt sie zachciało:loveu::diabloti:
Na wnuczęta jeszcze poczekam :eviltong: