malawaszka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Ravk']Pochodziłabyś?? Pieszo?? Nogami?? Toż to dewiacja jakowaś jest :megagrin:[/quote] NO!!! taka już zboczenica ze mnie :diabloti: Quote
anetta Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Aleee super widoczki :multi: I wy szczęśliwi! Fajnie by wyglądały w szerokokątnym obiektywie :cool3: Quote
Pysia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='anetta']Aleee super widoczki :multi: I wy szczęśliwi! Fajnie by wyglądały w szerokokątnym obiektywie :cool3:[/quote] Widoki były cudne :loveu: Aż mi dech zapierało :) Wiesz...ja wciągam całą sobą takie chwile a TZ wtedy uwierzyć nie może jak to tak ;) Nawet zapomniałam focić :crazyeye: A na stoku zebrało mi się na ułańską fantazje i ja, osoba jeżdżąca powoli zaczęłam tak szaleć, że tylko ciężcy faceci mnie wyprzedzali :diabloti: Kobiety nie miały szans :evil_lol: Dziwne, że nie zaliczyłam lotu :evil_lol: Choć skrzydła mi rosły :diabloti: A obiektyw kiedyś będzie ;) Nie umieram jeszcze :) Przyjdzie i na niego czas.... Quote
Doginka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Cze Pysiu Tylko nie obrośnij nam za bardzo w te piórka skrzydełkowe, bo polecisz i nie wrócisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Medorowa']Cze Ty nasza narciareczko:loveu::loveu: Ta Wasza narciareczka jździ na narta z wdziękiem gibbona ale za to z jaką radością :loveu::multi::evil_lol: Cześć :loveu: [quote name='Doginka']Cze Pysiu Tylko nie obrośnij nam za bardzo w te piórka skrzydełkowe, bo polecisz i nie wrócisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć :loveu: Fajna emotka ;) Obrastanie w piórka mi nie grozi :eviltong: Uffffffffffffffffff.....Dzisiaj nareszcie odczułam ulge :multi: Nie powiem jaką ale nareszcie będę mogła spać w nocy, bo zmartwienia mi koszmary napędzały :shake: Muszę przyznać, że miałam stracha :roll: Już jest ok i mogę znowu cieszyć się i spać spokojnie :multi: Co nas nie zabije, to nas wzmocni ;) Quote
Medorowa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Pysia'] Uffffffffffffffffff.....Dzisiaj nareszcie odczułam ulge :multi: Nie powiem jaką ale nareszcie będę mogła spać w nocy, bo zmartwienia mi koszmary napędzały :shake: Muszę przyznać, że miałam stracha :roll: Już jest ok i mogę znowu cieszyć się i spać spokojnie :multi: Co nas nie zabije, to nas wzmocni ;)[/quote] JamenT :) Quote
LAZY Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Pysiu jak cudnie jest widzieć Ciebie taką uśmiechniętą!:cool3: Quote
Paula Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Aaa, cudne widoki :mdleje: Zazdraszczam wypadu na narty :oops: Quote
Doginka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Pysia'] Uffffffffffffffffff.....Dzisiaj nareszcie odczułam ulge :multi: Nie powiem jaką ale nareszcie będę mogła spać w nocy, bo zmartwienia mi koszmary napędzały :shake: Muszę przyznać, że miałam stracha :roll: Już jest ok i mogę znowu cieszyć się i spać spokojnie :multi: Co nas nie zabije, to nas wzmocni ;) Ulżyło Ci, bo dziś się okazało, że nie będzie dzidziusia - zgadłam?:diabloti: Quote
Medorowa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Doginka']Ulżyło Ci, bo dziś się okazało, że nie będzie dzidziusia - zgadłam?:diabloti: Buhahahahahahaaaaaaa:evil_lol::evil_lol: Babciu więcej wnucząt sie zachciało:loveu::diabloti: Quote
AlKil Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Witaj Pysiu! Widzę, że narty jak zaraza - roznoszą się wszędzie... Jeszcze przydałaby sie fotka Jasnowłosej Anielicy mknącej po stoku...:cool3: Quote
Doginka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 A ja prawdopodobnie jutro jadę na narty:multi::multi::multi: Quote
Pegaza Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Witam :p wpadłam powiedzieć dzień dobry:grins: Quote
Doginka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 No i nie pojechałam:angryy::angryy::angryy: Quote
Alicja Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='AlKil'] Jeszcze przydałaby sie fotka Jasnowłosej Anielicy mknącej po stoku...:cool3: [FONT=Arial]ona nie mkła ...ona upajała się widokami :grins: cze Pyśnięta :hand:[/FONT] Quote
Doginka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Dalej się upaja, czy upija????:diabloti: Quote
Alicja Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Medorowa']Kaj Ty:hmmmm: [FONT=Arial]:razz::razz:walczy o męski zwis :grins:[/FONT] Quote
Pegaza Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 iiiii nie może byc tak długo Cię nie ma....:roll: co to wolne se zrobiła od dogo? zwisy jakie zwisy zaś nie w temacie jestem...:razz: Quote
Doginka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:walczy o męski zwis :grins:[/FONT] A może o podnośnik????:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Pysia Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Pysiu! Cześć ! [quote name='Medorowa']JamenT :) A Ty co :crazyeye: [quote name='LAZY']Pysiu jak cudnie jest widzieć Ciebie taką uśmiechniętą!:cool3: Uśmiech to norma u mnie :p [quote name='Paula_']Aaa, cudne widoki :mdleje: Zazdraszczam wypadu na narty :oops: Nie zazdraszczaj tylko przyjeżdżaj to razem pojedziemy ! [quote name='Doginka']Ulżyło Ci, bo dziś się okazało, że nie będzie dzidziusia - zgadłam?:diabloti: Nie zgadłaś :diabloti: Dzieciom stanowczo mówimy NIE!! Chyba że są to dzieci znajomych :loveu: [quote name='Medorowa']Buhahahahahahaaaaaaa:evil_lol: Babciu więcej wnucząt sie zachciało:loveu::diabloti: Na wnuczęta jeszcze poczekam :eviltong: Quote
Recommended Posts