bouvik Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='AlKil']Życzenia....:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9193ę od Bouvika ;)541&postcount=248 Dla Was najlepsze :loveu: Piszod bouvika ;) [quote name='Erhan']NajlePSIEGO i najJEEPszego w szczurzym ;)roczku :drink1: :multi:Trafiłeś do zwariowanego foto-bloga Pysi - Blondynki :evil_lol: Najpsiejszego i najjeepszego :loveu::loveu::loveu: Piszę od bouvika a ona ma laptopa - masakra !!!!! Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [FONT=Arial]Lepsiejszego życzę :grins:[/FONT] Quote
Pysia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Lepsiejszego życzę :grins:[/FONT] Też Alu i dziękuję :loveu: Wybawiłam się cudownie :multi: Nogi mnie bolą strasznie ...Ciekawe dlaczego :evil_lol: Interesuje mnie też z jakiego powodu kręci mi się w głowie :diabloti: Quote
Pysia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Bawiliśmy się w małym, ale doborowym towarzystwie :multi::loveu: I kolejny raz przekonałam się, ze nie miejsce się liczy tylko ludzie :loveu: Pierwsze minuty Sylwestra Sytuacja zaczęła się rozkręcać po 10 minutach i tak powstała fota do rozwodu :diabloti: Pierwsza :evil_lol: To ja - tajemnicza Don Pedra :diabloti: Fotka do rodzinnego albumu :) A tu ja jak zwykle z debilnym uśmiechem :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Były tańce Hałas Fotki do rozwodu się mnożą :diabloti: Wspólne wygłupy :multi: Widać że wampiry budzą się z dziennego snu :diabloti: Quote
Medorowa Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Pyśnięta ja nie mam dziś głowy do pisania, więc powiem tylko, że ślicznie wyglądałaś:loveu::loveu::loveu: Oczywiście nie tak ślicznie jak ja:diabloti: EDIT; gałki oczne pierwsza klasa buhahahahaa Quote
Pysia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Wampirzyca postanowiła oszczędzic ofiare :multi: Tutaj to nie wiem czy Tomkowi za dobrze nie było ;) Następne do rozwodu Kolejne......A jak mi dobrze :diabloti: Tutaj fotke na 100% robił facet :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Potem był szampan, całowanie ogólnoludzkie i... ...ćwiczyłam robienie fot petardom ;) Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [FONT=Arial]:razz::razz::razz::razz:no no no ....................;)[/FONT] Quote
Pysia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Jeszcze petardy A tu po mistrzowsku uchwyciłam dym z czyjegoś papierosa Mmmmmmm...Jestem kobietą :loveu: I lubie to :loveu: Quote
Pysia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz::razz::razz:no no no ....................;)[/FONT] Może rozwiniesz Alu swoją wypowiedź? :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 W pewnym momencie Tomek wziął łopate do odśnieżania i pozbawił Justynke głowy :evil_lol: Ale że to cudowna noc to zregenerowała się ;) A Tomek dalej :diabloti: W pewnym momencie zobaczyłam że i na mnie leci śnieg :evil_lol: Drugi raz ;) Quote
Pysia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Trzeci... Tomek pracujący ;) Nabrał śnieg... Zamach... I aparat poszedł do suszenia :evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 witaj noworocznie:loveu: jałć jakie fotki:cool3: jaka kieca do ziemi:razz: a te koronki i oko pomalowane pod kolor:lol: i ludzie co się fajnie bawią zwłaszcza T-z Justysi co pomysły łopatkowe miał:evil_lol:zabawa sie udała a to najważniejsze:p a te auta czemu dzrzwi miały pootwierane? :roll: Quote
Pysia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Pegaza napisał(a):witaj noworocznie:loveu: jałć jakie fotki:cool3: jaka kieca do ziemi:razz: a te koronki i oko pomalowane pod kolor:lol: i ludzie co się fajnie bawią zwłaszcza T-z Justysi co pomysły łopatkowe miał:evil_lol:zabawa sie udała a to najważniejsze:p a te auta czemu dzrzwi miały pootwierane? :roll: Witaj w Nowym Roku :loveu: Aby był dobry :p Kieca do ziemi okazała się ciasna :diabloti: Nie mogłam w niej oddychać :evil_lol: Bawiliśmy się świetnie :multi: Zabawa się udała :loveu: A dlaczego drzwi są pootwierane nie pytaj bo nie wiem ;) Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Pysia']Może rozwiniesz Alu swoją wypowiedź? :evil_lol: [FONT=Arial]:hmmmm: ....bo ja taka malomówna jestem :roll::oops::oops::oops:[/FONT] Quote
Ravk Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Pegaza napisał(a):witaj noworocznie:loveu: jałć jakie fotki:cool3: jaka kieca do ziemi:razz: a te koronki i oko pomalowane pod kolor:lol: i ludzie co się fajnie bawią zwłaszcza T-z Justysi co pomysły łopatkowe miał:evil_lol:zabawa sie udała a to najważniejsze:p a te auta czemu dzrzwi miały pootwierane? :roll: Auta robiły za zestaw nagłaśniający ... i to nawet stereo ;) Quote
AlKil Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Pysiu, moja droga, a dlaczego Twoja kreacja nie była RÓŻOWA???:diabloti: Ale i tak pięknie wyglądałaś... ( a tak se lukruję od Nowego Roku...) Quote
Pysia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hmmmm: ....bo ja taka malomówna jestem :roll::oops::oops::oops:[/FONT] Serio? :crazyeye: Widać to na Twoim blogasku :evil_lol: [quote name='Ravk']Auta robiły za zestaw nagłaśniający ... i to nawet stereo ;) Rafał :multi: Świetnie się bawiłam z Wami :loveu: Dziękuję :loveu: [quote name='AlKil']Pysiu, moja droga, a dlaczego Twoja kreacja nie była RÓŻOWA???:diabloti: Ale i tak pięknie wyglądałaś... ( a tak se lukruję od Nowego Roku...) Bo była jasna fioletowa :diabloti: Dzięki ...:oops: Hahahaha lukier jest miły ;) Quote
Pegaza Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Witam środowo:p o dziękuje że znam odpowiedz na pytanie o otwarte drzwi:eviltong: Quote
Pysia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Pegaza napisał(a):Witam środowo:p o dziękuje że znam odpowiedz na pytanie o otwarte drzwi:eviltong: Rafał był trzeźwy więc wie ;) Ja byłam upojona...zabawą ;) :evil_lol: Witajcie :multi: Do pracy dzisiaj idę :cool3: Jakby mi się chciało tak jak mi się nie chce :roll:;) Quote
Alicja Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Pysia'] Witajcie :multi: Do pracy dzisiaj idę :cool3: Jakby mi się chciało tak jak mi się nie chce :roll:;) [FONT=Arial]witanko:multi: ooooooooo współczuwam :razz::razz::razz:...też by mi się nie chcialo iść :roll:[/FONT] Quote
malawaszka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 cześć blue narcyzie :eviltong::evil_lol: fajnieście się wybawili :multi: Quote
Pysia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]witanko:multi:[/FONT] [FONT=Arial]ooooooooo współczuwam :razz::razz::razz:...też by mi się nie chcialo iść :roll:[/FONT] Witanko :multi: Jakoś to będzie ;) [quote name='malawaszka']cześć blue narcyzie :eviltong::evil_lol: fajnieście się wybawili :multi: Cześć :loveu: Powinnaś być z nami i z J. ;) Pasowalibyście do nas :evil_lol: Quote
Recommended Posts