Medorowa Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Śliczną masz choinkę:p:p:lol: :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9148010&postcount=217 Quote
Pegaza Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Witam:p życze zdrowych spokojnych Świąt oraz szczęśliwego Nowego Roku 2008 Quote
Pysia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Wszystkim baaaaaardzo dziękujęmy za zyczenia :loveu::loveu::loveu: Uffffffffffffff! Jestem już po pracy :multi: W domu lśni :multi: Podwórko przystrojone :multi: Na nasze choince podwórkowej znowu lata zielony wąż lampek :loveu: To już drugie Święta Bozego Narodzenia w moim wymarzonym domku :loveu: Pierwsza prawdziwa choinka :loveu: W domu zapachy od poddasza aż po parter ;) A ja.... Mam okropny ból pleców, ręce wyzarte środkami czystości i całe poranione ale... Ech jak miło popatrzeć na efekty swojej pracy :multi::loveu: No.... Może nie do końca tylko mojej bo dwaj faceci mi baardzo pomogli :loveu: Dzieki temu dwie futrzaste paskudy nie były zaniedbywane ;) Zapomniałam Wam powiedzieć, że pieczony boczek ( mój ulubiony :razz:) baaaaaaaaaaaaaardzo smakował Szelmie :mad: Malutki pieseczek przeskoczył bramke na dole i zakradł się bezczelnie do kuchni :cool1: A skok stał się przyczyną lekkiej kulawizny :cool1: Quote
Pysia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Jestem zakochana w mojej choince i ja focę :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Piękna choinka :loveu::loveu::loveu: Wesołych Świąt pracusiu :loveu: Quote
Pysia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 malawaszka napisał(a):Piękna choinka :loveu::loveu::loveu: Wesołych Świąt pracusiu :loveu: :buzi::Rose::tree1::x-mas::B-fly::iloveyou: Weszko Kochana Ty wiesz ze ja Ci życzę przynajmniej takiego szczęścia jak mam ja :loveu: Quote
Medorowa Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Cudna ta Twoja choinka:loveu::loveu::loveu: Zainspirowałaś mnie - idę ubrać naszą:loveu: Quote
Pysia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Medorowa napisał(a):Cudna ta Twoja choinka:loveu::loveu::loveu: Zainspirowałaś mnie - idę ubrać naszą:loveu: DZiękuję :oops: Jak ubierzesz swoją to cyknij fotke ;) Quote
Medorowa Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Pysia napisał(a):DZiękuję :oops: Jak ubierzesz swoją to cyknij fotke ;) Dalej tu siedzę:grin: A co do cykania fotek... :cool1::cool1::roll: Quote
Pysia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Medorowa napisał(a):Dalej tu siedzę:grin: A co do cykania fotek... :cool1::cool1::roll: Nie gadaj że nie umiesz :mad: Ja jestem totalnym beztalenciem jeżeli o to chodzi a zobacz jakie łane mi wyszły :B-fly: Quote
bonita Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Jaka piękna ta Twoja choinka :loveu::loveu::loveu: Czemu mi takiej nie kupiłaś :cool3: A tu http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9150194&postcount=227 Są Ćwiąteczne Życzenia :) Quote
Pysia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='bonita']Jaka piękna ta Twoja choinka :loveu::loveu::loveu: Czemu mi takiej nie kupiłaś :cool3: A tu http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9150194&postcount=227 Są Ćwiąteczne Życzenia :) A mówiłaś że chcesz taką? :crazyeye::evil_lol: Piękne zyczenia :loveu: Dziekujemy :p Tommy jest bardzo zmęczony porządkami, pieczeniem i gotowaniem więc mówi Wam Dobranoc ;) Quote
Paula Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Śliczna choinka :multi: Życzenia od Nas dla całego stada Zmoroszelmowego :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9151288&postcount=229 Quote
Pysia Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Dziękujemy :loveu: Mam już wolne do samej Wigilii :multi: Idę poszaleć z futrami na dworze ;) Quote
Medorowa Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Pysia napisał(a):Nie gadaj że nie umiesz :mad: Ja jestem totalnym beztalenciem jeżeli o to chodzi a zobacz jakie łane mi wyszły :B-fly: To, że nie umiem to jedno, a to, że nie mam czym, to drugie:roll::roll: Idę ubierać choinkę:grins: Doberek:loveu: Quote
Pysia Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Ech...Po Wigilii już :) Jestem objedzona :) Zmoroszelmy też :razz: Zwłaszcza Zmorka.... Zjadła nam "trochę" sernika :diabloti: Fotka dla Was Quote
Pysia Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 :placz: Kompletnie nikt tu nie zaglada :placz: A my mielismy cudowny dzień :multi: Poszlismy na spacer całą rodzinką ze znajomymi. W sumie było....6 suk!! :multi: 3 niufy, 1 bouvier i 2 husky :multi: I Szelma była grzeczniutka :loveu: Bawiła się z niufką i huskymi tylko...no....Wandzi chyba się nie spodobała bo ja Wandzia zaatakowała :crazyeye: Szelma na szczęście była w takim szoku, że nie zdąrzyła się odgryźć Wandeczce ;) Ale fafel rozwalony przyniosła do domu :diabloti: A Wandzia cała :evil_lol: Jestem dumna z Szelmusi :loveu::loveu::loveu: Fotki mam ale w aparacie :oops: Jako że idę jutro do pracy to nie zdarzę nic dzisiaj wstawić :) Dobranoc :) Quote
malawaszka Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 o masz :placz: szkoda, że do Was nie zadzwoniłam bo byliśmy z J na spacerze na zielonej dzisiaj z futrami i byłoby 8 suk :evil_lol: i już nie byłoby tak sielankowo :diabloti::evil_lol: Quote
Pysia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 malawaszka napisał(a):o masz :placz: szkoda, że do Was nie zadzwoniłam bo byliśmy z J na spacerze na zielonej dzisiaj z futrami i byłoby 8 suk :evil_lol: i już nie byłoby tak sielankowo :diabloti::evil_lol: A żałuj bo w kupie weselej :eviltong: Co do sielanki to przy Twoich terminatorach byłoby nieco...hym...powiem delikatnie ;) - głosniej :evil_lol: Cos zjem, odpocznę i zajmę sie fotkami i odkurzaniem galerii :) Quote
Pegaza Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Witam poświątecznie:p by sie przydały nowe foteczki.... Quote
Pysia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='Pegaza']Witam poświątecznie:p by sie przydały nowe foteczki.... Witaj :loveu: Co do foteczek to Twoja prośba jest dla mnie rozkazem :diabloti: Wczorajszy spacerek :) Czarno z nalotami :evil_lol: Czteronożni - same dziewczyny :loveu: Jak widać wszystko szkolone :diabloti: Oczywiscie w kierunku własnego " JA" :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 To jest Pysia :loveu: Moja imienniczka :multi: Bahiya przyłapana w chwili skupienia :diabloti: Czarne akcenty Zmorka frywolna :loveu: Dzidzia malutka Quote
bouvik Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Jak nikt nie pisze jak pisze:diabloti: Dawaj foty:mad::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Pysia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='bouvik']Jak nikt nie pisze jak pisze:diabloti: Dawaj foty:mad::diabloti::diabloti::diabloti: Nosz kuna nie bij :cool3: Na czele peletonu Pyśka Z tyłu czarno ;) Tu kolory mięszane Dwie smarkule ;) I upiór :loveu: Quote
Recommended Posts