Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Paula_ napisał(a):
:multi: Witaj demoniczna od seksu babciu z łysymi ociekającymi sukami :lol: :evil_lol: ;)

Boszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :crazyeye: Przeczytałam " sutkami" :lying::mdleje::mdleje::mdleje::megagrin::megagrin::megagrin:

Witajcie :multi:
Wiecie co właśnie robiłam? Myłam podłoge :cool1: Za dwie godziny znowu będę to robiła, i za cztery, i za.....:cry: A w TV mówili, że zimy nie będzie :cool3: Czyli tak do wiosny :2gunfire:
Wypcham obie :diabloti:

Posted

Medorowa napisał(a):
Buhahahahahhahahaha:megagrin::megagrin:

No co :diabloti:Ostatnio telefonicznie zamawiałam część do auta ;) Wiedziałam jak to wygląda, do czego służy ale za licho nazwy nie znałam :evil_lol: I przyjęli zamówienie :diabloti: Pan okazał się wyrozumiały i przez pół godziny mnie słuchał :evil_lol: Dodam, że zamówiłam właściwą rzecz :multi: Fakt - zawdzięczam to mądrosci tamtegoż faceta ale co mi tam - i tak jestem miszczem :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Boszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :crazyeye: Przeczytałam " sutkami" :lying::mdleje::mdleje::mdleje::megagrin::megagrin::megagrin:

już sobie Ciebie wyobraziłam z TYMI SUTKAMI :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Witajcie :multi:
Wiecie co właśnie robiłam? Myłam podłoge :cool1: Za dwie godziny znowu będę to robiła, i za cztery, i za.....:cry: A w TV mówili, że zimy nie będzie :cool3: Czyli tak do wiosny :2gunfire:
Wypcham obie :diabloti:

grrrrrrr.... doskonale Cie rozumię aczkolwiek mam tego tylko mikrą namiastkę :razz::razz:

Posted

Alicja napisał(a):
grrrrrrr.... doskonale Cie rozumię aczkolwiek mam tego tylko mikrą namiastkę :razz::razz:

Właśnie skończyłam myć podłogę ..... Nie wiem który juz raz dzisiaj :cool1: Mam manie prześladowczą - zewsząd otacza mnie błoto :-o
Zmorka podrywa Karola :diabloti: Jak futrzasta ma cieczkę to Karol jest jej numero uno :evil_lol: Na dodatek nie mogła gwałcić Szelmy bo nie wypuszczałam ich razem :diabloti: Po wczorajszym płyukaniu ton błota z Szelmy postanowiłam zapobiec sexualnym exscesom podczas kąpieli błotnych :evil_lol:

Posted

anetta napisał(a):
Telewizja kłamie :cool1:

Hhahaha a co Karol na to? :lol:

Mam nadzieje że kłamie bo ....muszę kolejny raz umyć podłoge :placz: Chyba będzie mi się szmata sniła :cool1:
Co Karol na podrywy? On lubi jak go kobiety pieszczą :evil_lol:

Posted

Mycie podłogi powiadasz :cool3: - ja mam to samo, tylko w mniejszym wymiarze:angryy: - muszę oddać dywan do prania, bo wczoraj nie zdążyłam otworzyć drzwi, a moje burki wpadły do pokoju z błotem jak burza:mad:. Nie mam pojęcia co im strzeliło do tych psich łbów:angryy: - zawsze czekają, aż ich wpuszczę do łazienki i wsadzę do wanny.
Wykastuję, ubiję jak psy, zagłodzę.....:mad::mad::mad::diabloti:

Posted

Doginka napisał(a):
Mycie podłogi powiadasz :cool3: - ja mam to samo, tylko w mniejszym wymiarze:angryy: - muszę oddać dywan do prania, bo wczoraj nie zdążyłam otworzyć drzwi, a moje burki wpadły do pokoju z błotem jak burza:mad:. Nie mam pojęcia co im strzeliło do tych psich łbów:angryy: - zawsze czekają, aż ich wpuszczę do łazienki i wsadzę do wanny.
Wykastuję, ubiję jak psy, zagłodzę.....:mad::mad::mad::diabloti:

Witam :multi:
Nie mam czasu bo...muszę umyć podłogę :placz:
A nie taniej byłoby po prostu wypchać? :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Witam :multi:
Nie mam czasu bo...muszę umyć podłogę :placz:
A nie taniej byłoby po prostu wypchać? :diabloti:

Dzięki za podpowiedź - wypcham jak psy:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

anetta napisał(a):
No nie...znowu?? Ale popatrz na to z drugiej strony...mięśnie będziesz mieć wyrobione :evil_lol: Już widze ten biceps :evil_lol:

Nie zapomnij o pięknej skórze na rękach od środków czystości :cool1:
Własnie ...co robię? Zgadnijcie :placz:

Doginka napisał(a):
Dzięki za podpowiedź - wypcham jak psy:diabloti:

Wypchane nadal można focić i podziwiać :diabloti:

Hym...Miałam troszkę wrażeń wczoraj i dziś.
Wczoraj zobaczyłam Big Honeya u Justynki :loveu: Przyjechał ze swoimi ludźmi na obcinanko i nie omieszkałam nawiedzić dom bouvierowy aby go zobaczyć ;) Chłopak urósł i jest przesłodki :loveu: Bawiliśmy się razem na podłodze :) Mam fotki!!
Dzisiaj z kolei byłyśmy z Justynką w hodowli Ama Canem zobaczyć 20-sto dniowe PONy :loveu: Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakie słodziaki :loveu::loveu::loveu: Puci puci :loveu: Tak całowałysmy, że prawie nam je wyrwano z rąk :evil_lol:
Zaraz fotki zrzucę to powstawiam ;)

Posted

Teraz trochę podrywów Zmorkowych :evil_lol:
Mała sunia na swym panciu :diabloti:

Mokra miłość :evil_lol:

Oszczędność wody ;)

Komuś jest duszno :diabloti:

Posted

[quote name='Paula_']:lol: Tak, wiem, czytałam :razz: Moje życzonka z okazji Dnia Babci :loveu:
To dzisiaj jest dzień Babci? :crazyeye::evil_lol:
To jeszcze raz dzięki :loveu:

[quote name='Doginka']Pysiula, ale odlot foty:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: - a Twój TZ podobny jest do mojego facia od kompa:diabloti: -no normalnie sobowtór nooooooooo:razz::crazyeye:
To nie mój TZ Doginka ze Zmorką tylko Karol - syn :diabloti: Buahahahahahaaha :evil_lol:

Teraz czas na fotki z Big Honeyem :loveu: Czyli Justynki wnuczkiem ;)

Polubiliśmy się ponownie :loveu:

Pomagałam przy czesanku

Chłopak był baaaaardzo grzeczny :multi:

Były też zabawy i łykanie mojej ręki :evil_lol:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Pysiu! Foty z Karolem i Zmorką są przesuper! Posikałam się ze śmiechu...

Oni tak codziennie ...:evil_lol:

malawaszka napisał(a):
hahaha zmieniłaś TZta widzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Tak :diabloti: Na nowszy model :evil_lol::evil_lol::evil_lol: