Alicja Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='Pysia']Nio :grins: Ale wstałam przed południem :megagrin::lying: Piłam pigwówke :drinking: Śpiewałam na balkonie u znajomych :stupid: Na dodatek piosenke " Po podwórku chodzą kaczki" :eek2: Nie wiem czy oni nie są już na przesłuchaniu :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... myślisz ze tak źle było ... :hmmmm: Quote
Pysia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... myślisz ze tak źle było ... :hmmmm: Ja nie myślę :diabloti: Ja to WIEM :evil_lol: Jeden facet nam pomachał a inni powyłazili na balkony :diabloti: Quote
Medorowa Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Cze kaczuszko:loveu: Buhahahhahahahhahahhaa wariatka:loveu: Quote
Pysia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Medorowa napisał(a):Cze kaczuszko:loveu: Buhahahhahahahhahahhaa wariatka:loveu: Ja? :crazyeye: Nigdy w zyciu :diabloti: Quote
LAZY Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Jejku Pysia! Jak mogłaś zniszczyć tyle fotek Zmoro-Szelm na śniegu???:mad: Quote
Pysia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 LAZY napisał(a):Jejku Pysia! Jak mogłaś zniszczyć tyle fotek Zmoro-Szelm na śniegu???:mad: Nawet mi nie przypominaj :placz::placz::placz: Dzisiaj Karol wziął aparat i popstrykał im na podwórku trochę. Ale to nie to :shake: No i jednak mu to gorzej niz mnie wychodzi :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Paula_ napisał(a):Witaj imprezowa babciu :multi: Witaj wnusiu :multi::loveu: Na dworze szaro chociaż śnieg. Szelma zjadła mi zmiotke :mad: Zmorka prawie wykopała dziure na kanapie :mad: Wywaliłam towarzystwo na dwór :diabloti: Quote
Medorowa Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Pysia napisał(a):Ja? :crazyeye: Nigdy w zyciu :diabloti: :roll::roll::roll: Kwa kwa:diabloti: Quote
Pysia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Medorowa napisał(a)::roll::roll::roll: Kwa kwa:diabloti: Cicho bo mi blogaska zamkną :mad: Quote
Doginka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Cześć Pysiaczku:diabloti: - jutro nadrobie, bo jestem padnięta po Litwie - ale w miarę zadowolona:diabloti::razz::multi: Quote
Pysia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='malawaszka']cze babo Pysiowata :cool1: Cze ta co zapomniała o kalece :placz: [quote name='Alicja']masz psy czy kaczki :hmmmm: Ja już sama nie wiem :diabloti: [quote name='Doginka']Cześć Pysiaczku:diabloti: - jutro nadrobie, bo jestem padnięta po Litwie - ale w miarę zadowolona:diabloti::razz::multi: Cześć paskudo :diabloti: Nadrabiać nie masz co ....Jakos zaśniedziała mi galeryjka ostatnio :oops: Opowiadaj co na tej Litwie ;) Quote
Doginka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Było i fajnie i strasznie:razz: Fajnie, bo z fajoską ekipą jechałam, a strasznie, bo sędzia preferowała sznaucery europejskie, a mój Gordon to czysta linia amerykańska:diabloti: Piękne psy dostawały od niej bdb i ja trzęsłam portkami, żeby Gordon takiej oceny nie dostał. Wygrał Rusek:angryy: - suczka, która moim zdaniem nie zasługiwała na besta:shake: - miała krótką, okrągłą głowę i krótką szyję:cool3:, ale cóż - sędziowały Rosjanka i Estonka. Ale ja jestem połowicznie zadowolona:razz: - połowicznie, bo jechałam po CACIB, a przywiozłam r. CACIB, który na mnie nie przejdzie, bo piesek, który wziął CACIBa nie:shake: jest interem. Ale i tak powinnam się cieszyć, bo mamy 2 duże CAC Litewskie i rozpoczeliśmy championat Litwy - brakuje nam tylko 1 CAC, po który jedziemy za rok:diabloti::multi: Ale ogólnie było suuuuuuuuuuuuper:multi::multi::multi: Quote
Medorowa Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Tralalalalallaa:Cool!: To Ja:grins::grins: Śliczna wnusieczka:B-fly: Quote
bonita Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 I jeszcze cudniejsza córunia:loveu::diabloti: Która tak rzadko ostatnio przychodzi, ale mamcia rozumie:cool3: córcia zajęta trochę:razz: Pozdrowionka ślę dla całej familii :loveu: Quote
Gabcia26 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 http://www.hektor.yoyo.pl/swieta.gif Quote
Alicja Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [FONT=Arial]:oops::oops::oops:a ja z życzeniami :razz::razz: [/FONT][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] http://www.dogomania.pl/forum/showth...78#post9136678[/FONT] Quote
Paula Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Witaj babciu Pysiu :loveu: co zaniedbuje swoje dzieci i wnuczęta :evil_lol: ;) Co u Was? Quote
Pysia Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Witajcie po kilku dniach :loveu: Cierpię na brak czasu :roll: Jak już go mam to siedzę przy kompie i piszę milion maili do ludzi którzy mogą pomóc znaleźć dom bouvierowi..... [quote name='Doginka']Było i fajnie i strasznie Fajnie, bo z fajoską ekipą jechałam, a strasznie, bo sędzia preferowała sznaucery europejskie, a mój Gordon to czysta linia amerykańska:diabloti: Piękne psy dostawały od niej bdb i ja trzęsłam portkami, żeby Gordon takiej oceny nie dostał. Wygrał Rusek - suczka, która moim zdaniem nie zasługiwała na besta- miała krótką, okrągłą głowę i krótką szyję:cool3:, ale cóż - sędziowały Rosjanka i Estonka. Ale ja jestem połowicznie zadowolona:razz: - połowicznie, bo jechałam po CACIB, a przywiozłam r. CACIB, który na mnie nie przejdzie, bo piesek, który wziął CACIBa nie:shake: jest interem. Ale i tak powinnam się cieszyć, bo mamy 2 duże CAC Litewskie i rozpoczeliśmy championat Litwy - brakuje nam tylko 1 CAC, po który jedziemy za rok Ale ogólnie było suuuuuuuuuuuuper No pięknie :multi: [quote name='Medorowa']Tralalalalallaa:Cool!: To Ja:grins: Śliczna wnusieczka:B-fly: E tam - ja śliczniejsza :eviltong: [quote name='bonita']I jeszcze cudniejsza córunia:loveu:Która tak rzadko ostatnio przychodzi, ale mamcia rozumie:cool3: córcia zajęta trochę:razz: Pozdrowionka ślę dla całej familii :loveu: Mamcia rozumie bo ma to samo :oops: [quote name='Gabcia26'] http://www.hektor.yoyo.pl/swieta.gif Piękna kartka - dziękuję Gabi :loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]a ja z życzeniami :razz:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]http://www.dogomania.pl/forum/showth...78#post9136678[/FONT] Byłam, widziałam, dziękuję :loveu: [quote name='Paula_']Witaj babciu Pysiu :loveu: co zaniedbuje swoje dzieci i wnuczęta :evil_lol: Co u Was? :oops: Zaniedbuję to fakt. Ale dzieci i wnuczęta mają domy a Bobek - nie ma :-( Zmoroszelmy linieją :cool1: Suszarka mi padła i nie mogę wykąpać naczelnego brudasa rodzinnego czyli wielmoznej pani Szelmy:cool3: Przede mną mase sprzątania i jakoś humoru z tego powodu nie mam :razz: W tym roku za licho nie mogę się odrobić :placz: Nawet kartek światecznych nie powysyłałam :shake: Ale moze wieczorkiem dzisiaj znajdę czasu choć chwilkę ... Pa :loveu: Quote
tygra Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Witajcie oto życzonka od nas http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9141605&postcount=209 Quote
Alicja Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [FONT=Arial]Pysiu ..... wlaśnie odebralam SMSa że Magda Klocusiowa już nie ma neta :placz::placz::placz:i wklejam w jej imieniu życzonka [/FONT][FONT=Arial]http://www.dogomania.pl/forum/showpo...&postcount=206 :grins:[/FONT] Quote
mar....ka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Rzadku tutaj nieststy zaglądam, ale pamiętam, wszytkiego naj: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9145626&postcount=215 Quote
Pysia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Dla Wszystkich u których nie byłam ( bo nie zdąrzyłam :cool3:) świateczne życzenia :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9147212&postcount=216 Choinka ubrana :multi: Jest piękna :loveu: Nareszcie mogłam sobie pozwolić na prawdziwą i to taaaaaaaaaaaką wielką :multi: Okna przystrojone, balkon ubrany i jeszcze została choinka na dworze ;) Dzisiaj jeszcze wysprzątam dół domu ( nieduzo mi zostało ;) ) i mogę odpoczywać :multi: Zmoroszelmy dzisiaj chodziły sobie zgodnie po placu ramie w ramie :loveu: Buziaki przesyłamy dla Wszystkich :loveu: Quote
Recommended Posts