Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Nio :grins: Ale wstałam przed południem :megagrin::lying: Piłam pigwówke :drinking: Śpiewałam na balkonie u znajomych :stupid: Na dodatek piosenke " Po podwórku chodzą kaczki" :eek2: Nie wiem czy oni nie są już na przesłuchaniu :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....

myślisz ze tak źle było ... :hmmmm:

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....

myślisz ze tak źle było ... :hmmmm:
Ja nie myślę :diabloti: Ja to WIEM :evil_lol: Jeden facet nam pomachał a inni powyłazili na balkony :diabloti:

Posted

LAZY napisał(a):
Jejku Pysia! Jak mogłaś zniszczyć tyle fotek Zmoro-Szelm na śniegu???:mad:

Nawet mi nie przypominaj :placz::placz::placz:
Dzisiaj Karol wziął aparat i popstrykał im na podwórku trochę. Ale to nie to :shake: No i jednak mu to gorzej niz mnie wychodzi :evil_lol:

Posted

Paula_ napisał(a):
Witaj imprezowa babciu :multi:

Witaj wnusiu :multi::loveu:
Na dworze szaro chociaż śnieg. Szelma zjadła mi zmiotke :mad: Zmorka prawie wykopała dziure na kanapie :mad: Wywaliłam towarzystwo na dwór :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']cze babo Pysiowata :cool1:
Cze ta co zapomniała o kalece :placz:

[quote name='Alicja']masz psy czy kaczki :hmmmm:
Ja już sama nie wiem :diabloti:

[quote name='Doginka']Cześć Pysiaczku:diabloti: - jutro nadrobie, bo jestem padnięta po Litwie - ale w miarę zadowolona:diabloti::razz::multi:
Cześć paskudo :diabloti: Nadrabiać nie masz co ....Jakos zaśniedziała mi galeryjka ostatnio :oops:
Opowiadaj co na tej Litwie ;)

Posted

Było i fajnie i strasznie:razz:
Fajnie, bo z fajoską ekipą jechałam, a strasznie, bo sędzia preferowała sznaucery europejskie, a mój Gordon to czysta linia amerykańska:diabloti:
Piękne psy dostawały od niej bdb i ja trzęsłam portkami, żeby Gordon takiej oceny nie dostał.
Wygrał Rusek:angryy: - suczka, która moim zdaniem nie zasługiwała na besta:shake: - miała krótką, okrągłą głowę i krótką szyję:cool3:, ale cóż - sędziowały Rosjanka i Estonka.
Ale ja jestem połowicznie zadowolona:razz: - połowicznie, bo jechałam po CACIB, a przywiozłam r. CACIB, który na mnie nie przejdzie, bo piesek, który wziął CACIBa nie:shake: jest interem. Ale i tak powinnam się cieszyć, bo mamy 2 duże CAC Litewskie i rozpoczeliśmy championat Litwy - brakuje nam tylko 1 CAC, po który jedziemy za rok:diabloti::multi:
Ale ogólnie było suuuuuuuuuuuuper:multi::multi::multi:

Posted

I jeszcze cudniejsza córunia:loveu::diabloti:
Która tak rzadko ostatnio przychodzi, ale mamcia rozumie:cool3: córcia zajęta trochę:razz:

Pozdrowionka ślę dla całej familii :loveu:

Posted

Witajcie po kilku dniach :loveu: Cierpię na brak czasu :roll: Jak już go mam to siedzę przy kompie i piszę milion maili do ludzi którzy mogą pomóc znaleźć dom bouvierowi.....

[quote name='Doginka']Było i fajnie i strasznie
Fajnie, bo z fajoską ekipą jechałam, a strasznie, bo sędzia preferowała sznaucery europejskie, a mój Gordon to czysta linia amerykańska:diabloti:
Piękne psy dostawały od niej bdb i ja trzęsłam portkami, żeby Gordon takiej oceny nie dostał.
Wygrał Rusek - suczka, która moim zdaniem nie zasługiwała na besta- miała krótką, okrągłą głowę i krótką szyję:cool3:, ale cóż - sędziowały Rosjanka i Estonka.
Ale ja jestem połowicznie zadowolona:razz: - połowicznie, bo jechałam po CACIB, a przywiozłam r. CACIB, który na mnie nie przejdzie, bo piesek, który wziął CACIBa nie:shake: jest interem. Ale i tak powinnam się cieszyć, bo mamy 2 duże CAC Litewskie i rozpoczeliśmy championat Litwy - brakuje nam tylko 1 CAC, po który jedziemy za rok
Ale ogólnie było suuuuuuuuuuuuper
No pięknie :multi:

[quote name='Medorowa']Tralalalalallaa:Cool!:
To Ja:grins: Śliczna wnusieczka:B-fly:
E tam - ja śliczniejsza :eviltong:

[quote name='bonita']I jeszcze cudniejsza córunia:loveu:Która tak rzadko ostatnio przychodzi, ale mamcia rozumie:cool3: córcia zajęta trochę:razz:

Pozdrowionka ślę dla całej familii :loveu:
Mamcia rozumie bo ma to samo :oops:

[quote name='Gabcia26']
http://www.hektor.yoyo.pl/swieta.gif

Piękna kartka - dziękuję Gabi :loveu:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]a ja z życzeniami :razz:[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial]http://www.dogomania.pl/forum/showth...78#post9136678[/FONT]
Byłam, widziałam, dziękuję :loveu:

[quote name='Paula_']Witaj babciu Pysiu :loveu: co zaniedbuje swoje dzieci i wnuczęta :evil_lol:

Co u Was?
:oops: Zaniedbuję to fakt. Ale dzieci i wnuczęta mają domy a Bobek - nie ma :-(

Zmoroszelmy linieją :cool1: Suszarka mi padła i nie mogę wykąpać naczelnego brudasa rodzinnego czyli wielmoznej pani Szelmy:cool3: Przede mną mase sprzątania i jakoś humoru z tego powodu nie mam :razz:
W tym roku za licho nie mogę się odrobić :placz: Nawet kartek światecznych nie powysyłałam :shake: Ale moze wieczorkiem dzisiaj znajdę czasu choć chwilkę ...
Pa :loveu:

Posted

Dla Wszystkich u których nie byłam ( bo nie zdąrzyłam :cool3:) świateczne życzenia :loveu:
http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9147212&postcount=216
Choinka ubrana :multi: Jest piękna :loveu: Nareszcie mogłam sobie pozwolić na prawdziwą i to taaaaaaaaaaaką wielką :multi: Okna przystrojone, balkon ubrany i jeszcze została choinka na dworze ;)
Dzisiaj jeszcze wysprzątam dół domu ( nieduzo mi zostało ;) ) i mogę odpoczywać :multi:
Zmoroszelmy dzisiaj chodziły sobie zgodnie po placu ramie w ramie :loveu:
Buziaki przesyłamy dla Wszystkich :loveu: