Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

anetta napisał(a):
Ja też :lol:
No wiesz :obrazic:

Wiedziałam że się obruszysz :evil_lol:

Szlag mi trafia albo monitor albo kompa :placz: Po 10 minutach monitor gasnie, ale słychać, ze komp chodzi :crazyeye: Nie mam szans na wstawienie fotek bo nie zdąrzam je na serwerze umieścić :cool1: Po pół godzinie włączam go i działa. Ale znowu gaśnie :placz: I tak w kółko :placz:

Posted

Cd opowieści niesamowitej treści :)
TZ wracał autem a ja sobie siedziałam dokuczajac Piotrowi On tez nie był aniołkiem Nie podaruję tylko tych golonek Ciekawe kto mi je zjadł ...

TZ jak przyjechał to od razu dorwał się też do kuchni polowej mrucząc o tych golonkach :evil_lol:

Bella nie była zainteresowana jedzeniem :crazyeye:

Nadszedł czas na próby na torze dla Extremy Mój najlepszy przyjaciel czyli aparat już czekał Najpierw nieśmiało fociłam z daleka. Ale Piotr mnie przekonał, że nie zostanę rozjechana Ochoczo pobiegłam na tor, w to czerwone błoto i biegałam.....skakałam przez taśmy i fociłam, fociłam, fociłam Kocham to robić Przyznam się, że były momenty że miałam ochotę wskoczyć pod auto żeby zrobić super ujęcie Przypomniało mi się tylko, że TZ pewnie by umarł z rozpaczy

Posted

Dalsze fotki ;)

Kurcze...Tak się patrzę na te fotki i ten tor tak prosto wygląda...A była to golgota prawdziwa :cool3: Extrema miała dwa miejsca więcej niż my - oczywiscie dwa duuuuuuuuuuuuuużo trudniejsze miejsca ;) Fotki tych miejsc później ;)

Posted

Pysia napisał(a):

A witaj ciotko Sylwio u Zmoroszelm :multi::multi::multi:
Zaległości masz jakieś...dwa? trzy ? lata :diabloti:
A niufki mam dwie ;) Którą mam wyczochrac? :evil_lol:

To ja już mam dosyć nadrabiania, a wyczochrać masz obie :loveu::loveu::loveu:
Ja tak sobie będę cichutko podglądać i od czasu do czasu się odezwę:diabloti:, a teraz DOBRANOC:hand:

Posted

Witajcie :multi: Na razie napiszę tylko - wypcham Zmore :angryy:

Doginka napisał(a):
To ja już mam dosyć nadrabiania, a wyczochrać masz obie :loveu:
Ja tak sobie będę cichutko podglądać i od czasu do czasu się odezwę:diabloti:, a teraz DOBRANOC:hand:

Żałuj bo jest tam się z czego pośmiać :evil_lol:
Dzień Dobry :)

Paula_ napisał(a):
Extra błotko :megagrin: Dawa jeszcze :razz:

Pysiu, widownię masz, tylko im dech zaparło z wrażenia i nie piszą :evil_lol:

Ja po tym extra błotku biegałam ...:diabloti: Co do fot...Stwierdzam że największą przyjemność daje mi ich robienie ;) Potem to nawet nie muszę ich oglądać :diabloti:

Alicja napisał(a):
Tak se patrze to nasza Polówka też jest taka ochlapana :evil_lol::evil_lol:a na rajdzie nie byla:razz:

witanko niedzielne :p

Bo nie umiecie jeździć :P Trzeba koniecznie często wjeżdżac najlepiej do stawów, w błotko, znowu w wodę, w błotko, w wodę itd ;) Wtedy autko nie ubrudzi się masakrycznie :diabloti::evil_lol:

Wypcham Zmore!! Wczoraj wieczorem przywieźli mi karme. Tz spał, Karola nie było, więc wstawiłam ten wór do łazienki na dole. Kazdy kto zna Zmorke wie dlaczego :cool3: Włożyłam go do kabiny, zamknęłam ją a potem zamknęłam drzwi od łazienki. Zastanawiałam się przy tym czy nie mam gdzieś klucza od tych drzwi bo ona wiele potrafi :mad: Weszłam więc jeszcze raz do łazienki i przystawiłam półki i kosz na śmieci do kabiny . Wyszłam i dokładnie zamknęłam drzwi. Niedługo poszłam i ja spać. O 3 w nocy obudziło mnie wycie. Wstałam, zeszłam na dół żeby wypuscić Zmorke i....moją pierwszą myślą ( byłam zaspana) było jak to możliwe aby ona była taka gruba :crazyeye: I olśniło mnie :cool1: Podeszłam do łazienki. Drzwi otwarte, kosz przesunięty, półki przesunięte, kabina prysznicowa otwarta a w worku brak jakichś 3-4 kg karmy :-x:chainsaw::2gunfire:
Dałam pindzie oleju na przeczyszczenie i tak od 3 rano wstawałam i wypuszczałam ją na dwór co pół godziny :angryy: Na dodatek nie mogłam spać nawet w przerwach bo tak się o nią wystraszyłam :cool1:
Kto chce ślicznego i kochanego pieseczka zwanego Zmorką? Bo ja ją w koncu rzewczywiscie wypcham :cool1:

Posted

bhahahahaha no to miałaś ze Zmorą - nie chcę jej :diabloti::evil_lol: ja miałam od wczoraj mega psie pierdzenie w domu :angryy: obie pojadły makaronu z serem i skwarkami :shock: jakiś dziwny przysmak mojego szwagra :shake: i dwa dni pierdzenia po tym i to taka masakra że .... masakra :evil_lol:

a foty z rajdu rewelka!!!! tylko nawet sobie nie wyobrażasz jakie one są brzydkie na monitorze bez zainstalowanych sterowników od grafiki hahahha:evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):

Fotki dalej są lepsze ale potrzebna mi większa widownia :diabloti:

Ja cichuteńko , nieśmiało oglądam foteczki:p
I czytam:p
I chichram się ze Zmorki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:(ale współczuję)
Dobranoc

Posted

Witajcie :multi:

malawaszka napisał(a):
bhahahahaha no to miałaś ze Zmorą - nie chcę jej :diabloti::evil_lol: ja miałam od wczoraj mega psie pierdzenie w domu :angryy: obie pojadły makaronu z serem i skwarkami :shock: jakiś dziwny przysmak mojego szwagra :shake: i dwa dni pierdzenia po tym i to taka masakra że .... masakra :evil_lol:

a foty z rajdu rewelka!!!! tylko nawet sobie nie wyobrażasz jakie one są brzydkie na monitorze bez zainstalowanych sterowników od grafiki hahahha:evil_lol:

A ciągle gadałaś że chciałabyś taką Zmorke :diabloti:
Co do pierdzenia to wiem jakie Pepa potrafi bąki puszczać :-o:diabloti:

Doginka napisał(a):
Ja cichuteńko , nieśmiało oglądam foteczki:p
I czytam:p
I chichram się ze Zmorki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:(ale współczuję)
Dobranoc

Dzisiaj Zmorka oprócz wykopania dołu nic nie zmalowała :razz: Ale dzień przed nią :evil_lol:

Medorowa napisał(a):
Ha ha ha:evil_lol:
Zdjęcia rewelka:bigcool:

:multi: Madzia :multi:
Ble. Dzień pochmurny. TZ pojechał do Belgii.

Posted

malawaszka napisał(a):
o masz a ja dalej bez auta i nie mogę Cię odwiedzić buuuuuuuuuu :placz::placz::placz:

Samaś sobie winna :eviltong: A mówiłam żeby z nim na nasz plac? :diabloti: I zgłaszam sprzeciw bo miałam obiecane dwa kalendarze z osobistym dowozem :mad::diabloti: