Pegaza Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Hejka:p pamietasz mnie jeszcze dawno mnie nie było :roll: fotki rajdowe obejrzane historyjka z karmą zaliczona to pędze dalej... Quote
Doginka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 A czemu tu ostatnio nie ma fot niufkowych?:cool3:, tylko jakieś dryndy zabłocone:diabloti::razz::eviltong: Quote
Pysia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Alicja napisał(a)::hand: witam poniedziałkowo Witam :multi: asher napisał(a):Ale super zabawa!!!! :crazyeye: :multi: I super fotki! A to najcudniejsze!!! :loveu::loveu::loveu: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l49-2.jpg Bella zeżarła wszystkie golonki z kuchni polowej :evil_lol: Dzisiaj się dowiedziałam :diabloti: A ja wrzeszczałam na chłopaków z extremy :oops::evil_lol: Pegaza napisał(a):Hejka:p pamietasz mnie jeszcze dawno mnie nie było :roll: fotki rajdowe obejrzane historyjka z karmą zaliczona to pędze dalej... Witaj :multi: Nie pędź tak bo Ci miotła się przegrzeje :diabloti: Doginka napisał(a):A czemu tu ostatnio nie ma fot niufkowych?:cool3:, tylko jakieś dryndy zabłocone:diabloti::razz::eviltong: Bo: 1. Zmorka jest bez skalpu i nie chcę tego uwieczniać :placz: 2. Na dworze jest nieustannie paskudna pogoda a one są...czarne :cool1: 3. Zmorka nie wychodzi poza plac bo mi wstyd z łysym psem:-( 4. Szelma nie wychodzi poza plac bo ma chore uszy :-( 5. Fotki w ogrodzi mi się okropnie przejadły :cool3: Mam kilka z sobotniego szaleństwa ogrodowego bab ale nie ma ich kto wstawic do kompa :cool1: A wstawiać trzeba błyskawicznie bo komp mi umiera...I gasnie sam od siebie :roll: Quote
asher Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Pysia napisał(a):Bella zeżarła wszystkie golonki z kuchni polowej :evil_lol: Dzisiaj się dowiedziałam :diabloti: A ja wrzeszczałam na chłopaków z extremy :oops::evil_lol: Od razu pomyślałam, ze ten brak sępienia, o którym pisalaś jest jakiś podejrzany :evil_lol: Pysia napisał(a):Bo: 1. Zmorka jest bez skalpu i nie chcę tego uwieczniać :placz: Ależ tym bardziej uwieczniać!!! Potem zawsze, jak tylko będziesz miała jakieś "ale" do wyglądu Zmoreczki, to spojrzysz na taką fotkę i od razu wyda ci się najpiękniejsza pod słońcem :loveu: :lol: ;) Quote
Pysia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 asher napisał(a):Od razu pomyślałam, ze ten brak sępienia, o którym pisalaś jest jakiś podejrzany :evil_lol: Ależ tym bardziej uwieczniać!!! Potem zawsze, jak tylko będziesz miała jakieś "ale" do wyglądu Zmoreczki, to spojrzysz na taką fotkę i od razu wyda ci się najpiękniejsza pod słońcem :loveu: :lol: ;) A mnie to do głowy nie przyszło :crazyeye: Nie!! Ona zawsze jest śliczna i nie mam " ale " do niej :loveu: Niech już to się zagoi :roll: Spaliłam rosół z udkiem w środku :oops: Zachciało mi się i włączyłam ....Spaliłam garnek ...Kuna markowy ...Berghofa :placz: Na dodatek taki mający najfajniejszy rozmiar do gotowania dla naszej trójcy :cool1: Jak można spalić rosół :crazyeye::shake::oops::roll: Quote
Medorowa Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Pysia napisał(a):A mnie to do głowy nie przyszło :crazyeye: Nie!! Ona zawsze jest śliczna i nie mam " ale " do niej :loveu: Niech już to się zagoi :roll: Spaliłam rosół z udkiem w środku :oops: Zachciało mi się i włączyłam ....Spaliłam garnek ...Kuna markowy ...Berghofa :placz: Na dodatek taki mający najfajniejszy rozmiar do gotowania dla naszej trójcy :cool1: Jak można spalić rosół :crazyeye::shake::oops::roll: :hmmmm: Będąc pyśniętą można:diabloti: Quote
Doginka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Pysia napisał(a):.....A wstawiać trzeba błyskawicznie bo komp mi umiera...I gasnie sam od siebie :roll: A może masz ustawione na wygaszanie ekranu po kilku minutach??:cool3: - zajrzyj w ustawienia monitora:razz: Quote
Doginka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Pysia napisał(a):A mnie to do głowy nie przyszło :crazyeye: Nie!! Ona zawsze jest śliczna i nie mam " ale " do niej :loveu: Niech już to się zagoi :roll: Spaliłam rosół z udkiem w środku :oops: Zachciało mi się i włączyłam ....Spaliłam garnek ...Kuna markowy ...Berghofa :placz: Na dodatek taki mający najfajniejszy rozmiar do gotowania dla naszej trójcy :cool1: Jak można spalić rosół :crazyeye::shake::oops::roll: Może uda się garnecek uratować??:razz: - kup TERMAX - doskonały na straszne spalenizny - sprawdziłam kilkanaście razy:razz: Quote
Pysia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Medorowa napisał(a)::hmmmm: Będąc pyśniętą można:diabloti: :mad::evil_lol: Doginka napisał(a):A może masz ustawione na wygaszanie ekranu po kilku minutach??:cool3: - zajrzyj w ustawienia monitora:razz: To nie to kochana :eviltong: Chyba karta graficzna pada...A wcale stara nie jest :crazyeye: Doginka napisał(a):Może uda się garnecek uratować??:razz: - kup TERMAX - doskonały na straszne spalenizny - sprawdziła kilkanaście razy To nie chodzi o doszorowanie. Te garnki są jak Zepptera. Nie wolno nagle zmieniać im temperatury a ja, nie chcąc aby się zapalił ( bo już prawie ...) musiałam go zalać zimną wodą :placz: Quote
asher Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Pysia napisał(a):Jak można spalić rosół :crazyeye::shake::oops::roll: No normalnie można... Ja nie raz spaliłam. Znaczy się, jestem zdolna? :sweetCyb: Quote
Pysia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 asher napisał(a):No normalnie można... Ja nie raz spaliłam. Znaczy się, jestem zdolna? :sweetCyb: Nie tylko zdolna :diabloti: Boszzzzzz jak mi capi w całym domu :shock::mdleje: Quote
malawaszka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Pysia napisał(a):Samaś sobie winna :eviltong: A mówiłam żeby z nim na nasz plac? :diabloti: I zgłaszam sprzeciw bo miałam obiecane dwa kalendarze z osobistym dowozem :mad::diabloti: już mam już mam już mam :multi::multi::multi: kalendarze przywiozę i owszem ale nie wiem kiedy :placz: Quote
agbar Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 dzien dobry.....:hand: niuch niuch...cos capi.....cos jakby spaleznina....cos jakby spalony rosolek...to u ciebie Pysia???:diabloti: niesamowite..ty to masz talent normalnie:diabloti::loveu: Quote
Doginka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 :hand:Już chyba wywietrzyłaś mieszkanko??:diabloti: Quote
anetta Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 To hańba spalić rosół....:placz: Takie dobre rzeczy.... Quote
Pysia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 malawaszka napisał(a):już mam już mam już mam :multi::multi::multi: kalendarze przywiozę i owszem ale nie wiem kiedy :placz: Hura :multi: To czekam :loveu: agbar napisał(a):dzien dobry.....:hand: niuch niuch...cos capi.....cos jakby spaleznina....cos jakby spalony rosolek...to u ciebie Pysia???:diabloti: niesamowite..ty to masz talent normalnie:diabloti::loveu: Komp mi umiera .... Odpala i za kilka minut gaśnie ekran monitora :cool1: Nie mam szans zdąrzyć napisać tu coś...Próbowałam dzisiaj wiele razy ale nie zdąrzałam :angryy: Może teraz mi się uda? Doginka napisał(a)::hand:Już chyba wywietrzyłaś mieszkanko??:diabloti: Wywietrzyłam :eviltong: anetta napisał(a):To hańba spalić rosół....:placz: Takie dobre rzeczy.... No wiesz .... Witajcie :multi: Nie dajcie mojej galerii umrzeć jak mi komp w reanimacji u informatyka na kilka dni wyląduje :-( Quote
Vectra Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 o Pyśka spsuła kompa ... cześć :diabloti: Quote
Doginka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Będę zaglądać coby nie upadło:razz: A ja jadłam dziś pyszny rosołek u mamy i rekina z ziemniaczkami i surówką z kiszonej kapustki:eviltong: Quote
Pysia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Vectra napisał(a):o Pyśka spsuła kompa ... cześć :diabloti: Sam się spsuł :eviltong: Cześć :diabloti: Doginka napisał(a):Będę zaglądać coby nie upadło:razz: A ja jadłam dziś pyszny rosołek u mamy i rekina z ziemniaczkami i surówką z kiszonej kapustki:eviltong: Wredna gadzina :mad: Udało mi się odpalić kompik znowu po jego omdleniu :multi: Jutro chyba oddam go do lekarza a wezmę Karola kompik :diabloti: Jak myślicie? Ucieszy się chłopak - prawda? :evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Oczami wyobraźni widzę jego radość:loveu::loveu: Quote
Doginka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Pysia napisał(a):Sam się spsuł :eviltong: Cześć :diabloti: Wredna gadzina :mad: - te rude to wredne:eviltong::evil_lol: Udało mi się odpalić kompik znowu po jego omdleniu :multi: Jutro chyba oddam go do lekarza a wezmę Karola kompik :diabloti: Jak myślicie? Ucieszy się chłopak - prawda? :evil_lol: Nie ma innego wyjścia - musi się ucieszyć:p:mad::mad::mad::p Quote
anetta Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 I powie, dziękuje ci mamo. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Vectra napisał(a):oczywiście że się ucieszy :diabloti: Też tak myślę :diabloti: Medorowa napisał(a):Oczami wyobraźni widzę jego radość:loveu::loveu: Ja zeby ja przyspieszyć to mu SMSa wysłałam ;) Odbierze o 5.30 rano jak wstanie :diabloti: Będzie miał miły dzień na uczelni :evil_lol: anetta napisał(a):I powie, dziękuje ci mamo. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Niewątpliwie :diabloti: Doginka napisał(a):Nie ma innego wyjścia - musi się ucieszyć:p:mad::mad::mad::p A czy tu ktoś mówi ze on w ogóle ma jakiekolwiek wyjście? :evil_lol: Znowu udało mi się go odpalić :multi: Kompa znaczy :loveu: Jak tak dalej pójdzie to nie pójdę spać :diabloti: On będzie gasł a ja będę próbowała go odpalić :evil_lol: Quote
Recommended Posts