Pysia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Paula_']Aaaa, Pysiu, extra :multi: Ale czemu tak przerwane, nawet nie w połowie :roll: Czekam na ciąg dalszy P.S. Axa ma dziś urodzinki Łomatko a ja tu wczoraj nie zajrzałam :oops: [quote name='malawaszka']:laola: rewelacja!!!!!!!!!!!!! fantastiko!!!!!!!!! :mdleje: dawaj więcej dawaj A ja myślałam że macie mnie w nosie :oops: I wczoraj nie weszłam do siebie... [quote name='Alicja']Pysię wetło ...... Wstydam sie :oops: [quote name='evaxon']witanko http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l22-2.jpg oo widze ze basen sobie kopiecie nowy :lol: Nawet kilka :diabloti: [quote name='anetta']Łaaaaaaaaa, ale zajefajne!!!! :ylsuper: A jak fajnie było na żywo :multi: [quote name='HankaRupczewska']:calus: :scared::hand: Haniu :) Nie spodziewałam się po Tobie takiej elokwencji ... [quote name='Medorowa']Dawa więcej Zaraz dam :) Mam ich sporo tylko monotematyczne :diabloti: [quote name='agbar']dlaczego przerwalas??? przerywanie jest zakazane:diabloti: A bo brakowało mi widzów i jakoś tak....:oops: [quote name='AlKil']Pysiu, dawaj, nie bądź żyła... Pysia żyła ....:-o Nie kochana - Pysia żyje nadal :diabloti: [quote name='LAZY']Wow jakie fury!!! I nawet ONek się załapał...Czekam na więcej To nie fury tylko potwory :loveu: Teraz już wiecie jakie mi się auta podobają ;) Nie jakieś tam płaskie sportowe na niskoprofilówkach w stylu Młode Wilki tylko takie właśnie :loveu: Zmotane na maxa, wyliftowane ze snorkelami i wyciągarkami na wielkich MTekach :loveu: Na dachu obowiazkowy bagaznik wyprawowy ;) Pewnie nigdy takiego mieć nie będę ale za to sobie pobiegam po takich :diabloti: I powciągam zapach mężczyzn prawdziwych :loveu: Bo ja już dawno wyszłam z wieku gdzie podobali mi się wypacykowani faceci w sportowych wozach ;) Teraz patrzę inną miarą ... [quote name='Medorowa']Pyśnięta, choo noo Przyszłam no :diabloti: Quote
Pysia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Jak tylko kucnęłam to ktoś biegł ochoczo w mą strone :roll: Przyszedł czas na tych przed nami w Range Rover :) To auto wprowadziło mnie w stan szoku :) Na moich oczach się podniosło sporo do góry :crazyeye: Nie wiedziałam ze one maja hydrauliczne zawieszenia ... Pierwszy błąd ;) Do takiej wody nie wjeżdża się powoli ;) Tu sie poprawił ;) A tu mu prawie zgasł.... Quote
Pysia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Roverek sobie poczynał a my... Grzaliśmy silnik :multi: Belle trochę wystraszył ryk silnika ;) Ale już za chwile pilnowała prawidłowego startu :evil_lol: Off- roadowa sunia :loveu: Quote
anetta Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 :multi::multi: A jak fajnie było na żywo Nie wątpie :cool3: Quote
Pysia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='anetta']:multi::multi: Nie wątpie :cool3: Problem w tym że jak już posmakowałam to chciałabym jeszcze :evil_lol: Widzicie ta górke? Tam był bardzo stromy podjazd i na dodatek gruba warstwa gliniastego błota :diabloti: Trzeba było wjechać do góry i zjechać na dół na dole ostro skęcajac w lewo ;) Ten zmotany stał w kolejce za nami :) A to nasz seryjny Mruczuś :) Każdy czeka na swą kolej :) Auto najpierw musi opuścić tor a potem jedze następne. To dla bezpieczeństwa ;) To wbrew wyglądowi bezpieczniejsze od jazdy na nartach ;) TZ kompletnie spokojny :crazyeye: Quote
Pysia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Facet od tego zmotanego ;) A Range nadal jeździ ;) Ja kibicuję bo żona faceta była bardzo niechętna jeździe :crazyeye: A to ratunkowy quad :diabloti: W poszukiwaniu zatopionej rejestracji w ...błocie :diabloti: Kolejka zmot Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 :multi::multi::multi:wow zaje2biste .........zamawiam sobie kiedyś wycieczkę na taki rajd ....MAMO :grins: Quote
Pysia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Po ostatniej fotce ruszylismy na tor :) I....:crazyeye: Jako pierwsi przejechaliśmy go bezproblemowo :crazyeye: TZ sobie jechał ot tak jakby na autostradzie był :crazyeye: Skubany ma talent - tego mu nawet starzy wyjadacze nie odmówią . Skończyliśmy jazdę na czas na torze i przyszła pora na teren. I tu nastąpiła klapa bo JA miałam wiedzieć z tych metrów i strzałek gdzie trzeba jechać Samo przez się rozumie, że nie wiedziałam No i żeśmy sobie pojechali..... Zwiedziliśmy pola, łąki tylko szkoda że nie spotkaliśmy po drodze nikogo Polecam się jako pilot Jestem najlepsza w wycieczkach krajoznawczych Po drodze widziałam takie coś :) TZjechał z uczuciem, że coś jest nie tak. A ja podziwiałam widoki W końcu postanowiliśmy sprawdzić gdzie jesteśmy W oddali słychać było krzyki, więc kierując się słuchem pojechaliśmy tam. Trafiliśmy na najlepszy moment Extrema topiła się w fajnym bagnie Aparat i dalej focić ile się da Chłopaki pozowali mi jak zawodowi modele I znowu krew w żyłach się zagotowała i poczułam nieodpartą ochotę wejścia w to bagno i zrobienia czegokolwiek Ale TZ czuwał Więc pozostały mi tylko fotki Jakie wrazenia z tamtego miejsca? WSPÓŁPRACA !!!!!! Widziałam grupę ludzi którzy pomagali sobie wzajemnie z pełnym poświęceniem !!! Nie było że " ja jadę dalej" tylko " pojedziemy jak już wszyscy przejadą bo może trzeba będzie komuś pomóc" Jedni drugich wyciągali :) Wyciągnięci wyciągali następnych topielców :) A mnie krew w żyłam się gotowała od adrenaliny :loveu: Quote
Pysia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Czarna bagnista maź była pod moimi nogami, i nad moja głową :diabloti: Niektórzy chcieli stracić zycie ;) Następni topielcy :) A ten z rykiem wjeżdża w początek bagna :multi: Następne kilka metrów... Quote
Pysia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Głębiej Szybciej... I prawie ekstaza :multi: Ten już na prawie suchym gruncie ;) Teraz toyotka jako ochotnik na topielca Quote
Pysia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Lżejsza Ale i mocy dużo mniej... Wszyscy w tym bagnie polegli Ale zawsze warto spróbować czy się uda :multi: Liny były ciągle w ruchu :) Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 :klacz: :klacz: :klacz: zaje2biście :multi::multi::multi:mnie sie to podoba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Jeszcze jedni :) Ci już wyciągają ;) Przez cały czas słychać było krzyki i wybuchy śmiechu :multi: Nikt z tych utopionych nie wściekał się :) Traktowali to tak jak należy - jak super zabawę :) A adrenalinka krążyła ... Jeden z moich modeli :) Był świetny :loveu: Pełna współpraca ...ze mną :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Alicja']:klacz: :klacz: :klacz: zaje2biście :multi::multi::multi:mnie sie to podoba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kuna!! Mnie też :evil_lol: Proszę jaki słodziak :loveu: A autka brnęły Niektórym udało się nawet dość daleko dojechać ;) Na linie :evil_lol: Parchol chciał byc cwany Ale też mu nie wyszło :diabloti: Quote
Pysia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Trochę się zawiesił No cóż ;) Trza było wyprostować go ;) Czas na Jeepka XJ fajnie śmigał Quote
Pysia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Ciężka bestia ale ta moc :loveu: Jeszcze kawałek no! Z nim bagno też wygrało ;) Osiadł Tu juz dokładnie Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:świetny :multi: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l93-1.jpg Quote
malawaszka Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Pysia napisał(a): I powciągam zapach mężczyzn prawdziwych :loveu: Bo ja już dawno wyszłam z wieku gdzie podobali mi się wypacykowani faceci w sportowych wozach ;) Teraz patrzę inną miarą ... to kiedyś Ci się tacy "sportowi" podobali??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: mnie niezależnie od wieku nie podobają się wypicowani lalusie i myślę, że tu większośc tak ma bo ci wypicowani marudzą że psy brudzą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysia napisał(a): Przez cały czas słychać było krzyki i wybuchy śmiechu :multi: Nikt z tych utopionych nie wściekał się :) Traktowali to tak jak należy - jak super zabawę :) A adrenalinka krążyła ... hahaha bo przecież po to pojechali, żeby się w bagnach potopić - bez tego byłoby nuudnooo :multi::multi::multi: REWELACJA!!!!!!! zajebisty wypad :laola: Quote
Alicja Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi: cześć SZalona :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Witajcie :) Alicja napisał(a)::evil_lol:świetny :multi: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l93-1.jpg Miałam lepsze foty jego ale tak się trzęsłam ze śmiechu jak mi robił miny i figury do aparatu że Viktor nie mógł ostrosci złapać w locie :evil_lol: Medorowa napisał(a):Ale rewelka:p:loveu: NOooooooooooooooooooooooooo:multi: malawaszka napisał(a):to kiedyś Ci się tacy "sportowi" podobali??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: mnie niezależnie od wieku nie podobają się wypicowani lalusie i myślę, że tu większośc tak ma bo ci wypicowani marudzą że psy brudzą :evil_lol: hahaha bo przecież po to pojechali, żeby się w bagnach potopić - bez tego byłoby nuudnooo :multi: REWELACJA!!!!!!! zajebisty wypad :laola: Nosz nigdy mi się nie podobali - to taka ściema :diabloti: Kuna masz racje :) A ja myślałam ze po to, aby sprawdzić czy przejadą bez taplania :diabloti: Alicja napisał(a)::multi::multi::multi: cześć SZalona :evil_lol: Cześć Alicjo :multi::multi::multi: Dalsza fotorelacja później bo muszę zrobić pranie i coś zjeść :) No i poszalec na śniegu z dwiema babami :evil_lol: Quote
anetta Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Wyjebiza :bigok::cool2:, a gościu z różkami wymiata :lol::lol: Fajna czapeczka :evil_lol: Foty jak na taką pogode wyszły Ci wspaniale!! Quote
Pysia Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 anetta napisał(a):Wyjebiza :bigok::cool2:, a gościu z różkami wymiata :lol::lol: Fajna czapeczka :evil_lol: Foty jak na taką pogode wyszły Ci wspaniale!! Ten z rogami był obłędny :evil_lol: A pogoda była...jak z koszmaru kazdego zapaleńca fotograficznego :placz: Fot cd Czyste autko Praca wre ;) A na górce wesoło :evil_lol: Coś mi foty nie chcą wchodzić w Photobucketa :roll: Quote
Pysia Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Trochę wieści o moich futrach :) Zmorce główka się goi :) Humor jej dopisuje nieustannie :diabloti: Żarłoczność też :evil_lol: Teraz czekamy jeszcze z 10 dni i pierzemy śmierdziela ( bo cuchnie jak nigdy w życiu przez to zapalenie skóry) w Hexodermie :) Szelma? Ech....Pamiętacie jak się o uszy martwiłam? No i wymartwiłam :placz: Wtedy było ok ale dzisiaj już nie :roll: Jak jej czysciłam prawe ucho to pisnęła :-( No i paskudnie brudno w uchu :roll: A labolatoria maja zakaż przyjmowania próbek odzwierzęcych do badań :placz: Quote
Paula Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Super fotorelacja z rajdu :multi: Oglądam z wypiekami na twarzy :lol: Mi też bukiet dziś mulił :roll: Zajrzę jutro po jeszcze :razz: Cieszkam, że Zmorka się goi, a za Szelmowe uchi trzymam :kciuki: Czemu laboratoria mają zakaz? a weci nie robią takich badań? Quote
Recommended Posts