Medorowa Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Pysia napisał(a): Czy Ty aby nie jesteś na coś chora? Bo mi nieustannie mdlejesz :-o :diabloti: Po prostu lusterko mam na biurku postawione i co spojrzę... co zobaczę, to z zachwytu na ryjco padom:loveu::loveu: Quote
asher Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Medorowa']Po prostu lusterko mam na biurku postawione i co spojrzę... co zobaczę, to z zachwytu na ryjco padom:loveu::loveu: I ono, to ryjco, mimo to nadal takie piękne? :razz: Pewnie tylko dla tych, co w plaskatych gustują, takich bokserach na przykład :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Medorowa']Po prostu lusterko mam na biurku postawione i co spojrzę... co zobaczę, to z zachwytu na ryjco padom:loveu::loveu: o dżisys:modla:.....KCM:loveu::loveu::loveu:co Cię poczytam to mnie się banan na twarzy rysuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze Pysiu :multi: A może znajdzie się jeszcze ktoś kto popilnuje Zmoroszelm :hmmmm:....a Rodzice :razz: trzymam :kciuki:abyś pojechala Quote
agbar Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 dzien dobry Pysiu rownie piekna co cnotliwa...tfuuu cierpliwa:grins: Quote
Pysia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Witajcie w piękny dzionek :loveu: [quote name='Medorowa']Po prostu lusterko mam na biurku postawione i co spojrzę... co zobaczę, to z zachwytu na ryjco padom:loveu::loveu: Biurko chyba z gąbki jest skoro nadal jesteś piękna albo lusterko przekłamuje :diabloti: [quote name='asher']I ono, to ryjco, mimo to nadal takie piękne? :razz: Pewnie tylko dla tych, co w plaskatych gustują, takich bokserach na przykład :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buahahahahahaha KCM :loveu: [quote name='Alicja']o dżisys:modla:.....KCM:loveu::loveu::loveu:co Cię poczytam to mnie się banan na twarzy rysuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze Pysiu :multi: A może znajdzie się jeszcze ktoś kto popilnuje Zmoroszelm :hmmmm:....a Rodzice :razz: trzymam :kciuki:abyś pojechala Prawda że jest fajna? Cała ja :evil_lol: Będę dzwonić do tesciowej czy nie przyjedzie ;) Bo moi rodzice..... Bez komentarza :cool1: [quote name='agbar']dzien dobry Pysiu rownie piekna co cnotliwa...tfuuu cierpliwa:grins: Jestem piękna :loveu: Quote
malawaszka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 łomatko a ta dalej z tym, że piękna :shake: nuuudaaaaa - napisałabyś czasem, żeś mądra albo coś innego... chociaż nie! aż tak bardzo to nie kłam :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='malawaszka']łomatko a ta dalej z tym, że piękna :shake: nuuudaaaaa - napisałabyś czasem, żeś mądra albo coś innego... chociaż nie! aż tak bardzo to nie kłam :evil_lol: Mądra to ja już się urodziłam :eviltong: I cnotliwa :diabloti: Tfu - znaczy cierpliwa :evil_lol: A me piękno wzrasta z czasem i postępem :evil_lol: Nie afiszuj się tak tym że nie mozesz o sobie powiedzieć ani jednego ani drugiego :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Pysia'] Nie afiszuj się tak tym że nie mozesz o sobie powiedzieć ani jednego ani drugiego :diabloti: bo JA nie muszę o tym mówić - to i tak wszyscy wiedzą :diabloti: Quote
Medorowa Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='asher']I ono, to ryjco, mimo to nadal takie piękne? :razz: Pewnie tylko dla tych, co w plaskatych gustują, takich bokserach na przykład :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Baaa, piękne:crazyeye: Piękne to za mało powiedziane:loveu::loveu: Nie tylko, nie tylko :obrazic: Dla wszystkich:B-fly: [quote name='Alicja']o dżisys:modla:.....KCM:loveu::loveu::loveu:co Cię poczytam to mnie się banan na twarzy rysuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: JCT:loveu: A kto Ci tego banana na twarzy rysuje:roll::roll::eviltong: [quote name='Pysia'] Biurko chyba z gąbki jest skoro nadal jesteś piękna albo lusterko przekłamuje :diabloti: Biurko ugina się przed mą urodą, wtedy delikatnie ląduje:loveu: A lustereczko, to z tych prawdomównych, co to je Śnieżka (:hmmmm:) miała :grins: Quote
malawaszka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 hahha Medorowa - ja widziałam dla Ciebie dzisiaj kilku kandydatów na TZtów :evil_lol: mieli sliczne plaskate noseczki :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 malawaszka napisał(a):hahha Medorowa - ja widziałam dla Ciebie dzisiaj kilku kandydatów na TZtów :evil_lol: mieli sliczne plaskate noseczki :evil_lol: Myślisz że też walili głową o biurka? :diabloti: Quote
Alicja Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....pół biedy jak walili głowami o biurko ....gorzej jak na klawiature ;) :hand: witaj Pysiu po północy :multi: Quote
Medorowa Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='malawaszka']hahha Medorowa - ja widziałam dla Ciebie dzisiaj kilku kandydatów na TZtów :evil_lol: mieli sliczne plaskate noseczki :evil_lol: Dawaj ich byndziemy przebierać i wybierać:Cool!::Cool!: [quote name='Pysia']Myślisz że też walili głową o biurka? :diabloti: Dobre walenie nie jest złe:evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....pół biedy jak walili głowami o biurko ....gorzej jak na klawiature ;) :hand: witaj Pysiu po północy :multi: Ala racje ma;);) Quote
Pysia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Buahahahaha ale się uśmiałam słuchajac to :evil_lol::evil_lol::evil_lol: telefon z rawicza] Quote
Alicja Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 cze :multi::multi::multi:o Radosna :loveu:i Cnotliwa ;) Quote
malawaszka Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='Pysia']Buahahahaha ale się uśmiałam słuchajac to :evil_lol::evil_lol::evil_lol: telefon z rawicza] hahahaa powiedzieć numer buta, fiuta i średnicę hahahahahahha jakbym panu piznął w łeb to by pan zębów szukał przez 40 lat hahahhaa warszawiak już się pomylił jak się urodził buuuahahhaha nie mogę jakie teksty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: proszę, błagam pana... ch**u zaj***ny no oddaj mnie do sądu hahahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='malawaszka']hahahaa powiedzieć numer buta, fiuta i średnicę hahahahahahha jakbym panu piznął w łeb to by pan zębów szukał przez 40 lat hahahhaa warszawiak już się pomylił jak się urodził buuuahahhaha nie mogę jakie teksty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: proszę, błagam pana... ch**u zaj***ny no oddaj mnie do sądu hahahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no ....przeca to takie typowo polskie :eviltong: Quote
Pysia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 malawaszka napisał(a):hahahaa powiedzieć numer buta, fiuta i średnicę hahahahahahha jakbym panu piznął w łeb to by pan zębów szukał przez 40 lat hahahhaa warszawiak już się pomylił jak się urodził buuuahahhaha nie mogę jakie teksty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: proszę, błagam pana... ch**u zaj***ny no oddaj mnie do sądu hahahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buahahaha trzeba to warszawiakom podesłać :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Matko, niemal się posikałam..........:evil_lol::evil_lol::evil_lol::roflt::roflt::roflt: Quote
Paula Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 O ja pierdu :roflt: masakra :grin: Cze Pyśnięta :loveu: I co z rajdem? Quote
Pegaza Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Cze Piękna:p a czemu mnie ten link nie chodzi ja też chce się polachac Quote
Pysia Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Hej kobiety :) Jestem cała choc padnieta :multi: Mruczus jest "prawie" cały :diabloti: Jutro jak będzie widno to porobię mu foty jaki jest piękny i rasowy :loveu: Kolor zmienił na rdzawo-błotny :diabloti: Ale może zacznę od początku.... Rano pobudka :) I nieśmiałe pytanie TZta : " A moze jednak nie pojedziemy?" . O nie! Ja od wczoraj przezywałam a on mi z takim tekstem :angryy: Jedziemy i koniec :mad: Pojechaliśmy :diabloti: Na miejscu przywitały nas przeróżne auta. Takie jak nasze - czyli fabryczne- i prawdziwe monstra ze snorkelami, liftem i oponami terenowymi :crazyeye: Popatrzyłam sobie i ach....Normalnie od samego patrzenia serce zaczęło mi szybciej bić ;) W mojej głowie zaczynał powstawać pomysł zakupu starego XJ ( czym starszy model tym lepszy do terenu ;) ) i zrobienia z niego monstrum :diabloti: No ale przypomniałam sobie o innych planach ;) Na szczęście zanim wypowiedziałam na głos mysli :evil_lol: Dostaliśmy papiery przejazdu, kontrola techniczna auta i oczekiwanie na przejazd:p Atmosfera super, wybuchy śmiechu non stop i ten klimat :loveu: TZ poszedł sprawdzić tor. Stwierdził, że nie jest możliwe przejechanie go seryjnym autem. Organizator zapewnił go że jednak jest :diabloti: Na dodatek JA wierzyłam w niego :multi: cdn....Bo ja padam na pisk :roll: Quote
LAZY Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Witajcie dziewczyny (dwie czarne i jedna blondi;)) Quote
Paula Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 No qrde, gdzie cdn i foty :mad: czuję niedosyt ;) Quote
Recommended Posts