Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):

Czy Ty aby nie jesteś na coś chora? Bo mi nieustannie mdlejesz :-o

:diabloti:

Po prostu lusterko mam na biurku postawione i co spojrzę... co zobaczę, to z zachwytu na ryjco padom:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Medorowa']Po prostu lusterko mam na biurku postawione i co spojrzę... co zobaczę, to z zachwytu na ryjco padom:loveu::loveu:
I ono, to ryjco, mimo to nadal takie piękne? :razz: Pewnie tylko dla tych, co w plaskatych gustują, takich bokserach na przykład :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Medorowa']Po prostu lusterko mam na biurku postawione i co spojrzę... co zobaczę, to z zachwytu na ryjco padom:loveu::loveu:
o dżisys:modla:.....KCM:loveu::loveu::loveu:co Cię poczytam to mnie się banan na twarzy rysuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cze Pysiu :multi:
A może znajdzie się jeszcze ktoś kto popilnuje Zmoroszelm :hmmmm:....a Rodzice :razz:
trzymam :kciuki:abyś pojechala

Posted

Witajcie w piękny dzionek :loveu:
Biurko chyba z gąbki jest skoro nadal jesteś piękna albo lusterko przekłamuje :diabloti:

[quote name='asher']I ono, to ryjco, mimo to nadal takie piękne? :razz: Pewnie tylko dla tych, co w plaskatych gustują, takich bokserach na przykład :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Buahahahahahaha KCM :loveu:

[quote name='Alicja']o dżisys:modla:.....KCM:loveu::loveu::loveu:co Cię poczytam to mnie się banan na twarzy rysuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cze Pysiu :multi:
A może znajdzie się jeszcze ktoś kto popilnuje Zmoroszelm :hmmmm:....a Rodzice :razz:
trzymam :kciuki:abyś pojechala
Prawda że jest fajna? Cała ja :evil_lol:
Będę dzwonić do tesciowej czy nie przyjedzie ;) Bo moi rodzice..... Bez komentarza :cool1:

[quote name='agbar']dzien dobry Pysiu rownie piekna co cnotliwa...tfuuu cierpliwa:grins:
Jestem piękna :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']łomatko a ta dalej z tym, że piękna :shake: nuuudaaaaa - napisałabyś czasem, żeś mądra albo coś innego... chociaż nie! aż tak bardzo to nie kłam :evil_lol:
Mądra to ja już się urodziłam :eviltong: I cnotliwa :diabloti: Tfu - znaczy cierpliwa :evil_lol: A me piękno wzrasta z czasem i postępem :evil_lol:
Nie afiszuj się tak tym że nie mozesz o sobie powiedzieć ani jednego ani drugiego :diabloti:

Posted

[quote name='asher']I ono, to ryjco, mimo to nadal takie piękne? :razz: Pewnie tylko dla tych, co w plaskatych gustują, takich bokserach na przykład :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Baaa, piękne:crazyeye: Piękne to za mało powiedziane:loveu::loveu:
Nie tylko, nie tylko :obrazic: Dla wszystkich:B-fly:
[quote name='Alicja']o dżisys:modla:.....KCM:loveu::loveu::loveu:co Cię poczytam to mnie się banan na twarzy rysuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

JCT:loveu:
A kto Ci tego banana na twarzy rysuje:roll::roll::eviltong:
[quote name='Pysia']

Biurko chyba z gąbki jest skoro nadal jesteś piękna albo lusterko przekłamuje :diabloti:

Biurko ugina się przed mą urodą, wtedy delikatnie ląduje:loveu:
A lustereczko, to z tych prawdomównych, co to je Śnieżka (:hmmmm:) miała :grins:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahha Medorowa - ja widziałam dla Ciebie dzisiaj kilku kandydatów na TZtów :evil_lol: mieli sliczne plaskate noseczki :evil_lol:

Myślisz że też walili głową o biurka? :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']hahha Medorowa - ja widziałam dla Ciebie dzisiaj kilku kandydatów na TZtów :evil_lol: mieli sliczne plaskate noseczki :evil_lol:
Dawaj ich byndziemy przebierać i wybierać:Cool!::Cool!:

[quote name='Pysia']Myślisz że też walili głową o biurka? :diabloti:
Dobre walenie nie jest złe:evil_lol::evil_lol:
[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....pół biedy jak walili głowami o biurko ....gorzej jak na klawiature ;)

:hand: witaj Pysiu po północy :multi:

Ala racje ma;);)

Posted

[quote name='Pysia']Buahahahaha ale się uśmiałam słuchajac to :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
telefon z rawicza]

hahahaa powiedzieć numer buta, fiuta i średnicę hahahahahahha jakbym panu piznął w łeb to by pan zębów szukał przez 40 lat hahahhaa warszawiak już się pomylił jak się urodził buuuahahhaha nie mogę jakie teksty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: proszę, błagam pana... ch**u zaj***ny no oddaj mnie do sądu hahahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahahaa powiedzieć numer buta, fiuta i średnicę hahahahahahha jakbym panu piznął w łeb to by pan zębów szukał przez 40 lat hahahhaa warszawiak już się pomylił jak się urodził buuuahahhaha nie mogę jakie teksty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: proszę, błagam pana... ch**u zaj***ny no oddaj mnie do sądu hahahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no ....przeca to takie typowo polskie :eviltong:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahaa powiedzieć numer buta, fiuta i średnicę hahahahahahha jakbym panu piznął w łeb to by pan zębów szukał przez 40 lat hahahhaa warszawiak już się pomylił jak się urodził buuuahahhaha nie mogę jakie teksty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: proszę, błagam pana... ch**u zaj***ny no oddaj mnie do sądu hahahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Buahahaha trzeba to warszawiakom podesłać :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Hej kobiety :) Jestem cała choc padnieta :multi: Mruczus jest "prawie" cały :diabloti: Jutro jak będzie widno to porobię mu foty jaki jest piękny i rasowy :loveu: Kolor zmienił na rdzawo-błotny :diabloti:
Ale może zacznę od początku....
Rano pobudka :) I nieśmiałe pytanie TZta : " A moze jednak nie pojedziemy?" . O nie! Ja od wczoraj przezywałam a on mi z takim tekstem :angryy: Jedziemy i koniec :mad: Pojechaliśmy :diabloti:
Na miejscu przywitały nas przeróżne auta. Takie jak nasze - czyli fabryczne- i prawdziwe monstra ze snorkelami, liftem i oponami terenowymi :crazyeye: Popatrzyłam sobie i ach....Normalnie od samego patrzenia serce zaczęło mi szybciej bić ;) W mojej głowie zaczynał powstawać pomysł zakupu starego XJ ( czym starszy model tym lepszy do terenu ;) ) i zrobienia z niego monstrum :diabloti: No ale przypomniałam sobie o innych planach ;) Na szczęście zanim wypowiedziałam na głos mysli :evil_lol:
Dostaliśmy papiery przejazdu, kontrola techniczna auta i oczekiwanie na przejazd:p Atmosfera super, wybuchy śmiechu non stop i ten klimat :loveu:
TZ poszedł sprawdzić tor. Stwierdził, że nie jest możliwe przejechanie go seryjnym autem. Organizator zapewnił go że jednak jest :diabloti: Na dodatek JA wierzyłam w niego :multi:
cdn....Bo ja padam na pisk :roll: