Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Bzdury gadasz bo to ja " nazywam się Milijon i za milijony kocham i cierpię katusze" :diabloti:

:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:a guzik prawda .....bo Moje imię Czterdzieści i Cztery ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

za 2 tygodnie :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Pegaza napisał(a):
chcesz to Ci pożycze abażur tylko sciagne z lampy:evil_lol:

serio tak je rozwala? a ja mam schowany abażur na wypadek gdyby coś znowu....

Dawaj ;) Serio - rozwala :mad: Ona poprostu idzie..... A ze się o coś zaczepi to co jej tam :cool1: Lezie dalej jak czołg :mad: Brzegów abażuru na szyi nie odczuwa bo kudły ją chronią wiec....:angryy:

agbar napisał(a):
tjaaa...ja i ojczyzna to jedno:grins:

Teraz mą duszą w ciało ojczyzny wcielony ;)
Buahahahaha napiszemy tu całą Wielką Improwizacje? Mogę swoją w chwili weny strzelić :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):

Teraz mą duszą w ciało ojczyzny wcielony ;)
Buahahahaha napiszemy tu całą Wielką Improwizacje? Mogę swoją w chwili weny strzelić :diabloti:

a ja..wstapie na dzialo:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']a ja..wstapie na dzialo:diabloti:
spojrzysz w pole a tam w dole .....ja p......:crazyeye::crazyeye::crazyeye:.... Moskal Moskala ...kijem na :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']spojrzysz w pole a tam w dole .....ja p......:crazyeye::crazyeye::crazyeye:.... Moskal Moskala ...kijem na :diabloti::diabloti::diabloti:

ja kocham caly narod
jam sie tworca urodzil..a:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:a guzik prawda .....bo Moje imię Czterdzieści i Cztery ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

za 2 tygodnie :eviltong::eviltong::eviltong:
Nie chwal się :eviltong: Ja mam urodziny w Dzień Kosmonauty :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']spojrzysz w pole a tam w dole .....ja p......:crazyeye::crazyeye::crazyeye:.... Moskal Moskala ...kijem na :diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='agbar']ja kocham caly narod

[quote name='malawaszka']buuuahahahahhaha :mdleje: :roflt:
Buahahahaha - walnięte :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']ja kocham caly narod
drżyjcie Narody :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='malawaszka']buuuahahahahhaha :mdleje: :roflt:
:crazyeye:....no nie mów że się tego nie uczyłaś na pamięć :hmmmm:

[quote name='Pysia']Nie chwal się :eviltong: Ja mam urodziny w Dzień Kosmonauty :diabloti:
:hmmmm: że też Cie jeszcze w kosmos nie wysłali :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a kiedy to jest :cool1:.....w kwietniu :hmmmm:

[quote name='Pysia']Buahahahaha - walnięte :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:eviltong::eviltong::eviltong:

[quote name='agbar']jaka wlascicielka blogaska ...takie odwiedzajace:grins:
otóż to....otóż to :eviltong::eviltong::eviltong:

czyli wszyscy na swoich miejscach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='AlKil']Mówi się "pozytywnie zakręcone":evil_lol:

nie mam abażuru dzieci mi potłukły...:placz:
Albo "inteligentne inaczej " :diabloti:

[quote name='agbar']jaka wlascicielka blogaska ...takie odwiedzajace:grins:
:B-fly::B-fly::B-fly:

[quote name='Alicja']

:hmmmm: że też Cie jeszcze w kosmos nie wysłali :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a kiedy to jest :cool1:.....w kwietniu :hmmmm:

:eviltong::eviltong::eviltong:

otóż to....otóż to :eviltong::eviltong::eviltong:

czyli wszyscy na swoich miejscach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Tak - w kwietniu ;) W kosmos to mnie TZ czasami by chętnie wysłał ale nie dajke rady przyciąganiu ziemskiemu :evil_lol:

Posted

Medorowa napisał(a):
:grins: To ja:grins:

A SIO :diabloti:

No i już wynikl problem z sobotą i rajdem :cool1: Karol jak usłyszał to rzekł że też jedzie :razz: Musielibyśmy wyjechać po 8 rano a przyjechalibyśmy około 19-tej więc nie mogę psów samych zostawic na tyle :placz: W takiej sytuacji pewnie bym została i niechby chłopaki się pobawili ale...to ja dostałam zaproszenie na rajd a reszta jakoby jako dodatki :cool1: Muszę tam być albo nie pojedzie nikt :shake: Karolowi znowu jak powiem że musi z psami zostać to jakoś tak..no....rozumiecie :cool1: Chyba ze ktoś zostanie niańką Zmoroszelm :roll: Czy ktoś na to reflektuje? :roll: Weszka - to do Ciebie ;) Nie chcesz mieć chaty wolnej przez cały dzień do swojej dyspozycji w zamian za kierowanie ruchem przy wypuszczaniu psów? :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):

No i już wynikl problem z sobotą i rajdem :cool1: Karol jak usłyszał to rzekł że też jedzie :razz: Musielibyśmy wyjechać po 8 rano a przyjechalibyśmy około 19-tej więc nie mogę psów samych zostawic na tyle :placz: W takiej sytuacji pewnie bym została i niechby chłopaki się pobawili ale...to ja dostałam zaproszenie na rajd a reszta jakoby jako dodatki :cool1: Muszę tam być albo nie pojedzie nikt :shake: Karolowi znowu jak powiem że musi z psami zostać to jakoś tak..no....rozumiecie :cool1: Chyba ze ktoś zostanie niańką Zmoroszelm :roll: Czy ktoś na to reflektuje? :roll: Weszka - to do Ciebie ;) Nie chcesz mieć chaty wolnej przez cały dzień do swojej dyspozycji w zamian za kierowanie ruchem przy wypuszczaniu psów? :diabloti:

PYSIA NIE DAJ SIĘ!!!!!
WESZKA- ZLITUJ SIĘ...
:Rose::modla::modla::modla:

Posted

Pysiu, trzymam kcuki, żeby jednak udało ci się pojechac na rajd! :kciuki:

A na pocieszenie wstawiam fotkę prawdziwej łysolki, a nie takiej udawanej, jak Twoja :grins:

Tak moja Słoninka )ON długowłosy) wyglądała w lutym b.r. Odrosło wszyściutko!
(niestety równiez to, co nie powinno, ale o tym cicho sza, bo miałam pocieszać, a nie zasmucać ;) )

Posted

Pysia napisał(a):

Nie moge zrobić Ci tej przyjemności:shake::shake::shake: ZOSTAJę:grins:

Pyśnięta kombinuj dziewczyno nim Twe wdzięki przeminą... :kciuki::evil_lol:

Posted

przebrnęłam przez te gadanie ... :mdleje:

1.Pysiu- pomyśl o drugim dziecku. Wtedy Ty, JU, Karol bedziecie jeździć se a ten wypierdek zostanie z psami :grins:
2.KAROL odreagował- pozytywnie... niech sie nie daje ., qrde... ale okularki......
3.ZMORE wypchaj- zainwestuj w czwarty abażur- i ja kupie taka lampe :grins:

pozatym pozdrawiam -
podpisano: twoja szurnięta klockowa:loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']hahahaha chatę wolną to ja i tak mam co weekend :eviltong: no a w ten niestety nie mogę Ci pomóc bo jadę w góryyyy
Super :multi: Ale masz fajnie :loveu: A wrzeszczałaś zebym Cię zabrała ze soba :mad:
[quote name='AlKil']PYSIA NIE DAJ SIĘ!!!!!
WESZKA- ZLITUJ SIĘ...
:Rose::modla:
Weszce damy spokój ;) Niech się dziewczyna bawi póki młoda ;) Potem mąż, dzieci, sprzątanie, gotowanie, praca ...:diabloti:

[quote name='AlKil']o cholera...
A Justynka????
Justynki jeszcze nie pytałam :shake: Najpierw zadzwonię do teściowej czy nie przyjedzie na cały dzień. Bo nie chciałabym abazuru zostawiać samego

[quote name='asher']Pysiu, trzymam kcuki, żeby jednak udało ci się pojechac na rajd! :kciuki:

A na pocieszenie wstawiam fotkę prawdziwej łysolki, a nie takiej udawanej, jak Twoja

Tak moja Słoninka )ON długowłosy) wyglądała w lutym b.r. Odrosło wszyściutko!
(niestety równiez to, co nie powinno, ale o tym cicho sza, bo miałam pocieszać, a nie zasmucać )
No to niech odrasta :cool1: Bo jak na razie mam następny zestaw zastrzyków :placz:
Matko :crazyeye: Co mogłoby odrosnąć co nie powinno na głowie psa ? :crazyeye:

[quote name='Medorowa']Nie moge zrobić Ci tej przyjemności:shake:ZOSTAJę

Pyśnięta kombinuj dziewczyno nim Twe wdzięki przeminą...
Trudno ...Jakoś to przezyję choć ciężko będzie :diabloti:
Moje wdzięki nigdy nie przeminą :eviltong:

[quote name='clockwork']przebrnęłam przez te gadanie ... :mdleje:

1.Pysiu- pomyśl o drugim dziecku. Wtedy Ty, JU, Karol bedziecie jeździć se a ten wypierdek zostanie z psami
2.KAROL odreagował- pozytywnie... niech sie nie daje ., qrde... ale okularki......
3.ZMORE wypchaj- zainwestuj w czwarty abażur- i ja kupie taka lampe :grins:

pozatym pozdrawiam -
podpisano: twoja szurnięta klockowa:loveu:
Ad1.Nic z tego - chyba że adoptuję takiego ...no...wiecie ;) Chłopaczka :diabloti:
Ad2. Też uważam ze dobrze iż sobie ulżył ale mógł jednak uwazać na tak cenny towar :cool1:
Ad3. Zmore wypcham niewatpliwie :mad: W abazur zainwestowałam :cool1: Już mnie 100 te abażury kosztowały :cool3: Sprzedam Ci lampe za nią i nawet dowiozę na miejsce. Pod warunkiem że bierzesz od razu :diabloti:

Poza tym ja też pozdrawiam
Twoja cnotliwa - tfu - znaczy cierpliwa piękna Pysia :loveu:

Emoty ciach ciach....

Posted

[quote name='Pysia']Matko :crazyeye: Co mogłoby odrosnąć co nie powinno na głowie psa ? :crazyeye:
Trzecie ucho :diabloti:
A tak serio, to niestety nowotwór paskudny :shake::mad:

Posted

[quote name='asher']Trzecie ucho :diabloti:
A tak serio, to niestety nowotwór paskudny :shake::mad:
Ucha trzeciego bym stanowczo nie chciała bo i dwoma za dobrze zmorzasta słyszy :cool1:
Szlag z tymi nowotworami :mad::shake:

[quote name='Vectra']widziałam oskalpowanego niufa :diabloti: poplułam się kawą hahahahahaah
wygląda kapitalnie ;)
Ta...Teraz podobny jest do Klockowej :diabloti: Bo skalp zdjęty tylko z jednej strony :evil_lol:

[quote name='Medorowa']Bosshhhh, cała ja:mdleje::mdleje:
Czy Ty aby nie jesteś na coś chora? Bo mi nieustannie mdlejesz :-o

:diabloti: