Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Pysia']Bzdury gadasz bo to ja " nazywam się Milijon i za milijony kocham i cierpię katusze" :diabloti: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:a guzik prawda .....bo Moje imię Czterdzieści i Cztery ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: za 2 tygodnie :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Pysia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Pegaza napisał(a):chcesz to Ci pożycze abażur tylko sciagne z lampy:evil_lol: serio tak je rozwala? a ja mam schowany abażur na wypadek gdyby coś znowu.... Dawaj ;) Serio - rozwala :mad: Ona poprostu idzie..... A ze się o coś zaczepi to co jej tam :cool1: Lezie dalej jak czołg :mad: Brzegów abażuru na szyi nie odczuwa bo kudły ją chronią wiec....:angryy: agbar napisał(a):tjaaa...ja i ojczyzna to jedno:grins: Teraz mą duszą w ciało ojczyzny wcielony ;) Buahahahaha napiszemy tu całą Wielką Improwizacje? Mogę swoją w chwili weny strzelić :diabloti: Quote
agbar Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Pysia napisał(a): Teraz mą duszą w ciało ojczyzny wcielony ;) Buahahahaha napiszemy tu całą Wielką Improwizacje? Mogę swoją w chwili weny strzelić :diabloti: a ja..wstapie na dzialo:diabloti: Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='agbar']a ja..wstapie na dzialo:diabloti: spojrzysz w pole a tam w dole .....ja p......:crazyeye::crazyeye::crazyeye:.... Moskal Moskala ...kijem na :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
agbar Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Alicja']spojrzysz w pole a tam w dole .....ja p......:crazyeye::crazyeye::crazyeye:.... Moskal Moskala ...kijem na :diabloti::diabloti::diabloti: ja kocham caly narod jam sie tworca urodzil..a:diabloti: Quote
malawaszka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Alicja']spojrzysz w pole a tam w dole .....ja p......:crazyeye::crazyeye::crazyeye:.... Moskal Moskala ...kijem na :diabloti::diabloti::diabloti: buuuahahahahhaha :mdleje: :roflt: Quote
Pysia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Alicja']:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:a guzik prawda .....bo Moje imię Czterdzieści i Cztery ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: za 2 tygodnie :eviltong::eviltong::eviltong: Nie chwal się :eviltong: Ja mam urodziny w Dzień Kosmonauty :diabloti: Quote
Pysia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Alicja']spojrzysz w pole a tam w dole .....ja p......:crazyeye::crazyeye::crazyeye:.... Moskal Moskala ...kijem na :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='agbar']ja kocham caly narod jam sie tworca urodzil..a:diabloti: [quote name='malawaszka']buuuahahahahhaha :mdleje: :roflt: Buahahahaha - walnięte :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Mówi się "pozytywnie zakręcone":evil_lol: nie mam abażuru dzieci mi potłukły...:placz: Quote
agbar Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Pysia napisał(a):Buahahahaha - walnięte :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jaka wlascicielka blogaska ...takie odwiedzajace:grins: Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='agbar']ja kocham caly narod jam sie tworca urodzil..a:diabloti: drżyjcie Narody :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='malawaszka']buuuahahahahhaha :mdleje: :roflt: :crazyeye:....no nie mów że się tego nie uczyłaś na pamięć :hmmmm: [quote name='Pysia']Nie chwal się :eviltong: Ja mam urodziny w Dzień Kosmonauty :diabloti: :hmmmm: że też Cie jeszcze w kosmos nie wysłali :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a kiedy to jest :cool1:.....w kwietniu :hmmmm: [quote name='Pysia']Buahahahaha - walnięte :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='agbar']jaka wlascicielka blogaska ...takie odwiedzajace:grins: otóż to....otóż to :eviltong::eviltong::eviltong: czyli wszyscy na swoich miejscach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='AlKil']Mówi się "pozytywnie zakręcone":evil_lol: nie mam abażuru dzieci mi potłukły...:placz: Albo "inteligentne inaczej " :diabloti: [quote name='agbar']jaka wlascicielka blogaska ...takie odwiedzajace:grins: :B-fly::B-fly::B-fly: [quote name='Alicja'] :hmmmm: że też Cie jeszcze w kosmos nie wysłali :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a kiedy to jest :cool1:.....w kwietniu :hmmmm: :eviltong::eviltong::eviltong: otóż to....otóż to :eviltong::eviltong::eviltong: czyli wszyscy na swoich miejscach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak - w kwietniu ;) W kosmos to mnie TZ czasami by chętnie wysłał ale nie dajke rady przyciąganiu ziemskiemu :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Medorowa napisał(a)::grins: To ja:grins: A SIO :diabloti: No i już wynikl problem z sobotą i rajdem :cool1: Karol jak usłyszał to rzekł że też jedzie :razz: Musielibyśmy wyjechać po 8 rano a przyjechalibyśmy około 19-tej więc nie mogę psów samych zostawic na tyle :placz: W takiej sytuacji pewnie bym została i niechby chłopaki się pobawili ale...to ja dostałam zaproszenie na rajd a reszta jakoby jako dodatki :cool1: Muszę tam być albo nie pojedzie nikt :shake: Karolowi znowu jak powiem że musi z psami zostać to jakoś tak..no....rozumiecie :cool1: Chyba ze ktoś zostanie niańką Zmoroszelm :roll: Czy ktoś na to reflektuje? :roll: Weszka - to do Ciebie ;) Nie chcesz mieć chaty wolnej przez cały dzień do swojej dyspozycji w zamian za kierowanie ruchem przy wypuszczaniu psów? :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 hahahaha chatę wolną to ja i tak mam co weekend :eviltong: no a w ten niestety nie mogę Ci pomóc bo jadę w góryyyy :multi::multi::multi: Quote
AlKil Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Pysia napisał(a):A SIO :diabloti: No i już wynikl problem z sobotą i rajdem :cool1: Karol jak usłyszał to rzekł że też jedzie :razz: Musielibyśmy wyjechać po 8 rano a przyjechalibyśmy około 19-tej więc nie mogę psów samych zostawic na tyle :placz: W takiej sytuacji pewnie bym została i niechby chłopaki się pobawili ale...to ja dostałam zaproszenie na rajd a reszta jakoby jako dodatki :cool1: Muszę tam być albo nie pojedzie nikt :shake: Karolowi znowu jak powiem że musi z psami zostać to jakoś tak..no....rozumiecie :cool1: Chyba ze ktoś zostanie niańką Zmoroszelm :roll: Czy ktoś na to reflektuje? :roll: Weszka - to do Ciebie ;) Nie chcesz mieć chaty wolnej przez cały dzień do swojej dyspozycji w zamian za kierowanie ruchem przy wypuszczaniu psów? :diabloti: PYSIA NIE DAJ SIĘ!!!!! WESZKA- ZLITUJ SIĘ... :Rose::modla::modla::modla: Quote
asher Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Pysiu, trzymam kcuki, żeby jednak udało ci się pojechac na rajd! :kciuki: A na pocieszenie wstawiam fotkę prawdziwej łysolki, a nie takiej udawanej, jak Twoja :grins: Tak moja Słoninka )ON długowłosy) wyglądała w lutym b.r. Odrosło wszyściutko! (niestety równiez to, co nie powinno, ale o tym cicho sza, bo miałam pocieszać, a nie zasmucać ;) ) Quote
Medorowa Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Pysia napisał(a):A SIO :diabloti: No i już wynikl problem z sobotą i rajdem :cool1: Karol jak usłyszał to rzekł że też jedzie :razz: Musielibyśmy wyjechać po 8 rano a przyjechalibyśmy około 19-tej więc nie mogę psów samych zostawic na tyle :placz: W takiej sytuacji pewnie bym została i niechby chłopaki się pobawili ale...to ja dostałam zaproszenie na rajd a reszta jakoby jako dodatki :cool1: Muszę tam być albo nie pojedzie nikt :shake: Karolowi znowu jak powiem że musi z psami zostać to jakoś tak..no....rozumiecie :cool1: Chyba ze ktoś zostanie niańką Zmoroszelm :roll: Czy ktoś na to reflektuje? :roll: Weszka - to do Ciebie ;) Nie chcesz mieć chaty wolnej przez cały dzień do swojej dyspozycji w zamian za kierowanie ruchem przy wypuszczaniu psów? :diabloti: Nie moge zrobić Ci tej przyjemności:shake::shake::shake: ZOSTAJę:grins: Pyśnięta kombinuj dziewczyno nim Twe wdzięki przeminą... :kciuki::evil_lol: Quote
clockwork Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 przebrnęłam przez te gadanie ... :mdleje: 1.Pysiu- pomyśl o drugim dziecku. Wtedy Ty, JU, Karol bedziecie jeździć se a ten wypierdek zostanie z psami :grins: 2.KAROL odreagował- pozytywnie... niech sie nie daje ., qrde... ale okularki...... 3.ZMORE wypchaj- zainwestuj w czwarty abażur- i ja kupie taka lampe :grins: pozatym pozdrawiam - podpisano: twoja szurnięta klockowa:loveu: Quote
Pysia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='malawaszka']hahahaha chatę wolną to ja i tak mam co weekend :eviltong: no a w ten niestety nie mogę Ci pomóc bo jadę w góryyyy Super :multi: Ale masz fajnie :loveu: A wrzeszczałaś zebym Cię zabrała ze soba :mad: [quote name='AlKil']PYSIA NIE DAJ SIĘ!!!!! WESZKA- ZLITUJ SIĘ... :Rose::modla: Weszce damy spokój ;) Niech się dziewczyna bawi póki młoda ;) Potem mąż, dzieci, sprzątanie, gotowanie, praca ...:diabloti: [quote name='AlKil']o cholera... A Justynka???? Justynki jeszcze nie pytałam :shake: Najpierw zadzwonię do teściowej czy nie przyjedzie na cały dzień. Bo nie chciałabym abazuru zostawiać samego [quote name='asher']Pysiu, trzymam kcuki, żeby jednak udało ci się pojechac na rajd! :kciuki: A na pocieszenie wstawiam fotkę prawdziwej łysolki, a nie takiej udawanej, jak Twoja Tak moja Słoninka )ON długowłosy) wyglądała w lutym b.r. Odrosło wszyściutko! (niestety równiez to, co nie powinno, ale o tym cicho sza, bo miałam pocieszać, a nie zasmucać ) No to niech odrasta :cool1: Bo jak na razie mam następny zestaw zastrzyków :placz: Matko :crazyeye: Co mogłoby odrosnąć co nie powinno na głowie psa ? :crazyeye: [quote name='Medorowa']Nie moge zrobić Ci tej przyjemności:shake:ZOSTAJę Pyśnięta kombinuj dziewczyno nim Twe wdzięki przeminą... Trudno ...Jakoś to przezyję choć ciężko będzie :diabloti: Moje wdzięki nigdy nie przeminą :eviltong: [quote name='clockwork']przebrnęłam przez te gadanie ... :mdleje: 1.Pysiu- pomyśl o drugim dziecku. Wtedy Ty, JU, Karol bedziecie jeździć se a ten wypierdek zostanie z psami 2.KAROL odreagował- pozytywnie... niech sie nie daje ., qrde... ale okularki...... 3.ZMORE wypchaj- zainwestuj w czwarty abażur- i ja kupie taka lampe :grins: pozatym pozdrawiam - podpisano: twoja szurnięta klockowa:loveu: Ad1.Nic z tego - chyba że adoptuję takiego ...no...wiecie ;) Chłopaczka :diabloti: Ad2. Też uważam ze dobrze iż sobie ulżył ale mógł jednak uwazać na tak cenny towar :cool1: Ad3. Zmore wypcham niewatpliwie :mad: W abazur zainwestowałam :cool1: Już mnie 100 te abażury kosztowały :cool3: Sprzedam Ci lampe za nią i nawet dowiozę na miejsce. Pod warunkiem że bierzesz od razu :diabloti: Poza tym ja też pozdrawiam Twoja cnotliwa - tfu - znaczy cierpliwa piękna Pysia :loveu: Emoty ciach ciach.... Quote
asher Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Pysia']Matko :crazyeye: Co mogłoby odrosnąć co nie powinno na głowie psa ? :crazyeye: Trzecie ucho :diabloti: A tak serio, to niestety nowotwór paskudny :shake::mad: Quote
Vectra Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 widziałam oskalpowanego niufa :diabloti: poplułam się kawą hahahahahaah wygląda kapitalnie ;) Quote
Medorowa Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Pysia napisał(a): Trudno ...Jakoś to przezyję choć ciężko będzie :diabloti: Moje wdzięki nigdy nie przeminą :eviltong: Bosshhhh, cała ja:mdleje::mdleje: Quote
Pysia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='asher']Trzecie ucho :diabloti: A tak serio, to niestety nowotwór paskudny :shake::mad: Ucha trzeciego bym stanowczo nie chciała bo i dwoma za dobrze zmorzasta słyszy :cool1: Szlag z tymi nowotworami :mad::shake: [quote name='Vectra']widziałam oskalpowanego niufa :diabloti: poplułam się kawą hahahahahaah wygląda kapitalnie ;) Ta...Teraz podobny jest do Klockowej :diabloti: Bo skalp zdjęty tylko z jednej strony :evil_lol: [quote name='Medorowa']Bosshhhh, cała ja:mdleje::mdleje: Czy Ty aby nie jesteś na coś chora? Bo mi nieustannie mdlejesz :-o :diabloti: Quote
Recommended Posts