Pysia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 LAZY napisał(a):Witajcie dziewczyny (dwie czarne i jedna blondi;)) Witaj :multi: Paula_ napisał(a):No qrde, gdzie cdn i foty :mad: czuję niedosyt ;) Będą będa ale dopiero wstałam :evil_lol: I jestem masakrycznie głodna ;) A fot mam ponad 300...Jakbym je wszystkie wstawiła to zanudziłybyscie się :diabloti: Quote
Pysia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Fotki zmniejszone i mogę zacząć fotorelacje ;) Pogoda była koszmarna do focenia. Deszcz, mgła a potem szybko ciemno :cool1: Koszmar .... Ale do jazdy - cudo bo czym bardziej " błotnie" tym lepsza zabawa :multi: Czuło się jedność :) Mój obiektyw nie dawał rady objąć wszystkiech ... Ciagle nadjeżdżali nowi Organizatorzy dopinali wszystko na ostatni guzik Takie sobie autka ;) Quote
Pysia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Zmotany Parch :)( Parch to slang od Patrola ;) ) Przybywa nas A to nasz zwyczajny Mruczuś :) Organizator - super facet :loveu: I nadal bohaterowie imprezy czyli autka ;) Quote
Alicja Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 :multi::multi::multi:widzialam Mruczusia .....przed ;) Quote
Pysia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:widzialam Mruczusia .....przed ;) Ja też :eviltong: A najbardziej żałuję, że TZ wstał przede mną i umył go zanim Mruczusiowi zrobiłam fotki w kolorze najpiękniejszym :roll: Dalsze fotki :) Najciekawsze są na końcu :diabloti: Taka była pogoda :cool1: Ratunkwy quad ;) I coraz więcej ludzi :) TZ maszerujący Quote
Pysia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Najwazniejsz jest kuchnia polowa ;) I oczywiscie kawa :diabloti: Focimy sie wzajemnie Auta, ludziska :) I krajobrazy w cudownym wiosennym słońcu :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='Medorowa']Więcej, więcej:multi::multi: Proszę :) Mówisz i masz :) Jedna z przeszkód na naszym torze :) Uchachany TZ Drugi super facet :) Narada wojenna Walą tłumy :diabloti: Quote
clockwork Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 więcej fotek!! więcej fotek!! szukam kolesi z Jebia... nie wiem czy byli, ale szukam... dawa wszystkie :razz::razz: Quote
Alicja Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 PYSIU :multi:.......powiem tak:razz:.....że super miałas ze mogłaś tam być ....kiedyś chciałabym być na takiej imprezie ...:oops::oops::oops: Quote
Pysia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='clockwork']więcej fotek!! więcej fotek!! szukam kolesi z Jebia... nie wiem czy byli, ale szukam... dawa wszystkie :razz::razz: Nie wiem czy byli :shake: A ludzi fotki się kończa. Potem to juz same prawie auta podczas prób ;) Coraz nas więcej A to główny sponsor imprezy :diabloti: Tuż przed odprawą Widzowie już czekają :) Quote
Pysia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='Alicja']PYSIU :multi:.......powiem tak:razz:.....że super miałas ze mogłaś tam być ....kiedyś chciałabym być na takiej imprezie ...:oops::oops::oops: Alu :) Przecież możesz być :) Następna impreza w sobotę najblizsza :) Wystarczy przyjechać :) I popatrzeć ;) Pierwszy samochód ruszył i widzowie sa usatyswakcjonowani Honda - prawie plaskacz- sprawowała się dość dość :crazyeye: Co prawda nie wjechał na stromą góre i chciał wracać Ale zagrzaliśmy go do walki :) W oczekiwaniu na start Quote
Pysia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Główny organizator przekonuje żone kierowcy żer na 100% nic im się stać nie moze :diabloti: My stoimy jako drudzy Range Rover nas zaskoczył- miał zawieszenie hydrauliczne :crazyeye: A Honda dalej działa na torze :) Quote
Pysia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Ochrona imprezy :) To Bella - suczka właściciela terenu :) Bardzo przyjazna :loveu: Ciągle ją odprowadzano na miejsce a ona w tajemniczy sposób wracała :evil_lol: Główny organizator :) Quote
Paula Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Aaaa, Pysiu, extra :multi: Ale czemu tak przerwane, nawet nie w połowie :roll: Czekam na ciąg dalszy :cool3: P.S. Axa ma dziś urodzinki :razz: Quote
malawaszka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 :laola: rewelacja!!!!!!!!!!!!! fantastiko!!!!!!!!! :mdleje: dawaj więcej dawaj :multi: Quote
e.v.a Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 witanko:multi::multi: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l22-2.jpg oo widze ze basen sobie kopiecie nowy :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Łaaaaaaaaa, ale zajefajne!!!! :multi: :ylsuper: Quote
agbar Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 dlaczego przerwalas??? przerywanie jest zakazane:diabloti: Quote
AlKil Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Pysiu, dawaj, nie bądź żyła... :diabloti: Quote
LAZY Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Wow jakie fury!!! I nawet ONek się załapał...Czekam na więcej:) Quote
Medorowa Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Pyśnięta, choo noo:diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts