Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Witajcie późnowieczorowo :multi:

[quote name='Vectra']nie , nie moja droga , nie upiorna tylko nowoczesna :diabloti: masz bardzo dobre metody wychowawcze , Twoja przyszłą synowa będzie ci wdzięczna , tyle roboty za nią robisz :evil_lol:
Karol po takim wychowaniu będzie idealnym materiałem na męża :cool3:
Na razie jest przez to idealnym synem :diabloti:

[quote name='Alicja']:evil_lol:
Pysiu ...:cool2: świetna robota

witanko:multi:
:B-fly::B-fly::B-fly:
Witanko :multi:

[quote name='Pegaza']Cze Pyska:p
foty imprezowe facetowe obejrzane:lol:

historia Twojego skoku przeczytana-mam nadzieje ze ten sąsiad jej gdzieś tam nie dobił:mad:

to się nazywa urabianie Karola:evil_lol:

miłego weekendu nie zakrapianego życze:evil_lol:
Cze Pegaza zaginiona w akcji :evil_lol:
Sąsiad jej nie dobił :shake:
A picie rzuciłam :eviltong:

[quote name='Medorowa']:evil_lol:
Doberek Pyśnięta:loveu:
Dobrywieczorek Medorownięta :diabloti:

[quote name='Alicja']:multi:witanko zazmorczona zaszelmiona zapysiona :loveu:

a u nas pada:diabloti:

Zaozulcona Alu bez Rydzewskiej - witaj :multi:
[quote name='malawaszka']cześć kobieto - czy już wybrałaś jaki samochód mi kupisz??? :loveu:
Wiem :) Taki http://www.alfaromeo.pl/
Odpowiada? :evil_lol:
Ewentualnie taki http://www.alfaromeo.pl/index.php?code_model=140SW&q=4

Posted

Oznajmiam iż .........:hmmmm:...........
Pysia jest śliczna
była u fryzjera
Weszka ją widziała i były okrzyki zachwytu
Pysia jest walnięta
jedzie na zakupy oskubać JU :grins:

Posted

Medorowa napisał(a):
Brzmi podobnie jak pier@dol@nięta:hmmmm:

:diabloti:

Alicja napisał(a):
:Rose:Pysiu no cho......:B-fly:najfajniejsze sa powroty

Najlepiej wcale nie odchodzić :eviltong:

Alicja napisał(a):
Pysia jest śliczna
była u fryzjera
Pysia jest walnięta

1. Jestem śliczna :diabloti:
2. Byłam u fryzjera ;)
3. Weszka MUSIAŁA wydać z siebie okrzyki :diabloti:
4. To pomówienie :razz:
5. Za późno było i nie zdąrzyłam go oskubać :placz:

Pegaza napisał(a):
Cze Pyska zakupowa
mam nadzieje że się pochwalisz nowymi ciuchami
Pyska zmienia image:diabloti: fryz ciuchy wyjdzie nam Pysia odnowiona:evil_lol:

Nie pochwalę - patrz wyżej :placz:
Image to ja zmieniam jak kameleon - co sekunde to jestem inna :diabloti: A odnawiam się jak popatrzę w lustro :evil_lol:

deer_1987 napisał(a):
Wow, kocham ta rase psow, ale warunko nie mam. Zapraszam do nas - kundelek i jamniczek

Ja tez ją kocham :loveu: Ale wypcham obie :mad: Tzn dzisiaj tylko Zmorke bo mnie do zawału doprowadziła :cool1: Galerie zwiedzę ale dopiero jak dogo odmuli bo masakra - wchodziłam pół godziny :angryy:
A tak w ogóle to witamy w galerii blogaskowej ( ostatnio bezfotowej ;) Zmoroszelm :multi:

Żebyście nie darły sie na cały świat to mam zaległe foty

Szelma słuchajaca techno

Może znajdę jakieś jabłko?

Posted

Alicja napisał(a):
Pysia jest śliczna
była u fryzjera
Pysia jest walnięta

Pysia napisał(a):
1. Jestem śliczna :diabloti:
2. Byłam u fryzjera ;)
3. Weszka MUSIAŁA wydać z siebie okrzyki :diabloti:
4. To pomówienie :razz:................bo wkleje z GG :mad::mad::mad:..............:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
5. Za późno było i nie zdąrzyłam go oskubać :placz:

Nie pochwalę - patrz wyżej :placz:
Image to ja zmieniam jak kameleon - co sekunde to jestem inna :diabloti: A odnawiam się jak popatrzę w lustro :evil_lol:

kobieta zmienna ponoć jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale się rozmarzyłam przy fotkach w zieleni i słoneczku ...oj oj oj

Witanko matko Pysiu :grins:

Posted

Witajcie prawie takie sliczne jak ja :evil_lol:

Medorowa napisał(a):
Bosshhhh, cała ja:mdleje::loveu::diabloti:

Buahahahahahaha :evil_lol: Nie możesz być identyczna bo to niemożliwe :diabloti:

Paula_ napisał(a):
Witaj babciu :loveu: Czy to możliwe, żebyś była jeszcze śliczniejsza :shake: ;)
Poka się :razz: :p

http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l12-1.jpg biedna Szelma :glaszcze: nie ogłuchła? ;)

Ja jestem jak wino :diabloti: Czym starsza tym bardzij nabieram wartości :evil_lol: A nie pkażę się bo mi nie ma kto foto zrobić :cool1:
Szelma nie ogłuchła :shake: Szelma jak usłyszy ostrą muzykę to pie2rdolca dostaje :evil_lol:

Alicja napisał(a):
kobieta zmienna ponoć jest :evil_lol:

ale się rozmarzyłam przy fotkach w zieleni i słoneczku ...oj oj oj

Witanko matko Pysiu :grins:

Specjalnie fotaski słoneczkowe wstawiłam aby Wam cieplusio było :loveu:
Teraz idę na zwiady na podwórko. Wczoraj coś się stało na nim Zmorce. Ma wyrwane kudły na głowie do tego stopnia, że osocze wyszło. Tak 3 cm. Stało się to dosłownie w 5 minut. Bardzo chciała na dwór. Wypuściłam ją a sama zaczęłam się ubierać żeby wyjść i poszaleć z wariatką. Wyszłam, wybawiłam się i weszłyśmy do domu. Wypuściłam Szelme i znowu na szaleństwo tym razem z nią. Wróciłam po pół godzinie. Patrzę na Zmorke a ona nie ma kawałka włosów :placz: Musiało jej się to stać w przeciągu tych 5 minut. Nikt jej raczej nic nie zrobił bo mamy kamery przecież na dworze. Sąsiedzi są ok i lubią obie a zwłaszcza Zmoreczke. Teraz muszę zrobić dokładny wywiad centymetr po centymetrze na podwórku i sprawdzić gdzie ten skodur wsadził ten łeb :cool3: Kojarzę też szczekanie psów. Szelma w domu też szczeknięła raz więc mógł być obok płotu obcy pies. Na dodatek dlaczego ta pinda szalała ze mną jak gdyby nigdy nic??
Potem zaczęło ja chyba to trochę boleć. Nie wygląda to na uderzenie. Raczej tak jakby wyszarpane albo brzydko wygolone. Raczej to drugie. Dzisiaj humor jej dopisuje bo zdąrzyła rano zrobić demolke w śmieciach :evil_lol: A żeby było jeszcze weselej to wsadziła kota do muszli klozetowej :crazyeye::diabloti: Ktoś zapomniał ją zamknąć.... Zrobiła to juz nie pierwszy raz :mad: Ciagle powtarzam gamoniom żeby zamykali deske na dole bo ta pinda kiedyś w końcu tego kota utopi :cool1:
A tak w ogóle to " Uparcie i skrycie, och życie kocham Cię kocham Cię nad życie" :loveu::multi:

Posted

Pysia napisał(a):

Specjalnie fotaski słoneczkowe wstawiłam aby Wam cieplusio było :loveu:
Teraz idę na zwiady na podwórko. Wczoraj coś się stało na nim Zmorce. Ma wyrwane kudły na głowie do tego stopnia, że osocze wyszło. Tak 3 cm. Stało się to dosłownie w 5 minut. Bardzo chciała na dwór. Wypuściłam ją a sama zaczęłam się ubierać żeby wyjść i poszaleć z wariatką. Wyszłam, wybawiłam się i weszłyśmy do domu. Wypuściłam Szelme i znowu na szaleństwo tym razem z nią. Wróciłam po pół godzinie. Patrzę na Zmorke a ona nie ma kawałka włosów :placz: Musiało jej się to stać w przeciągu tych 5 minut. Nikt jej raczej nic nie zrobił bo mamy kamery przecież na dworze. Sąsiedzi są ok i lubią obie a zwłaszcza Zmoreczke. Teraz muszę zrobić dokładny wywiad centymetr po centymetrze na podwórku i sprawdzić gdzie ten skodur wsadził ten łeb :cool3: Kojarzę też szczekanie psów. Szelma w domu też szczeknięła raz więc mógł być obok płotu obcy pies. Na dodatek dlaczego ta pinda szalała ze mną jak gdyby nigdy nic??
Potem zaczęło ja chyba to trochę boleć. Nie wygląda to na uderzenie. Raczej tak jakby wyszarpane albo brzydko wygolone. Raczej to drugie. Dzisiaj humor jej dopisuje bo zdąrzyła rano zrobić demolke w śmieciach :evil_lol: A żeby było jeszcze weselej to wsadziła kota do muszli klozetowej :crazyeye::diabloti: Ktoś zapomniał ją zamknąć.... Zrobiła to juz nie pierwszy raz :mad: Ciagle powtarzam gamoniom żeby zamykali deske na dole bo ta pinda kiedyś w końcu tego kota utopi :cool1:
A tak w ogóle to " Uparcie i skrycie, och życie kocham Cię kocham Cię nad życie" :loveu::multi:

buahahahahaha :grin:

a moze to kot z depilatorem po dworze ganiał ???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

witanko Pyś:loveu::multi:

Posted

deer_1987 napisał(a):
nie no slodkie - ale pewnie tylko na zdjeciach... co?#diablotin

Noe tylko na fotkach są słodkie :) One w ogóle to przytulanki słodziutkie ale pomysły też mają....Czasami mi się wydaje że Zmorka to nie jest pies :mad: Psy przecież nie myślą :cool1:

evaxon napisał(a):
buahahahahaha :grin:

a moze to kot z depilatorem po dworze ganiał ???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

witanko Pyś:loveu::multi:

Koty z reguły nie latają :shake::diabloti:
Witanko EFF:loveu::multi:

Posted

Witajcie zimowo:multi: Jest ślicznie :loveu: Rzucałam rano w futra kulki :evil_lol: Ale miałyśmy zabawę :multi: Życzę wszystkim miłego i wesołego dnia :loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
Witajcie zimowo:multi: Jest ślicznie :loveu: Rzucałam rano w futra kulki :evil_lol: Ale miałyśmy zabawę :multi: Życzę wszystkim miłego i wesołego dnia :loveu:

ffcale nie miły bo zaś to badziewie się sypie z nieba :placz::placz::placz:

cześć Pysiu :grins:

Posted

Alicja napisał(a):
ffcale nie miły bo zaś to badziewie się sypie z nieba :placz::placz::placz:

cześć Pysiu :grins:

Bzdety gadasz :eviltong: Jest ślicznie a moje baby dostają radosnego pie2rdolca na dworze :multi:
Cześć Marudo :loveu:

deer_1987 napisał(a):
jak dlugo trwa codzienna pielegnacja?

Codzienna:crazyeye: Wyczesuję je raz na tydzień. Czesanie każdej zajmuje mi od 1godz. + . W zależności od tego ile dziur kopały i jak bardzo się skołtuniły od tego :evil_lol:

malawaszka napisał(a):
czy ustaliłaś już kto oskalpował Zmorke?????? :mad:

macie tego narcyza :diabloti:

Zaczynam myśleć ze ta pinda oskalpowała się sama bo właśnie wróciłam z pracy a ona jest maxymalnie rozdrapana na łbie :mad::angryy: Jedziemy do weta teraz:cool1:
http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=8816156
Jezu....:mdleje::mdleje::mdleje: Jaka ja jestem śliczna :B-fly::B-fly::B-fly::loveu:

:diabloti::evil_lol:

Posted

Wiecie co? Kiedyś się wykończę przez te zwierzaki :roll:Padnę trupem na udar albo dostanę zawału :cool1: Ale...wiecie....cholera...gdyby ich nie było....ech - co to byłoby za życie ;) Nudne, niepełne i ile radości bym nie zaznała :shake:
No więc ( wiem że zdania się od " no więc " nie zaczyna ale postanowiłam pokłonic się swej mamie i na złość jej napisałam tak :diabloti:) Zmorka ma wygoloną czaszke i wygląda....Kuna !! :crazyeye: Ona wcale nie wygląda :placz: Albo jak " idź stad" wygląda :placz: Albo " jak przez okno" wygląda :placz:
No dobra. Już dochodzę:diabloti: Do sedna oczywiscie :evil_lol: A wyście myślały ze do czego? :diabloti: Zboczeńcy :cool1:
Co ja to chciałam :hmmmm: Acha Napisać Wam co jest grane z tą czaszką :cool1:
Najprawdopodobniej Zmorka albo się czymś zakłuła albo....Tu podejrzanego ( a raczej podejrzaną ) mamy za plotem :mad: Miałczy toto i rzuca się przez siatke z pazurami na biedne malusie pieseczki przechodzace blisko :angryy: Czasami zastanawiam się kiedy toto zostanie przeciągnięte przez oczko od siatki przez Lady Szelme :ekmm: Bo kiedyś może nie zdąrzyc cofnąć tej łapki :shake: Ewentualnie Szelma może " wejść " razem z siatką na sąsiednie podwórko do malusiego kotka :scared:
Łomatko i znowu odeszłam od tematu :splat: Wybaczcie.
Dobra! Aby nie przedłuzać i nie wypisywać kilometrów dogo napiszę krótko :
Zmorka ma zapalenie ropne skóry spowodowane malutenienieczka raneczką :angryy: I oskalpowała się samiuteńka poprostu się drapiąc :placz: Teraz ma wygolony wielki kawał czaszki i ....chyba nie wgram fot z aparatu do kompa bo nie wiem czy płakać czy tarzać się ze śmiechu :eek2::niewiem::siara::flaming: Na dodatek chodzi w abażurku :diabloti:
Boszzzzzzzzzzzzzzzz :shake: Nie wiem czy ma przepona zniesie te widok :mdleje: