*Ania...Niuf* Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Pysia napisał(a):Zwariowałas Mówi się hop i niuf sam wskakuje Co do podobieństwa to TZ jej też nie poznałBoszz a Ja głupia nigdy nie pomyślałam żeby to magiczne "hop" powiedzieć...i się męczyłam,ale teraz jak już wiem to trza będzie spróbować...jej dni są już policzonedzień dobry Pysiuco z tym dogo emotki mi nie wchodzą Quote
Pysia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Pegaza']Witam:p zamiast pyszczka ma sitko chyba:eviltong: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l40.jpg podziwiam cierpliwość:p Bo to niuf nieustannie podlewający kwiaty :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']kawa na oki ;)....ale koszenie :razz:....PYSIU zlituj się nad roślinnością:-( Nie zlituję się :diabloti: 1/5 wykoszona :multi: Jeszcze 4/5.....Jakoś weny nie mam bo po wczorajszych zabiegach na Zmorce wsio mnie boli :cool3: Quote
Pysia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 bouvik napisał(a):Witaj Pysiowa:cool1: Chono do mnie - zobaczysz swoją wnusię dopaloną:evil_lol:- wreszcie udało mi się wstawić zdjęcia:multi::multi::multi: Pozdrawiam:cool1: Kurna trawe koszę bo wczoraj było za upalnie i by się spaliła od słońca....Jutro będę miała chyba wolniejszy dziń chociaż nie wiem bo się muszę na egzamin na prawko w końcu zacząć uczyć :cool1: A tak mi się nie chce :placz: Wolę ciężkie roboty uprawiać :evil_lol: malawaszka napisał(a):a ta już ADHD galopujące uprawia - ledwo dwa dni urlopu minęły :shake::shake: Buahahahahaha :evil_lol: To cała ja :loveu: Cho do mnie to kosić nie będę :eviltong: *Ania...Niuf* napisał(a):Boszz a Ja głupia nigdy nie pomyślałam żeby to magiczne "hop" powiedzieć...i się męczyłam,ale teraz jak już wiem to trza będzie spróbować...jej dni są już policzonedzień dobry Pysiuco z tym dogo emotki mi nie wchodzą Witaj Aniu :multi: Sama widzisz jakie to proste bo komu by się chciało dźwigać niufa ;) Tylko rozłóż coą w wannie antypoślizgowego coby niufek se ząbków nie wybił :razz: A potem znowu " hop" i z wanny też na rozłozone antypoślizgowe na kafelkach bo łapki mokre się ślizgają ;) I w ten sposób bezstresowo wkładasz niufka do wanny :evil_lol: Moje to nawet wskakują bez " hop" :mad: Wystarczy zostawić je same sam na sam z łazienką :cool1: A potem masz potop w domu :angryy: Tommy znowu wyszedł na spacer :crazyeye: Zobaczyłam widok prosto z horroru :-o Malutki kotek spłaszczony przy ziemi sunący drobnymi kroczkami a za nim ogromna Szelma :mdleje: Na szczęście kotek obrał kierunek dom a w nim Szelma nie zmieściła się pod bramką na schodach :evil_lol: Po takich atrakcjach musiałam odetchnąć :user: Quote
malawaszka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 kurna przyjechałabym teraz ino mam Olke na godzine :roll: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 clockwork napisał(a)::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::czytaj: a Ty tu cos sugerujesz?????:diabloti: :cool1: pisamo obrazkowe stosujesz???:diabloti: :cool1: w tej Angli to pisac Cie oduczyli????:razz: :diabloti: Quote
Medorowa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Pysia napisał(a): Ucieka przede mną :evil_lol: Nie wiedzieć czemu:hmmmm::hmmmm::hmmmm: Wcale jej się nie dziwię:diabloti: Pysia napisał(a):Kurna trawe koszę bo wczoraj było za upalnie i by się spaliła od słońca....Jutro będę miała chyba wolniejszy dziń chociaż nie wiem bo się muszę na egzamin na prawko w końcu zacząć uczyć :cool1: A tak mi się nie chce :placz: Wolę ciężkie roboty uprawiać :evil_lol: Uu, to tak jak ja:grins::grins::grins: Kiedy masz egzamin:razz: Ahh i jeszcze jedno Edytko, bom zapomniała - czy ty cierpisz na ADHD:diabloti::diabloti: Quote
Pysia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='clockwork'] JA WCHODZE!!!! ale nie do basenu :nono: o nie!!!! dzieńdoberkuje sie z tobą i zmykam bo chciałabym poprzerabiac dziś fotecki z Ustronia, a wciąż brak mi czasu... buziaki dla futrzaków -tych łysych też... strzyżonego pan bóg strzeże ;) ide, bo zaczynam gadać pierdoły :oops: Uwielbiam pierdoły :evil_lol: [quote name='malawaszka']kurna przyjechałabym teraz ino mam Olke na godzine No to przyjedx teraz ;) Godzina już minęła :eviltong: [quote name='clockwork']:obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::czytaj: A Tobie co znowu ? :crazyeye: Muchy w nosie czy osy? :diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)']a Ty tu cos sugerujesz?????:diabloti: :cool1: pisamo obrazkowe stosujesz???:diabloti: :cool1: w tej Angli to pisac Cie oduczyli????:razz: :diabloti: Analfabetyzm wtórny się to zowie :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Nie wiedzieć czemu:hmmmm:Wcale jej się nie dziwię:diabloti: Uu, to tak jak ja:grins:Kiedy masz egzamin:razz: Ahh i jeszcze jedno Edytko, bom zapomniała - czy ty cierpisz na ADHD:diabloti::diabloti: Egzamin nie wiem kiedy mam.... A czy ja cierpię na ADHD? Zapytaj Ali i Klockowej bo one sa normalne i obiektywnie mnie ocenia ;) Weszka się poprostu czepia :mad: Ja jestem okropny leń a reszta to insynuacje Weszkosławy :diabloti: Acha. I potrafię calutki dzień spokojnie przesiedzieć na doopie :multi: Quote
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Pysia'] A czy ja cierpię na ADHD? Zapytaj Ali i Klockowej bo one sa normalne i obiektywnie mnie ocenia ;) Weszka się poprostu czepia :mad: Ja jestem okropny leń a reszta to insynuacje Weszkosławy :diabloti: Acha. I potrafię calutki dzień spokojnie przesiedzieć na doopie :multi::pnikogo o nic nie pytaj ...Weszka chciała się zakolezankować z kimś normalniejszym niż MY :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wszystkie...ale jej się nie udało:eviltong: podkreślone :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Pysia']Egzamin nie wiem kiedy mam.... A czy ja cierpię na ADHD? Zapytaj Ali i Klockowej bo one sa normalne i obiektywnie mnie ocenia ;) Weszka się poprostu czepia :mad: Ja jestem okropny leń a reszta to insynuacje Weszkosławy :diabloti: Acha. I potrafię calutki dzień spokojnie przesiedzieć na doopie :multi: a łyzka na to ...NIEMOZLIWE.....:diabloti: Quote
Pysia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pnikogo o nic nie pytaj ...Weszka chciała się zakolezankować z kimś normalniejszym niż MY :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wszystkie...ale jej się nie udało:eviltong: podkreślone :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kompletnie nie wiem o co Ci chodzi :obrazic: Ja jestem normalna :obrazic: Prawie....:siara: [quote name='Agunia-Pańciunia)']a łyzka na to ...NIEMOZLIWE.....:diabloti: A świstak siedzi i zawija czekolade w sreberka :diabloti: Mam do skoszenia jeszcze tylko jakieś 5m2 :multi: Musiałam opróżnić kosz z trawą i padłam :cool1: Muszę dychnąć ;) Woda w basenie jakimś dziwnym sposobem dzisiaj jest sporo cieplejsza :crazyeye: I nie wiem czy nie pójdę się plumkać ;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Pysia']Kompletnie nie wiem o co Ci chodzi :obrazic: Ja jestem normalna :obrazic: Prawie....:siara: A świstak siedzi i zawija czekolade w sreberka :diabloti: Mam do skoszenia jeszcze tylko jakieś 5m2 :multi: Musiałam opróżnić kosz z trawą i padłam :cool1: Muszę dychnąć ;) Woda w basenie jakimś dziwnym sposobem dzisiaj jest sporo cieplejsza :crazyeye: I nie wiem czy nie pójdę się plumkać ;) i to jest prawda.....siedzi bo ....za****ł sreberka....:cool1: Quote
bouvik Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Pysiowa skoro skończyłaś męczyć już zieleń w twoim pięknym ogrodzie:p to rusz że tą ciężką dooope i sturlaj się z tej wielkiej góry na kawkę:evil_lol::evil_lol: Poza tym leczo robię- może się załapiesz??:razz: Quote
akard Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Na to leczo to ja chetna:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='bouvik']Pysiowa skoro skończyłaś męczyć już zieleń w twoim pięknym ogrodzie:p to rusz że tą ciężką dooope i sturlaj się z tej wielkiej góry na kawkę:evil_lol::evil_lol: Poza tym leczo robię- może się załapiesz??:razz: [quote name='akard']Na to leczo to ja chetna:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja tez w sprawie lecza....ja tez chetnie bo glodna jestem......:loveu: Quote
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='bouvik']Pysiowa skoro skończyłaś męczyć już zieleń w twoim pięknym ogrodzie:p to rusz że tą ciężką dooope i sturlaj się z tej wielkiej góry na kawkę:evil_lol::evil_lol: Poza tym leczo robię- może się załapiesz??:razz::razz:leczo......szkoda ze ja mam pod górkę:placz::placz::placz: Quote
*Ania...Niuf* Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Pysia napisał(a):Witaj Aniu :multi: Sama widzisz jakie to proste bo komu by się chciało dźwigać niufa ;) Tylko rozłóż coą w wannie antypoślizgowego coby niufek se ząbków nie wybił :razz: A potem znowu " hop" i z wanny też na rozłozone antypoślizgowe na kafelkach bo łapki mokre się ślizgają ;) I w ten sposób bezstresowo wkładasz niufka do wanny :evil_lol: Moje to nawet wskakują bez " hop" :mad: Wystarczy zostawić je same sam na sam z łazienką :cool1: A potem masz potop w domu :angryy: Oj cała Pysia:loveu: wytłumaczy,pomoże:loveu: dziękuje miłego pluskania i mam nadzieję że ci ktoś sesyje strzeli jak się będziesz pluskać:cool3: Quote
Pysia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']i to jest prawda.....siedzi bo ....za****ł sreberka....:cool1: A kraść nie wolno :shake: :diabloti: [quote name='bouvik']Pysiowa skoro skończyłaś męczyć już zieleń w twoim pięknym ogrodzie:p to rusz że tą ciężką dooope i sturlaj się z tej wielkiej góry na kawkę:evil_lol::evil_lol: Poza tym leczo robię- może się załapiesz??:razz: Przestałam ..prawie :evil_lol: Co do mojej wielkiej dfoopy o nie wiem bo mi się gdzieś zapodziała :crazyeye: A turlać się nie będę bo pomysleliby że wojna nastała - taki byłby hałas :diabloti: Co do lecza....No nie wiem :shake: Ja nie jestem wbrew wielkiej doopie zarłokiem :diabloti: Muszę poczekać na TZta co on sobie wymyślił bo mam urlop i chciałabym spędzić z nim troszkę czasu. Chcę też go namówić aby wypoczywał bo on nieustannie coś robi...Martwię się o niego ze mi padnie kiedyś :roll: Wczoraj o 19-tej był w domu.... [quote name='akard']Na to leczo to ja chetna:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: O! Proszę ! Jak na niufy to choć rzucić okiem się nie da a na leczo przybiegło się od razu :mad: :evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']ja tez w sprawie lecza....ja tez chetnie bo glodna jestem......:loveu: Cho do mnie na gołąbki ;) [quote name='Alicjarydzewska']:razz:leczo......szkoda ze ja mam pod górkę:placz: Ty Alu to masz ciężki zywot :diabloti: [quote name='*Ania...Niuf*']Oj cała Pysia:loveu: wytłumaczy,pomoże:loveu: dziękuje miłego pluskania i mam nadzieję że ci ktoś sesyje strzeli jak się będziesz pluskać:cool3: Nie strzeli bobym zastrzeliła :diabloti: Ja tu zaprowadziłam monachomachie :evil_lol: Quote
bouvik Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='akard']Na to leczo to ja chetna:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']ja tez w sprawie lecza....ja tez chetnie bo glodna jestem......:loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:leczo......szkoda ze ja mam pod górkę:placz::placz::placz: Wy maupy:mad: Od 3 tyg siedzę z piesami SAMA w domu i NIKT nie chce mnie odwiedzić:placz::placz::placz: A tu wystarczy garem lecza pomachac przed nochalem- i już tłumy walą:mad::mad: Ale mam duuuuuzy gara:evil_lol:- wystarczy dal wszytskich;) Quote
Pysia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 bouvik napisał(a):Wy maupy:mad: Od 3 tyg siedzę z piesami SAMA w domu i NIKT nie chce mnie odwiedzić:placz::placz::placz: A tu wystarczy garem lecza pomachac przed nochalem- i już tłumy walą:mad::mad: Ale mam duuuuuzy gara:evil_lol:- wystarczy dal wszytskich;) A ja to NIKT?? :obrazic: Byłam 3x :mad: I teraz jestem NIKIM :placz: :obrazic: :obrazic: :obrazic: Quote
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='bouvik']Wy maupy:mad: Od 3 tyg siedzę z piesami SAMA w domu i NIKT nie chce mnie odwiedzić:placz::placz::placz: A tu wystarczy garem lecza pomachac przed nochalem- i już tłumy walą:mad::mad: Ale mam duuuuuzy gara:evil_lol:- wystarczy dal wszytskich;):placz:to dlaczego ten Preczów tak samo daleko jak Sarnów ...buuuuuuuuuuuuuuu Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Pysia']A kraść nie wolno :shake: :diabloti: nie wolno....:cool1: :mad: Cho do mnie na gołąbki ;) no to zdecydowanie wole gołabki.....jade....:diabloti: Ty Alu to masz ciężki zywot :diabloti: Nie strzeli bobym zastrzeliła :diabloti: Ja tu zaprowadziłam monachomachie :evil_lol: i znow 10 znaków. Quote
bouvik Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Pysia napisał(a):A ja to NIKT?? :obrazic: Byłam 3x :mad: I teraz jestem NIKIM :placz: :obrazic: :obrazic: :obrazic: A coś ty taka obrażalska Pysiowa:crazyeye: Ty się nie liczysz, bo żeś jak Rodzina:loveu: i twoje odwiedziny to oczywistość:eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 bouvik napisał(a):A coś ty taka obrażalska Pysiowa:crazyeye: Ty się nie liczysz, bo żeś jak Rodzina:loveu: i twoje odwiedziny to oczywistość:eviltong: Pysia sie nadymała:loveu: Quote
Pysia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:placz:to dlaczego ten Preczów tak samo daleko jak Sarnów ...buuuuuuuuuuuuuuu Ja mam pomysła :p Przeprowadź się tutaj ;) Będziesz miała bliżej ;) Klockową też namów ;) Stoi tu taki domek do sprzedania ;) Spory - dwie rodzinki się zmieszczą :) [quote name='Agunia-Pańciunia)']i znow 10 znaków. [quote name='bouvik']A coś ty taka obrażalska Pysiowa:crazyeye: Ty się nie liczysz, bo żeś jak Rodzina:loveu: i twoje odwiedziny to oczywistość:eviltong: Bo nazwano mnie nikim :placz: A teraz napisano że się NIE LICZĘ :evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']Pysia sie nadymała:loveu: Czasami trzeba :eviltong: Czekam na TZta :p Musi przyjechać i mi napompować materac, fotel i ponton :diabloti: Będę wtedy pływać :evil_lol: Właśnie powyrywałam ostatnie chwasty....Na jutro planuję pielęgnacje Szelmy :p Zrobię z niej piękność :loveu: Tylko że ona nie umie tak długo wytrzymać przy zabiegach :razz: Tak w ogóle to chcę Wam powiedzieć ze Szelma jest coraz śliczniejsza :loveu: Po ponad półtora roku doczekałam się u niej długich piór na łapach :multi: Sierść też ma lepszą i gęstszą :multi: Nawet goły brzuszek zaczął jej zarastać :multi: Chyba pomyślę o jakiejś wystawie zeby pokazać ludziom ze ona może wyglądać coraz lepiej :p W sumie dopiero teraz zaczęło być widać efekty witamin i pielęgnacji....W tym tygodniu chcę z nią jechać na badanie krwi i moczu zeby zobaczyc czy wsio ok. Bo patrząc na nią jak teraz wygląda zaczynam mieć cichą nadzieje ze jej organizm w końcu nabrał sił i może teraz doczekam się od niej małych Szelmusiowych stworków? Tfu tfu aby nie zapeszać ....Jest też spokojniejsza ( też tfu tfu). A Zmorka po kąpieli drapie się i gryzie jak szalona :crazyeye: Nigdy nie miała problemów ze skórą !! Czasami nawet jak mi brakło przy podmywaniu jej płynu do higieny intymnej to stosowałam przeróżne szampony ludzkie i mydła i nigdy nic!! Kapała się tez wielokrotnie w dziwnych miejscach i też nic!! Patrzyłam - skóra ma wygląd normalny. Kolor w normie a ta ma swędzaczke :crazyeye: Chyba ze chodzi o wysuszoną skóre bo ten fakt zauważyłam już wcześniej a szamponem mogłam pogorszyć sprawe :roll: Chyba kupię odzywke w sprayu do natłuszczania .... Quote
Recommended Posts