Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):

Ona nie jest czarna tylko jest przykryta :eviltong:

Pysiu:modla::modla:Dzięki, że mi powiedziałaś:modla: bo w życiu bym na to nie wpadła:diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']czyli w ramach oszczędności na rachunkach podciągnęliście rurę z pogorii??? :-o
Oczywiście ze tak :diabloti:
[quote name='AlKil']Witaj Pysiu!
jaki piękny basen z nowymi schodkami!!!:multi:
Twoja wnusia, to straszny żarłok i żebrak. Zaczyna stawać na dwóch łapach, żeby zlustrować stół pod względem przydatności do spożycia.
Dzisiaj wstała o piątej rano, obudziła Alberta i chórem domagali się wyjścia na taras.:mad: W nocy bawiła się pudełkiem świec...:diabloti: Nie smakowały jej, to tylko jedną napoczęła, a resztę turlała po podłodze.:mad: A teraz oboje śpią jak zabici....:cool1:
Och jak miło czytać że nie tylko u mnie jest niufowa współpraca :diabloti: :evil_lol:

[quote name='Pegaza']Dzień dobry:p
fajna focia Szelmy
http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/2299cz254.jpg
oj coś czuje że się dzis będzie działo w tym baseniku:razz:
Nie wiem:shake: Jest upał ale jakoś tak poczekam jak inni spróbują :evil_lol: Głęboko tam...

[quote name='madzia i medor']Pysiu:modla::modla:Dzięki, że mi powiedziałaś:modla: bo w życiu bym na to nie wpadła:diabloti:
Musiałam Cię oświecić boś dziecko nie za bardzo kumata :diabloti:

Opitoliłam Zmoreczke na szczeniaczka :evil_lol: I tak po dzieciach jest masakrycznie łysa więc maszynka w ręce i dawaj ;) I kolejny raz stwierdzam że ona jest cudnie zgrabna :loveu: Z kudłami tak nie widać :roll: Odrośnie jak w ko ncu hormony wrócą do normy ;) A teraz przy okazji będzie jej w lato chłodniej :multi: Tylko za bardzo mi się fryzura na łbie ścięła....:angryy:

Posted

[quote name='AlKil']Witaj Pysiu!
jaki piękny basen z nowymi schodkami!!!:multi:
Twoja wnusia, to straszny żarłok i żebrak. Zaczyna stawać na dwóch łapach, żeby zlustrować stół pod względem przydatności do spożycia.
Dzisiaj wstała o piątej rano, obudziła Alberta i chórem domagali się wyjścia na taras.:mad: W nocy bawiła się pudełkiem świec...:diabloti: Nie smakowały jej, to tylko jedną napoczęła, a resztę turlała po podłodze.:mad: A teraz oboje śpią jak zabici....:cool1:

to obudz towarzystwo niech nie spia...zagon do roboty w polu niech wiedza za co miche dostaja:loveu: :loveu: :loveu: moze niech skalniaczek skopia....no Ty juz cos wymyslisz :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Zmoreczka ma fryzurkę jak cioteczka Alicja:eviltong:

Pysiu ....u mnie jest Fotecka:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wstawię fotki to zobaczysz czy jak cioteczka Alicja :evil_lol:
Lecę zobaczyć foteczke....

[quote name='Agunia-Pańciunia)']to obudz towarzystwo niech nie spia...zagon do roboty w polu niech wiedza za co miche dostaja:loveu: :loveu: :loveu: moze niech skalniaczek skopia....no Ty juz cos wymyslisz :diabloti:
Co do wymyślania to stawiam na Ballade :diabloti:

[quote name='anetta']:hand: hej

Widze ze basenik juz prawie? gotowy 8)
Nie prawie tylko całkowicie gotowy :multi: Nic tylko nura dać ;) Tylko dlaczego ta woda taka zimna....I gdzie te czasy jak się kąpałam w potokach i mi było ciepło :roll:

Posted

Pysia napisał(a):

Musiałam Cię oświecić boś dziecko nie za bardzo kumata :diabloti:

Dzięki Ci, że chcesz mnie skumatowić:diabloti::diabloti::loveu:
Pysia napisał(a):
Tylko dlaczego ta woda taka zimna....I gdzie te czasy jak się kąpałam w potokach i mi było ciepło :roll:

Te czasy są wiele lat za Tobą:diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Dzięki Ci, że chcesz mnie skumatowić:diabloti::diabloti::loveu:

Te czasy są wiele lat za Tobą:diabloti:
Tak? To zobacz zazdrośnico mą fote :diabloti:

Pożyczyłam sobie od Ali żeby Ci udowodnic ze nawet focić podczas rozbierania mnie jeszcze chcą :eviltong: :evil_lol:
[quote name='Alicjarydzewska']:pi przerzuciłam część fotasków z Picassa;)
Super :multi: Wrzucaj dalej ;) Ja mam dość....Najpierw wyczesałam Zmorke...Ale wyliniała i była straaasznie brzydka więc ją obcięłam...Degażówkami zajęło mi to ponad dwie godziny. Na końcu przypomniałam sobie że to nie wystawowe obcinanie i w ruch poszła maszynka :evil_lol: Ale po tym wszystkim okazało się że wcale nie mam dosyć więc ją wykąpałam :roll: Teraz mam odciski na rękach, palcach od nożyczek, ból kręgosłupa od schylania podczas kąpieli ale pałam pełnym zadowoleniem bo Zmoreczka jest pachnąca i czyściutka :loveu: Dzięki tym zabiegom odkryłam że laska ma wysuszoną sierść i muszę zadzwonić do TZta aby kupił tran w butelce :roll: Do weta też muszę skoczyć po Biotiderm na sierść.

Uffffffffffffff...Mam dość ;)

Posted

Pysia napisał(a):

Nie prawie tylko całkowicie gotowy :multi: Nic tylko nura dać ;) Tylko dlaczego ta woda taka zimna....I gdzie te czasy jak się kąpałam w potokach i mi było ciepło :roll:

błeeeeee i Ty chcesz, żebym ja Ci tą zimną wodę wychlapała???? :shake: zapomnij :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
błeeeeee i Ty chcesz, żebym ja Ci tą zimną wodę wychlapała???? :shake: zapomnij :evil_lol:

Zagrzejesz własnym ciałem :diabloti:

madzia i medor napisał(a):
Pysiu kocham Cię:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Popłakałam się ze śmiechu:evil_lol::loveu:

Wiem ze mnie kochasz :diabloti:

Właśnie w centrum świata czyli w Sarnowie jest burza :cool1: Wieje, grzmi i leje :angryy: Ale w sumie teraz to może bo już wieczór ;)

Posted

[quote name='Pegaza']Pysia jestem pod wrażeniem Ty nawet płaski brzuszek masz:-o
http://images23.fotosik.pl/14/0eba80158a2d6072.jpg
osz kurcze a mi trochu odstaje:roll:
:B-fly: :B-fly: :B-fly:

:diabloti:

Ktoś chciał Zmorke opitoloną na szczeniaczka ;) Więc prosze ...
Zmorka mniejsza o połowe :evil_lol:

Ale też jej chłodniej...

Nawet postawy mi robiła

Na dowód ze to ona kazałam pokazać jej język :evil_lol:

Od spodu też ;)

Posted

haha to chyba mam taki monitor który aż bije blaskiem po oczach i widze co widze:lol: a potem to komentuje:lol:
kurcze a pachnąca hmm nie wiem coś mi tu zapachnialo ładnie pod nosem:lol:

no wiesz to ja nie wiem co zobacze w tym etapie końcowym :evil_lol: okularki se chyba włoże bo wzrok strace przez ten blask czerni:evil_lol: świeżej wymytej:lol:

Posted

Dalszy etap wyglądał tak :evil_lol:

Musiałam uwazać zeby nie wylać dziecka z kąpieli :evil_lol:

Tak było po wytarciu ;)

W złości chciała zniszczyć georginie :mad: Zawróciłam bestie :diabloti:

Lustracja podwórka na mokro

Posted

[quote name='Pysia']Madziu od Medora!! Zastanów się co będzie jak Cię ktoś złapie i mu wata zaskrzypi :ices_bla:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:diabloti: Powiem, że w tym wieku takie odgłosy są normalne:diabloti:

Pysiu dlaczego ją tak krzywdzisz... :-(:-(:-( Ona ma także uczucia... :-(
http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/2299cz1l2-1.jpg

Podejrzewam, że gdyby miała okazję obejrzeć się w lusterku, usłyszelibyśmy o pierwszym zagryzieniu, przez niufka... To jest przykre... :-(:-(

Posted

[quote name='paula_z']Witaj Pysiowa :p

http://i84.photobucket.com/albums/k2...2299cz1l29.jpg :roflt: prawie się posikałam :oops: ;)

http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/2299cz1l5.jpg :loveu: Śliczna, rzeczywiście wygląda jak szczeniaczek :razz:
Witaj Paula :p
Ala pozuje do fotki jak wytrawna championka :diabloti:
Zmorka ma 5 lat....I to już moja druga sunia jaką mam , która ciągle wygląda młodo :loveu:

[quote name='Pegaza']haha to chyba mam taki monitor który aż bije blaskiem po oczach i widze co widze:lol: a potem to komentuje:lol:
kurcze a pachnąca hmm nie wiem coś mi tu zapachnialo ładnie pod nosem:lol:

no wiesz to ja nie wiem co zobacze w tym etapie końcowym :evil_lol: okularki se chyba włoże bo wzrok strace przez ten blask czerni:evil_lol: świeżej wymytej:lol:
Nie wiem :shake: Może lepiej włóż te okulary :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:diabloti: Powiem, że w tym wieku takie odgłosy są normalne:diabloti:

Pysiu dlaczego ją tak krzywdzisz... :-(:-(:-( Ona ma także uczucia... :-(
http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/2299cz1l2-1.jpg

Podejrzewam, że gdyby miała okazję obejrzeć się w lusterku, usłyszelibyśmy o pierwszym zagryzieniu, przez niufka... To jest przykre... :-(:-(
Ale są inne sposoby :diabloti:
A co? Myślisz ze bym ją mniej skrzywdziła jakbym ją na zero maszynką wygoliła zeby przypominała Twoje psy? :diabloti: :evil_lol: Ty to chyba w ogóle w domu luster nie masz bobyś już nie żyła :evil_lol: