Medorowa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Pysia napisał(a):Pewnie tak bo im wstydu narobiłam :evil_lol: Kupiłam Zmoreczce stojak i miski a Szelmie piłke której CHYBA nie zje :p Dostały po kości a na jutro mają po uchu świńskim :) Sabat czarownic się skończył :) Pozostał po nich pyszny obiad i ....tort :multi: Justynka chciała mnie zagłodzić ale przetrwałam :diabloti: I poznałam fajnych ludzi :multi: Znajomych Justynki i na żywo Dulci państwa , agnes, jej synka ( fajny :loveu: )i kurcze nie pamiętam kogo :roll: Jakiś grzywacz chiński z różowymi napisami na ubranku mi skakał obok a w kadr aparatu właziły nieustannie czyjeś wytatuowane owłosione nogi...Fot brak chyba ze ktoś chce oglądać te własnie nogi :diabloti: Dawaj nogi:diabloti::diabloti: Quote
beria Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Pysia napisał(a): Będziesz miała i to 3x większy i będziesz płaciła 3x większe rachunki za wodę :diabloti: To ja wolę się wepchać do Ciebie na sępa na ten basen :diabloti: Dodatkowo będą czarni i owłosieni ratownicy w pakiecie :loveu: Quote
Pysia Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 paula_z napisał(a):Na pewno masz jeszcze jakieś inne foty :eviltong: poza sexi nogami :evil_lol: No są :) W chwili obecnej wchodzą na serwer Picassa :) Potem Ala dostanie linka i je wstawi...albo nie :eviltong: BO tam pełno bullków ;) Co do sexi nóg to nie wiem :evil_lol: Takowych nie fociłam :diabloti: madzia i medor napisał(a):Dawaj nogi:diabloti::diabloti: Jedną z tysiąca fot nóg dam tylko potem jak mi się zgra na serwer ;) Muszę jeszcze zmniejszyć je... beria napisał(a):To ja wolę się wepchać do Ciebie na sępa na ten basen :diabloti: Dodatkowo będą czarni i owłosieni ratownicy w pakiecie :loveu: No to jutro jesteś u mnie bo ma być 30 st.C :multi: Quote
malawaszka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Pysia napisał(a): No to jutro jesteś u mnie bo ma być 30 st.C :multi: i deszcz będzie zapełniał basen :shake: taką widziałam prognozę na jutro :angryy: Quote
Pysia Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 malawaszka napisał(a):i deszcz będzie zapełniał basen :shake: taką widziałam prognozę na jutro :angryy: Wrono wstrętna u nas NIE BĘDZIE PADAĆ!!!! Quote
beria Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='Pysia'] No to jutro jesteś u mnie bo ma być 30 st.C :multi: Jutro to ja walczę Quote
Pysia Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='beria']Jutro to ja walczę No to pojutrze ;) [quote name='Vectra']cześć Pysia :loveu: Cześć :loveu: A wiesz jak fajnie foci się białe bullki? ;) Mam ich sporo fot z wystawy :eviltong: Quote
bonita Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Czekam na foty :) Cześć mamciu Pysiu co swej cóci nie poznałaś:placz: :diabloti: Quote
Pysia Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Najpierw wstawię Wam Szelmusie :) Strażnik domostwa :loveu: Lalunia:loveu: Słodka :loveu: Zniecierpliwiona :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='bonita']Czekam na foty :) Cześć mamciu Pysiu co swej cóci nie poznałaś:placz: :diabloti: Córcia to nie poznała całej swojej familii :mad: Siostry, mamci itd :cool1: :evil_lol: Różyczki na pocieszenie I lilia Quote
Pysia Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Na wystawie zobaczyłam taki oto obrazek ;) Czyżby Ala zdobyła ocene doskonałą na wystawie? :crazyeye: :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 A ta fota dla tych którzy chcą mnie odwiedzić :diabloti: Dzisiejszy Pan Basen :multi: Quote
bonita Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Ale świetnie :loveu: teraz tylko pięknej pogody trza :) Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 A ja byndem tam kiedyś pływać:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Tylko nie wiem, dlaczemu ta woda jest taka czarna:diabloti: http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/2299cz1l123.jpg Quote
bonita Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Niufy już pewno pływały, a one farbują:diabloti: Quote
Pysia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']no to pakuje sie i jade.....:loveu: Przybywaj :bigok: [quote name='bonita']Ale świetnie :loveu: teraz tylko pięknej pogody trza :) [quote name='madzia i medor']A ja byndem tam kiedyś pływać:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Tylko nie wiem, dlaczemu ta woda jest taka czarna:diabloti: http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/2299cz1l123.jpg Ona nie jest czarna tylko jest przykryta :eviltong: [quote name='bonita']Niufy już pewno pływały, a one farbują:diabloti: Niufy jeszcze nie odkryły że mozna już pływać w basenie :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Pysia']Przybywaj :bigok: Pysiu, ale wiesz ze ja przybede w towarzystwie syna i futra......:diabloti: Ona nie jest czarna tylko jest przykryta :eviltong: opowiadasz....:cool1: Niufy jeszcze nie odkryły że mozna już pływać w basenie :diabloti: o no to duza strata..... moze potrzebuja jakis wskazówek??? czesc...:loveu: Quote
Alicja Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Pysia']Na wystawie zobaczyłam taki oto obrazek ;) http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/2299cz1l29.jpg Czyżby Ala zdobyła ocene doskonałą na wystawie? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....zawyłam ...i pobiegłam oddać *** do Wc co by się nie zlać na krzesełko .....Pysiu toż to rozeta na championat:eviltong: spakowałam się na basenik i mi autobus zwiał:diabloti: Quote
Pysia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']o no to duza strata..... moze potrzebuja jakis wskazówek??? czesc...:loveu: Wskazówki dostaną jak ktoś z nas tam wejdzie.... [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....zawyłam ...i pobiegłam oddać *** do Wc co by się nie zlać na krzesełko .....Pysiu toż to rozeta na championat:eviltong: spakowałam się na basenik i mi autobus zwiał:diabloti: Buahahahahaha:evil_lol: Widzisz championko :diabloti: [quote name='malawaszka']a czy wlałaś tam ciepłą wodę???? :cool3: Tak :diabloti: Identyczną jak do innych basenów odkrytych :diabloti: I dokładnie taką samą jak w Pogorii :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Pysia napisał(a): Tak :diabloti: Identyczną jak do innych basenów odkrytych :diabloti: I dokładnie taką samą jak w Pogorii :evil_lol: czyli w ramach oszczędności na rachunkach podciągnęliście rurę z pogorii??? :-o Quote
AlKil Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Witaj Pysiu! jaki piękny basen z nowymi schodkami!!!:multi: Twoja wnusia, to straszny żarłok i żebrak. Zaczyna stawać na dwóch łapach, żeby zlustrować stół pod względem przydatności do spożycia. Dzisiaj wstała o piątej rano, obudziła Alberta i chórem domagali się wyjścia na taras.:mad: W nocy bawiła się pudełkiem świec...:diabloti: Nie smakowały jej, to tylko jedną napoczęła, a resztę turlała po podłodze.:mad: A teraz oboje śpią jak zabici....:cool1: Quote
Pegaza Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Dzień dobry:p fajna focia Szelmy http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/2299cz254.jpg oj coś czuje że się dzis będzie działo w tym baseniku:razz: Quote
Recommended Posts