Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Pewnie tak bo im wstydu narobiłam :evil_lol:

Kupiłam Zmoreczce stojak i miski a Szelmie piłke której CHYBA nie zje :p Dostały po kości a na jutro mają po uchu świńskim :)
Sabat czarownic się skończył :) Pozostał po nich pyszny obiad i ....tort :multi: Justynka chciała mnie zagłodzić ale przetrwałam :diabloti: I poznałam fajnych ludzi :multi: Znajomych Justynki i na żywo Dulci państwa , agnes, jej synka ( fajny :loveu: )i kurcze nie pamiętam kogo :roll: Jakiś grzywacz chiński z różowymi napisami na ubranku mi skakał obok a w kadr aparatu właziły nieustannie czyjeś wytatuowane owłosione nogi...Fot brak chyba ze ktoś chce oglądać te własnie nogi :diabloti:

Dawaj nogi:diabloti::diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):

Będziesz miała i to 3x większy i będziesz płaciła 3x większe rachunki za wodę :diabloti:

To ja wolę się wepchać do Ciebie na sępa na ten basen :diabloti: Dodatkowo będą czarni i owłosieni ratownicy w pakiecie :loveu:

Posted

paula_z napisał(a):
Na pewno masz jeszcze jakieś inne foty :eviltong: poza sexi nogami :evil_lol:

No są :) W chwili obecnej wchodzą na serwer Picassa :) Potem Ala dostanie linka i je wstawi...albo nie :eviltong: BO tam pełno bullków ;) Co do sexi nóg to nie wiem :evil_lol: Takowych nie fociłam :diabloti:

madzia i medor napisał(a):
Dawaj nogi:diabloti::diabloti:

Jedną z tysiąca fot nóg dam tylko potem jak mi się zgra na serwer ;) Muszę jeszcze zmniejszyć je...

beria napisał(a):
To ja wolę się wepchać do Ciebie na sępa na ten basen :diabloti: Dodatkowo będą czarni i owłosieni ratownicy w pakiecie :loveu:

No to jutro jesteś u mnie bo ma być 30 st.C :multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
i deszcz będzie zapełniał basen :shake: taką widziałam prognozę na jutro :angryy:

Wrono wstrętna u nas NIE BĘDZIE PADAĆ!!!!

Posted

[quote name='beria']Jutro to ja walczę
No to pojutrze ;)

[quote name='Vectra']cześć Pysia :loveu:
Cześć :loveu:
A wiesz jak fajnie foci się białe bullki? ;) Mam ich sporo fot z wystawy :eviltong:

Posted

[quote name='bonita']Czekam na foty :)
Cześć mamciu Pysiu co swej cóci nie poznałaś:placz: :diabloti:
Córcia to nie poznała całej swojej familii :mad: Siostry, mamci itd :cool1: :evil_lol:
Różyczki na pocieszenie

I lilia

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']no to pakuje sie i jade.....:loveu:
Przybywaj :bigok:
[quote name='bonita']Ale świetnie :loveu: teraz tylko pięknej pogody trza :)

[quote name='madzia i medor']A ja byndem tam kiedyś pływać:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Tylko nie wiem, dlaczemu ta woda jest taka czarna:diabloti:

http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/2299cz1l123.jpg
Ona nie jest czarna tylko jest przykryta :eviltong:

[quote name='bonita']Niufy już pewno pływały, a one farbują:diabloti:
Niufy jeszcze nie odkryły że mozna już pływać w basenie :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Przybywaj :bigok:

Pysiu, ale wiesz ze ja przybede w towarzystwie syna i futra......:diabloti:

Ona nie jest czarna tylko jest przykryta :eviltong:

opowiadasz....:cool1:

Niufy jeszcze nie odkryły że mozna już pływać w basenie :diabloti:

o no to duza strata.....
moze potrzebuja jakis wskazówek???

czesc...:loveu:

Posted

[quote name='Pysia']Na wystawie zobaczyłam taki oto obrazek ;)
http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/2299cz1l29.jpg
Czyżby Ala zdobyła ocene doskonałą na wystawie? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....zawyłam ...i pobiegłam oddać *** do Wc co by się nie zlać na krzesełko .....Pysiu toż to rozeta na championat:eviltong:

spakowałam się na basenik i mi autobus zwiał:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']o no to duza strata.....
moze potrzebuja jakis wskazówek???

czesc...:loveu:
Wskazówki dostaną jak ktoś z nas tam wejdzie....

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....zawyłam ...i pobiegłam oddać *** do Wc co by się nie zlać na krzesełko .....Pysiu toż to rozeta na championat:eviltong:

spakowałam się na basenik i mi autobus zwiał:diabloti:

Buahahahahaha:evil_lol: Widzisz championko :diabloti:

[quote name='malawaszka']a czy wlałaś tam ciepłą wodę???? :cool3:
Tak :diabloti: Identyczną jak do innych basenów odkrytych :diabloti: I dokładnie taką samą jak w Pogorii :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):

Tak :diabloti: Identyczną jak do innych basenów odkrytych :diabloti: I dokładnie taką samą jak w Pogorii :evil_lol:

czyli w ramach oszczędności na rachunkach podciągnęliście rurę z pogorii??? :-o

Posted

Witaj Pysiu!
jaki piękny basen z nowymi schodkami!!!:multi:
Twoja wnusia, to straszny żarłok i żebrak. Zaczyna stawać na dwóch łapach, żeby zlustrować stół pod względem przydatności do spożycia.
Dzisiaj wstała o piątej rano, obudziła Alberta i chórem domagali się wyjścia na taras.:mad: W nocy bawiła się pudełkiem świec...:diabloti: Nie smakowały jej, to tylko jedną napoczęła, a resztę turlała po podłodze.:mad: A teraz oboje śpią jak zabici....:cool1: