Pegaza Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 za póżno za póżno:lol: dwa w jednym - Pysia zaoszczędziła na wodzie:evil_lol: kąpiel z psem musze kiedyś tez to przerobić:eviltong: http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/2299cz1l9-1.jpg Quote
Pysia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Gdzieby tu się wytarzać... Ciagle za mną ta baba łazi:mad: Na razie się tylko otrzepę ;) Quote
Pysia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Pegaza']za póżno za póżno:lol: dwa w jednym - Pysia zaoszczędziła na wodzie:evil_lol: kąpiel z psem musze kiedyś tez to przerobić:eviltong: http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/2299cz1l9-1.jpg Pysia musi teraz na wodzie oszczędzać zeby jej na opłate za wode w basenie starczyło :cool1: :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Pysia napisał(a):Pysia musi teraz na wodzie oszczędzać zeby jej na opłate za wode w basenie starczyło :cool1: :evil_lol: wiesz , deszcze zapowiadają :diabloti: będzie darmowa :evil_lol: Quote
Pegaza Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 to nie lepiej od razu do basenu wskoczyć z mydłem:lol: Quote
Pysia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Vectra napisał(a):wiesz , deszcze zapowiadają :diabloti: będzie darmowa :evil_lol: Teraz mi to mówisz? :mad: :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Pysia napisał(a):Teraz mi to mówisz? :mad: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Pysia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Pegaza napisał(a):to nie lepiej od razu do basenu wskoczyć z mydłem:lol: :shake: Nigdy w zyciu!! Za mną wskoczyłyby dwa kudłate krokodyle!! :evil_lol: Quote
Pegaza Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 a Ty im do wanny wchodzisz jak one kąpiel zażywają:evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Pysia']Ale są inne sposoby :diabloti: A co? Myślisz ze bym ją mniej skrzywdziła jakbym ją na zero maszynką wygoliła zeby przypominała Twoje psy? :diabloti: :evil_lol: Ty to chyba w ogóle w domu luster nie masz bobyś już nie żyła :evil_lol: Dziś się właśnie dowiedziałam, od takiej jednej,( dam Ci dobrą radę, nie zadawaj się z nią,) zwą ją Edytą:diabloti:, że są wkładki ala doda:diabloti: Ja młoda i goopia, więc waty uzywałam:loveu: A owa Edytka swoje lata już ma:diabloti:, więc lepiej doświadczona:loveu::diabloti::diabloti: Ha ha ha Pysiu, ha ha ha:diabloti::diabloti::diabloti: Pamiętaj, że on Cie obserwuje:cool1::cool1::cool1::diabloti: Pysiu, zauważyłam, że udało Ci się zrobić niezamazaną fotę w ruchu czarnemu psu :loveu::loveu::loveu::diabloti: http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/2299cz1l15.jpg Quote
*Ania...Niuf* Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Dobry wieczór:loveu: ale Zmorka opitolona ,wygląda jak nie Zmorka:crazyeye: kurna jak Ty to zrobiłaś że Ją do wanny wsadziłaś ktoś ci pomaga,Ja swojego słonia nie daje rady:placz: Quote
Alicja Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 :multi::multi::multi:Zmoreczka ma fryzurkę jak Championka Alicja:eviltong: Quote
bonita Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Witaj mamciu mła :) A co zrobiłaś z Zmorkowymi obciętymi sierściuszkami:cool3: Mój znajomy z kudełków robi sweterki:cool3: :loveu: :loveu: :loveu: I potem sam w nich chodzi:cool3: :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='madzia i medor']Dziś się właśnie dowiedziałam, od takiej jednej,( dam Ci dobrą radę, nie zadawaj się z nią,) zwą ją Edytą:diabloti:, że są wkładki ala doda:diabloti: Ja młoda i goopia, więc waty uzywałam:loveu: A owa Edytka swoje lata już ma:diabloti:, więc lepiej doświadczona:loveu::diabloti: Ha ha ha Pysiu, ha ha ha Pamiętaj, że on Cie obserwuje:cool1: Pysiu, zauważyłam, że udało Ci się zrobić niezamazaną fotę w ruchu czarnemu psu :loveu::diabloti: http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/2299cz1l15.jpg :B-fly: Edytka mimo że piękna i młoda to wie wszystko :diabloti: [quote name='*Ania...Niuf*']Dobry wieczór:loveu: ale Zmorka opitolona ,wygląda jak nie Zmorka:crazyeye: kurna jak Ty to zrobiłaś że Ją do wanny wsadziłaś ktoś ci pomaga,Ja swojego słonia nie daje rady:placz: Zwariowałas :crazyeye: Mówi się " hop" i niuf sam wskakuje ;) Co do podobieństwa to TZ jej też nie poznał :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:multi:Zmoreczka ma fryzurkę jak Championka Alicja:eviltong: Noooooooo:multi: [quote name='bonita']Witaj mamciu mła :) A co zrobiłaś z Zmorkowymi obciętymi sierściuszkami:cool3: Mój znajomy z kudełków robi sweterki:cool3: :loveu: I potem sam w nich chodzi:cool3: :evil_lol: Witaj córko która zdradziła róż i stała się zielona :evil_lol: A kudełki wywaliłam :diabloti: Cały wór ;) Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Pysia'] :B-fly: Edytka mimo że piękna i młoda to wie wszystko :diabloti: Tak, tak Edytko, tak tak:siara::siara:Pytanie tylko, d aczego siebie tak okłamujesz:diabloti::siara:diabloti: Dawaj dalsze etapy, czy to już koniec:hmmmm::niewiem: Quote
Pysia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='madzia i medor']Tak, tak Edytko, tak tak:siara::siara:Pytanie tylko, d aczego siebie tak okłamujesz:diabloti::siara:diabloti: Dawaj dalsze etapy, czy to już koniec:hmmmm::niewiem: Dalszego etapu nie będzie bo mi się pojemność w Photobuckecie skończyła....Następnego albumu nie mogę otworzyć bo już na wszystkie 3 maile miałam....:placz: Quote
anetta Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Ooooo, juz jest gotowy, super :razz: Teraz trza poczekac na ladna pogode. Czarnulka wyglada wspaniale :loveu: Quote
Pysia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 anetta napisał(a):Ooooo, juz jest gotowy, super :razz: Teraz trza poczekac na ladna pogode. Czarnulka wyglada wspaniale :loveu: Dzisiaj pogoda była do wieczora piękna i TZ nie omieszkał popływać w basenie ;) Quote
Maga100 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Pysia']Dalszego etapu nie będzie bo mi się pojemność w Photobuckecie skończyła....Następnego albumu nie mogę otworzyć bo już na wszystkie 3 maile miałam....:placz: co ma mail do albumu? :crazyeye: ja mam już piąty album w tym samym miejscu, a jak się skończy to otworzę szósty.... :hmmmm: Quote
Pysia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Maga100']co ma mail do albumu? :crazyeye: ja mam już piąty album w tym samym miejscu, a jak się skończy to otworzę szósty.... :hmmmm: W Photobuckecie ma.... Rejestrują Cie i na maila wysyłają wsio. A jak masz już jeden album to następnego mieć nie mozesz....A fotosik i inne w sieci tutajszej przewaznie nie chodzi....:angryy: Potrzebny mi do kogoś mail :evil_lol: Quote
Paula Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Pysia napisał(a):Potrzebny mi do kogoś mail :evil_lol: A nie możesz założyć sobie kolejnego maila?:hmmmm: Quote
Pysia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='paula_z']A nie możesz założyć sobie kolejnego maila?:hmmmm: Właśnie przypomniałam sobie o czwartym mailu :evil_lol: Posiadam przecież takowy ;) Suszenie psa wyglądało tak: Gdy pies był suchy sam mi to powiedział :diabloti: Zapomnieliśmy o głowie :evil_lol: Uszka wykończone karbownicą ;) Ostatnie otrzepanie dla ułozenia włosa Quote
Pysia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 I ...tadaaaaaaaaa:B-fly: Znudzona pozowaniem Ale ten ostatni raz... To naprawde jeste ja :crazyeye: Quote
Maga100 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Pysia']W Photobuckecie ma.... Rejestrują Cie i na maila wysyłają wsio. A jak masz już jeden album to następnego mieć nie mozesz.... babo! :angryy: Ja piszę własnie o Photobucket :cool1: Tylko tam wstawiam zdjecia. I mam już szósty album w ramach tej samej rejestracji :roll: Quote
Pysia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Maga100']babo! :angryy: Ja piszę własnie o Photobucket :cool1: Tylko tam wstawiam zdjecia. I mam już szósty album w ramach tej samej rejestracji :roll: Bobo!! To spróbuj teraz :evil_lol: Oni tam ciągle robią zmiany ;) Quote
Recommended Posts