Pysia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 malawaszka napisał(a):hahahahaa Pysiu czy Ju wie że te foty są na dogo?????? :roflt: hahaha umarłam hahahahahhahahha No chyba nie masz mnie za samobójce :diabloti: Quote
Medorowa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Pysia napisał(a):Ja nie wiem dlaczego Ty taka płaczliwa jestes :shake: Nieustannie ryczysz jak ze mna gadasz :crazyeye: Chcesz o tym pogadać? :diabloti: Bom ja taka delikatna Rozalinda i łatwo sie rozklejam:diabloti: Quote
malawaszka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Pysia napisał(a): I ostatnie wynużenie :crazyeye: boszz a cos mu potem zrobiła????? Quote
Medorowa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Pysia napisał(a):No chyba nie masz mnie za samobójce :diabloti: :roflt:Pysiu zamilknij choć na chwilę:roflt::roflt::roflt: Quote
Pysia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:wow Pysiu ...JU już pływa w Naszym baseniku:p Przyślę Ci połowe rachunku za wode i prąd :diabloti: [quote name='madzia i medor']Bom ja taka delikatna Rozalinda i łatwo sie rozklejam:diabloti: Zauwazyłam :diabloti: [quote name='malawaszka']:crazyeye: boszz a cos mu potem zrobiła????? Dobiłam :diabloti: [quote name='madzia i medor']:roflt:Pysiu zamilknij choć na chwilę:roflt::roflt::roflt: Boszzzzzz :crazyeye: A ta znowu ma jakiś problem :mdleje: :evil_lol: Na dowód że TZ żyje Heloł mały...Nie utopiłeś się tam? :evil_lol: Chciałabyś popływać - co? Pełne zanużenie Połowa TZta Ćwierć TZta I to co z niego zostało :evil_lol: Widzicie jak macha Wam paluszkami? :diabloti: Quote
e.v.a Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Pysia'] Heloł mały...Nie utopiłeś się tam? :evil_lol: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l21-1.jpg :grin: buahahahah to sie Tzcik wyluzował:evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Pysia'] Heloł mały...Nie utopiłeś się tam? :evil_lol: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l21-1.jpg Goopia, teraz to już wyję:evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 evaxon napisał(a)::grin: buahahahah to sie Tzcik wyluzował:evil_lol: Gdyny on wiedział że moja chora wyobraźnia stworzy taki komentarz toby wyrównał tą nierówność na dnie basenu :evil_lol: madzia i medor napisał(a):Goopia, teraz to już wyję:evil_lol::evil_lol: No tak...Księżyc widać ale w pełni nie jest :crazyeye: :shake: :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 a gdzie twoje foty na pontonie ? bo ja tu czekam :diabloti: Quote
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Vectra']a gdzie twoje foty na pontonie ? bo ja tu czekam :diabloti::mad:tysz czekam ....a za wode nie zapłace:diabloti: Quote
Paula Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Witaj Pysiu :multi: Przebrnęłam przez te 5 stron :mdleje: Basenik wypas :razz: Quote
Pysia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Vectra']a gdzie twoje foty na pontonie ? bo ja tu czekam :diabloti: Jeszcze kilka fotek TZta i już będą :) Widzę czy nie widzę? Przygotowanie do wyscigu Start! Zawodnik ruszył ospale Ale idzie do przodu! Kazdy ruch wzburza wode Cel juz blisko Quote
Pysia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Mięśnie skręcają się od wysiłku Ale wytrwale idzie naprzód :diabloti: A droga przed nim daleka...:evil_lol: Czy uda mu się dopłynąć? :roll: Quote
Medorowa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Pysia napisał(a):Gdyny on wiedział że moja chora wyobraźnia stworzy taki komentarz toby wyrównał tą nierówność na dnie basenu :evil_lol: No tak...Księżyc widać ale w pełni nie jest :crazyeye: :shake: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: TZt niczym otylia:loveu::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Pysia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:tysz czekam ....a za wode nie zapłace:diabloti: Pewnie ...Jak basenik to nasz a rachunek...wasz :mad: :evil_lol: [quote name='paula_z']Witaj Pysiu :multi: Przebrnęłam przez te 5 stron :mdleje: Basenik wypas :razz: Tylko 5? Ostatnio kiepsko przyrastają mi strony :placz: :evil_lol: [quote name='madzia i medor']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: TZt niczym otylia:loveu::diabloti::diabloti::diabloti: Dokładnie :diabloti: :loveu: Udało się zakończyć wyścig :multi: I zywym wchodzić na brzeg.... Bohater opowieści ;) Quote
Pysia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Jedna królewna wieczorową porą postanowiła uciec z domu. Wsiadła na swój statek i odpłynęła.... Quote
Pysia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Słońce juz zachodziło za górami a wieczorna bryza chłodziło rozgrzane lico królewny.... Quote
Medorowa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Pysiu Twoja mina mówi wszystko:diabloti::diabloti::diabloti::loveu: Więcej:multi::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Pysia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='madzia i medor']Pysiu Twoja mina mówi wszystko:diabloti::diabloti::diabloti::loveu: Więcej:multi::evil_lol::evil_lol::diabloti: To mina królewny :mad: :evil_lol: Królewna marzyła o śpiewajacym Syrenie wynurzającym się z wody .... Quote
Medorowa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Pysia napisał(a):To mina królewny :mad: :evil_lol: :icon_roc::icon_roc::icon_roc:Tak, tak Pysiu, o tym samym pomyslałam:diabloti: Quote
Pysia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Vectra napisał(a):Phiiiiii , a gdzie masz bikini ? :diabloti: madzia i medor napisał(a)::icon_roc::icon_roc::icon_roc:Tak, tak Pysiu, o tym samym pomyslałam:diabloti: Wieczorem? ! O zachodzie słońca?! :shake: Zresztą fotki w bikini będą w Playboyu :evil_lol: No i mam pytanie czy nagle zmieniłyście orientacje seksualną?:diabloti: :crazyeye: Quote
Medorowa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Pysia napisał(a):Wieczorem? ! O zachodzie słońca?! :shake: Zresztą fotki w bikini będą w Playboyu :evil_lol: No i mam pytanie czy nagle zmieniłyście orientacje seksualną?:diabloti: :crazyeye: Ale sobie słodzisz:shake::shake::shake::diabloti: Quote
Pysia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 madzia i medor napisał(a):Ale sobie słodzisz:shake::shake::shake::diabloti: Ktoś mi musi słodzić :evil_lol: A ja to robię najlepiej ;) Mów mi MISTRZU :diabloti: Quote
Medorowa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Pysia napisał(a):Ktoś mi musi słodzić :evil_lol: A ja to robię najlepiej ;) Mów mi MISTRZU :diabloti: Dobrze... mistrzuniu:diabloti::diabloti::diabloti::loveu: Wrzucaj się dalej:razz::razz: Quote
Recommended Posts