Maga100 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Pysia']Bobo!! To spróbuj teraz :evil_lol: Oni tam ciągle robią zmiany ;) właśnie przed sekundą utworzyłam sobie szósty album w ramach tej samej rejestracji :cool1: I moge tam wstawiac zdjęcia :cool1: Pysiu, robisz coś nie tak :diabloti: Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Głowa jest the best:loveu::loveu::turn-l: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l26.jpg [quote name='Pysia']Dzisiaj pogoda była do wieczora piękna i TZ nie omieszkał popływać w basenie ;) Aż mu zazdraszczam:razz: Quote
bonita Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Zmorce w trymowanym do twarzy :loveu: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l26.jpg Quote
malawaszka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:jaka Zmora śmiszna :crazyeye::crazyeye::crazyeye: małe ciałko i wielka głowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ahh to tak jak ja hahahah :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale się ubawiłam własnym dowcipem o sobie - chyba udam się jutro do specjalisty :hmmmm: :diabloti: Quote
Vectra Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Pysiu u mnie jest właśnie urwanie chmury i burza.Czekam tylko kiedy zgaśnie światło :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Maga100']właśnie przed sekundą utworzyłam sobie szósty album w ramach tej samej rejestracji :cool1: I moge tam wstawiac zdjęcia :cool1: Pysiu, robisz coś nie tak :diabloti: :shake: Zrób to jeszcze raz bo ja nie oszukuję :eviltong: [quote name='madzia i medor']Głowa jest the best:loveu::loveu::turn-l: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l26.jpg Aż mu zazdraszczam:razz: Teraz Zmorki głowa przynajmniej pasuje do łysej reszty ;) Co do zazdraszczania....Woda zimna ;) Jak w Bałtyku .... [quote name='bonita']Zmorce w trymowanym do twarzy :loveu: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l26.jpg Wiem że jej do twarzy :loveu: Ona kompletnie nie starzeje się :loveu: Quote
Pysia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 malawaszka napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:jaka Zmora śmiszna :crazyeye::crazyeye::crazyeye: małe ciałko i wielka głowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ahh to tak jak ja hahahah :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale się ubawiłam własnym dowcipem o sobie - chyba udam się jutro do specjalisty :hmmmm: :diabloti: To ja wredniaro jej pół dnia te wszary na łbie cięłam żeby nie wyglądała jak żubr a Ty mi tu piszesz ze ma wielki łeb? :mad: :angryy: :cool1: Vectra napisał(a):Pysiu u mnie jest właśnie urwanie chmury i burza.Czekam tylko kiedy zgaśnie światło :evil_lol: U mnie była przed dwudziestą :) Ale światło nie zgasło :multi: Quote
Maga100 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Pysia']:shake: Zrób to jeszcze raz bo ja nie oszukuję :eviltong: nie będę sobie tworzyła siódmego, pustego albumu, ale mówię ci, że można i absolutnie nie wymaga to ponownej rejestracji. Korzystam z Photobucket od poczatku, rzeczywiscie ostatnio było dużo zmian, ale na lepsze. Kiedyś nie można było tworzyć albumów, tylko następował limit miejsc i pa. Teraz właśnie można. Zgrasz 1000zdjęć i masz koniec miejsca. Ale tworzysz kolejny album i znów masz 1000miejsc. Itd. Nie wiem czy jest limit na albumy, ale ja w tej chwili mam już sześć i wciąż mogę robić nowe. W ramach tej samej rejestracji! Idę spać, jutro napiszę ci dokładnie jak to robię. Pa! Quote
Pysia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Zrobiłam Zmorce na głowie kaczy kuper :multi: Bardzo mi się taki podoba chociaż niektórzy sędziowie go nie znoszą .... Moja lalunia :loveu: Ucieka przede mną :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Maga100']nie będę sobie tworzyła siódmego, pustego albumu, ale mówię ci, że można i absolutnie nie wymaga to ponownej rejestracji. Korzystam z Photobucket od poczatku, rzeczywiscie ostatnio było dużo zmian, ale na lepsze. Kiedyś nie można było tworzyć albumów, tylko następował limit miejsc i pa. Teraz właśnie można. Zgrasz 1000zdjęć i masz koniec miejsca. Ale tworzysz kolejny album i znów masz 1000miejsc. Itd. Nie wiem czy jest limit na albumy, ale ja w tej chwili mam już sześć i wciąż mogę robić nowe. W ramach tej samej rejestracji! Idę spać, jutro napiszę ci dokładnie jak to robię. Pa! Łoki :) Zmoreczka skodur Już prawie sucha Chyba pancio przyjechał Quote
Pysia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Idę się napić Pyszna woda Teraz wystarczy zamknąć oczy i wyobrazić sobie moją podłoge w domu po napiciu się wody przez Zmorke w domu :diabloti: I już wiadomo dlaczego ciągle sprzątam :evil_lol: A ona wtedy tak się ze mnie śmieje :mad: I tak udaje Janka :cool1: Quote
Vectra Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Pysiu , z ciekawości weszłam na ten Photobucket i stworzyłam 5 albumów. Quote
Pysia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Vectra']Pysiu , z ciekawości weszłam na ten Photobucket i stworzyłam 5 albumów. http://images27.fotosik.pl/15/2f48dace03cf399d.jpg Wiem o tym kobieto!! Ale pisało ze jest empty!! i nie dało się utworzyć.... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 czesc Pysiu... ciecie piekne...a suka duza.... ja tez wiecznie biegam ze sciereczka bo moja tez ma brode dziurawa jak pije wode:loveu: Quote
Pysia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Pysiu... ciecie piekne...a suka duza.... ja tez wiecznie biegam ze sciereczka bo moja tez ma brode dziurawa jak pije wode:loveu: Cześć Aga ... Ja nie ze ściereczką latam tylko z ogromną ścierą :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Witanko z samego ranka:multi::multi::multi: Witanko ale ranek był wtedy jak byłam na spacerze z futrami :eviltong: Teraz jest przedpołudnie ;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Pysia']Cześć Aga ... Ja nie ze ściereczką latam tylko z ogromną ścierą :evil_lol: kazda lata z odpowiednia wielkoscia dziury w brodzie wlasnej prywatnej suki.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Pysia']Witanko ale ranek był wtedy jak byłam na spacerze z futrami :eviltong: Teraz jest przedpołudnie ;):pwczesnym rankiem to ja byłam ze spsem na psacerku i na zakupkach i teraz sobie dopiero klikam;)....a jak przedpołudnie to time na 2 kawę:p Quote
clockwork Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Pysia']Nikt nie wchodzi więc ostatnie foty i to specjalnie dla Ali :eviltong: Basen JA WCHODZE!!!! ale nie do basenu :nono: o nie!!!! dzieńdoberkuje sie z tobą i zmykam bo chciałabym poprzerabiac dziś fotecki z Ustronia, a wciąż brak mi czasu... buziaki dla futrzaków -tych łysych też... strzyżonego pan bóg strzeże ;) ide, bo zaczynam gadać pierdoły :oops: Quote
Pysia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']kazda lata z odpowiednia wielkoscia dziury w brodzie wlasnej prywatnej suki.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Moja tylko jedna suka ma dziury w brodzie :mad: Szelmusia pije ślicznie i nigdy nie rozlewa :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:pwczesnym rankiem to ja byłam ze spsem na psacerku i na zakupkach i teraz sobie dopiero klikam;)....a jak przedpołudnie to time na 2 kawę:p Masz racje ;) Czas na drugą kawke i na koszenie trawy..... Quote
Pegaza Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Witam:p zamiast pyszczka ma sitko chyba:eviltong: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l40.jpg podziwiam cierpliwość:p Quote
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Pysia'] Masz racje ;) Czas na drugą kawke i na koszenie trawy.....kawa na oki ;)....ale koszenie :razz:....PYSIU zlituj się nad roślinnością:-( Quote
bouvik Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Witaj Pysiowa:cool1: Chono do mnie - zobaczysz swoją wnusię dopaloną:evil_lol:- wreszcie udało mi się wstawić zdjęcia:multi::multi::multi: Pozdrawiam:cool1: Quote
malawaszka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 a ta już ADHD galopujące uprawia - ledwo dwa dni urlopu minęły :shake::shake: Quote
Recommended Posts