bonita Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Dobry mamcia :) Co tam u Was w ogródku słychać:evil_lol: Bosh córcia Ty masz łocka, jak mój diki:evil_lol: Quote
Pysia Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)to mamy niech w kociołku sobie gotują a Ty wyruszaj:p Pewnie że wyruszę ;) [quote name='bonita']Dobry mamcia :) Co tam u Was w ogródku słychać:evil_lol: Bosh córcia Ty masz łocka, jak mój diki:evil_lol: Co słychać w ogródku? TZ poobcinał calutki żywopłot a ja wszystko pozagrabiałam i pozbierałam :multi: Ja już mnie ogarnął szał pracy to od razu wzięłam sekator do ręki i zrobiłam ze słupków winnobluszczu korony drzewek :diabloti: Powycinałam wsio u nasady i teraz widać moje zarośnięte wcześniej świerki konika :loveu: Potem w ferworze obcinania wygoliłam ozdobną trawe przy oczku wodnym :evil_lol: Następnie jak już się rozochociłam to zaczęłam wyrywać z kostki brukowej chwasty :crazyeye: Właśnie skończyłam prace bo okazało się ze kompletnie nic nie widzę :shake: Ciekawe czemu :lol: Na zakupach kupiłam sobie w Tryumfie kostium kąpielowy :multi: TZ kupił filtr do basenu i będzie teraz go przerabiał do naszej pompy :) Nie chciał kupić zestawu bo drogi jak cholera i na dodatek musiałby chodzić non stop:shake: A nasza pompa pochodzi 3 godz. i przefiltruje całą wode ;) W chwili obecnej napuszczamy wode do basenu a nasz licznik chodzi jak szalony.... Chlor Szok wlany i od jutra życzę sobie 30 stopniowe upały przez najbliższe 2 tygodnie :p Quote
Pysia Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Kilka fotek z wczoraj ;) Zmoreczka zaniepokojona ciągle się pytała czy ten szkit już zawsze będzie mi ręce wyrywał :diabloti: Kiedy jej odpowiedziałam że nie to odetchnęła :evil_lol: I tak zgodnie poszliśmy do wody Nie pytajcie co ja tutaj robię bo nie wiem :crazyeye: My i woda Cholera jasna kompletnie zapomniałam o ograniczeniach w galerii 5 fot !! Wrrrrrrrrrrrrr!! Quote
Alicja Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 :multi::multi::multi:hurrraaaaaaaaaaaaaa Nasz basen:multi::multi::multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysiu już wysłałam Magdzie SMSa że będziesz w Ustroniu:p Quote
Pysia Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Popluskam się Tak wygląda szczęśliwy niuf :loveu: A tak niuf który namawia swą Pysie do wejścia do wody :evil_lol: A tak wygląda Elmo jak mu się powie żeby wszedł do wody :evil_lol: Jakbyście nie wiedzieli to na tej fotce jest terrorystka Luneta z moją pacyfistyczną Zmorką ;) Quote
Pysia Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:hurrraaaaaaaaaaaaaa Nasz basen:multi::multi::multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysiu już wysłałam Magdzie SMSa że będziesz w Ustroniu:p Na razie to czekam na wiadomość od Justynki.... I dalej mój Krokodylek ;) :loveu: Stateczna niufcia.... I pociągowa dla odmiany Pysia :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Nikt nie wchodzi więc ostatnie foty i to specjalnie dla Ali :eviltong: Basen I idę spać bo jestem ciut zmęczona a rano jedziemy do Ustronia :multi: Dobranoc Quote
agnes1 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 ja wchodę ja :multi: jestem tu ciągle;) w sumie to nie wychodzę:diabloti: kocham te twoje niufy:loveu: Quote
Alicja Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 :multi::multi::multi:Pysiu ....Nasz basenik ....nasze schodki ...Twoje pieski:loveu: Quote
Pysia Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='agnes1']ja wchodę ja :multi: jestem tu ciągle;) w sumie to nie wychodzę:diabloti: kocham te twoje niufy:loveu: Łomatko kobieto :evil_lol: Przyjedź do mnie popracować w ogrodzie to i ja wtedy będe częściej :diabloti: Ja też kocham moje niufy :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Pysiu ....Nasz basenik ....nasze schodki ...Twoje pieski:loveu: Nasz basenik? A zapłacisz rachunek za wode? :diabloti: Na pół co? :evil_lol: Quote
agnes1 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='Pysia']Łomatko kobieto :evil_lol: Przyjedź do mnie popracować w ogrodzie to i ja wtedy będe częściej :diabloti: Ja też kocham moje niufy :loveu: Kobieto ty nie wiesz co piszesz:evil_lol: Taki ze mnie ogrodnik że następnego dnia napisałabyś: mojego skalniaka już nie ma, róża pnąca już nie jest pnąca, trawka zamieniła się w stertę siana a drzewka nawet kore zgubiły:evil_lol: Ale jakby co możesz mnie nająć jako opiekunkę dla koffanych niufek:loveu: . razem potaplamy się w baseniku:multi: ale nie lej za dużo wody bo będą musiały mnie ratować:evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='Pysia']Na szczęście tą proszącą mine zobaczyłam już PO zakupach :evil_lol: Cholera:roll::roll: Ja i to moje wyczucie czasu:roll::diabloti: [quote name='bonita'] Bosh córcia Ty masz łocka, jak mój diki:evil_lol: Bo my przeca rodzeństwo;):loveu:loveu: [quote name='Pysia']Pewnie że wyruszę ;) Co słychać w ogródku? TZ poobcinał calutki żywopłot a ja wszystko pozagrabiałam i pozbierałam :multi: Ja już mnie ogarnął szał pracy to od razu wzięłam sekator do ręki i zrobiłam ze słupków winnobluszczu korony drzewek :diabloti: Powycinałam wsio u nasady i teraz widać moje zarośnięte wcześniej świerki konika :loveu: Potem w ferworze obcinania wygoliłam ozdobną trawe przy oczku wodnym :evil_lol: Następnie jak już się rozochociłam to zaczęłam wyrywać z kostki brukowej chwasty :crazyeye: Właśnie skończyłam prace bo okazało się ze kompletnie nic nie widzę :shake: Ciekawe czemu :lol: Na zakupach kupiłam sobie w Tryumfie kostium kąpielowy :multi: TZ kupił filtr do basenu i będzie teraz go przerabiał do naszej pompy :) Nie chciał kupić zestawu bo drogi jak cholera i na dodatek musiałby chodzić non stop:shake: A nasza pompa pochodzi 3 godz. i przefiltruje całą wode ;) W chwili obecnej napuszczamy wode do basenu a nasz licznik chodzi jak szalony.... Chlor Szok wlany i od jutra życzę sobie 30 stopniowe upały przez najbliższe 2 tygodnie :p Ja tam sobie zamawiam karnet na ten basen:loveu::loveu::loveu: Jaki strój, bo też nie omieszkam sobie jakiś kupić:roll: Quote
Pysia Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='agnes1']Kobieto ty nie wiesz co piszesz:evil_lol: Taki ze mnie ogrodnik że następnego dnia napisałabyś: mojego skalniaka już nie ma, róża pnąca już nie jest pnąca, trawka zamieniła się w stertę siana a drzewka nawet kore zgubiły:evil_lol: Ale jakby co możesz mnie nająć jako opiekunkę dla koffanych niufek:loveu: . razem potaplamy się w baseniku:multi: ale nie lej za dużo wody bo będą musiały mnie ratować:evil_lol: Jako że pozostało mi tylko wykoszenie trawy i rozwalenie skalniaka to z pracami ogrodowymi w Twoim wykonaniu poczekam :evil_lol: Co do niańczenia niufek to gdzieś była jak były pomioty szatana? Nie sypiałam wtedy wcale :mad: [quote name='madzia i medor']Cholera:roll::roll: Ja i to moje wyczucie czasu:roll::diabloti: Bo my przeca rodzeństwo;):loveu:loveu: Ja tam sobie zamawiam karnet na ten basen:loveu::loveu::loveu: Jaki strój, bo też nie omieszkam sobie jakiś kupić:roll: Strój jest w biało-czrne paski z żółtymi wykończeniami :) Góre ma tradycyjną a dół taki trochę spodenkowy ale nie do końca ;) Idę myć włosy i wyprasować ciuchy do Ustronia ;) A zresztą....Ubiorę się na różowo żeby wszyscy mnie poznali :diabloti: Quote
Medorowa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='Pysia'] Strój jest w biało-czrne paski z żółtymi wykończeniami :) Góre ma tradycyjną a dół taki trochę spodenkowy ale nie do końca ;) Zrób zdjęcie:razz::razz::razz: Idę myć włosy i wyprasować ciuchy do Ustronia ;) A zresztą....Ubiorę się na różowo żeby wszyscy mnie poznali :diabloti: Buhahahahaaaaaaaaaaaaaaaa, znak rozpoznawczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Alicja Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 :loveu:Pysiaczku koffany ...zgubilim cie dziś .....Dotarł SMSek?? Quote
Pysia Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='madzia i medor']Buhahahahaaaaaaaaaaaaaaaa, znak rozpoznawczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Specjalnie wygrzebany z dna szafy :evil_lol: :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:Pysiaczku koffany ...zgubilim cie dziś .....Dotarł SMSek?? Maupy jedne zostawiłyście mnie samą :placz: Znowu dzwoniłam milion razy :mad: Quote
malawaszka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:Pysiaczku koffany ...zgubilim cie dziś .....Dotarł SMSek?? specjalnie???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 malawaszka napisał(a):specjalnie???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pewnie tak bo im wstydu narobiłam :evil_lol: Kupiłam Zmoreczce stojak i miski a Szelmie piłke której CHYBA nie zje :p Dostały po kości a na jutro mają po uchu świńskim :) Sabat czarownic się skończył :) Pozostał po nich pyszny obiad i ....tort :multi: Justynka chciała mnie zagłodzić ale przetrwałam :diabloti: I poznałam fajnych ludzi :multi: Znajomych Justynki i na żywo Dulci państwa , agnes, jej synka ( fajny :loveu: )i kurcze nie pamiętam kogo :roll: Jakiś grzywacz chiński z różowymi napisami na ubranku mi skakał obok a w kadr aparatu właziły nieustannie czyjeś wytatuowane owłosione nogi...Fot brak chyba ze ktoś chce oglądać te własnie nogi :diabloti: Quote
Alicja Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='Pysia']Pewnie tak bo im wstydu narobiłam :evil_lol: Kupiłam Zmoreczce stojak i miski a Szelmie piłke której CHYBA nie zje :p Dostały po kości a na jutro mają po uchu świńskim :) Sabat czarownic się skończył :) Pozostał po nich pyszny obiad i ....tort :multi: Justynka chciała mnie zagłodzić ale przetrwałam :diabloti: I poznałam fajnych ludzi :multi: Znajomych Justynki i na żywo Dulci państwa , agnes, jej synka ( fajny :loveu: )i kurcze nie pamiętam kogo :roll: Jakiś grzywacz chiński z różowymi napisami na ubranku mi skakał obok a w kadr aparatu właziły nieustannie czyjeś wytatuowane owłosione nogi...Fot brak chyba ze ktoś chce oglądać te własnie nogi :diabloti::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:zapłakam się zapłakam ....a o mnie ani słowa.... Sama sie nam zgubiłaś bo pewno ci było wstyd że my niewytrymowane :eviltong: Telefona nie słyszelim ...dopiero w domku ...zobaczyłam ze połączenia sa nieodebrane...a Klocuszki śpieszyły się do psiaka bo opiekunka:razz:chciała mieć już wolne... Nogi z tattoo sama fociłaś namiętnie:eviltong:a teraz zwalasz ze ci wchodziły:eviltong:...a mój grzywacz nie miał napisów tylko czaszeczkę:loveu:różową na koszulce a napisik jeden:eviltong: dawa te nózie....;) Quote
BoJa2 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Dulczyńscy baaardzo dziękują za cenne wskazówki,zwłaszcza te dotyczące obrozy:grins: Dziekujemy tez za miłe towarzystwo .:multi: Quote
LAZY Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 No i weszłam i się załamałam! Ja też chcę taki basen miec na własność. Pysiu powiedz, ze kiedyś będę taki mieć bo inaczej zacznę zaklinać deszcz na te najbliższe dwa tygodnie:diabloti: Quote
Pysia Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:zapłakam się zapłakam ....a o mnie ani słowa.... Sama sie nam zgubiłaś bo pewno ci było wstyd że my niewytrymowane :eviltong: Telefona nie słyszelim ...dopiero w domku ...zobaczyłam ze połączenia sa nieodebrane...a Klocuszki śpieszyły się do psiaka bo opiekunka:razz:chciała mieć już wolne... Nogi z tattoo sama fociłaś namiętnie:eviltong:a teraz zwalasz ze ci wchodziły:eviltong:...a mój grzywacz nie miał napisów tylko czaszeczkę:loveu:różową na koszulce a napisik jeden:eviltong: dawa te nózie....;) Bo Ciebie już znałam Zołzo jedna :eviltong: Wy mnie zgubiłyście :placz: Ja się całowałam z niufkami i landseerami a szczególnie z Artusią :loveu: My się kochamy od badzo dawna :loveu: Ja się też śpieszyłam bo miałam sabat w domu :evil_lol: [quote name='Hugo-Kochaś']Dulczyńscy baaardzo dziękują za cenne wskazówki,zwłaszcza te dotyczące obrozy:grins: Dziekujemy tez za miłe towarzystwo .:multi: Ja dziękuję i przepraszam za nieodpowiednie zachowanie - jak zawsze :oops: :diabloti: [quote name='paula_z']Qrde no, baby, nigdzie fot nie ma :placz: A po licho Ci foty ? :evil_lol: Chyba że Pawcia nóg :evil_lol: [quote name='LAZY']No i weszłam i się załamałam! Ja też chcę taki basen miec na własność. Pysiu powiedz, ze kiedyś będę taki mieć bo inaczej zacznę zaklinać deszcz na te najbliższe dwa tygodnie:diabloti: Będziesz miała i to 3x większy i będziesz płaciła 3x większe rachunki za wodę :diabloti: Quote
Paula Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Pysia napisał(a):A po licho Ci foty ? :evil_lol: Chyba że Pawcia nóg :evil_lol: Na pewno masz jeszcze jakieś inne foty :eviltong: poza sexi nogami :evil_lol: Quote
Recommended Posts