Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']a Ty tu cos sugerujesz?????:diabloti: :cool1:
pisamo obrazkowe stosujesz???:diabloti: :cool1:
w tej Angli to pisac Cie oduczyli????:razz: :diabloti:

musiałam zastosować drastyczne środki jakimi jest obraza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dopiero po tym Pysia zechciała mnie przyuważyć i kliknąć słów pare :eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']musiałam zastosować drastyczne środki jakimi jest obraza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dopiero po tym Pysia zechciała mnie przyuważyć i kliknąć słów pare :eviltong:
Tez zauwazyłas ze wtedy zauwazają? :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:Pysiu ...czy ty aby napewno chciałabyś Nas za sąsiadów;)...
A czy ja powiedziałam że ten dom jest obok mnie? :diabloti:

Pływałam :multi: Nawet na pontonie TZ zrobił mi fotke :evil_lol:

Posted

[quote name='LAZY']Opitolona Zmorka jest super! Chciałam zauważyć, ze Ida frędzelki koło uszu też ma takie karbowane jak tylko zamokną:cool3:
Są rozbrajające - prawda? :loveu:

[quote name='Agga']Muszę przyznać, że cudowne zdjęcia.
:oops: Dzięki Aguś :multi:

[quote name='Pegaza']Pysia dawaj te foty:p na tym pontonie
Są w aparacie jeszcze :evil_lol:

Posted

Jaka śliczna odnowiona Zmoreczka:loveu: ,że o reszcie rodzinki nie wspomnę;)

chce tylko jeszcze zapytać - jak ostudziłaś pływackie zapędy kudłatych krokodylek:loveu: ,że jeszcze nie "ochrzciły basenu"???? :lol:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Jaka śliczna odnowiona Zmoreczka:loveu: ,że o reszcie rodzinki nie wspomnę;)

chce tylko jeszcze zapytać - jak ostudziłaś pływackie zapędy kudłatych krokodylek:loveu: ,że jeszcze nie "ochrzciły basenu"???? :lol:
Witaj :multi:
Co do zapędów to Zmoreczkja wie co to betonowy brzeg...Kiedyś wskoczyła do wody gdzie takowy był i nie mam pojęcia jak mi się udało wyciągnąć 50 kg. + woda psa....Od tej pory raczej omija takie brzegi ;) Aż nie odkryje drabinki....
Szelma do pływania za bardzo się nie garnie ;)

Wczorajszy chrzest baseniku :)

Było koło 19-tej ....

A TZ uchachany sobie pływał :evil_lol:

Posted

http://images27.fotosik.pl/15/2f48dace03cf399d.jpg

o to to

Pysiu, potem klikasz Submit. Oczywiście, że pisze, że jest empty :cool1: przecież zaraz po dodaniu kolejnego albumu jest on empty :cool1:
Ale wchodzisz do niego i dodajesz zdjecia i już nie jest empty :cool1:

[quote name='Pysia'].Martwię się o niego ze mi padnie kiedyś :roll: Wczoraj o 19-tej był w domu....

ja wracam po 20tej, a nie boisz się, że ci padnę :placz:

http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.jpg

ale zazdroszczę :placz:

Posted

[quote name='evaxon']:crazyeye: wow odnowiona rodzinka nie do poznania:diabloti: :evil_lol:
Zwłaszcza ta czarna :evil_lol:

[quote name='madzia i medor']TY nie myśl, tylko do boju:multi::multi:bo warto:loveu:

Poka,poka...

Hilife:evil_lol:
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l2.jpg
Czy warto to nie wiem ale warto pokazać ze wygląda lepiej :p
Pokaze ale najpierw TZ :eviltong: Widzisz jaki on szczęśliwy :evil_lol:

Trochę luzu

Łapiemy powietrze ;) A moze na kogoś krzyczymy...;)

Już spoko :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']http://images27.fotosik.pl/15/2f48dace03cf399d.jpg

o to to

Pysiu, potem klikasz Submit. Oczywiście, że pisze, że jest empty :cool1: przecież zaraz po dodaniu kolejnego albumu jest on empty :cool1:
Ale wchodzisz do niego i dodajesz zdjecia i już nie jest empty :cool1:

Ja takich podalbumów to już sporo tworzyłam :diabloti: On jest Emty bo ma 10000 fot...Już następnego nie utworzę ;) Musiałam od nowa tworzyć całkowicie nowy album :evil_lol:

ja wracam po 20tej, a nie boisz się, że ci padnę :placz:
Bo Ty nie jesteś moim podstawowym źródłem dochodu :diabloti:

http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.jpg

ale zazdroszczę :placz:
Od razu zazdrościsz :shake: Jak wracasz o 20-tej to kiedy chciałabyś się kapać? :evil_lol: A tak w ogóle to cho do mnie to tez popływasz ;) Pokoik dla gości jest....Bez klimatu ale jest :eviltong:

Posted

[quote name='madzia i medor']Zazdraszczam mu:placz::placz: Ino ja morsem nie jezdem, a na dodatek watka by mi mogła wypłynąć:roll::evil_lol:
To morsy pływają jak na dworze jest 25 st. C ? Woda miała tyle co nasz Bałtyk...Dzisiaj o dziwo była o 3 st. cieplejsza :crazyeye: Ale dla mnie i tak była za zimna bo cierpię na brak warstwy izolacyjnej :evil_lol:

Wystarczy popatrzeć na niego :loveu: Cieszę się że nie nalegałam z zasypaniem ;)

Uwaga uwaga teraz nastąpi pokaz !!
Nabranie powietrza w płuca

Zniknięcie pod wodą

I...WYSKOK!!

Jeszcze wyżej!!( ale kontrola slipek pełna przy tym :evil_lol: )

Posted

[quote name='madzia i medor']Pysiu poryczałam się ze śmiechu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dla mnie zdecydowanie tak:diabloti:

Ja nie wiem dlaczego Ty taka płaczliwa jestes :shake: Nieustannie ryczysz jak ze mna gadasz :crazyeye: Chcesz o tym pogadać? :diabloti:

Zanużenie

I ostatnie wynużenie