Pysia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 madzia i medor napisał(a):Dobrze... mistrzuniu:diabloti::diabloti::diabloti::loveu: Wrzucaj się dalej:razz::razz: Nie mam czasu się wrzucać bo jadę odpocząć od ADHD do Justynki :evil_lol: ZAbieram Viktora tylko nie wiem czy mi bateria nie padnie :shake: Ciągle zapominam kupić drugą na zmiane :cool1: Bilobil mi koniecznie potrzebny :evil_lol: Quote
AlKil Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Pysiu, rozwaliło mnie ze śmiechu, pękłam jak ta bańka mydlana...:roflt: :roflt: :bigcool: :bigcool: JU JEST THE BEST!!!:B-fly: :B-fly: :B-fly: Quote
Vectra Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Pysiu przyniosłam ci definicje cytatu ze słownika PWN: "cytat-słowa przytoczone dosłownie z jakiegoś tekstu pisanego lub z czyjejś wypowiedzi ustnej" teraz mam nadzieje nie masz już wątpliwości że fotki przeklejone są cytatami , no chyba że je przerobisz , skorygujesz , dodasz w fotce coś od siebie :) :diabloti: Quote
Pysia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='AlKil']Pysiu, rozwaliło mnie ze śmiechu, pękłam jak ta bańka mydlana...:roflt: :roflt: :bigcool: :bigcool: JU JEST THE BEST!!!:B-fly: :B-fly: :B-fly: Wiem :loveu: Dlatego go kocham :loveu: [quote name='Vectra']Pysiu przyniosłam ci definicje cytatu ze słownika PWN: "cytat-słowa przytoczone dosłownie z jakiegoś tekstu pisanego lub z czyjejś wypowiedzi ustnej" teraz mam nadzieje nie masz już wątpliwości że fotki przeklejone są cytatami , no chyba że je przerobisz , skorygujesz , dodasz w fotce coś od siebie :) :diabloti: Nadal mam :evil_lol: Byłam u Bahiyi i u małych bouvików :multi: Są już takie duże :loveu: A jakie śliczniutkie i pocieszne :loveu: Bawiąsię, warczą, szczekają i hałas jest przedziwny :crazyeye: :evil_lol: I wyglądają już jak psy ! Mam fotki ale najpierw muszę jakiś obiad upichcić bo dopiero wróciłam .... Quote
Medorowa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Daj sobie spokój z obiadem:diabloti::diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Vectra']Pysiu przyniosłam ci definicje cytatu teraz mam nadzieje nie masz już wątpliwości że fotki przeklejone są cytatami , no chyba że je przerobisz , skorygujesz , dodasz w fotce coś od siebie :) :diabloti: czepiasz sie troszke:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Pysiu..... basenik pierwsza klasa..Ju w nim wyglada pociesznie....ciekawe co Ci zrobi jak sie dowie ze jest poł nagi pokazywany publicznie:cool3: ;) reszta foteczek tez cudna...Ciesze sie ze Karol dochodzi do siebie.:loveu: Quote
agnes1 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Cześć Pysiu:multi: Przyszłam się przywitać i zaznaczyć swoją obecność, cobyś znów nie miała wątpliwości czy ktoś tu zagląda:diabloti: czekam na foteczki ;) Quote
Medorowa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Pysiu nie jedz tyle, bo Cie do CKMu nie przyjmą:diabloti::diabloti: Quote
bouvik Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Pysia cały czas czekam na fotki:cool1: Ile można obiad gotować??:crazyeye: Wracaj babo z tej kuchni ale już:mad: Quote
clockwork Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='bouvik']Pysia cały czas czekam na fotki:cool1: Ile można obiad gotować??:crazyeye: Wracaj babo z tej kuchni ale już:mad: tak tak, dobrze godosz!! ja tez czekam na fotki i nawet zahaczyłam nadgodzinki coby jeszcze dziś zobaczyć, a Pysia niczym ten kopciuszek- kuchnia i kuchnia :shake::shake: Quote
Pysia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Cichajcie wredne baby bo ponad dwie godziny naprawiałam fotki które u Justynki zmaściłam :diabloti: Są jakie są ale są ;) Żeby Wam się nie nudziło zanim do photobucketa wrzucę to dam Wam kilka fotek wczorajszych także schrzanionych ale niepoprawionych :evil_lol: Zmorka i piłka Quote
Pysia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ciąg dalszy... Zmorka odpoczywająca Oglądająca filtr ;) I wielka miłość czyli Szelma i Ju Nieustanna Quote
Pysia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Szelmusia węsząca Bardzo wnikliwie zresztą :loveu: I już wlazły fotki z wizyty u....:crazyeye: Quote
Pysia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Przed południem zjawiłam się na pewnym podwórku kompletnie nie zdając sobie sprawy co czeka mnie i moją delikatną Zmoreczke....Powinnam się była domyślić wszystkiego zobaczywszy mego psa w takim stanie :crazyeye: Brakowało jej jednej nogi... Już na samym wstępie Homer postanowił rozkochać w sobie Zmoreczke Zmorka przeprowadzała lustracje podwórka a Homer wiernie jej asystował Zmorka na to lała :diabloti: Quote
tygra Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 cześć Pysiu jaki mokry buziak http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l92.jpg Quote
Pysia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Było ciemno i deszczowo....Mimo to Homer postanowił pokazać dziewczynie swoją kondycje.... Zmorka tez mu pokazała ze żółwiem nie jest :evil_lol: I tak się toczyły minuty upływającego czasu.... Zmorka a za nią Homer... Czasami Homer udawał koziołka ( matołka :evil_lol: ) Quote
Pysia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='tygra']cześć Pysiu jaki mokry buziak http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l92.jpg Chyba Szelmie nie bardzo smakowała woda toaletowa TZta :evil_lol: Zmorka była nieco zaskoczona niepodobieństwem do niej cienia który za nią biegał... I próbowała się od niego uwolnić ;) Na pomoc przyszła jej w końcu Justynka :multi: Zamknęła amanta a wypuściła...Zresztą sami zobaczcie :-o Quote
Pysia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Justynka wypuściła UPIORA :siara: Upiorzyca dopiero to nie dawała spokoju spokojnej Zmoreczce :-( :evil_lol: A ile plotek jej szeptała na ucho :chaos: Były ułamki sekund spokoju... Ale tylko ułamki.... Quote
Pysia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Tym razem Zmorka była zaskoczona odbiciem lustrzanym nie do końca takim samym jak ona :evil_lol: Lustro pomniejszało.... Quote
Medorowa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Maleństwo urosło:loveu::loveu::loveu: Ale mi się Zzmorki łepetyna podoba:evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 :crazyeye:ale ona wielka :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Pysia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Agga']Czy to maleńkie cudo to dzidzi????? To Bahiya czyli upiór którego się nie da wyłączyć :evil_lol: Dwie zebraczki Ogon chodzi we wsze strony Upiór coś wykombinował :diabloti: Na razie we względnym spokoju razem węszą Quote
Pysia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='madzia i medor']Maleństwo urosło:loveu::loveu::loveu: Ale mi się Zzmorki łepetyna podoba:evil_lol: To masz ;) [quote name='malawaszka']:crazyeye:ale ona wielka :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Mówisz o upiorze? :evil_lol: Upiór ze Zmorką w trawie I sam upiór :diabloti: Quote
Recommended Posts