Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

madzia i medor napisał(a):
Dobrze... mistrzuniu:diabloti::diabloti::diabloti::loveu:
Wrzucaj się dalej:razz::razz:

Nie mam czasu się wrzucać bo jadę odpocząć od ADHD do Justynki :evil_lol: ZAbieram Viktora tylko nie wiem czy mi bateria nie padnie :shake: Ciągle zapominam kupić drugą na zmiane :cool1: Bilobil mi koniecznie potrzebny :evil_lol:

Posted

Pysiu, rozwaliło mnie ze śmiechu, pękłam jak ta bańka mydlana...:roflt: :roflt: :bigcool: :bigcool:
JU JEST THE BEST!!!:B-fly: :B-fly: :B-fly:

Posted

Pysiu przyniosłam ci definicje cytatu

ze słownika PWN: "cytat-słowa przytoczone dosłownie z jakiegoś tekstu pisanego lub z czyjejś wypowiedzi ustnej"

teraz mam nadzieje nie masz już wątpliwości że fotki przeklejone są cytatami , no chyba że je przerobisz , skorygujesz , dodasz w fotce coś od siebie :)

:diabloti:

Posted

[quote name='AlKil']Pysiu, rozwaliło mnie ze śmiechu, pękłam jak ta bańka mydlana...:roflt: :roflt: :bigcool: :bigcool:
JU JEST THE BEST!!!:B-fly: :B-fly: :B-fly:
Wiem :loveu: Dlatego go kocham :loveu:

[quote name='Vectra']Pysiu przyniosłam ci definicje cytatu

ze słownika PWN: "cytat-słowa przytoczone dosłownie z jakiegoś tekstu pisanego lub z czyjejś wypowiedzi ustnej"

teraz mam nadzieje nie masz już wątpliwości że fotki przeklejone są cytatami , no chyba że je przerobisz , skorygujesz , dodasz w fotce coś od siebie :)

Nadal mam :evil_lol:

Byłam u Bahiyi i u małych bouvików :multi: Są już takie duże :loveu: A jakie śliczniutkie i pocieszne :loveu: Bawiąsię, warczą, szczekają i hałas jest przedziwny :crazyeye: :evil_lol: I wyglądają już jak psy ! Mam fotki ale najpierw muszę jakiś obiad upichcić bo dopiero wróciłam ....

Posted

[quote name='Vectra']Pysiu przyniosłam ci definicje cytatu

czepiasz sie troszke:loveu:

Posted

Cześć Pysiu:multi:
Przyszłam się przywitać i zaznaczyć swoją obecność, cobyś znów nie miała wątpliwości czy ktoś tu zagląda:diabloti: czekam na foteczki ;)

Posted

[quote name='bouvik']Pysia cały czas czekam na fotki:cool1:
Ile można obiad gotować??:crazyeye:
Wracaj babo z tej kuchni ale już:mad:

tak tak, dobrze godosz!! ja tez czekam na fotki i nawet zahaczyłam nadgodzinki coby jeszcze dziś zobaczyć, a Pysia niczym ten kopciuszek- kuchnia i kuchnia :shake::shake:

Posted

Cichajcie wredne baby bo ponad dwie godziny naprawiałam fotki które u Justynki zmaściłam :diabloti: Są jakie są ale są ;)
Żeby Wam się nie nudziło zanim do photobucketa wrzucę to dam Wam kilka fotek wczorajszych także schrzanionych ale niepoprawionych :evil_lol:
Zmorka i piłka

Posted

Przed południem zjawiłam się na pewnym podwórku kompletnie nie zdając sobie sprawy co czeka mnie i moją delikatną Zmoreczke....Powinnam się była domyślić wszystkiego zobaczywszy mego psa w takim stanie :crazyeye: Brakowało jej jednej nogi...

Już na samym wstępie Homer postanowił rozkochać w sobie Zmoreczke

Zmorka przeprowadzała lustracje podwórka a Homer wiernie jej asystował

Zmorka na to lała :diabloti:

Posted

Było ciemno i deszczowo....Mimo to Homer postanowił pokazać dziewczynie swoją kondycje....

Zmorka tez mu pokazała ze żółwiem nie jest :evil_lol:

I tak się toczyły minuty upływającego czasu....

Zmorka a za nią Homer...

Czasami Homer udawał koziołka ( matołka :evil_lol: )

Posted

Justynka wypuściła UPIORA :siara:

Upiorzyca dopiero to nie dawała spokoju spokojnej Zmoreczce :-( :evil_lol:

A ile plotek jej szeptała na ucho :chaos:

Były ułamki sekund spokoju...

Ale tylko ułamki....

Posted

[quote name='Agga']Czy to maleńkie cudo to dzidzi?????
To Bahiya czyli upiór którego się nie da wyłączyć :evil_lol:
Dwie zebraczki

Ogon chodzi we wsze strony

Upiór coś wykombinował :diabloti:

Na razie we względnym spokoju razem węszą

Posted

[quote name='madzia i medor']Maleństwo urosło:loveu::loveu::loveu:
Ale mi się Zzmorki łepetyna podoba:evil_lol:
To masz ;)

[quote name='malawaszka']:crazyeye:ale ona wielka :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Mówisz o upiorze? :evil_lol:
Upiór ze Zmorką w trawie

I sam upiór :diabloti: