Pysia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='madzia i medor']Mały diablik:loveu::loveu::diabloti: Zdjęcie nie jest identyczne, więc nie jest cytowane/kopiowane:siara: Kurna jak się te cholerne linki umieszcza? :cool1: Kuna Ty też jesteś WIELKA :megagrin: :megagrin: :megagrin: [quote name='Pegaza']hmm wiesz to wtedy nie wiem czy miałabym z kim lub czym wracać do domu:roll: jeśli chodzi o Pipi bo ta jak narazie częściej odwiedza salon niż ja:cool1: a Soma cóż jej urodzie już nic nie pomoże cokolwiek by nie wyczarowała to i tak na morderce wygląda:evil_lol: w oczach innych ludzi. No cóż ;) Coś kosztem czegoś :grins: Właśnie mi przypomniałaś że dawno u fryzjera nie byłam :shake: :crazyeye: :cool3: Soma mordulec zawsze może założyć peruke :diabloti: Mogę Ci zaoszczędzić kilka włosów z dziewczyn boby pasowały kolorystycznie ;) Quote
Pegaza Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 ty wiesz to jest dobry pomysł niufa bym miała podróbke :mdrmed: trzymaj trzymaj psa w domu podmienie a ludzie goopie to się nie zorientują jak rasa idzie:diabloti: taa do mnie w przyszłym tygodniu nareście przyjdzie porządek zrobic z kudłami:cool1: Quote
Pysia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Pegaza napisał(a):ty wiesz to jest dobry pomysł niufa bym miała podróbke :mdrmed: trzymaj trzymaj psa w domu podmienie a ludzie goopie to się nie zorientują jak rasa idzie:diabloti: taa do mnie w przyszłym tygodniu nareście przyjdzie porządek zrobic z kudłami:cool1: Dwa wory mam ;) Trzymać czy styknie? :evil_lol: Co do fryzjera to ja muszę sama :cool1: Znaczy jechać do .... Zmorka mlaska a Szelma chrapie.... Karol w sobote wyjeżdża do Anglii bo sobie wymyślił że popracuje w wakacje :placz: A ja matka teraz umieram ze strachu o niego :placz: Niech mnie ktoś przytuli.... Quote
Medorowa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Pysia napisał(a):Kurna jak się te cholerne linki umieszcza? :cool1: Kuna Ty też jesteś WIELKA :megagrin: :megagrin: :megagrin: Bierzesz sobie robisz klik prwym przyciskiem myszki i dajesz ,,kopiuj adres obrazka" lub klik klik;);) prawym przyciskiem, dajesz własciwości i kopiujesz adres obrazka:p Wielka:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Przeca schudłam cztery kilo:diabloti: Quote
Medorowa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Pysia napisał(a): Karol w sobote wyjeżdża do Anglii bo sobie wymyślił że popracuje w wakacje :placz: A ja matka teraz umieram ze strachu o niego :placz: Niech mnie ktoś przytuli.... Oćć :calus::calus::calus: Nie masz się co martwić, wielu moich znjomych tam "siedzi", był tam nawet mój brat i kuzyn, nie narzekają;););):evil_lol: Quote
Pysia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 madzia i medor napisał(a):Bierzesz sobie robisz klik prwym przyciskiem myszki i dajesz ,,kopiuj adres obrazka" lub klik klik;);) prawym przyciskiem, dajesz własciwości i kopiujesz adres obrazka:p Wielka:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Przeca schudłam cztery kilo:diabloti: Nie da się :crazyeye: Teraz potrzebny mi jakiś program do ramek ;) Quote
Pegaza Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 lece tulić Pysie:glaszcze: :calus: oj nie marudaj będzie dobrze kasiurke przywiezie:eviltong: Dwa wory :hmmmm: a styknie :lol: kopruch mnie atakuje :mad: zaraz mu włącze elektrik i balon tylko zobaczy:diabloti: Quote
Medorowa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Pysia napisał(a):Nie da się :crazyeye: Teraz potrzebny mi jakiś program do ramek ;) Kliknij prawym przyciskiem myszy na fotkę,którą chcesz zacytować,wejdź we właściwości,dalej właściwości obrazka i adres,który należy skopiować a potem tylko wystarczy go wkleić w poście,który napiszesz:p:p photofiltre:loveu::diabloti: Quote
Pegaza Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 będe uciekac bo teraz odkryłam, że chomik córki śpi sobie w najlepsze o tej porze co jest poprostu niemożliwe:crazyeye: a podejrzewam że go hmm zapaszek uśpił lekki:roll: ide mu wyczyścic domeczek:p dobranoc Pysiu:sleeping: :calus: Quote
Pysia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='madzia i medor']Oćć :calus::calus::calus: Nie masz się co martwić, wielu moich znjomych tam "siedzi", był tam nawet mój brat i kuzyn, nie narzekają;););):evil_lol: Martwię się....:shake: [quote name='Pegaza']lece tulić Pysie:glaszcze: :calus: oj nie marudaj będzie dobrze kasiurke przywiezie:eviltong: Dwa wory :hmmmm: a styknie :lol: kopruch mnie atakuje :mad: zaraz mu włącze elektrik i balon tylko zobaczy:diabloti: Pewnie będzie ale czy ja zawału nie dostanę to nie wiem :shake: Podaj adres to Ci wory wyślę :evil_lol: U nas tego dziadostwa tfu tfu na razie mało ;) [quote name='madzia i medor']Kliknij prawym przyciskiem myszy na fotkę,którą chcesz zacytować,wejdź we właściwości,dalej właściwości obrazka i adres,który należy skopiować a potem tylko wystarczy go wkleić w poście,który napiszesz:p:p photofiltre:loveu::diabloti: Doopa :) Nic ;) Jakiś namiar? Link albo co? :diabloti: A na razie musisz się zadowolić tym :evil_lol: Kurwiki w oczach nadal widoczne :diabloti: Quote
Pysia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Pegaza napisał(a):będe uciekac bo teraz odkryłam, że chomik córki śpi sobie w najlepsze o tej porze co jest poprostu niemożliwe:crazyeye: a podejrzewam że go hmm zapaszek uśpił lekki:roll: ide mu wyczyścic domeczek:p dobranoc Pysiu:sleeping: :calus: Dobranoc :loveu: Co do chomika to mogę podrzucić Ci Tommyego :diabloti: Quote
Pegaza Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 ostanie słowo i się ulatniam ten chomik został zakupiony jak zginął tragicznie poprzedni więc wybacz ale prezentu Tommemu nie zrobie :p ten ma żyć jak najdłużej:p papa Quote
Nugatowa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 czesc pysiu :loveu: :loveu: :loveu: Jestem i patrze na ta już lichą twoją gromadkę:loveu: Quote
Medorowa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Pysia'] Doopa :) Nic ;) Jakiś namiar? Link albo co? :diabloti: Kurwiki w oczach nadal widoczne :diabloti: To ja już nie wiem:niewiem: Szukaj gdzieś w tych okolichach http://www.google.pl/search?q=photofiltre+download&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a Najważniejszy element fotki widoczny:multi::multi::multi::diabloti: Quote
Pysia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Pegaza']ostanie słowo i się ulatniam ten chomik został zakupiony jak zginął tragicznie poprzedni więc wybacz ale prezentu Tommemu nie zrobie :p ten ma żyć jak najdłużej:p papa No to za zdrowie chomika :drinking: [quote name='Nugatowa']czesc pysiu :loveu: :loveu: :loveu: Jestem i patrze na ta już lichą twoją gromadkę:loveu: Wylichła ech wylichła ale za to wysypiamy się wszyscy :evil_lol: Cześć Nugatowa :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='madzia i medor']To ja już nie wiem:niewiem: Szukaj gdzieś w tych okolichach http://www.google.pl/search?q=photofiltre+download&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a Najważniejszy element fotki widoczny:multi::multi::multi::diabloti: Będę szukać ;) Ide spać ...Dobranoc i spokojnych snów :loveu: Quote
Alicja Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 :multi::multi::multi:małe bouviki ....Bahiya....Zmoreczka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 próbuje...wstawic linka gdyby cos nie tak to sie prosze mnie tu nie smiac..... http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/347licznyniufi261tkokn41.jpg działa czy nie??? za chwile sie zobaczy.... Pysiu i dodam ze Twoje maleństwo , ktore odratowałas jest przesliczne..... mały pomiot jest juz bardzo duzy i smieszny ale chyba Zmorce dał popalic. Quote
bonita Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Cześć Pysiu :) Ale ładne retro z niufkiem :loveu: Quote
Pysia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:małe bouviki ....Bahiya....Zmoreczka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Witaj Alu :multi: [quote name='Agunia-Pańciunia)']próbuje...wstawic linka gdyby cos nie tak to sie prosze mnie tu nie smiac..... http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/347licznyniufi261tkokn41.jpg działa czy nie??? za chwile sie zobaczy.... Pysiu i dodam ze Twoje maleństwo , ktore odratowałas jest przesliczne..... mały pomiot jest juz bardzo duzy i smieszny ale chyba Zmorce dał popalic. A czy ja się kiedykolwiek śmiałam? ;) Oj dała popalić Bahiya Zmorce :evil_lol: [quote name='bonita']Cześć Pysiu :) Ale ładne retro z niufkiem :loveu: Cześć Kasiu :) To retro zrobiło się tak jakoś ;) Quote
BoJa2 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Pysia napisał(a): Karol w sobote wyjeżdża do Anglii bo sobie wymyślił że popracuje w wakacje :placz: A ja matka teraz umieram ze strachu o niego :placz: Niech mnie ktoś przytuli.... Tulę Cię z samego rańca:calus: Quote
bouvik Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Cześć Pysiu:lol: Chodź do mnie nowe foty pooglądać:razz:-znaczy te od ciebie:evil_lol: Ja cię tez tule cieplutko- nie martw sie o Karola- da se chłopok rade w tej Anglii:p Duży już jest;) Quote
*Ania...Niuf* Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Cześć Pysiu:loveu: same słodkości na zdjęciach:loveu: a najlepsze jak ci wnusia zjada Zmorke:diabloti: Quote
Pysia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Tulę Cię z samego rańca:calus: :loveu: Dzięki kochana :loveu: madzia i medor napisał(a):Witaj Zmorko - Szelmowata babciu:p Witaj Plująca na Monitor :diabloti: bouvik napisał(a):Cześć Pysiu:lol: Chodź do mnie nowe foty pooglądać:razz:-znaczy te od ciebie:evil_lol: Ja cię tez tule cieplutko- nie martw sie o Karola- da se chłopok rade w tej Anglii:p Duży już jest;) Już lece bo przecież ja tych fotek WCALE nie widziałam :evil_lol: Serce mnie boli....Se wymyślił kurna :cool1: *Ania...Niuf* napisał(a):Cześć Pysiu:loveu: same słodkości na zdjęciach:loveu: a najlepsze jak ci wnusia zjada Zmorke:diabloti: Jeszcze troche a by naprawde zjadła :diabloti: Karol miał wyjechać 10-go. Ale ze względu na strach przed zamknięciem lotnisk choćby chwilowo zdecydowali że pojadą autokarem...I okazało się że wiele osób podjęło taką decyzje :angryy: Bilety były albo na sierpień albo na ...tą sobote :roll: Więc teraz jest urwanie głowy i załatwianie ubezpieczenia, zakupy, przygotowanie rzeczy na łapu capu :angryy: Jedzie na 2 miesiące więc trzeba go dokładnie spakować.... Boli mnie serce, brzuch się skręca, moje ciśnienie jest na skraju zapaści i chyba zaraz umrę :placz: Quote
Vectra Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Napisał Pysia Karol w sobote wyjeżdża do Anglii bo sobie wymyślił że popracuje w wakacje :placz: A ja matka teraz umieram ze strachu o niego :placz: Niech mnie ktoś przytuli... Pysiu , to ja Twój głos rozsądku :diabloti: Karol to już duży chłopiec , dorosły , prawie samodzielny , czas odciąć pępowinę , nie można być nadopiekuńczym. Poradzi sobie , odpocznie od Ciebie :diabloti: zwiedzi kawałek świata , przy okazji zarobi troche grosza. Więc się tak nie zamartwiaj , będzie wszystko dobrze. Nie wysyłasz 7 latka na pierwszą kolonię ;) tylko dorosłego mężczyznę :diabloti: ahhh te mamusie , a potem żona/konkubina musi walczyć z taką by oderwać chłopa od mamusinej spódnicy :diabloti: . Quote
Recommended Posts