Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='madzia i medor']Mały diablik:loveu::loveu::diabloti:

Zdjęcie nie jest identyczne, więc nie jest cytowane/kopiowane:siara:
Kurna jak się te cholerne linki umieszcza? :cool1:
Kuna Ty też jesteś WIELKA :megagrin: :megagrin: :megagrin:

[quote name='Pegaza']hmm wiesz to wtedy nie wiem czy miałabym z kim lub czym wracać do domu:roll: jeśli chodzi o Pipi bo ta jak narazie częściej odwiedza salon niż ja:cool1: a Soma cóż jej urodzie już nic nie pomoże cokolwiek by nie wyczarowała to i tak na morderce wygląda:evil_lol: w oczach innych ludzi.
No cóż ;) Coś kosztem czegoś :grins:
Właśnie mi przypomniałaś że dawno u fryzjera nie byłam :shake: :crazyeye: :cool3:
Soma mordulec zawsze może założyć peruke :diabloti: Mogę Ci zaoszczędzić kilka włosów z dziewczyn boby pasowały kolorystycznie ;)

Posted

ty wiesz to jest dobry pomysł niufa bym miała podróbke :mdrmed: trzymaj trzymaj psa w domu podmienie a ludzie goopie to się nie zorientują jak rasa idzie:diabloti:
taa do mnie w przyszłym tygodniu nareście przyjdzie porządek zrobic z kudłami:cool1:

Posted

Pegaza napisał(a):
ty wiesz to jest dobry pomysł niufa bym miała podróbke :mdrmed: trzymaj trzymaj psa w domu podmienie a ludzie goopie to się nie zorientują jak rasa idzie:diabloti:
taa do mnie w przyszłym tygodniu nareście przyjdzie porządek zrobic z kudłami:cool1:

Dwa wory mam ;) Trzymać czy styknie? :evil_lol:
Co do fryzjera to ja muszę sama :cool1: Znaczy jechać do ....

Zmorka mlaska a Szelma chrapie....

Karol w sobote wyjeżdża do Anglii bo sobie wymyślił że popracuje w wakacje :placz: A ja matka teraz umieram ze strachu o niego :placz: Niech mnie ktoś przytuli....

Posted

Pysia napisał(a):
Kurna jak się te cholerne linki umieszcza? :cool1:
Kuna Ty też jesteś WIELKA :megagrin: :megagrin: :megagrin:

Bierzesz sobie robisz klik prwym przyciskiem myszki i dajesz ,,kopiuj adres obrazka" lub klik klik;);) prawym przyciskiem, dajesz własciwości i kopiujesz adres obrazka:p

Wielka:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Przeca schudłam cztery kilo:diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):

Karol w sobote wyjeżdża do Anglii bo sobie wymyślił że popracuje w wakacje :placz: A ja matka teraz umieram ze strachu o niego :placz: Niech mnie ktoś przytuli....

Oćć :calus::calus::calus: Nie masz się co martwić, wielu moich znjomych tam "siedzi", był tam nawet mój brat i kuzyn, nie narzekają;););):evil_lol:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Bierzesz sobie robisz klik prwym przyciskiem myszki i dajesz ,,kopiuj adres obrazka" lub klik klik;);) prawym przyciskiem, dajesz własciwości i kopiujesz adres obrazka:p

Wielka:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Przeca schudłam cztery kilo:diabloti:

Nie da się :crazyeye:
Teraz potrzebny mi jakiś program do ramek ;)

Posted

lece tulić Pysie:glaszcze: :calus: oj nie marudaj będzie dobrze kasiurke przywiezie:eviltong:

Dwa wory :hmmmm: a styknie :lol:

kopruch mnie atakuje :mad: zaraz mu włącze elektrik i balon tylko zobaczy:diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Nie da się :crazyeye:
Teraz potrzebny mi jakiś program do ramek ;)

Kliknij prawym przyciskiem myszy na fotkę,którą chcesz zacytować,wejdź we właściwości,dalej właściwości obrazka i adres,który należy skopiować a potem tylko wystarczy go wkleić w poście,który napiszesz:p:p

photofiltre:loveu::diabloti:

Posted

będe uciekac bo teraz odkryłam, że chomik córki śpi sobie w najlepsze
o tej porze co jest poprostu niemożliwe:crazyeye: a podejrzewam że go hmm
zapaszek uśpił lekki:roll: ide mu wyczyścic domeczek:p

dobranoc Pysiu:sleeping: :calus:

Posted

[quote name='madzia i medor']Oćć :calus::calus::calus: Nie masz się co martwić, wielu moich znjomych tam "siedzi", był tam nawet mój brat i kuzyn, nie narzekają;););):evil_lol:
Martwię się....:shake:

[quote name='Pegaza']lece tulić Pysie:glaszcze: :calus: oj nie marudaj będzie dobrze kasiurke przywiezie:eviltong:

Dwa wory :hmmmm: a styknie :lol:

kopruch mnie atakuje :mad: zaraz mu włącze elektrik i balon tylko zobaczy:diabloti:
Pewnie będzie ale czy ja zawału nie dostanę to nie wiem :shake:
Podaj adres to Ci wory wyślę :evil_lol:
U nas tego dziadostwa tfu tfu na razie mało ;)

[quote name='madzia i medor']Kliknij prawym przyciskiem myszy na fotkę,którą chcesz zacytować,wejdź we właściwości,dalej właściwości obrazka i adres,który należy skopiować a potem tylko wystarczy go wkleić w poście,który napiszesz:p:p

photofiltre:loveu::diabloti:
Doopa :) Nic ;)
Jakiś namiar? Link albo co? :diabloti:
A na razie musisz się zadowolić tym :evil_lol:

Kurwiki w oczach nadal widoczne :diabloti:

Posted

Pegaza napisał(a):
będe uciekac bo teraz odkryłam, że chomik córki śpi sobie w najlepsze
o tej porze co jest poprostu niemożliwe:crazyeye: a podejrzewam że go hmm
zapaszek uśpił lekki:roll: ide mu wyczyścic domeczek:p

dobranoc Pysiu:sleeping: :calus:

Dobranoc :loveu:
Co do chomika to mogę podrzucić Ci Tommyego :diabloti:

Posted

ostanie słowo i się ulatniam
ten chomik został zakupiony jak zginął tragicznie poprzedni więc wybacz
ale prezentu Tommemu nie zrobie :p ten ma żyć jak najdłużej:p
papa

Posted

[quote name='Pegaza']ostanie słowo i się ulatniam
ten chomik został zakupiony jak zginął tragicznie poprzedni więc wybacz
ale prezentu Tommemu nie zrobie :p ten ma żyć jak najdłużej:p
papa
No to za zdrowie chomika :drinking:

[quote name='Nugatowa']czesc pysiu :loveu: :loveu: :loveu:
Jestem i patrze na ta już lichą twoją gromadkę:loveu:
Wylichła ech wylichła ale za to wysypiamy się wszyscy :evil_lol:
Cześć Nugatowa :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='madzia i medor']To ja już nie wiem:niewiem:
Szukaj gdzieś w tych okolichach
http://www.google.pl/search?q=photofiltre+download&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a

Najważniejszy element fotki widoczny:multi::multi::multi::diabloti:
Będę szukać ;)

Ide spać ...Dobranoc i spokojnych snów :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:małe bouviki ....Bahiya....Zmoreczka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Witaj Alu :multi:
[quote name='Agunia-Pańciunia)']próbuje...wstawic linka gdyby cos nie tak to sie prosze mnie tu nie smiac.....

http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/347licznyniufi261tkokn41.jpg

działa czy nie???

za chwile sie zobaczy....

Pysiu i dodam ze Twoje maleństwo , ktore odratowałas jest przesliczne.....
mały pomiot jest juz bardzo duzy i smieszny ale chyba Zmorce dał popalic.
A czy ja się kiedykolwiek śmiałam? ;)
Oj dała popalić Bahiya Zmorce :evil_lol:

[quote name='bonita']Cześć Pysiu :)
Ale ładne retro z niufkiem :loveu:
Cześć Kasiu :)
To retro zrobiło się tak jakoś ;)

Posted

Pysia napisał(a):

Tulę Cię z samego rańca:calus:

Posted

Cześć Pysiu:lol:
Chodź do mnie nowe foty pooglądać:razz:-znaczy te od ciebie:evil_lol:
Ja cię tez tule cieplutko- nie martw sie o Karola- da se chłopok rade w tej Anglii:p Duży już jest;)

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
Tulę Cię z samego rańca:calus:

:loveu: Dzięki kochana :loveu:

madzia i medor napisał(a):
Witaj Zmorko - Szelmowata babciu:p

Witaj Plująca na Monitor :diabloti:

bouvik napisał(a):
Cześć Pysiu:lol:
Chodź do mnie nowe foty pooglądać:razz:-znaczy te od ciebie:evil_lol:
Ja cię tez tule cieplutko- nie martw sie o Karola- da se chłopok rade w tej Anglii:p Duży już jest;)

Już lece bo przecież ja tych fotek WCALE nie widziałam :evil_lol:
Serce mnie boli....Se wymyślił kurna :cool1:

*Ania...Niuf* napisał(a):
Cześć Pysiu:loveu: same słodkości na zdjęciach:loveu: a najlepsze jak ci wnusia zjada Zmorke:diabloti:

Jeszcze troche a by naprawde zjadła :diabloti:

Karol miał wyjechać 10-go. Ale ze względu na strach przed zamknięciem lotnisk choćby chwilowo zdecydowali że pojadą autokarem...I okazało się że wiele osób podjęło taką decyzje :angryy: Bilety były albo na sierpień albo na ...tą sobote :roll: Więc teraz jest urwanie głowy i załatwianie ubezpieczenia, zakupy, przygotowanie rzeczy na łapu capu :angryy: Jedzie na 2 miesiące więc trzeba go dokładnie spakować....
Boli mnie serce, brzuch się skręca, moje ciśnienie jest na skraju zapaści i chyba zaraz umrę :placz:

Posted

Napisał Pysia

Karol w sobote wyjeżdża do Anglii bo sobie wymyślił że popracuje w wakacje :placz: A ja matka teraz umieram ze strachu o niego :placz: Niech mnie ktoś przytuli...

Pysiu , to ja Twój głos rozsądku :diabloti:
Karol to już duży chłopiec , dorosły , prawie samodzielny , czas odciąć pępowinę , nie można być nadopiekuńczym.
Poradzi sobie , odpocznie od Ciebie :diabloti: zwiedzi kawałek świata , przy okazji zarobi troche grosza.
Więc się tak nie zamartwiaj , będzie wszystko dobrze.
Nie wysyłasz 7 latka na pierwszą kolonię ;) tylko dorosłego mężczyznę :diabloti:

ahhh te mamusie , a potem żona/konkubina musi walczyć z taką by oderwać chłopa od mamusinej spódnicy :diabloti: .