Pysia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 tygra napisał(a):Boziu jakie Biedy te niufki na allegro - mam nadzieję że szybciutko domek znajdą - gdybym miała tylko jedną sunie to może bym przeforsowałą ale z dwoma w 50 metrach to o 3 psie nie ma mowy :( Otwiera mi się nóż w kieszeni jak coś takiego widzę :placz: Shikka napisał(a):Witam Pysiu ;) Niufy rozesłałam po znajomych, może znajdzie się jakiś fajny domek ;) A te dwie szarpaczki proszę ukochać ode mnie ;) Ja tez rozesłałam ale teraz to już zapsiłam wszystkich.... A szarpaczki ukochane :loveu: Poszeptałam im do uszka że je kocham i że nigdy nie będą miały źle .... Quote
tygra Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 strasznie szczuplutkie i utytłane te sunie - aż smutno patrzeć Quote
Vectra Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Pysia napisał(a):Ewcia robi ogólnokrajową zbiórkę NADWYżEK :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ziarnko do zarnka ;) Pysia napisał(a):Może ktoś prrzygarnie? :-( http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=156628981 o kurna :-( :-( :-( Quote
Iza i Avanti Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Rany boskie... One wyglądają koszmarnie :( :( :( Quote
:: FiGa :: Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Cześc Pysiu ;) Biedne małe :shake: I takie małe pytanko: Czy to jest niufek?? http://www.pupile.com/pup/images/img_julka.6.jpg http://www.pupile.com/pup/images/img_julka.8.JPG Bo wg mnie taki trochę... Nie bardzo mi na nowofundlanda wygląda :lol: Quote
PIKA Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Pysia napisał(a):Może ktoś prrzygarnie? :-( http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=156628981 o matko :shake: se niezdawali że duzy pies duzo je :roll: Biedulki :-( Quote
malawaszka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 jejku wzięłabym je jakbym już na wsi mieszkała - takie słodkie i smutne mordeczki :-( :-( :-( na początku myślałam, że to szczeniaczki takie drobniutkie :placz: Quote
*Ania...Niuf* Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Boze ale one wygladaja jakbym nie miala juz 2 pieskow to bym je wziela, kurna ale ludzie to sa nieodpowiedzialni ciekawa jestem gdzie to jest dokladnie bo ja mieszkam 16 km od Kalisza Bidulki:-( takim ludziom to sie nalezy:mad: ... Quote
Pysia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 tygra napisał(a):strasznie szczuplutkie i utytłane te sunie - aż smutno patrzeć To pies i suka Vectra napisał(a): o kurna :-( Mnie to się nawet przekleństwo wypsło jak to zobaczyłam :placz: Iza i Avanti napisał(a):Rany boskie... One wyglądają koszmarnie :( Prawda jaka wielka różnica pomiędzy fotami Zmoroszelm a tymi? A przecież moje też do fot nie są specjalnie czesane :shake: :: FiGa :: napisał(a):Cześc Pysiu ;) Biedne małe :shake: I takie małe pytanko: Czy to jest niufek?? http://www.pupile.com/pup/images/img_julka.6.jpg http://www.pupile.com/pup/images/img_julka.8.JPG Bo wg mnie taki trochę... Nie bardzo mi na nowofundlanda wygląda :lol: Cześć Sylwuś :) Widziałam takie kiepścieukie niufki a raz nawet takiego hovka co go za niufa wzięłam :evil_lol: I to na wystawie :evil_lol: PIKA napisał(a):o matko :shake: se niezdawali że duzy pies duzo je :roll: Biedulki :-( Bez komentarza... malawaszka napisał(a):jejku wzięłabym je jakbym już na wsi mieszkała - takie słodkie i smutne mordeczki :-( na początku myślałam, że to szczeniaczki takie drobniutkie :placz: Pis ma rok więc to jeszcze kompletny szczeniak w tej rasie ... *Ania...Niuf* napisał(a):Boze ale one wygladaja jakbym nie miala juz 2 pieskow to bym je wziela, kurna ale ludzie to sa nieodpowiedzialni ciekawa jestem gdzie to jest dokladnie bo ja mieszkam 16 km od Kalisza Bidulki:-( takim ludziom to sie nalezy:mad: ... Nie wiem gdzie to jest. Ale chyba znalazłam dla nich dom :multi: Trzymać kciuki :) Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 miałam coś błyskotliwego odpisać ale przybiły mnie piesolki :-( czesc KAROL :cool1: Quote
Pysia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 dbsst napisał(a):miałam coś błyskotliwego odpisać ale przybiły mnie piesolki :-( czesc KAROL :cool1: Nie zasłanij się piesiolkami bo to nieładnie :mad: Piesiolki będą miały domek :multi: Karol zwiał w momencie jak doszłam do Twojej galerii :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Pysia napisał(a):Nie zasłanij się piesiolkami bo to nieładnie :mad: Piesiolki będą miały domek :multi: Karol zwiał w momencie jak doszłam do Twojej galerii :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zwiał sprzątac poddasze :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: MAMNIUMINUCIU PtYSIU :iloveyou: :diabloti: Quote
Pysia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Vectra napisał(a):znaczy Karol wstydliwy ? Chciałabym aby był.....A tu takie ostre żarty czasem odchodzą jak czyta ze mną dogo że :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Pysia napisał(a):Chciałabym aby był.....A tu takie ostre żarty czasem odchodzą jak czyta ze mną dogo że :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja jako Karola Starsza_ Młodsza_Siostra (s-m-s:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) będe z |Nim czytać literature piękną i bedziemy ze sobą rozmawiać wierszem...............:evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 dbsst napisał(a):ja jako Karola Starsza_ Młodsza_Siostra (s-m-s:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) będe z |Nim czytać literature piękną i bedziemy ze sobą rozmawiać wierszem...............:evil_lol: bhahahahahha a JA będę Was odwiedzać na poddaszu żeby nie było Wam za słodko :evil_lol: Quote
Paula Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Kargule :grin: :evil_lol: dbsst napisał(a):MAMNIUMINUCIU PtYSIU :iloveyou: :crazyeye: Ale w sumie nie wiem, czemu sie dziwie ;) Przeciez to Debe :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 i jak mam iść spać to znou mnie bebechy napierniczają ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 dbsst napisał(a):ja jako Karola Starsza_ Młodsza_Siostra (s-m-s:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) będe z |Nim czytać literature piękną i bedziemy ze sobą rozmawiać wierszem...............:evil_lol: malawaszka napisał(a):bhahahahahha a JA będę Was odwiedzać na poddaszu żeby nie było Wam za słodko :evil_lol: paula_z napisał(a): Kargule :grin: :evil_lol: :crazyeye: Ale w sumie nie wiem, czemu sie dziwie ;) Przeciez to Debe :evil_lol: Vectra napisał(a):i jak mam iść spać to znou mnie bebechy napierniczają ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie jestem w stanie pisać bo z mych oczu płyną łzy spowodowane powstrzymywaniem się przed wybuchem gromkiego śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wczoraj TZ prawie wezwał pogotowie :diabloti: Dzisiaj odmówię mu tej przyjemności :diabloti: Nie zaryczę na głos :shake::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 dbsst napisał(a):zwiał sprzątac poddasze :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: MAMNIUMINUCIU PtYSIU :iloveyou: :diabloti: Nie :diabloti: Poszedł zmienić pościel i sprawdzić czy jest zabezpieczony :diabloti: Quote
Pysia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 dbsst napisał(a):ja jako Karola Starsza_ Młodsza_Siostra (s-m-s:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) będe z |Nim czytać literature piękną i bedziemy ze sobą rozmawiać wierszem...............:evil_lol: 13 księge Pana Tadeusza? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 malawaszka napisał(a):bhahahahahha a JA będę Was odwiedzać na poddaszu żeby nie było Wam za słodko :evil_lol: Nie wiem :shake: Czy Karol klucz zostawi w zamku zależy tylko od Dominiki :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 paula_z napisał(a): Kargule :grin: :evil_lol: :crazyeye: Ale w sumie nie wiem, czemu sie dziwie ;) Przeciez to Debe :evil_lol: Czyli? :crazyeye::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Vectra napisał(a):i jak mam iść spać to znou mnie bebechy napierniczają ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No i mamy powtórkę z rozrywki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 malawaszka napisał(a):bhahahahahha a JA będę Was odwiedzać na poddaszu żeby nie było Wam za słodko :evil_lol: och dziękuje Ci droga ma za Twą troskliwośc ale bez prozy Cię wpuścić nie bedziemy mogli :roll: :evil_lol: paula_z napisał(a)::crazyeye: Ale w sumie nie wiem, czemu sie dziwie ;) Przeciez to Debe :evil_lol: BRUTUSIE :mad: :mad: :mad: :mad: Vectra napisał(a):i jak mam iść spać to znou mnie bebechy napierniczają ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ojej kochan auważaj na swja krucha osóbkę :loveu: :loveu: :loveu: Pysia napisał(a):Nie jestem w stanie pisać bo z mych oczu płyną łzy spowodowane powstrzymywaniem się przed wybuchem gromkiego śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wczoraj TZ prawie wezwał pogotowie :diabloti: Dzisiaj odmówię mu tej przyjemności :diabloti: Nie zaryczę na głos :shake::evil_lol: jak to dobrze ze ja mam wolna chete dziś :multi: :multi: :multi: ps nie zauważyłyście ze siedze z WAMi w czwarty dzień tygodnia do tak późnej godziny czuje sie niechciana :shake: Quote
Recommended Posts