Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

tygra napisał(a):
Boziu jakie Biedy te niufki na allegro - mam nadzieję że szybciutko domek znajdą - gdybym miała tylko jedną sunie to może bym przeforsowałą ale z dwoma w 50 metrach to o 3 psie nie ma mowy :(

Otwiera mi się nóż w kieszeni jak coś takiego widzę :placz:

Shikka napisał(a):
Witam Pysiu ;)
Niufy rozesłałam po znajomych, może znajdzie się jakiś fajny domek ;)
A te dwie szarpaczki proszę ukochać ode mnie ;)

Ja tez rozesłałam ale teraz to już zapsiłam wszystkich....
A szarpaczki ukochane :loveu: Poszeptałam im do uszka że je kocham i że nigdy nie będą miały źle ....

Posted

Boze ale one wygladaja jakbym nie miala juz 2 pieskow to bym je wziela, kurna ale ludzie to sa nieodpowiedzialni ciekawa jestem gdzie to jest dokladnie bo ja mieszkam 16 km od Kalisza
Bidulki:-( takim ludziom to sie nalezy:mad: ...

Posted

tygra napisał(a):
strasznie szczuplutkie i utytłane te sunie - aż smutno patrzeć

To pies i suka

Vectra napisał(a):

o kurna :-(

Mnie to się nawet przekleństwo wypsło jak to zobaczyłam :placz:

Iza i Avanti napisał(a):
Rany boskie... One wyglądają koszmarnie :(

Prawda jaka wielka różnica pomiędzy fotami Zmoroszelm a tymi? A przecież moje też do fot nie są specjalnie czesane :shake:
:: FiGa :: napisał(a):
Cześc Pysiu ;)
Biedne małe :shake:

I takie małe pytanko: Czy to jest niufek??
http://www.pupile.com/pup/images/img_julka.6.jpg
http://www.pupile.com/pup/images/img_julka.8.JPG
Bo wg mnie taki trochę... Nie bardzo mi na nowofundlanda wygląda :lol:

Cześć Sylwuś :)
Widziałam takie kiepścieukie niufki a raz nawet takiego hovka co go za niufa wzięłam :evil_lol: I to na wystawie :evil_lol:

PIKA napisał(a):
o matko :shake: se niezdawali że duzy pies duzo je :roll:
Biedulki :-(

Bez komentarza...

malawaszka napisał(a):
jejku wzięłabym je jakbym już na wsi mieszkała - takie słodkie i smutne mordeczki :-( na początku myślałam, że to szczeniaczki takie drobniutkie :placz:

Pis ma rok więc to jeszcze kompletny szczeniak w tej rasie ...

*Ania...Niuf* napisał(a):
Boze ale one wygladaja jakbym nie miala juz 2 pieskow to bym je wziela, kurna ale ludzie to sa nieodpowiedzialni ciekawa jestem gdzie to jest dokladnie bo ja mieszkam 16 km od Kalisza
Bidulki:-( takim ludziom to sie nalezy:mad: ...

Nie wiem gdzie to jest. Ale chyba znalazłam dla nich dom :multi: Trzymać kciuki :)

Posted

dbsst napisał(a):
miałam coś błyskotliwego odpisać ale przybiły mnie piesolki :-(

czesc KAROL :cool1:

Nie zasłanij się piesiolkami bo to nieładnie :mad: Piesiolki będą miały domek :multi:
Karol zwiał w momencie jak doszłam do Twojej galerii :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Nie zasłanij się piesiolkami bo to nieładnie :mad: Piesiolki będą miały domek :multi:
Karol zwiał w momencie jak doszłam do Twojej galerii :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

zwiał sprzątac poddasze :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

MAMNIUMINUCIU PtYSIU :iloveyou:

:diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
znaczy Karol wstydliwy ?

Chciałabym aby był.....A tu takie ostre żarty czasem odchodzą jak czyta ze mną dogo że :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Chciałabym aby był.....A tu takie ostre żarty czasem odchodzą jak czyta ze mną dogo że :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja jako Karola Starsza_ Młodsza_Siostra (s-m-s:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) będe z |Nim czytać literature piękną i bedziemy ze sobą rozmawiać wierszem...............:evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
ja jako Karola Starsza_ Młodsza_Siostra (s-m-s:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) będe z |Nim czytać literature piękną i bedziemy ze sobą rozmawiać wierszem...............:evil_lol:

bhahahahahha a JA będę Was odwiedzać na poddaszu żeby nie było Wam za słodko :evil_lol:

Posted

Kargule :grin: :evil_lol:

dbsst napisał(a):

:crazyeye:
Ale w sumie nie wiem, czemu sie dziwie ;) Przeciez to Debe :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):

malawaszka napisał(a):
bhahahahahha a JA będę Was odwiedzać na poddaszu żeby nie było Wam za słodko :evil_lol:

paula_z napisał(a):

Vectra napisał(a):
i jak mam iść spać to znou mnie bebechy napierniczają ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nie jestem w stanie pisać bo z mych oczu płyną łzy spowodowane powstrzymywaniem się przed wybuchem gromkiego śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wczoraj TZ prawie wezwał pogotowie :diabloti: Dzisiaj odmówię mu tej przyjemności :diabloti: Nie zaryczę na głos :shake::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
zwiał sprzątac poddasze :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

:diabloti:

Nie :diabloti: Poszedł zmienić pościel i sprawdzić czy jest zabezpieczony :diabloti:

Posted

dbsst napisał(a):

13 księge Pana Tadeusza? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

Nie wiem :shake: Czy Karol klucz zostawi w zamku zależy tylko od Dominiki :evil_lol:

Posted

paula_z napisał(a):

Czyli? :crazyeye::evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
i jak mam iść spać to znou mnie bebechy napierniczają ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No i mamy powtórkę z rozrywki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

och dziękuje Ci droga ma za Twą troskliwośc ale bez prozy Cię wpuścić nie bedziemy mogli :roll:

:evil_lol:

paula_z napisał(a):

BRUTUSIE :mad: :mad: :mad: :mad:

Vectra napisał(a):

ojej kochan auważaj na swja krucha osóbkę :loveu: :loveu: :loveu:

Pysia napisał(a):
Nie jestem w stanie pisać bo z mych oczu płyną łzy spowodowane powstrzymywaniem się przed wybuchem gromkiego śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wczoraj TZ prawie wezwał pogotowie :diabloti: Dzisiaj odmówię mu tej przyjemności :diabloti: Nie zaryczę na głos :shake::evil_lol:

jak to dobrze ze ja mam wolna chete dziś :multi: :multi: :multi:

ps

nie zauważyłyście ze siedze z WAMi w czwarty dzień tygodnia do tak późnej godziny

czuje sie niechciana :shake: