Hanna R. Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Przybyłam się przywitać ! DOBRY WIECZÓR Pysiu :p :p :p Quote
dbsst Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 zboczone :-o to braterski uścisk :diabloti: Quote
Maga100 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Pysia z tej wielkiej radości, ze rodzina jej się powiększyla, pewna poszła popełnić sepuku :evil_lol: Quote
Paula Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Czesc Pysiu :lol: Ale Ci sie rodzina powiekszyla za jednym zamachem :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Dogowariatki :evil_lol: Cześc Pysiu :) Quote
Pysia Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:witaj MAMO:loveu:/ adoptowałas Debe to i mnie ...bliźniaków się nie rozdziela:) No tak.....Zapomniałam Dominiki zapytać o rodzine....:evil_lol: dbsst napisał(a):ten nowy i nie Weszka :evil_lol: amen!!!!!!!!!!! czesc Mamcia :eviltong: czesc bracie :calus: Cześć wyrodna córko :mad: Karol zaczyna się rozochocać :evil_lol: ewelinabuck napisał(a):hihihihi:lol: wielodzietna rodzinka:lol: zmoroszelmy swietniaste:p Wiesz...Jestem jedynaczką i zawsze chciałam mieć wielką rodzine :mdleje: Vectra napisał(a):witaj B A B C I U :diabloti: :diabloti: :diabloti: :eek2::eek2::eek2: malawaszka napisał(a):1. dobrze że nie nowa weszka :evil_lol: 2. BRACIE??? :crazyeye: Ty to jestes stara Weszka :evil_lol: Brat to na 100% Karol :cool1: PIKA napisał(a):to chyba do Karola :evil_lol: Tu kazirodztwem pachnie :mad::evil_lol: Bez komentarza ale muszę Ci Agnieszko przypomnieć że jesteś moją babcią..... malawaszka napisał(a):noo właśnie :cool3: Od razu o moich dzieciach tekie brzydkie myśli :mad: Quote
Pysia Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 tygra napisał(a):dobry wieczorek Nie wiem czy dobry :diabloti: HankaRupczewska napisał(a):Przybyłam się przywitać ! DOBRY WIECZÓR Pysiu :p :p :p Ja i moja liczna rodzina cieszymy się bardzo :p :evil_lol: dbsst napisał(a):zboczone :-o to braterski uścisk :diabloti: Tylko dlaczego mu tak ogon stoi :crazyeye: Maga100 napisał(a):Pysia z tej wielkiej radości, ze rodzina jej się powiększyla, pewna poszła popełnić sepuku :evil_lol: Oglądałam TV :evil_lol: Ale nie zdzierżyłam i dotoczyłam się :evil_lol: paula_z napisał(a):Czesc Pysiu :lol: Ale Ci sie rodzina powiekszyla za jednym zamachem :evil_lol: Przed przyjściem wypiłam szklaneczke piwka ale okazało się że to za mało :evil_lol: :: FiGa :: napisał(a):Dogowariatki :evil_lol: Cześc Pysiu :) No cóż ;) W każdej rodzinie jest jakiś wariat a że w naszej sami....Też się zdarza :diabloti: Quote
Vectra Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Pysia napisał(a)::eek2::eek2::eek2: :diabloti: ciesze się z Twojego entuzjazmu i wielkiej radości :diabloti: :loveu: :loveu: BABCIU PYSIU EDYSIU :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Pysia napisał(a):Tylko dlaczego mu tak ogon stoi :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Pysia napisał(a):Na razie są rozmowy ;) Pysiu- i co?????? Quote
Pysia Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Vectra napisał(a)::diabloti: ciesze się z Twojego entuzjazmu i wielkiej radości :diabloti: :loveu: :loveu: BABCIU PYSIU EDYSIU :loveu: :loveu: Aż mi się ręce zaczęły trząś :-o I co ja teraz mam biedna zrobić? :evil_lol: dbsst napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A Ty dziecko z czego znowu rżysz? :mad: Quote
Pysia Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 aga1215 napisał(a):Pysiu- i co?????? Będzie domek ;) Dość o tym gadania :) Quote
dbsst Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Pysia napisał(a):A Ty dziecko z czego znowu rżysz? :mad: przepraszam mamniumisiu moja reakcja była mocno niestosowna powinnam sie tak zachować :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Quote
Vectra Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Pysia napisał(a): Aż mi się ręce zaczęły trząś :-o I co ja teraz mam biedna zrobić? :evil_lol: możesz testament zacząć pisac :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Pysia napisał(a):No cóż ;) W każdej rodzinie jest jakiś wariat a że w naszej sami....Też się zdarza :diabloti: i dlatego panuje takie pełne i całkowite zrozumienie :bigok: Quote
Alicja Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Pysia napisał(a): Przed przyjściem wypiłam szklaneczke piwka ale okazało się że to za mało :evil_lol: No cóż ;) W każdej rodzinie jest jakiś wariat a że w naszej sami....Też się zdarza :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyli jesteśmy wreszcie we własnym domu:evil_lol: Maga100 napisał(a):i dlatego panuje takie pełne i całkowite zrozumienie :bigok: oj Magus jak miło że jesteś z nami:loveu: Mamuniu ......TY pijesz:crazyeye: Quote
Pysia Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 dbsst napisał(a):przepraszam mamniumisiu moja reakcja była mocno niestosowna powinnam sie tak zachować :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: To niemożliwe :shake: Moje dziecko nigdy by tak nie powiedziało :diabloti: Vectra napisał(a):możesz testament zacząć pisac :evil_lol: :evil_lol: Napisany :diabloti: Wszystko dostaje Karol :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Maga100 napisał(a):i dlatego panuje takie pełne i całkowite zrozumienie :bigok: I po raz pierwszy muszę się z Tobą zgodzić :p;) Quote
Pysia Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): Mamuniu ......TY pijesz:crazyeye: Zaczęłam wczorajszej nocy.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Pysia napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: To niemożliwe :shake: Moje dziecko nigdy by tak nie powiedziało :diabloti: Napisany :diabloti: Wszystko dostaje Karol :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to ja się staram jak moge byc przykładna coorcia a tu prosze Karol w testamencie dostaje WSZYSTKO nawet APARATY:placz: :placz: :placz: to nie sprawiedliwe zrobiłam bład powinnam zostać jedyna i ukochana żona Karola :diabloti: Quote
Pysia Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 dbsst napisał(a):to ja się staram jak moge byc przykładna coorcia a tu prosze Karol w testamencie dostaje WSZYSTKO nawet APARATY:placz: :placz: :placz: to nie sprawiedliwe zrobiłam bład powinnam zostać jedyna i ukochana żona Karola :diabloti: Za późno :diabloti: Spadłam z fotela i umarłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Spadek jest Karola cały :evil_lol: Buahahahahahahahahahahaha Karol mi powiedział że skoro nie żyję to mam mu oddać kompa bo nieboszczki matki na kompach nie siedzą :mad: Quote
dbsst Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Pysia napisał(a):Za późno :diabloti: Spadłam z fotela i umarłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Spadek jest Karola cały :evil_lol: Buahahahahahahahahahahaha Karol mi powiedział że skoro nie żyję to mam mu oddać kompa bo nieboszczki matki na kompach nie siedzą :mad: Mamciu patrz jakiego masz syna zero współcucia dla twej nagłej i niespodziewanej smierci zero łez tylko komp i komp no i mężuś z posagiem koło nosa mi czmychnał :shake: :placz: :diabloti: Quote
Alicja Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Pysia napisał(a):Za późno :diabloti: Spadłam z fotela i umarłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Spadek jest Karola cały :evil_lol: Buahahahahahahahahahahaha Karol mi powiedział że skoro nie żyję to mam mu oddać kompa bo nieboszczki matki na kompach nie siedzą :mad::razz:matka zombi.......tego sie nie spodziewałam:shake: Quote
dbsst Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:matka zombi.......tego sie nie spodziewałam:shake: wpadłysmy w niezłą historie sis :shake: Quote
Pysia Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 dbsst napisał(a):Mamciu patrz jakiego masz syna zero współcucia dla twej nagłej i niespodziewanej smierci zero łez tylko komp i komp no i mężuś z posagiem koło nosa mi czmychnał :shake: :placz: :diabloti: Karol twierdzi że nie mozesz być jego żoną bo jesteś siostrą :diabloti: I kazał Ci się starać o zachówek :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 hahahahahaha , znowu się zaczeło :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts