malawaszka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 a u nas już prawie nie ma śniegu :shake: morko, chlupie w butach i straszny wicher dmie :shake: Quote
PIKA Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Cześć wnusiu :multi: U nas siakos tak dziwnie :roll: Niby rano bylo słońce, ale teraz szaro jest a wiatr mało łba nie urwie :roll: Pysia napisał(a): Acha :) Dodam że Zmorka postanowiła wywietrzyć nam dom i otworzyła na godzine wejściowe drzwi :mad: Mam z deczka zimno.... On dba o Wasze zdrowie, pomieszczenia mieszkalne nalezy wietrzyć bez względu na porę roku :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 wszystkiego najlepszego w nowym roku,i swietnej zabawy sylwestrowej:B-fly: :drinking: :BIG: P.S.dziewczyny nie przesadzcie z piciem bo jutro na dogo bedzie pusto...:evil_lol: Quote
Paula Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku :loveu: Zdrowia i spelnienia marzen :loveu: Quote
dbsst Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Mojej Ukochanej Nękającej Dogociółce Wszystkiego Najlepszego W Nadchodzącym Roku i nieustajacego cietegop języka życzy Dominika ;) :evil_lol: Quote
Magda Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Pysiu! Wszystkiego najlepszego w nowym 2007 roku!:multi: U was to Sylwester w sniegu, a u nas...:placz: Quote
Pysia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='malawaszka']a u nas już prawie nie ma śniegu :shake: morko, chlupie w butach i straszny wicher dmie :shake: U mnie też już nie ma :multi: Tylko nie wiem o co Ci chodziło :czytaj: Zabieraj Monika całą tą menazerie i przyjeżdżaj do nas ;) [quote name='PIKA']Cześć wnusiu :multi: U nas siakos tak dziwnie :roll: Niby rano bylo słońce, ale teraz szaro jest a wiatr mało łba nie urwie :roll: On dba o Wasze zdrowie, pomieszczenia mieszkalne nalezy wietrzyć bez względu na porę roku :evil_lol: Witaj Babciu :loveu: Ona wcale nam wietrzyć nie musi :mad: Robię to sama codziennie :p [quote name='*Ania...Niuf*']wszystkiego najlepszego w nowym roku,i swietnej zabawy sylwestrowej:B-fly: :drinking: :BIG: P.S.dziewczyny nie przesadzcie z piciem bo jutro na dogo bedzie pusto...:evil_lol: My nie pijemy kurcze....Ale nie wiemy czy siedzieć będziemy ;) Dziękujemy za zyczenia :loveu: [quote name='paula_z']Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku :loveu: Zdrowia i spelnienia marzen :loveu: Zdrowie jest baaaaaardzo potrzebne a marzenia....Mam :p I to takie osiągalne ;) Zobaczymy czy się spełnią :roll: [quote name='dbsst']Mojej Ukochanej Nękającej Dogociółce Wszystkiego Najlepszego W Nadchodzącym Roku i nieustajacego cietegop języka życzy Dominika ;) :evil_lol: Dominiko Dogociółko Nieustannie Niepozostająca mi dłużną życzę Ci aby sił w dowcipie Ci nie zabrakło :loveu: I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :BIG: [quote name='Magda_Miki']Pysiu! Wszystkiego najlepszego w nowym 2007 roku!:multi: U was to Sylwester w sniegu, a u nas...:placz: U nas tez nie ma ale to nic ;) Quote
Magda Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Pysia napisał(a): U nas tez nie ma ale to nic ;) Jak to u Ciebie juz nie ma? Przeciez na fotkach widac, ze jest!:mad: Quote
Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 :multi::multi::multi:SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY , TUPTANIA I SKAKANIA PO PODŁODZE ........i Wszystkiego Naj Naj Naj w Nowym Roku życzą Ozzy , Alicja i męska część rodu Cezary i Kuba;) Quote
Pysia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Podsumowanie roku 2006 [SIZE=2]W rok 2006 weszłam z marzeniami, życzeniami i głowa pełną nowych pomysłów :) Nie wszystko udało się spełnić i wykonać....Ale najwazniejsze jest, że ja i moja rodzina jesteśmy razem i nadal potrafimy sobie szczerze powiedzieć : " Kocham Cię ". Spełniło się moje wielkie marzenie :) Kupiliśmy dom i na dodatek dobrze nam w nim jak w niebie :loveu: Moje dwie suczki są z nami chociaż w Nowym Roku życzyłabym sobie aby Szelma była bardziej Zmorką niż Szelmą...Ale przede wszystkim chciałabym aby była zdrowa.... Jakie mam zyczenia? Zdrowia dla taty - tego sobie życzę nade wszystko ! I w nosie mam Canony EOSy ! Życzę sobie aby mój TZ nie zamartwiał się ciągle wszystkim bo ja potem zamartwiam się nim... Pragnęłabym aby wokół więcej ludzi potrafiło zrozumieć drugiego człowieka ale nie płacząc nad nim. Uśmiech jest największym lekarstwem :) Może nie najszybszym ale za to działajacym długofalowo :) Wiele się działo. Jestem rok starsza i rok starsze są moje Zmoroszelmy. Mogę powiedzieć że obrosłam czarnym futrem ;) Jakie jest moje, wyłącznie moje marzenie? Prozaicze :) 24h/d zajmowanie się czarnymi futrami :) Ale musiałabym wygrać w lotka :evil_lol: [SIZE=4]Czego Wam życzę w 2007 roku? Optymizmu, uśmiechu, wielkiego serca i równoważnego rozumu ;) Spełniania wszelkich marzeń tych duchowych i tych materialnych :) Miłości, stabilizacji i abyście zawsze mieli się na kim wesprzeć :) Jednym słowem NAJLEPSZEGO !! [SIZE=2]Edyta z resztą ferajny Quote
Pysia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Magda_Miki']Jak to u Ciebie juz nie ma? Przeciez na fotkach widac, ze jest!:mad: Był ale dzisiaj wyparował :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY , TUPTANIA I SKAKANIA PO PODŁODZE ........i Wszystkiego Naj Naj Naj w Nowym Roku życzą Ozzy , Alicja i męska część rodu Cezary i Kuba;) Alu....Takze najnajnajnajnajnaj i w ogóle Naj ;) Quote
PIKA Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Wnusiu kochana :loveu: Baw się dzisiaj dobrze :multi: a w Nowym Roczku niech Ci za duzo rodzeństwa nie przybywa :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Edytko kochana dobrego - przynajmniej tak samo jak ten - roku 2007 życzymy serdecznie ... Quote
Vectra Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Pysiu życze ci z całego serca by spełniły się wszystkie marzenia zaplanowane na rok 2007 :loveu: Quote
Pysia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='PIKA']Wnusiu kochana :loveu: Baw się dzisiaj dobrze :multi: a w Nowym Roczku niech Ci za duzo rodzeństwa nie przybywa :evil_lol: Bawię się baaaaardzo spokojnie przed ekranem TV :) I jest mi z tym dobrze :loveu: Dawno nie spędziłam takiego spokojnego Sylwestra :) [quote name='HankaRupczewska']Edytko kochana dobrego - przynajmniej tak samo jak ten - roku 2007 życzymy serdecznie ... Dziękujemy Haniu :loveu: Rok 2006 był dobry mimo drobnych potknięć ;) Ale po cóż się człowiek potyka? Aby wstać ;) [quote name='Vectra']Pysiu życze ci z całego serca by spełniły się wszystkie marzenia zaplanowane na rok 2007 :loveu: Dziękuję Ewciu :loveu: Moim marzeniem jest stadko czarnych zdrowych futerek od zdrowej i spokojnej Szelmusi... Quote
Pysia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Na dworze bezustannie strzelają petardy. Pies sąsiadki - straszny szczekacz- siedzi biedny w budzie :roll: Nikt nie pomyślał aby mu podać coś na uspokojenie :shake: W przyszłym roku wezmę coś od weta i mu podam bo mi się serce kraje. Zmorka i Szelmusia mają gdzieś wystrzały :p Spacerują po placu co najwyżej przyglądając się niecodziennemu zjawisku kolorowych światełek wybuchających na niebie :multi: Tata w szpitalu lezy oglądajac TV. Wiem że mu smutno...I wiem ze mama w domu płacze bo taty z nią nie ma :-( Nie chciała do nas przyjechać ... Karol siedzi z nami. Nigdzie nie poszedł bo jest inny. On nie lubi alkoholu a już trawki kompletnie nie toleruje. Twierdzi że znajomi przygotowali różne " atrakcje" a on nie chce na to patrzeć. Woli posiedzieć w domu niż się denerwować. I tak sobie siedzimy: ja, TZ, Karol, Zmorka, Szelma i Tommy :loveu: Czyli pełny komplet;) Quote
Magda Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Pysia'] Karol siedzi z nami. Nigdzie nie poszedł bo jest inny. On nie lubi alkoholu a już trawki kompletnie nie toleruje. Twierdzi że znajomi przygotowali różne " atrakcje" a on nie chce na to patrzeć. Woli posiedzieć w domu niż się denerwować. I tak sobie siedzimy: ja, TZ, Karol, Zmorka, Szelma i Tommy :loveu: Czyli pełny komplet;) To w takim razie ja tez jestem inna:eviltong: Pozdrow Karola! Quote
Pysia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Magda_Miki napisał(a):To w takim razie ja tez jestem inna:eviltong: Pozdrow Karola! Karol też Cię pozdrawia i pyta się o Twój wiek :diabloti: Mówi, że szkoda ze nie trafił tutaj na inną ;) Quote
Magda Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Pysia napisał(a):Karol też Cię pozdrawia i pyta się o Twój wiek :diabloti: Mówi, że szkoda ze nie trafił tutaj na inną ;) Za 4 miesiace koncze 17 latek:p Chyba sie do was przejade.....:evil_lol: Quote
Pysia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Magda_Miki napisał(a):Za 4 miesiace koncze 17 latek:p Chyba sie do was przejade.....:evil_lol: Karol zaprasza :bigok: Quote
niufek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 NAJPIEKNIEJSZEGO ;FUTRZASTEGO NOWEGO ROKU:evil_lol: :evil_lol: DLA WSZYSTKICH NIUFOW : a i dla ciebie tez szczescia przy okazji troche :evil_lol: . To ze Twe futrzaki piekne ,juz wiesz ,powtazac sie nie bede ,ale kiedys przyjdzie ten dzien ze je na zywo zobacze i mego Miska miedzy nimi :evil_lol: .To dopiero bedzie frajda . Marzy mi sie cos , wszystkie psiaki za piecykiem ,wszystkie na poduchach malych ,duzych , mizane ,glaskane i tulane ,wykarmione i kochane . Zeby nam wszystkim marzenia sie spelnily . pa. chyba mi sie udalo mego TZ namowic na jeszcze jednego Miska :loveu: , ale to jeszcze z mym Niufem musze przedyskutowac ,trzymaj kciuki . Quote
Pysia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='niufek']NAJPIEKNIEJSZEGO ;FUTRZASTEGO NOWEGO ROKU:evil_lol: :evil_lol: DLA WSZYSTKICH NIUFOW : a i dla ciebie tez szczescia przy okazji troche :evil_lol: . To ze Twe futrzaki piekne ,juz wiesz ,powtazac sie nie bede ,ale kiedys przyjdzie ten dzien ze je na zywo zobacze i mego Miska miedzy nimi :evil_lol: .To dopiero bedzie frajda . Marzy mi sie cos , wszystkie psiaki za piecykiem ,wszystkie na poduchach malych ,duzych , mizane ,glaskane i tulane ,wykarmione i kochane . Zeby nam wszystkim marzenia sie spelnily . pa. chyba mi sie udalo mego TZ namowic na jeszcze jednego Miska :loveu: , ale to jeszcze z mym Niufem musze przedyskutowac ,trzymaj kciuki . Moje futrzaki strasznie dziękują :loveu::loveu::loveu: Przywitaliśmy Nowy rok pod płotem z sąsiadami :multi: Szelme wołałam ale zaspana wyszła i padła więc jej dałam spokój ;) Za to Zmorka pobudzona bo coś się dzieje :p My piliśmy szampana, petardy strzelały dookoła a nasza Zmorka wraz ze smarkatą Nelly szalały pod naszymi nogami :diabloti: Ja łapałam aparatem petardy i mi się baterie skończyły :angryy: Nie mogłam zrobić wariatkom fotek :angryy: Karol mnie złapał i chciał wrzucić do basenu ale pies ratowniczy - Zmorka - uchamrał go w doope :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Brawo Zmorka :klacz::klacz::klacz: Quote
Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Pysia']Na dworze bezustannie strzelają petardy. Pies sąsiadki - straszny szczekacz- siedzi biedny w budzie :roll: Nikt nie pomyślał aby mu podać coś na uspokojenie :shake: W przyszłym roku wezmę coś od weta i mu podam bo mi się serce kraje. Zmorka i Szelmusia mają gdzieś wystrzały :p Spacerują po placu co najwyżej przyglądając się niecodziennemu zjawisku kolorowych światełek wybuchających na niebie :multi: Tata w szpitalu lezy oglądajac TV. Wiem że mu smutno...I wiem ze mama w domu płacze bo taty z nią nie ma :-( Nie chciała do nas przyjechać ... Karol siedzi z nami. Nigdzie nie poszedł bo jest inny. On nie lubi alkoholu a już trawki kompletnie nie toleruje. Twierdzi że znajomi przygotowali różne " atrakcje" a on nie chce na to patrzeć. Woli posiedzieć w domu niż się denerwować. I tak sobie siedzimy: ja, TZ, Karol, Zmorka, Szelma i Tommy :loveu: Czyli pełny komplet;)Pysiu ....uciekłaś mi z GG..... Ozzy poszedł spać a My w 3 oglądamy TV znaczy się łapiemy okiem obraz zanim Cezary przerzuci na nastepny kanał bo nic dobrego nie leci:razz:. Żal mi tych zwierzaczków o których nikt nie pomyśli .... Pysiu trzymam kciuki aby tatko szybko wyszedł ze szpitala...i oby ten rok nie był gorszy od poprzedniego:razz: Quote
Pysia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Pysiu ....uciekłaś mi z GG..... Ozzy poszedł spać a My w 3 oglądamy TV znaczy się łapiemy okiem obraz zanim Cezary przerzuci na nastepny kanał bo nic dobrego nie leci:razz:. Żal mi tych zwierzaczków o których nikt nie pomyśli .... Pysiu trzymam kciuki aby tatko szybko wyszedł ze szpitala...i oby ten rok nie był gorszy od poprzedniego:razz: A bo ja tak z doskoku na necie ;) TV u góry a net na dole :p Teraz wiesz dlaczegom taka chuda :evil_lol: Rok Alu mimo wszystko był cudowny i pełen wrażeń :multi: acha :diabloti: Spiłam się szampanem :grins::grins::grins: I mam ochote pisać bzdury :grins::grins::grins: Quote
Pysia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Nie macie przypadkiem ochoty zatańczyć salse z przystojnym latynosem? Bo ja właśnie mam....:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Recommended Posts