Pysia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='PIKA']karmisz psa niedźwiedziami? :crazyeye: Jezu to się wszystko wydało :crazyeye: Jo-jo chce nakarmić moimi misiami swojego łaciatego :mad::razz: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:tam brama wjazdowa sam trakt prowadzący do domu Pysi jest bowski:razz: Rany ale te twoje dziewczynki mają pomyślunki;)Zmorka zrobiła sobie nowy image na Sylwestra;) Jest świetny :p Dąbrowa nie widziała pługa a na naszym trakcie był przy 2 cm. śniegu :crazyeye: [quote name='Nugatowa']OOOO ciekawe materiały do TOZu :diabloti: :evilbat: :evilbat: :evilbat: Taa posiwiała jasne..... ona Łupieżu biedaczka ze stresu dostała :mad: :lmaa: :stop: :evilbat: Grrrrrrrrrrrr :megagrin: Kabluj kabluj :diabloti: Zabiorą je i nareszcie będę miała spokój :eviltong::evil_lol: [quote name='malawaszka'] hahahaha pełnia szczęścia :lol: :lol: :lol: W naturze wyglądał jeszcze lepiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Katerinas Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Pysia'] Oj ci mężczyźni :lol: Niby tacy dorośli ale w każdym siedzi mały chłopiec :lol: Quote
Pysia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='dbsst']no własnie zmieniła i zaraz bedzie jej czegos brakować :evil_lol: tak myślałam że to fotomontaż :mad: i jednak pewne madre słowa sie spradzają, mężczyźni naprawdę rozwijaja sie tylko do 5 rż a później już tyllko rosną (mój z kolegą graja w tej chwili w playstation) Bo widzisz :oops: One ważą jedna 5 kg a druga 6,80 [quote name='Nugatowa']Ohohoho Zobaczmy ....co się da zrobić :lol!: :evillaug: Byle tu nic sie spsocić :shiny: Bo mnie Pyśka opędzluje :look3: Który wybrać ? Który wybrać ? :niedowia: :nerwy: :ekmm: Łupsssssss :grins: Chyba coś zepsułem :biggrina: Oby tutaj nie przylazła.... :ghost_2: Przylazła jak widać :cooldevi: [quote name='Katerinas']Ale miałam nadrabiania :-o No myślałam, że się posiusiam.... :lol: Pierwszy raz czytam o psach, które trzeba zapraszać na siqanie i które usypiają w czasie spacerów nooo..... wreszcie instrukcja :p Przed chwilą Zmorka padła na kostke brukową podczas powrotu do domu i zasnęła :sleep2: Oczywiście pomógł chlebek :turn-l: [quote name='Katerinas']Ależ ona ma tu niewinną minkę :lol: A z tymi krzaczkami to współczuję.... znam ten ból. Są jakieś na Twoim ogródku, których nie konsumują? Ależ ona ma tu niewinną minkę A z tymi krzaczkami to współczuję.... znam ten ból. Są jakieś na Twoim ogródku, których nie konsumują? Zmorka ma zawsze niewinną minke ...:lilangel: A nie konsumują...róż :sweetCyb: [quote name='Katerinas']Oj ci mężczyźni Niby tacy dorośli ale w każdym siedzi mały chłopiec Potem jak naprawił to jeździł tym autkiem i straszył Zmorke :mad: Quote
Katerinas Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Pysia']Przed chwilą Zmorka padła na kostke brukową podczas powrotu do domu i zasnęła :sleep2: Oczywiście pomógł chlebek :turn-l: :lol: czad :lol: normalnie muszę to kiedyś zobaczyć :lol: [quote name='Pysia']Zmorka ma zawsze niewinną minke ...:lilangel: A nie konsumują...róż :sweetCyb: no tak :razz: nie dziwne nie? :lol: pzostaje same róże posadzić :lol: U mnie na szczęście większość drzew duża. Ale co nowego posadzimy musi być szczelnie zabezpieczone :roll: http://i129.photobucket.com/albums/p218/Katerinas15/winobluszcz2.jpg I tak uważam, że najgorzsze jest kopanie dołów... :roll: [quote name='Pysia']Potem jak naprawił to jeździł tym autkiem i straszył Zmorke :mad: buahahaha :lol: To może wykorzystujcie autko do wyprowadzania Zmorki na wieczorne spacerki :lol: nie będzie uspiała :lol: Quote
Pysia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 I jako że nastała zima to świat się zrobił czarno-biały :placz: A moje futra trzeba rozjaśniać :cool1: Tak wyglądają w świecie bieli... Tak rozjaśnione deczko... A tak wcale ... Quote
Pysia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Katerinas']:lol: czad :lol: normalnie muszę to kiedyś zobaczyć :lol: no tak :razz: nie dziwne nie? :lol: pzostaje same róże posadzić :lol: U mnie na szczęście większość drzew duża. Ale co nowego posadzimy musi być szczelnie zabezpieczone :roll: http://i129.photobucket.com/albums/p218/Katerinas15/winobluszcz2.jpg I tak uważam, że najgorzsze jest kopanie dołów... :roll: buahahaha :lol: To może wykorzystujcie autko do wyprowadzania Zmorki na wieczorne spacerki :lol: nie będzie uspiała :lol: U nas też niby wsio duże ale Zmorka potrafi sobie w życiu radzić :mad: A dołkom zapobiegam sypiąc...pieprz :diabloti: Tylko że zaczyna się on u nas w sklepie kończyć :cool1: Fotka super a na oglądanie zapraszam do siebie ;) [quote name='Vectra']hahahahahahahahahaha I z czego się śmiejesz? Kup swojemu autko to zobaczysz :diabloti: Poważny pan a naprawia zabawke :diabloti: I to dla siebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
beria Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Nugatowa'] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chyba kupię TZtowi takie autko, bo miny podobne już robi :cool3: Quote
Katerinas Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Pysia napisał(a):A dołkom zapobiegam sypiąc...pieprz :diabloti: Tylko że zaczyna się on u nas w sklepie kończyć :cool1: kurde.... to masz chyba mały ogród :roll: czy wiesz ile musiałabym wysypać pieprzu na swoją działkę :-o Quote
Pysia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 beria napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chyba kupię TZtowi takie autko, bo miny podobne już robi :cool3: Mój chciał sobie takie wielkie w Realu kupić ale mu nie pozwoliłam :cool1: Musiałabym garaż dobudowywać :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Katerinas napisał(a):kurde.... to masz chyba mały ogród :roll: czy wiesz ile musiałabym wysypać pieprzu na swoją działkę :-o Moje kopią tylko przy ogrodzeniu pod tujami :mad: I pod choinkami :mad: Na razie ( tfu tfu ) nie mają czasu na reszte ;) Czynnie im w tym przeszkadzam bawiąc się z nimi ;) Quote
Katerinas Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Pysia napisał(a):Mój chciał sobie takie wielkie w Realu kupić ale mu nie pozwoliłam :cool1: Musiałabym garaż dobudowywać :evil_lol: A nie ma fazy na taki traktorek do koszenia i odśnieżania? :lol: Bo mój tylko wzdycha jak jesteśmy w Castoramia tudzież innym budowlanym supermarkiecie :lol: Quote
PIKA Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Ale u Ciebie śniegu :crazyeye: A TZ majsterkowicz.. posikalam sie :roflt: Quote
Pysia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Katerinas']A nie ma fazy na taki traktorek do koszenia i odśnieżania? :lol: Bo mój tylko wzdycha jak jesteśmy w Castoramia tudzież innym budowlanym supermarkiecie :lol: Ma :p Ale ja mu kiedyś taki kupię ;) [quote name='PIKA']Ale u Ciebie śniegu :crazyeye: A TZ majsterkowicz.. posikalam sie :roflt: Wczoraj tyle było ;) Dzisiaj większość wyparowała na słońcu :p Szelmusia Zdziwiona Zmorka I wariacje :) Śnieg i my... Poszukiwanie śladów zaginionej cywilizacji Memlanie zabawki Nie będę wstawiać bo są okropne te foty!! Nie będę !! Quote
Maga100 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Pysia'] Sama wcześniej napisałaś że za miesiąc bierzesz ślub więc pilnie szukamy pana młodego cobyś zdąrzyła :diabloti: Dotrzymać słowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: buhahaha, no tak, istnieje ryzyko, że bez pana młodego ksiądz się nie zgodzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pysiu, TZ z zabawkami świetny! :klacz: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Maga100']buhahaha, no tak, istnieje ryzyko, że bez pana młodego ksiądz się nie zgodzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pysiu, TZ z zabawkami świetny! :klacz: :lol: :lol: Popatrz a ona do tej pory nie przyjechała poznać przystojnego samotnego sąsiada :placz: I jak my teraz ślub wyprawimy? :crazyeye: [quote name='dealer']ooo jaki zabawowy TZ:evil_lol: Karol też ma fotkę super :diabloti: Przyszedł do domu i podszedł do okna od strony dworu w ...masce gazowej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zapukał w okno i zrobił uuuuuuuuuuu:p Zmorka pobiegła do okna machając ogonem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Pysia']Popatrz a ona do tej pory nie przyjechała poznać przystojnego samotnego sąsiada :placz: I jak my teraz ślub wyprawimy? :crazyeye: ona jednak chce z zaskoczenia. Czyli pan młody ujrzy ją dopiero pod ołtarzem, jak odsłoni zakrytą welonem twarz :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Maga100']ona jednak chce z zaskoczenia. Czyli pan młody ujrzy ją dopiero pod ołtarzem, jak odsłoni zakrytą welonem twarz :evil_lol: :errrr: i nakręcą nowy film pt: Uciekający Pan Młody :evil_lol: Quote
BBeta Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Pysiu, szczęśliwego nowego roku dla Ciebie, Zmorki, Szelmy i reszty rodzinki :) :calus: Quote
Maga100 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='malawaszka']:errrr: i nakręcą nowy film pt: Uciekający Pan Młody :evil_lol: e ta.Chyba "Jak grom z jasnego nieba" :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 A pilota do bramy wjazdowej to ty masz? Cześc Pysiu! Quote
Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak fajnie tu wejść tak z samego rana i się pośmiać Cześć w tym ostatnim dniu tego roku;) Quote
Pysia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Dzień Dobry Wam Wszystkim w ten piękny ostatni dzień Starego Roku :loveu: Dziękujemy za zyczenia - sa piękne :multi: Zaraz idę z futrami na sesje foto chociaż snieg nadal leży co daje nam fotki...hmmmmmmm...no wiecie ;) Acha :) Dodam że Zmorka postanowiła wywietrzyć nam dom i otworzyła na godzine wejściowe drzwi :mad: Mam z deczka zimno.... Quote
Recommended Posts