Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

PIKA napisał(a):
O matko, psy ktore zasypiają na spacerze :roflt: :roflt:

Ciekawe jakby spała Twoja Saba jakby cały dzień szalała z drugim psem a pomiędzy szaleństwami preciągałabyś się z nią dookoła domu sznurkiem :diabloti: Biedne dwa czarne futra dzisiaj nie spały wcale w dzień :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Trzymaj bo jak nie wyleczę to jej nie pokryję bo szkoda myszki :roll:
Opis spaceru Zmoroszelm sprzed chwili :diabloti:
Stwierdziłam że warto wyprowadzić futra na siq bo zaraz idę wziąść prysznic :) Najpierw Zmorka. Oczywiście mlaskała przez sen więc wzięłam kawałek chlebka i podłożyłam pod nisek :p Wstała z zamkniętymi oczami i poszła za mną :diabloti: Na dworze położyłam chlebek na ziemi. Zjadła, przeszła dwa kroki i mając nadal zamknięte oczy zrobiła krótkie siq :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przeszła następne dwa i padła mlaskajac dalej....Musiałam iść do kuchni po następny kawałek chlebka aby ją do domu zaprowadzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Z Szelmą tak łatwo nie poszło. Ta to ma kamienny sen :cool3: Chlebek nie dał rady :shake: Pomogła piszcząca zabawka:multi: Po 5 minutach piszczenia ( z sypialni nawrzeszczał na mnie jakiś głos :crazyeye:) i dopiero podniosła swoje wieeeeeelkie doopsko :p Na dworze zamiast zrobić siq to natychmiast padła i zasnęła :placz: Musiałam wołać Karola z góry żeby mi pomógł ją wciagnąć bo nic nie skutkowało :crazyeye::shake: Ja za tylne , on za przednie łapy i tak ze zwisającym i obijającym się o próg łbem wtaszczyliśmy chrapiącą Szelme do domu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ostatni raz wyprowadziłam ją na dwór o tej porze...:diabloti:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: chciałabym to widzieć:)
i dobry wieczór albo dzien dobry jak kto woli:)

Posted

Vectra napisał(a):
:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
Pysiu to nie są psy to są leniwce :roflt::roflt::roflt:

A widziałaś na fotkach i filmikach jak te leniwce potrafią szaleć? :diabloti:

dealer napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: chciałabym to widzieć:)
i dobry wieczór albo dzien dobry jak kto woli:)

A wsio rawno byleby dobry ;)
Fajnie się też zrzuca Zmorke z łóżka :diabloti: Najpierw odpowiednio ciągnąc za łapy które trzyma pod sobą i ustawia w pozycji na boku :diabloti: Potem ciągnie się za przednie łapy i jak przód jest już zwisający to grawitacja robi swoje :diabloti: Zmorka zsuwa się bezwładnie sama na podłoge :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jak któraś śpi pod drzwiami to otwiera się drzwi przesuwajac nimi psa :diabloti: Gorzej jak to jest Szelma...Wtedy ja potrzebuję wsparcia....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Przy myciu podłogi wystarczy złapać futro za łapy i przeciągnąć na umytą część i już mamy wolne pole do popisu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Sporo możnaby opowiadać ;)

Posted

Dobranoc dogowariatki :loveu:
Idę spać bo mi Szelma chrapaniem zakłóca wizje w kompie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Biurko mi drży wraz z domem :diabloti:

Posted

Padam :loveu:

[quote name='Pysia']
Ewciu my tak sobie z TZtem ostatnio mysleliśmy jak to będzie być dziadkami :evil_lol: Ale Karol kategorycznie wybił nam z głowy nasze myśli mówiac ze on prędzej kupi sobie psa niż zrobi dziecko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:I bardzo dobrze wam chłopak powiedział, ja moim rodzicom mowie to samo :diabloti:

[quote name='Pysia']Która stoi?
Nie wiem, nie wiem, nie wiem.. :placz::placz::placz::placz::placz::placz:
Pysiowa daj jakąś instrukcje co by je później było łatwiej rozpoznać :placz::placz:

Nadrobiłam ;) U mnie wystarczy "Figa, chodź, kotek!" i pies obudzony :diabloti:

ALe psice to macie wygodną :evil_lol:

DObranoc :calus: :sleep:

Posted

Pysiu napisał(a):
A widziałaś na fotkach i filmikach jak te leniwce potrafią szaleć? :diabloti:

no widziałam ,ale to wygląda tak jak moje psy na zwolnionym tempie hahahaha
ale z tego spaceru uśmiałam się do łez

Poprawiłąś mi humorek :buzi:

Posted

Pysia napisał(a):

Fajnie się też zrzuca Zmorke z łóżka :diabloti: Najpierw odpowiednio ciągnąc za łapy które trzyma pod sobą i ustawia w pozycji na boku :diabloti: Potem ciągnie się za przednie łapy i jak przód jest już zwisający to grawitacja robi swoje :diabloti: Zmorka zsuwa się bezwładnie sama na podłoge :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jak któraś śpi pod drzwiami to otwiera się drzwi przesuwajac nimi psa :diabloti: Gorzej jak to jest Szelma...Wtedy ja potrzebuję wsparcia....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Przy myciu podłogi wystarczy złapać futro za łapy i przeciągnąć na umytą część i już mamy wolne pole do popisu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Sporo możnaby opowiadać ;)

Łoj, skąd ja to pamiętam :evil_lol: To samo "przechodziłam" z moim Hektorkiem... :evil_lol:

Cześć Pysiu! A zdjęcia dziewczynek cudowne...

Posted

Witajcie :multi:
[quote name='dealer']Dobranoc Pysiu:)
Dzień Dobry :p

[quote name=':: FiGa ::']Padam :loveu:

I bardzo dobrze wam chłopak powiedział, ja moim rodzicom mowie to samo :diabloti:

Nie wiem, nie wiem, nie wiem.. :placz:
Pysiowa daj jakąś instrukcje co by je później było łatwiej rozpoznać :placz:

Nadrobiłam ;) U mnie wystarczy "Figa, chodź, kotek!" i pies obudzony :diabloti:

ALe psice to macie wygodną :evil_lol:

DObranoc :calus: :sleep:
Instrukcje? Zmorka to dziewczynka a Szelma - babochłop ;) Zmorka ma grubszy ogon i sierść puchatą a Szelma to kostrzewa natychmiast po uczesaniu :mad: Szelma jest większa a Zmorka- zgrabniejsza :) Zmorka ma też pióra na łapach długaśne :) Szelmusi zanim do nas trafiła ktoś poobcinał do skóry :angryy:

[quote name='malawaszka']bo z Pysią są nudne spacery :evil_lol:
O Ty maupo jedna :mad:

[quote name='Vectra']no widziałam ,ale to wygląda tak jak moje psy na zwolnionym tempie hahahaha
ale z tego spaceru uśmiałam się do łez

Poprawiłąś mi humorek :buzi:
Bo to sa damy a nie boorki żeby dopalacze mieć :eviltong:

[quote name='BBeta']Szelma stoi :diabloti:
Brawo !!

[quote name='Iza i Avanti']Łoj, skąd ja to pamiętam :evil_lol: To samo "przechodziłam" z moim Hektorkiem... :evil_lol:

Cześć Pysiu! A zdjęcia dziewczynek cudowne...
Dziewczynki dziękują za komplement :p

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:no tak po nocach buszuje na dogo a teraz śpi:razz:
Nie spałam tylko od rana czeszę psy ( dzisiaj sobota) a potem bawiłam się z nimi na dworze :eviltong: Zaraz jadę do szpitala do taty a potem na zakupy bo w Sylwestra trzeba jakąś wołowinke babom spasować ;)

Posted

Witaj Pysiu ;)

[quote name='Pysia']Witajcie :multi:

Instrukcje? Zmorka to dziewczynka a Szelma - babochłop ;) Zmorka ma grubszy ogon i sierść puchatą a Szelma to kostrzewa natychmiast po uczesaniu :mad: Szelma jest większa a Zmorka- zgrabniejsza :) Zmorka ma też pióra na łapach długaśne :) Szelmusi zanim do nas trafiła ktoś poobcinał do skóry :angryy: Dzięki ;) Teraz może będzie lepiej z rozpoznaniem która to która :evil_lol:

A i jeszcze takie pytanko: Z którego Sarnowa jesteście? Bo jak wpisałam w wyszukiwarce to pojawiło mi sie coś takiego:

:mdleje: :mdleje:

Posted

[quote name='PIKA']O matko, psy ktore zasypiają na spacerze :roflt: :roflt:

Co się śmiejesz mojemu też się zdarzyło :evil_lol:

[quote name='Pysia']

Moje Dziewuszki :)))
Cześć Pysiu :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Ciekawe jakby spała Twoja Saba jakby cały dzień szalała z drugim psem a pomiędzy szaleństwami preciągałabyś się z nią dookoła domu sznurkiem :diabloti: Biedne dwa czarne futra dzisiaj nie spały wcale w dzień :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no wiesz, ale nie wysikac sie nawet? :shake: To nie do pomyslenia :evil_lol:
jo-jo napisał(a):
Co się śmiejesz mojemu też się zdarzyło :evil_lol:

w jego wieku? :crazyeye:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']A i jeszcze takie pytanko: Z którego Sarnowa jesteście? Bo jak wpisałam w wyszukiwarce to pojawiło mi sie coś takiego:

ysia mieszka w tym największym kółku :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']Pysia czy Ty dziś dzwoniłaś do P. Ani? tak koło 14-15?? bo podsłuchiwałam ale nie miałam śmiałoścu spytać czy to Ty byłaś :evil_lol:
Nie ja :eviltong: I trzeba pytać a nie wstydzić się :p

[quote name=':: FiGa ::']Witaj Pysiu ;)

Dzięki ;) Teraz może będzie lepiej z rozpoznaniem która to która :evil_lol:

A i jeszcze takie pytanko: Z którego Sarnowa jesteście? Bo jak wpisałam w wyszukiwarce to pojawiło mi sie coś takiego:

Polecam się :diabloti:
A ja jestem z tego Sarnowa w dużym kółeczku :p

[quote name='dbsst']czesc Zmory :evil_lol:

wpadłam tak pokadzic i popsuć atmosfere :evil_lol:
Hym...Czyżbyś jadła niewłaściwa karme? :evil_lol::evil_lol:

[quote name='paula_z']Czesc Szelmy ;) :evil_lol:

Duzo zdrowka dla Taty :kciuki:
Dzięki Paula :loveu: Tata podrywa wszystkie stazystki dzisiaj...

[quote name='jo-jo']Co się śmiejesz mojemu też się zdarzyło :evil_lol:

Moje Dziewuszki :)))
Cześć Pysiu :evil_lol:
Ty jedna mnie rozumiesz :loveu: Tylko powiedz mi...Jeżeli one są Twoje to dlaczego to JA łożę na ich utrzymanie? :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
no wiesz, ale nie wysikac sie nawet? :shake: To nie do pomyslenia :evil_lol:

w jego wieku? :crazyeye:

A Ty sikasz na każdym spacerze? :evil_lol:

jo-jo napisał(a):
A to Ty nie znasz mojego psa? :evil_lol:

Właśnie :) One muszą spać aby rosnąć :eviltong:

malawaszka napisał(a):
ysia mieszka w tym największym kółku :lol:

Gdzies tam w okolicy ;)