Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

PIKA napisał(a):
aaa zapomnialam o wujku :lol: a co mowi wujek? Jajca som? :evil_lol:

Musza być w dobrej kondycji bo jak tata wroci to jej dopiero da :mad: :evil_lol:

Wujek ptasznik nawrzeszczał na mnie żem nie kupiła budki z klapką u góry :crazyeye: A ja wcale budki nie kupowałam :shake: Powiedział że raczej są bo jak otworzył latke to Ptyś 2 wyleciał a Ptys 1 i Balbinka ani nawet nie wyściubili nosa :cool1:Oboje wleźli do budki i tyle było z zaglądania :evil_lol: Wujek kazał basen zwinąć bo teraz czas na dzieci a nie na wczasy. Karmnik zrobił obok budki aby smarkacze miały blisko jedzenie ( matko jakie smarkacze :-o) i kazał nie przeszkadzać :razz: Ptakom oczywista :p

Posted

No i dalej szalejemy...

Podgryzamy się po łapach

Zaczepiamy

Mniejsze udają większe ;)

Większe walczą łapami

Ale jedno robią zgodnie...

A jak już urwią sobie kawałek krzaczka ( :placz:)

To go sobie wyrywają :mad:

Tak tak...MOJEGO krzaczka :angryy:

Posted

Pysiu

Zdjęcia fajowe. :p Jak tak oglądałam Twoją galerię to się zastanawiałam, jak Ty je odróżniasz? :lol: Napewno na żywo różnice są... ale na zdjęciach :lol: chyba że ja się muszę dopiero naumieć :oops: ;)

Przykro mi z powodu taty. :sad: I co to za szpital... matko bosko :crazyeye: że zapominają o podaniu insuliny czy zrobieniu EKG? :roll: Mam nadzieję, że będzie Oki.

Posted

[quote name='malawaszka']fiu fiuuu aleś napstrykała - fajnie t ak w domku mieszkać - nic nie trzeba robić tylko fotki pstrykać :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to już wiemy dlaczego Waszka domek buduje:eviltong:

Aleś fotek natrzaskała:crazyeye:ijakies takie niezimowe tylko normalne , kolorowe.....a ja dzis też miałam włos na zelu jak z Ozzulkiem bawiłam sie na podłodze Mamutkiem

Posted

[quote name='Katerinas']Pysiu

Zdjęcia fajowe. :p Jak tak oglądałam Twoją galerię to się zastanawiałam, jak Ty je odróżniasz? :lol: Napewno na żywo różnice są... ale na zdjęciach :lol: chyba że ja się muszę dopiero naumieć :oops: ;)

Przykro mi z powodu taty. :sad: I co to za szpital... matko bosko :crazyeye: że zapominają o podaniu insuliny czy zrobieniu EKG? :roll: Mam nadzieję, że będzie Oki.
Baby jedynie obie są czarne :p Kazda jest inna :) Sa inaczej kudłate, mają inne głowy, pyski, oczy, budowe...Ruszają się inaczej i robią inne miny :)Jak się je na żywo pozna to potem łatwo :evil_lol:
A z tatą BęDZIE OK !! I tyle ...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to już wiemy dlaczego Waszka domek buduje:eviltong:

Aleś fotek natrzaskała:crazyeye:ijakies takie niezimowe tylko normalne , kolorowe.....a ja dzis też miałam włos na zelu jak z Ozzulkiem bawiłam sie na podłodze Mamutkiem

Sama widzisz :evil_lol: Tylko nie wiem dlaczego jesienią liście same nie chciały się zagrabiać :crazyeye: I dlaczego ten śnieg sam się nie odśnieżył :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Bo wczoraj były jeszcze fotki jakieś takie ;):loveu: Dzisiejsze mam już czarno-białe :angryy: Jak skończę wstawiać kolorowe to zabiorę się za te paskudne :cool1:
Ja zelu nie stosuję :p To domena moich panów :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Wujek ptasznik nawrzeszczał na mnie żem nie kupiła budki z klapką u góry :crazyeye: A ja wcale budki nie kupowałam :shake:

Bo klapka u góry pozwala zajrzec do budki bez stresowania ptakow :lol:

Ale wujek ma racje dajcie im spokój a wszystko bedzie ok :razz: a Ty zostaniesz ciocią :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Bo klapka u góry pozwala zajrzec do budki bez stresowania ptakow :lol:

Ale wujek ma racje dajcie im spokój a wszystko bedzie ok :razz: a Ty zostaniesz ciocią :evil_lol:

A czy mnie się ktoś zapytał czy ja ciocią chcę być? Nie !! Więc mówię ze nie chcę :cool1:

Posted

Hey Pysiu :) Często tu do Was zaglądam, ale jakoś nic nie pisze, bo stwierdziłam, że mój post i tak zgubi się gdzieś pod stertą innych :eviltong: A ja miałam okazje dzisiaj oglądac takiego cudnego czarnego kudłacza na żywo :loveu: :multi: Nam niestety z kupnem Niufa w tym roku nie wyszło :-( Ale tak to zazwyczai jest jak się człowiek spieszy :-( Ale mam nadzieję, że w przyszłym roku ;) Może nawet już na wiosne :) Pozdrawiamy :calus:

Posted

BBeta napisał(a):
Hey Pysiu :) Często tu do Was zaglądam, ale jakoś nic nie pisze, bo stwierdziłam, że mój post i tak zgubi się gdzieś pod stertą innych :eviltong: A ja miałam okazje dzisiaj oglądac takiego cudnego czarnego kudłacza na żywo :loveu: :multi: Nam niestety z kupnem Niufa w tym roku nie wyszło :-( Ale tak to zazwyczai jest jak się człowiek spieszy :-( Ale mam nadzieję, że w przyszłym roku ;) Może nawet już na wiosne :) Pozdrawiamy :calus:

Nie wiesz ze w przyrodzie nic nie ginie? I tutaj też żaden post nie umknie mej uwadze ;)
No to trzymam kciuki za niufka na wiosne :kciuki::kciuki::kciuki:
Za te moje wiosenne też...Żeby były ...Ech...

AlKil napisał(a):
A z innej strony to już nie?????:cool3::cool3::cool3:

Ewciu my tak sobie z TZtem ostatnio mysleliśmy jak to będzie być dziadkami :evil_lol: Ale Karol kategorycznie wybił nam z głowy nasze myśli mówiac ze on prędzej kupi sobie psa niż zrobi dziecko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba za bardzo słuchał tego co mówię :diabloti: Zresztą...On smarkaty uczeń jeszcze :p

Posted

Pysia napisał(a):
Nie wiesz ze w przyrodzie nic nie ginie? I tutaj też żaden post nie umknie mej uwadze ;)

Dzięki ;) A Ty coś planujesz na wiosne... ?? :cool3: Jak tak to nie zapominaj, że ja jestem chętna i zdecydowana na taką jedną futrzana kulke ;) :)

Posted

[quote name='Pysia']Nie wiesz ze w przyrodzie nic nie ginie? I tutaj też żaden post nie umknie mej uwadze ;)

Ewciu my tak sobie z TZtem ostatnio mysleliśmy jak to będzie być dziadkami :evil_lol: Ale Karol kategorycznie wybił nam z głowy nasze myśli mówiac ze on prędzej kupi sobie psa niż zrobi dziecko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba za bardzo słuchał tego co mówię :diabloti: Zresztą...On smarkaty uczeń jeszcze :p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale wam fajnie Karol powiedział

Posted

BBeta napisał(a):
Dzięki ;) A Ty coś planujesz na wiosne... ?? :cool3: Jak tak to nie zapominaj, że ja jestem chętna i zdecydowana na taką jedną futrzana kulke ;) :)

Planuję tylko najpierw musze uszko Szelmie wyleczyć...

malawaszka napisał(a):
Szelma :p 10 znaków

:klacz::klacz::klacz: Wygrała Pani wizytę w Sarnowie jutrzejszego dnia z całą menażerią szczekaczy :Rose:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale wam fajnie Karol powiedział
Ja mu tak mówiłam jak prosił o brata...:ices_bla::ices_bla::ices_bla:

Posted

Pysia napisał(a):
Planuję tylko najpierw musze uszko Szelmie wyleczyć...

To pamiętaj o mnie ;) Bo jak wiesz od początku chciałam Niufa od Ciebie :)

Posted

[quote name='BBeta']To pamiętaj o mnie ;) Bo jak wiesz od początku chciałam Niufa od Ciebie :)
Najpierw uszko ...

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widzisz wróciło do ciebie rykoszetem;)
Tak :razz: Tylko że ja strzelałam z pistoletu a on od razu z armaty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Która stoi?

Znajdź Szelma orzeszka to Ci go zabiorę :diabloti:

Wczorajsze oczko :)

Poszukiwaczki przysmaku

Długo nie poszukały :diabloti:

Gilganie

Która gilga którą? :eviltong:

Mega gilganie

Chwila odpoczynku ;)

Posted

BBeta napisał(a):
OK, to ja 3mam mocno kciuki za uszko :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Trzymaj bo jak nie wyleczę to jej nie pokryję bo szkoda myszki :roll:
Opis spaceru Zmoroszelm sprzed chwili :diabloti:
Stwierdziłam że warto wyprowadzić futra na siq bo zaraz idę wziąść prysznic :) Najpierw Zmorka. Oczywiście mlaskała przez sen więc wzięłam kawałek chlebka i podłożyłam pod nisek :p Wstała z zamkniętymi oczami i poszła za mną :diabloti: Na dworze położyłam chlebek na ziemi. Zjadła, przeszła dwa kroki i mając nadal zamknięte oczy zrobiła krótkie siq :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przeszła następne dwa i padła mlaskajac dalej....Musiałam iść do kuchni po następny kawałek chlebka aby ją do domu zaprowadzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Z Szelmą tak łatwo nie poszło. Ta to ma kamienny sen :cool3: Chlebek nie dał rady :shake: Pomogła piszcząca zabawka:multi: Po 5 minutach piszczenia ( z sypialni nawrzeszczał na mnie jakiś głos :crazyeye:) i dopiero podniosła swoje wieeeeeelkie doopsko :p Na dworze zamiast zrobić siq to natychmiast padła i zasnęła :placz: Musiałam wołać Karola z góry żeby mi pomógł ją wciagnąć bo nic nie skutkowało :crazyeye::shake: Ja za tylne , on za przednie łapy i tak ze zwisającym i obijającym się o próg łbem wtaszczyliśmy chrapiącą Szelme do domu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ostatni raz wyprowadziłam ją na dwór o tej porze...:diabloti: