Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 PIKA napisał(a):aaa zapomnialam o wujku :lol: a co mowi wujek? Jajca som? :evil_lol: Musza być w dobrej kondycji bo jak tata wroci to jej dopiero da :mad: :evil_lol: Wujek ptasznik nawrzeszczał na mnie żem nie kupiła budki z klapką u góry :crazyeye: A ja wcale budki nie kupowałam :shake: Powiedział że raczej są bo jak otworzył latke to Ptyś 2 wyleciał a Ptys 1 i Balbinka ani nawet nie wyściubili nosa :cool1:Oboje wleźli do budki i tyle było z zaglądania :evil_lol: Wujek kazał basen zwinąć bo teraz czas na dzieci a nie na wczasy. Karmnik zrobił obok budki aby smarkacze miały blisko jedzenie ( matko jakie smarkacze :-o) i kazał nie przeszkadzać :razz: Ptakom oczywista :p Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 No i dalej szalejemy... Podgryzamy się po łapach Zaczepiamy Mniejsze udają większe ;) Większe walczą łapami Ale jedno robią zgodnie... A jak już urwią sobie kawałek krzaczka ( :placz:) To go sobie wyrywają :mad: Tak tak...MOJEGO krzaczka :angryy: Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Tak się zastanawiam po licho ja te fotki wstawiam :cool1: Chyba jestem nerwowa dzisiaj :razz: Idę pooglądać ucho Szelmy i oko TZta :cool1: Quote
Katerinas Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Pysiu Zdjęcia fajowe. :p Jak tak oglądałam Twoją galerię to się zastanawiałam, jak Ty je odróżniasz? :lol: Napewno na żywo różnice są... ale na zdjęciach :lol: chyba że ja się muszę dopiero naumieć :oops: ;) Przykro mi z powodu taty. :sad: I co to za szpital... matko bosko :crazyeye: że zapominają o podaniu insuliny czy zrobieniu EKG? :roll: Mam nadzieję, że będzie Oki. Quote
Alicja Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='malawaszka']fiu fiuuu aleś napstrykała - fajnie t ak w domku mieszkać - nic nie trzeba robić tylko fotki pstrykać :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to już wiemy dlaczego Waszka domek buduje:eviltong: Aleś fotek natrzaskała:crazyeye:ijakies takie niezimowe tylko normalne , kolorowe.....a ja dzis też miałam włos na zelu jak z Ozzulkiem bawiłam sie na podłodze Mamutkiem Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Katerinas']Pysiu Zdjęcia fajowe. :p Jak tak oglądałam Twoją galerię to się zastanawiałam, jak Ty je odróżniasz? :lol: Napewno na żywo różnice są... ale na zdjęciach :lol: chyba że ja się muszę dopiero naumieć :oops: ;) Przykro mi z powodu taty. :sad: I co to za szpital... matko bosko :crazyeye: że zapominają o podaniu insuliny czy zrobieniu EKG? :roll: Mam nadzieję, że będzie Oki. Baby jedynie obie są czarne :p Kazda jest inna :) Sa inaczej kudłate, mają inne głowy, pyski, oczy, budowe...Ruszają się inaczej i robią inne miny :)Jak się je na żywo pozna to potem łatwo :evil_lol: A z tatą BęDZIE OK !! I tyle ... Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to już wiemy dlaczego Waszka domek buduje:eviltong: Aleś fotek natrzaskała:crazyeye:ijakies takie niezimowe tylko normalne , kolorowe.....a ja dzis też miałam włos na zelu jak z Ozzulkiem bawiłam sie na podłodze Mamutkiem Sama widzisz :evil_lol: Tylko nie wiem dlaczego jesienią liście same nie chciały się zagrabiać :crazyeye: I dlaczego ten śnieg sam się nie odśnieżył :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo wczoraj były jeszcze fotki jakieś takie ;):loveu: Dzisiejsze mam już czarno-białe :angryy: Jak skończę wstawiać kolorowe to zabiorę się za te paskudne :cool1: Ja zelu nie stosuję :p To domena moich panów :evil_lol: Quote
PIKA Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Pysia napisał(a):Wujek ptasznik nawrzeszczał na mnie żem nie kupiła budki z klapką u góry :crazyeye: A ja wcale budki nie kupowałam :shake: Bo klapka u góry pozwala zajrzec do budki bez stresowania ptakow :lol: Ale wujek ma racje dajcie im spokój a wszystko bedzie ok :razz: a Ty zostaniesz ciocią :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 PIKA napisał(a):Bo klapka u góry pozwala zajrzec do budki bez stresowania ptakow :lol: Ale wujek ma racje dajcie im spokój a wszystko bedzie ok :razz: a Ty zostaniesz ciocią :evil_lol: A czy mnie się ktoś zapytał czy ja ciocią chcę być? Nie !! Więc mówię ze nie chcę :cool1: Quote
AlKil Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Pysia chyba lepiej ciocią, niż babcią....:cool3: Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 AlKil napisał(a):Pysia chyba lepiej ciocią, niż babcią....:cool3: Alez babcią to ja chcę byc :lol: Takich czarnych wrzeszczących robali :diabloti: Quote
BBeta Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Hey Pysiu :) Często tu do Was zaglądam, ale jakoś nic nie pisze, bo stwierdziłam, że mój post i tak zgubi się gdzieś pod stertą innych :eviltong: A ja miałam okazje dzisiaj oglądac takiego cudnego czarnego kudłacza na żywo :loveu: :multi: Nam niestety z kupnem Niufa w tym roku nie wyszło :-( Ale tak to zazwyczai jest jak się człowiek spieszy :-( Ale mam nadzieję, że w przyszłym roku ;) Może nawet już na wiosne :) Pozdrawiamy :calus: Quote
AlKil Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 A z innej strony to już nie?????:cool3::cool3::cool3: Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 BBeta napisał(a):Hey Pysiu :) Często tu do Was zaglądam, ale jakoś nic nie pisze, bo stwierdziłam, że mój post i tak zgubi się gdzieś pod stertą innych :eviltong: A ja miałam okazje dzisiaj oglądac takiego cudnego czarnego kudłacza na żywo :loveu: :multi: Nam niestety z kupnem Niufa w tym roku nie wyszło :-( Ale tak to zazwyczai jest jak się człowiek spieszy :-( Ale mam nadzieję, że w przyszłym roku ;) Może nawet już na wiosne :) Pozdrawiamy :calus: Nie wiesz ze w przyrodzie nic nie ginie? I tutaj też żaden post nie umknie mej uwadze ;) No to trzymam kciuki za niufka na wiosne :kciuki::kciuki::kciuki: Za te moje wiosenne też...Żeby były ...Ech... AlKil napisał(a):A z innej strony to już nie?????:cool3::cool3::cool3: Ewciu my tak sobie z TZtem ostatnio mysleliśmy jak to będzie być dziadkami :evil_lol: Ale Karol kategorycznie wybił nam z głowy nasze myśli mówiac ze on prędzej kupi sobie psa niż zrobi dziecko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba za bardzo słuchał tego co mówię :diabloti: Zresztą...On smarkaty uczeń jeszcze :p Quote
BBeta Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Pysia napisał(a):Nie wiesz ze w przyrodzie nic nie ginie? I tutaj też żaden post nie umknie mej uwadze ;) No to trzymam kciuki za niufka na wiosne :kciuki::kciuki::kciuki: Za te moje wiosenne też...Żeby były ...Ech... Dzięki ;) A Ty coś planujesz na wiosne... ?? :cool3: Jak tak to nie zapominaj, że ja jestem chętna i zdecydowana na taką jedną futrzana kulke ;) :) Quote
malawaszka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Która lezy? :eviltong: Szelma :p 10 znaków Quote
Alicja Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Pysia']Nie wiesz ze w przyrodzie nic nie ginie? I tutaj też żaden post nie umknie mej uwadze ;) No to trzymam kciuki za niufka na wiosne :kciuki::kciuki::kciuki: Za te moje wiosenne też...Żeby były ...Ech... Ewciu my tak sobie z TZtem ostatnio mysleliśmy jak to będzie być dziadkami :evil_lol: Ale Karol kategorycznie wybił nam z głowy nasze myśli mówiac ze on prędzej kupi sobie psa niż zrobi dziecko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba za bardzo słuchał tego co mówię :diabloti: Zresztą...On smarkaty uczeń jeszcze :p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale wam fajnie Karol powiedział Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 BBeta napisał(a):Dzięki ;) A Ty coś planujesz na wiosne... ?? :cool3: Jak tak to nie zapominaj, że ja jestem chętna i zdecydowana na taką jedną futrzana kulke ;) :) Planuję tylko najpierw musze uszko Szelmie wyleczyć... malawaszka napisał(a):Szelma :p 10 znaków :klacz::klacz::klacz: Wygrała Pani wizytę w Sarnowie jutrzejszego dnia z całą menażerią szczekaczy :Rose: Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale wam fajnie Karol powiedział Ja mu tak mówiłam jak prosił o brata...:ices_bla::ices_bla::ices_bla: Quote
BBeta Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Pysia napisał(a):Planuję tylko najpierw musze uszko Szelmie wyleczyć... To pamiętaj o mnie ;) Bo jak wiesz od początku chciałam Niufa od Ciebie :) Quote
Alicja Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Pysia']Ja mu tak mówiłam jak prosił o brata...:ices_bla::ices_bla::ices_bla::evil_lol::evil_lol::evil_lol:widzisz wróciło do ciebie rykoszetem;) Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='BBeta']To pamiętaj o mnie ;) Bo jak wiesz od początku chciałam Niufa od Ciebie :) Najpierw uszko ... [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widzisz wróciło do ciebie rykoszetem;) Tak :razz: Tylko że ja strzelałam z pistoletu a on od razu z armaty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Która stoi? Znajdź Szelma orzeszka to Ci go zabiorę :diabloti: Wczorajsze oczko :) Poszukiwaczki przysmaku Długo nie poszukały :diabloti: Gilganie Która gilga którą? :eviltong: Mega gilganie Chwila odpoczynku ;) Quote
BBeta Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Pysia napisał(a):Najpierw uszko ... OK, to ja 3mam mocno kciuki za uszko :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 BBeta napisał(a):OK, to ja 3mam mocno kciuki za uszko :kciuki: :kciuki: :kciuki: Trzymaj bo jak nie wyleczę to jej nie pokryję bo szkoda myszki :roll: Opis spaceru Zmoroszelm sprzed chwili :diabloti: Stwierdziłam że warto wyprowadzić futra na siq bo zaraz idę wziąść prysznic :) Najpierw Zmorka. Oczywiście mlaskała przez sen więc wzięłam kawałek chlebka i podłożyłam pod nisek :p Wstała z zamkniętymi oczami i poszła za mną :diabloti: Na dworze położyłam chlebek na ziemi. Zjadła, przeszła dwa kroki i mając nadal zamknięte oczy zrobiła krótkie siq :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przeszła następne dwa i padła mlaskajac dalej....Musiałam iść do kuchni po następny kawałek chlebka aby ją do domu zaprowadzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Z Szelmą tak łatwo nie poszło. Ta to ma kamienny sen :cool3: Chlebek nie dał rady :shake: Pomogła piszcząca zabawka:multi: Po 5 minutach piszczenia ( z sypialni nawrzeszczał na mnie jakiś głos :crazyeye:) i dopiero podniosła swoje wieeeeeelkie doopsko :p Na dworze zamiast zrobić siq to natychmiast padła i zasnęła :placz: Musiałam wołać Karola z góry żeby mi pomógł ją wciagnąć bo nic nie skutkowało :crazyeye::shake: Ja za tylne , on za przednie łapy i tak ze zwisającym i obijającym się o próg łbem wtaszczyliśmy chrapiącą Szelme do domu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ostatni raz wyprowadziłam ją na dwór o tej porze...:diabloti: Quote
PIKA Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 O matko, psy ktore zasypiają na spacerze :roflt: :roflt: Quote
Recommended Posts